Apple lüks arabalar lüks oyun konsolları lüks et lüks yağ lüks benzin lüks et lüks kuruyemişler lüks eğlence lüks lüksoğlulüks bu vergistanda. Bir güçlü kudretli tc sevdalısı çıksın beğenmiyorsan tcmi🇹🇷 al bu biletin, iznin yallah desin nolur be nolurrrr
Ağlamak istiyorum. Gözüme Türkiye gerçekleri kaçtı. Türkiye de dogdunuz için şanssız hissediyor musunuz?
Ailen yüzünden geldigini düşünüyorum. En kötü ana dillerinden biri yabancı dildir. Yurtdışında doğduysan vatandaşlıgın vardır. Yani yine ee bizden 10-0 önde başlarsın. Dedigim gibiyse üzülcek birşey yok
@soran malesef ki Rusya'da doğdum. Rus kimliğim de var ama Rusya'nın burdan farkı yok. Maaşlar yetmiyor. Ek gelirin olmasa yaşamak zor. Tıpkı buradaki gibi.
Rusça konuşuyorsundur o zman. Bunu Türkiye de degerlendirirsen para kazanırsın aslında. Bir de ingilizcen varsa en azından niteliklerini kullanır yurtdışına çok daha rahat gidersin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Mac pro daha iyisi
Nerdeyse 1 ayliğimla alıyorum.. https://www. amazon. co. uk/New-Apple-iPhone-12-64GB/dp/B08L5Q2M7J/ref=mp_s_a_1_1? dchild=1&keywords=iphone+12&qid=1609864467&quartzVehicle=93-1814&replacementKeywords=iphone&sprefix=iphone&sr=8-1
www.amazon.co.uk/.../ref=mp_s_a_1_1
Yaklaşık 4 iPhone 12 alıyorum maasimla. iyi okusunlar.
Bu dünyaya şanslı gelenlerdensin. Burda da yaşamak zorunda kalabilirdin değerini bil
Ortadaki çalışmayan linki silermisin. Turkiyede böyle olabilir siyasileri tanrilastirmamali sadece
10 yıldır evet.
Türkiye'ye geleli 10 yıl oldu...
Ailen yüzünden geldigini düşünüyorum. En kötü ana dillerinden biri yabancı dildir. Yurtdışında doğduysan vatandaşlıgın vardır. Yani yine ee bizden 10-0 önde başlarsın. Dedigim gibiyse üzülcek birşey yok
@soran malesef ki Rusya'da doğdum. Rus kimliğim de var ama Rusya'nın burdan farkı yok.
Maaşlar yetmiyor. Ek gelirin olmasa yaşamak zor.
Tıpkı buradaki gibi.
Gönül isterdi amcamlar gibi Amerika'da yaşamayı
Rusça konuşuyorsundur o zman. Bunu Türkiye de degerlendirirsen para kazanırsın aslında. Bir de ingilizcen varsa en azından niteliklerini kullanır yurtdışına çok daha rahat gidersin
Ablacım keşke öyle kolay olsa.
Rus dili edebiyatı bütün bölümler gibi berbat iş yok.
Ve artık çevirmenler bir işe yaramıyor artık Translateler kullanılıyor.
Aklın varsa yatırım yap.
Köşede sakladığın paraları bitcoin olarak sakla öyle tut.
Anca böyle geçinilir burada
Bitcoini ben de düşünüyorum ama anlayamadım pek
Rusya Türkiye'den daha zor
Ölmek istiyorum bu ne abicim yaa..
Malesef Türkiye🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷😂😂
😦☹😞😖😫
Maalesef evet keşke italyada doğsaydım
18 yıldır evet.
Yapcak birşey yok
Gerçekler acıdır
Sen oraya gitsen binlerce evsizden biri olursun mk
Evsiz olsam bile burda senin gibi köle olmaktan iyidir mk