AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
kolunu kırar evden atarım
Başına gelen bilir millet sallıyor şimdi
Karışmamak lazım sanırım
söylerim. boşanmalarını desteklerim
Ailem yok olanlar düşünsün
Ayrı oldukları için yorum yapamıyorum..
Anneme destek olurum
anneme hak veririmm
Bende öyle yaparım ve görüşmem birdaha. Bir fahíşe içim yuvasına çocuklarına karısına sadakatsizlik yapan erkekten baba olmaz
kesinlikle evett
Sende öyle mi oldu
Hayır
Aldatma söz konusu olamaz çünkü mezarda
Bir tepkim olabilirdi belki
Helal be derdim
Tepkim olmadı
Sessiz kalmayı tercih ederim
Ok bende babmka yapardım
Söylerim ben
Annemin tepkisini merak ederdim
Söylemem
Neden
Ne gereği var
Karın seni aldatsa boşanmazsın yani
@biyotikkk boşarım
Da babamla ne alakası var
Karın seni aldatsın ve çocuğun bilip söylemesin o zaman, öyle şey mi olur?
@cvcvnfjfkfk bak kardeş ben kahraman miyim
Doğrucu hakim mi
Sen gördüğün kaç haksızlığa karşı duruyorsun
Ya da ifşa ediyorsun
Ben kahraman değilim
Dünya toz pembe değil
Ya da sadece siyah ve beyaz da değil
Gri renklerde var unutma
Şu da var eskortlarla aldatsa soylerim çünkü annem hastalık kapabilir
Bunların farkındayım zaten. Sadece aynısı senin başına gelse böyle düşünebilecek misin diye merak ettim, elbette kimse "kahraman, doğrucu" olmak zorunda değil, böyle bir sorumluluk yükleyip kendimi iyi bir insan olmak noktasında tatmin olmuş hissetmek değil amacım, ya da dünyanın toz pembe olmadığını da, hayatın sadece siyah veya beyaz olmadığını da biliyorum. Benim bunu yazmama sebep olan genelde toplumsal olarak babalarımızın yaptıklarını sineye çekmeye daha meyilliyiz, özellikle rol model olarak alan erkekler. Oysa karşı duruş geliştirebilmek de önemli, karın seni aldatıp çocuğun bunu söylemediğinde olay değişiyorsa bu iki yüzlülüktür.
@cvcvnfjfkfk alakası bile yok
Birisi direk benim hayatımı ilgilendirir diğeri onların hayatını
Babam aldatsa bile annem boşanmaz niye söyleyip uzeyim hem kadınlar hissederler anlarlar
Para eksikliğinden bile anlarsın bla bla
Karımı aldatmam digelim aldatmaj istiyorum o halde boşarım
Çocuğun açısından bak demiştim aslında, öyleyse çocuğun da bu ailenin parçası olduğu hâlde senin hayatınla ilgilenemez, daha doğrusu annesinin babasının ilişki dinamiğiyle, öyle mi? Diğer yandan evet, bu soruya göre annen babandan boşanmak istemediği ve bunun için gerekçeleri olduğundan ona bunu söylememek istemeni anlıyorum.
@cvcvnfjfkfk bak çocuğum bilirse bu durumu bana söylemesini isterdim ama kendisini dusunup bana söylememeli kendisini düşünmeli.
Hee karım söylemeli
Ben zaten benle sevgili olma yolunda ilerleyene şunu söylerim; ilerde aldatmak istersen veyahut aldattiysqn bana söyle ayrılalım. Ben aldatırsam sana söylerim vb.
İyi de aldatmak sadece bu meseleyle olmuyor ki olay sadece itiraf değil, aldatan insanlar da son derece haksız olsalar bile söylememek konusunda kendilerine gerekçe bulabiliyorlar tıpkı kimsenin kahraman olmaması, doğruluk önderi olmaması gibi. Yani önceden "bana başkasına gözün kayarsa söyle, ayrılalım" demen zaten güvensiz bir profil çiziyor ve inan bana bir şeylerin garantisi değil.
@cvcvnfjfkfk bak ben kaldırılmayı sevmem. Burada beni oğlum ya da kızımdan ziyade karim kandırmış olur
Ben ilişki içerisinde olduğum insana her daim şunu söylerim " benim seni anlamami bekleme ima etme. Neyden rahatsız oluyorsan söyle. Vakit değerli. Kimseyi anlamaya çalışmaya değmez. " duzeltebilirsem düzeltirim yoksa kabul eder ya da çeker gider
Erkeklerin en efendi bile çok eşlidir zaten biz aldatmayı istemiyoruz sadece
Yok kesinlikle şu konuda haklısın, seni kandıran çocuğun veya eşinin seni aldattığı kişi değil, bizzat eşin. Ben hemcinslerimde rastlıyorum özellikle kocasına değil gidip kadına saldırıyor. Zaten hiçbir çocuk kafasına estiği için söylememezlik yapmaz, bir gerekçeleri olur. Bir de, bence hayata fazla somut ve kendi açınızdan bakıyorsunuz. Benim de böyle olmak konusunda ders almam gereken şeyler var fakat burada şunu söylemek istiyorum, hayatta bir şeylerin kendisini var etmesini veya göstermesini beklemek her zaman doğru değil, önemli olan anlamak zaten görmek değil. Ama elbette, bir ilişkide iletişim önemlidir, her şeyi ima eden kimse hayatta bir şeyleri tutup koparabilmek veya açıklama yapmak hususunda yetersizdir. Ayrıca son söylediğiniz evrimsel olarak olsa da, düzen değişti ve insanlar düzene göre uyum sağlarlar. Hepsinden öte, düşüncelerimiz ve içgüdümüzden büyük payda taşıyan hislerimiz, düşüncelerimiz aracılığıyla bedenlerimizden çok daha hızlı evrimleşmekte. Yani "Elimizde imkan da bahane de var ama yapmıyoruz işte ne büyük adamlarız" gibisinden yaklaşmak hoş değil.
@cvcvnfjfkfk bence adlatmayan erkek büyük adamdır
Erkekleri tanıdığımdan söylüyorum
Erkekler için aldatmak çok basit
Ama gelenekçi bir erkek kolay kolay aldatmaz. Çünkü ailesine sahip çıkma egilimlidir. Düzenini bozmak istemez
Hayatındaki kişiye saygı duyar ve kandırmak istemez
Bak şunu unutma
Evlenmek kolaydır ama o evliliği saygi ve sevgi cercevesinde yürütmek büyük ustalıktir. Herkes beceremez. Etrafına bak Kaç erkek gelenekçi?
İlerde erkeklerin aldatmamasinin ne kadar büyük meziyet olduğunu anlayacaksın. Evrim süreci 1 yuzyilla olacak bir süreç değil milyon yıl geçmesi gerekiyor. Erkeklerde tek eşlilik daha yeni yeni yasallasti
Herşeyi bilsem bile susarım.
Bölümden bir kızın başına geldi bu durum, korkunç.
Kendisi babam olmaz artık
Söylerim
Yapmaz o
Başlıktan ret eder rezil ederdim
Zor soru biri baban biri annen
Seni 9 ay karnında taşımış ve büyütmüş bir kadını baban başka bir kadınla aldatıyor ve sen tercih yapamıyorsun üzücü
"baban" sonuçta hani evet yapılan şeyin doğru tarafı yok ama bence bu olayda anneye destek olunmalı ama taraf olunmamali
Nasıl taraf olunmamalı? Senin annen yıllarca o yuvanın çilesini çeksin ama baba denilen şahıs bir fahíşeye gitsin sende seçim yapama da arada? Böyle bir durumda arada kalmak annene hakarettir. Seni büyüten kadın o
evet beni büyüten o ama bunu bir karşılık bekleyerek yaptiysa hata zaten yine diyorum anneye destek olunmalı ama olayda taraf olunmamali
Karşılık beklemekle alakası yok bu durumun. Azıcık anne sevgin varsa içinde böyle bir durumda sessiz kalmazsın veya arada kalmazsın. Seçeceğin kişi annen çünkü baban sadece annene değil evinize yuvanıza size de ihanet ediyor böyle düşün neyse belki büyüdükçe karakterin otururur
Kimin ne yaşadığını bilemezsin emin ol
Bir şey yaşamasına gerek yok böyle bir durumda sessiz kalıp annesini savunmayan babasıja cephe almayan herkes karaktersizdir
Yorum daha yapmim sinirinizi asiyorusnuz cunki iyi günler size
Umursamam
Anneme net söylerim
şu an qyrilar zaten
Peki babanla görüşüyor musun
Yok sadece para gonderiyor bazen
Onu da kabul etmezdim
Sizinkiler ayrı mı
Ben böyle bir durum yaşamadım bir video gördüm Instagramda o yüzden sormak istedim
Anladım sanki babanı sevmiyor gibisin ondan sordum
Dünyanın en iyi babasına sahibim ama böyle bir durum olursa yüzüne bakmam. Olmaz ama olursa seçeceğim kişi annem olur
Annen aldatsa
Öyle melek gibi bir annem var ki asla yapmaz ama yaptı diyelim aynı durum onun içinde geçerli
He eşit misin diye sormuştum evet esitmjssin aile bağların kuvvetli gibi benim aksime umarım öyle kalır
Umarım kalır yoksa ömrümün sonuna kadar ya annesiz ya da babasız yaşamak zorunda kalırım
Ahahaha sende yaşayabilecek potansiyel var gibi
Çok şükür ne annem ne babam başkasına bu zamana kadar yan gözle bakmadı o konuda kefilim ikisine de ama aksi durum olursa işler değişir aldatan taraf evden gider He gitmiyorsa karşı tarafta boşamıyorsa ben giderim ve boşanana kadar iki tarafla da konuşmam
Sert tepki
umrumda olmazdı
Aldatti
Katil
Alışkınım bu duruma
:)))))
Bi şey yapmam
Babami..
Gurur duyardım
Beni de kaybeder