Türkiyenin çivisi çıkmış çok kudurmuşuz çok bu olaylar olmadan öncede aynısını düşünüyordum zaten. nedenmi? Bir çık etrafına bak hergüne aldatma haberiyle uyanıyoruz eskiden falan kişinin falan kişisiydi. artık komşumuz yakın akrabamız oldu.. çok kudurduk avrupayı bu konuda çoktan solladık
Bir milletin içinde zina ve fuhuş ortaya çıkıp nihayet o millet bu suçu alenî olarak işlemeye başladığında, mutlaka içlerinde vebâ hastalığı ve kendilerinden önce gelip-geçmiş milletlerde görülmemiş başka hastalıklar yayılır.” (İbn-i Mâce, Fiten, 22; Hâkim, IV, 583/8623) İbn-i Abbâs Hazretleri’nden gelen bir rivâyette ise şöyle buyrulur: "Bir toplumda zina yaygınlaşırsa, aralarında ölümler artar.” (Muvatta’, Cihâd, 26; İbn-i Mâce, Fiten, 22)
Alkole (en düşük 50cc bira 27.5 tl) Elektriğe Doğal gaza %30 Belki benzine bile
Zam geldi.
Sırada sigara var ha gayret...
Dayak yemeyeceğimi bilsem boxer, ayakkabı ve güneş gözlüğüyle bende çıkardım sanırım 😂😂
Bağırdıkça duymuyorlar ama soyundukça fark ediyorlar...
Gerek medya gerek başımızdakiler...
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
O kadın belki epilepsi ya da farklı bir hastalığı ya da yaratılışı vardır normal bildiğimden diyorum. Aslında biraz olarak ilişki normal fakat öyle yaklaşım çok yanlış bir tutum. Ev var sonuçta yoksa köşe falan var. Yakma ve idrar da akıl dışı ülke farklılaşıyor ve ses çıkaran yok. Camiye bir de inanmayabilirler ama saygı duymalılar.
Bunlar örgüt mü arkadaşlar, anlaşıp mı kalkışmışlar bu eylemlere? Bir gün içinde bukadar iğrençliği kimin miğdesi kaldırabilir? Gerçekten söylenecek söz bulamıyorum, umarım mahkemeler en uygun sözleri sarf eder bu hayvanlara.
Ula ohlum orası bebek adı üstünde bebek gibi hatunlar ve heryerde sapık insanlar var genel evler kapatıldı ya ondandır kendilerince pretesto ediyorlar o değilde çalılık larda nasıl yakalandı davarolar😂😂😂
Gerçekten utanç verici görüntüler, başımıza taş yağacak. O bebek sahilindeki olaydaki adamın Türk olması 🤒 yabancı uyruklu olduğunu sanmak daha iyiydi.
Bunlar bizi sasirtmiyor kiyamet alametleri cunku ibret olsun diye feyz alsin herkes alin modernlik ozgurluk adi altinda sergilenen yeni dunyanin kolesi olmus insan davranislari buyrun
Bu site de bile disari alanda herkesin icinde sevisebilecegini soyleyenler oyle olmasini istryenler neden simdi iyy moduna girdiler dediginiz oluyo iste
ileri zekalılar bunu zamlara veya iktidara bağlarsa şaşmamalı. bu artık ahlaksızlıktan öte bir şey çirkeflikk utanmazlık şereff yoksunluğu iffetsizlik v. s v. s
Ülke o denli bir felakete, bataklığa sürüklendi ki... Milletin iğrenç teşhirciliğinden ziyade kendini yakan adama çok üzüldüm... Diğerleriyse hep bastırılmaktan... Unutmayın ki cinselliğin Afrikasıdır Türkiye...
Tek şunu unutmayın kıyamet kapıda dünya yok olacak her şey bitecek eğlenceler iğrençlikler kötüler savaşlar her şey sona ericek. Allah'ın sdgyın ibsdetli kulları kurtulucak ölüm ecel vakti onlar için sevindirici bişeyfit