Türkiyeye gelecek imaniniz yok ve biz erkek arkadasimla nisanlanmayi düsünüyoruz bu yazin 2senedir?

Kizlar öncelikle herkeze merhaba ben almanyada yasiyorum 3senedir bi iliskim var sevgilimin ailesi kürt biz iste türk siradan bir gurbetci aileyiz erkek arkadasimla evlilik yoluna girmek istiyoruz onun aileside bu konuya sicak bakiyor ve hemen nisanlanmamizi istiyor adi konsun diye o türkiyede ben ise almanyadayim cok zor günler gecirdik ve cok sükür yine bir aradayiz babam iliskimizi 4aydir biliyor ve zorda olsa o aileyle tanismayi ve bi Nisan takilmasini az cok kabul eti koronadan sonra madi durumumuz hep kötüye gitti ve öncede farksizdi zaten cünki ailem hep diyer kardeslerimin borclari yaptiklari huysuzluklar yüzünden hep kazancimiz hep onlara gitti ve halada gidiyor bi bebegi oldu abimin ve ona biz bakiyoruz vesaire her neyse bi hafta önce annemle bu konu yüzünden kavga etik ve annem bana cok kötü darildi gervekleri söyledigim icin ve zoruna gitti tamam sen git parani baskalarina yedir biz o cocuga abine ve karisina bakmak zorundayiz diye trip atmaya basladi babam ise ayni sekilde dün disardayken babam aradi ve bana dedi ki ben bu iliskiyi onayliyamiyorum imkanimiz zaten yok ben bu sene türkiyeye gitmicem dedi ve kestirip ati daha 3ay var ve ben en basindan parayi karsilayacagimi söyledim Nisan vs herseyin ceplerinden 5kurus cikmadan yapacagimi söyledim ve o bu parayi kabul etmedigini söyledi cünki kredi cekecegim ve simdi ortada kaldim erkek arkadasima bunu söylesem ailesi onu zorla biriyle evlendirevek ve sirf böyle bi konu yüzünden kizlarinin istedigi tek birseyi yerine getiremicek oysaki 1kurus bile cikmicak ceplerinden ben üstlenicem herseyi cok zoruma gidiyor cok korkuyorum kabul etmeyip benim hayalerimi gelecegimi sevgimi heba edecekler diye cok korkuyorum üzülüyorum sizce ne yapmaliyim yardim edin

Türkiyeye gelecek imaniniz yok ve biz erkek arkadasimla nisanlanmayi düsünüyoruz bu yazin 2senedir?