Kadın kadına aşk çok yaygınlaştı bence toplum baskı yapmasa bütün dünyadaki kadınlar kadın kadına aşk yaşardı ve kadın kadına aşk yaşayan biri ömür boyu erkekleri tercih etmez şöyle bir şey ben heterolarin toplum baskısı yüzünden hetero olduğunu düşünüyorum bu yüzden lgbtye tepkililer ya bende öyleysem kendi duygulariyla savaşıyorlar ne düşünüyorsunuz
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Sen delisin diye herkesi deli olarak görüyorsun diye yorumlarım bunu ( deli , metafor , örneklendirme)
Kadın kadına sevişmek bir tercihtir havlama
Ama lgbt adını duyunca bile cildiriyorsunuz gizli escinselsiniz
Havlayan sensin anormal düşünceni kabul ettirmek bi yana dayatmaya çalışıyorsun tedavi ol
İki kişinin birbiriyle seks yapması seni rahatsız ediyorsa sen tedavi olmalısın
Sonuçta insan neden lgbtden nefret eder korku var içinde bütün dünya lgbt olacak diye içinizdeki bu canım düşünceyle yaşayacaksınız ömür boyu
Kadınla erkeğin seks yapması ve üremesi seni rahatsız ediyorsa sen tedavi olmalısın çünkü normali bu yoksa sen olmazdın bi köşede ağlayabilirsin daha muhatap olmayacağım
Çünkü lgbt ömür boyu var olacak kendini yok etsende devam edecek kendini yirtsan yine olacak
Kadın erkek ilişkisi olmasa çocuk olmazdı diyorsun sen tam malsin aşk bu aşk insan gönlüne söz geçiremez sen tam bir aptalsın kadın erkek ilişkiniz iğrenç ötesi bizde lgbt bireyleri olaraktan sizin iliskilerinizden midemiz kalkıyor biz mutluyuz ve biz bizi seven insanlarla aşk yaşamaya devam edeceğiz sizde izleyip kuduracaksiniz
Siz kim köpek siniz ki lgbtyi kizdiracaksiniz en fazla küfür edersiniz klavyede hadi onuda geçtim lgbtyi yayamayacaksiniz diye ağlayan sizsiniz lgbtnin korkusu yokki siz korkuyosunuz kendinizden kendinizden şüpheniz var lgbt bireyleri küfürlere antremanlidir biz sizi engeller geçeriz ugrasmayiz yine yapayacagimizi yaparız mutluluğumuzu elimizden yedi ceddiniz gelse alamaz
Yapacağınız bir şey varsa popon varsa tehdit etmeyin yapın da görelim lgbtye klavye başında küfür edersiniz anca sizi lgbt sevsin lgbt adını heryerde göreceksiniz saklanirsak namerdiz korkup geri cekilirsek namerdiz biz sizin gibi iki günlük değil ömürlük severiz ve aşık oldugumuz cinsiyetten ölürüz öldürülürüz yine vazgecmeyiz cesaretin varsa tehdit etme yap da görelim erkekliğini kuru sıkı güzel kardeşim seni
Ya bırak hepsinın erkegı gece kafasında 10 cesıt saç renklı kızla Fantezi kurarak uyuyor. Heteroluk sadece kadının faydasınadır ve üremeyi sağlar kadının korunması ve üreme bukadar.
Heteroluk dünyanın en iğrenç olayı sadece üremek amaç sevgi aşk falan yok asıl aşk kadın kadına aşktır saygı duymuyor San hadi ordan git kardeşim hadi ordan git dünyada sadece kadın erkek ilişkisi yok bunu anlayın artık doğuştan kız doğan hickimse erkekleri sevmek zorunda degil
Ben de ergenlıkte o hataya düştüm ama kız kızalık hep garıp geldı bilmiyorum koca bır yalnızlık hissediyorum bılgısızlıkten dolayı kız kıza olmayı sapkınlık olarak "hissediyorum " sadece. Erkeklere nefretım yüzde yüz ama kızlara yonelmemı sağlayan bır sey de yok. Ama şunu dıyım kızlarla denemek istiyorum çünkü cıdden bın basarlar. Aslında aldatma olayları her insan ıcın farklıdır ama erkeklerde aldatmayan yok buna emınım gerıye sadece kızlar kalıyor ılgımı çeken. Erkeklerde aldatmayan yok çok cıddıyım ataerkil saçma bır dünya peygamberler bıle erkek şefkat bıle kadına özel bır duyguyken yalanlarla cevrılı bır dünyada yasıyoruz. Tek seçeneğim kadınlar ama hıc denemedim turkıye burası bilemiyorum bılgım yook. Aıle yapısı felan da ızın vermez zaten. Nasıl olacak yanı dımı. Ev arkadası olarak başladığım bır kız olsaydı ılıskıme belkı evet. şu an her aıle kızını evlendırmeye çalışıyor bır erkek ile.
Sımdı benım erkeklerin aldatmayanı yoı derken fizyolojilerıne bakarak bunu diyorum herkıza seylerı kalkıyo. Kızları seçme sebebım bu. Her daım aldatılıyoruz erkekler ile. Ama aslında erkek erkeğe ılıskıler okadar komık ve saçma kı kız kıza olanlar resmen harıka absürt de gelmiyor göze. Kızlar da aldatır aslında kızların da fizyolojik reaksiyonları var başka kızlars karşı hatta belkı bır erkegekarsı bıle olur kızlards o reaksiyon kalıyo çünkü gitmiyor bu ince sebeplerden dolayı kararsızım kızları isterim aslında ama onlar da insan onların da göğüs ucu diklesıyor ıslanıyor felan bunları bi r kızla olsam aldatmak olarak sayar miydim gerçekten emın degılım
O nasıl başlık ya, Türkçeye katliam uygulamışsın resmen. Okurken beyin a*cıklaması geçirdim
Lgbtye küfür eden herkes eşcinsel olma korkusu yaşıyor içindeki escinselden korkuyor
Yemin ediyorum heterolari cildirtmak çok kolay lgbt deyince nasilda zipliyorlar korkuyorsunuz yoksa insan başkasının eşcinsel olmasına neden karışır ki toplumdan korkuyorsunuz
Heterolar küfürbaz edebsiz varlıklar hiç sevmediğim ilişki tarzınız var birde inanılmaz küfür ediyorsunuz ya çok iğrenç
Sana lgbt ile ilgili kısa bir bilgi veriyimmi bütün dünya lgbtye küfür etse biz askinizdan ölürüz vazgecmeyiz ölürüz ölürüz bu sizi inanılmaz geriyor bu sizi inanılmaz korkutuyor lgbt yayılıyor diye odunuz kopuyor korkudan ölmek üzere siniz altınıza sicirtiriz siz küfür edeceksiniz biz size küfür etmeyecez seviyenize dusmeyecez moralimizi asla bozamassiniz engeller geçeriz sadece seyredersiniz lgbtyi
Siz lgbt bireylerini üzecek en son canım siniz iyi ki engel tuşu var canım homofobikleri engelleyince susuyorlar ne kadar ağzınız pis ya aşırı küfürbaz siniz