Düşünceleri ve tavırları ile tanıdığınız en tuhaf insan türü, sizce hangisi?

Düşünceleri ve tavırları ile tanıdığınız en tuhaf insan türü, sizce hangisi?
Söylemleri ve eylemleri tutmayan insan tipleri. Bir arkadaş vardı sınıfta evlilik ve gelinlik giymenin hep saçma olduğunu hiç öyle hayallerinin olmadığını derdi ve ne mi oldu? Üniversite 2. sınıfta evlenmişti😂😂 gelinlikte giydi düğünde yaptı. Daha çok vardır ama bu aklımda kalan komik detaylardan😄😄
Ahahah 😂 Çok iyi örnekti vallahi 😄🙌🏻
Öyle tutarsız çok. Çoklu kişilik bozukluğu olanların özellikleri o terapi şart😁
Kesinlikle 😄
Yalancı ve iki yüzlü insanlar.. dostun gibi davranıp sevdiğini söyleyen.. değer veriyorum diyen yanındaymış gibi yapan ama bir günde gerçek yüzünü gösteren.. sonra arkandan atıp tutan bunu da hiç utanmadan pişkinlikle yapan insanlardır.. bu tip insanlardan o kadar gördüm ki.. birde haklı görürler kendilerini sürekli başkalarını suçlarlar.. kıskanç ve dedikoducu tiplerdir.. böylelerini sildim zaten direk.
Kendini gözü görmeyenler, eleştireye gelemeyen ama senin çorabına tokana kadar eleştirme cüretini kendinde bulan, kendinin her dediğinin doğru ve iyi olduğunu düşünen savunan, bütün dünya onun etrafında dönüyor sanan, en ufak şeyle bile övünen ve ilgi bekleyen insanlar çok tuhaf ve komikler. 🤝
Teşekkürler.
Teşekkür ederim ✨
İkiyüzlü, yalancı , dengesiz , tutarsız insanlar bu insanların hayatta bir amacı olmadığını düşünüyorum.
Cevap
6Cevap
Yaa dedikodusunu yapmak istemiyorum, kendisini de çok seviyorum ama.. ehe 😅 bir arkadaşımın bu konuda üstüne tanımam. Beynim onun yanındayken error veriyor.
4 5 yıllık ilişkisini öylece silip atmış sadece bir gün ağlamış bir arkadaşım vardı. Biz ondan daha çok üzülmüştük hala şok olurum nasıl bu kadar rahat bitirdin kafada diye hsjsksksk
O kadar garip insan tanıdım ki artık kimseye şaşırmıyorum normal geliyor herkes😂
Dedikodu yapıp yapıp "ben asla dedikodu yapmam" diyen insanları çok görüyorum
Sonradan görme tipler cidden mide bulandırıcı oluyor
Hayatta hiçbir amacı bilgisi hedefi olmayan tipler. Birde hallerinden bir memnunlar ki 🙄
Kendimden daha tohaf insan tanımadım resi hahaha.
Resi be😊🩵
Yay burçları 😂
Titiz insanlar yani hayatta ki amaçları nedir neden bu hayatta varlar inan bilmiyorum olmasada olurlar
Başak burcu çok tanıdığım var hiçte titiz değiller bu kişilik karakter meselesi bunları da burçlar oluşturmuyor
Temiz olabilirler ama titiz olmasınlar ikisi çok farklı şey 70-80 yıllık ömürleri var be hayatlarının 50 yılını temizlik yaparak geçiriyorlar ve etraflarında ki herkesi rahatsız ediyorlar. Ruh hastası hepsi
Herkesle samimi olan
Boş konuşanlar ve ayrımcılık yapanlar
Boş boş konuşanlar
egoist ve anlayışsız kişiler bencede
Egoist ve anlayışsız kişiler
Ukala olanlar
O benim 😃
Kürtler ✍🏻 aşırı tuhaflar
Niye bea fkkgkg
Düşünce yapılarını çözemedim
Ama biz ciciyiz😒
Kararsız