Güncellemeler
+1 yıl
Düşüncemi belirtmemiştim aslında. Bence şartlara göre değerlendirilmeli. Bazen ayrılmak en doğrusu kararken bazense kalıp evliliği kurtarmak daha dopru olabiliyor. Ama kesinlikle net konuşan saçma tipler doğru konulmuyır onu söyleyebilirim
Güncellemeler
+1 yıl
Boşanmaya karışıyım demedim hiçbir zaman. Sözlerimi yanlış yorumlayan saçma tipler var. Şartlara göre değerlendirilmeli her şey böyle düşünüyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Anneme söylemiştim. Çok küçüktüm öğrendiğimde. Şimdi olsa babama çok kızardım.
Söylemek mi söylememek mi daha mantıklı?
Söylemek daha mantıklı. Birinin enayi yerine koyulmasına göz yummak vicdansızca.
Yuvanın ve aile düzeninin bozulması doprumu sence böyle bir hatadan dolayı.
Gayet doğru. Aldatmanın olduğu bir evlilik bitmeli. Neden devam etsin? Boşanmak sandığınız kadar kötü değil.
Boşanmak iyi değildir ayrıca çocuklar içşn de büyük yıkım
Hayır, çok iyidir. Çünkü iki taraf da daha güzel bir hayat yaşar. Boşanmanın olmadığı kötü bir evlilikte çocuklar yıkım yaşarlar. Babasının annesi aldattığını bildiği bir çocuk babasından tiksinir. Çok cahilane konuşuyosun. Senin neslin tükenmedi mi hâlâ ya
Huzursuz bir evlilik karı, koca, çocuklar için ruhsal yıkımdır ama boşanırlarsa mağdur olan ve aptl yerine konan taraf özsaygılı, mantıklı ve rahat bir hayat yaşar.
Her iki taraf ta huzurlu bir yaşam sürmüyor maalesef. Nasıl bir mantık yürütüyorsan eksiklerin var ve sadece kendi düşünceni doğrusuymuş gibi kabul ettirmek için bana saldırmana be neslinntğkenmedimi gibi saçma söylemlere gerek yok.
Boşanmadan sürülen yaşam boşanınca sürülen yaşama kadar daha huzurlu oluyor. Doğru bir mantık yürütüyorum. Asıl senin eksilerin var. Herkesin mutsuz olduğu bir evlilik neden yürüsün? Çocuklar mutsuz olur yürürse. Kendi düşüncemi kabul ettirmek için değil saçmaladığın için neslin tükenmedi mi diyorum çünkü senin gibi çocuklar için devam etmeli diyen pek yok artık insanlar mutsuz evlilikte çocukların da mutsuz olduğunu anladılar. Suçlu olan huzurlu olamayabilir ama suçsuz olan boşanınca daha mutlu olur tabii mutsuzluktan rahatsızsa
Şartlara göre değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyosan neden boşanmaya karşısın? Öyle düşündüğün hiç de anlaşılmıyor. Mutsuzken kalıp evliliği kurtarmak olmaz öldürmek ve mahvetmek olur. Net konuşan sensin. Duruma göre demedin boşanmanın kesinlikle yanlış olduğunu söyledin. Kendine bakmadan bana bk atma. Saçma tip olan da sensin. Dediklerin tamamen mantık dışı.
Ya zkasız insanlar yorumumu okusun da rezil olayım diye güncellemede benle ilgili havlıyosun ama sen rezil oluyosun. Yorumlarınla güncelleme kısmın çelişiyor. Yorumlarda boşanmaya karşı olduğun apaçaıl belli duruma göre değerlendirilmeli demedin. Keşke annenle baban seni yapmadan boşansalarmış
Güncellemede yazdığın gibi evet düşünceni belirtmedin empoze ettin
Bu onların sorunu benim değil
Boşanırlarsa?
boşanırlar👍🏻
Sen ne yaparsın peki
ne yapayım? gayet normal hayatıma devam ederim
Sanırım yetişkinlikten dolayı böyle düşünüyorsun
yetişkinlikle alakası elbette vardır. ancak "olan çocuklara olur, boşanmayın" tavrı sadece zarar verir. sorunlu ailelerde büyüyen çocuklar gençlik dönemlerinde "keşke boşansalardı" diyorlar.
birlikteyken mutsuz olan çiftler sırf çocuklar için beraberler ancak bazı durumlarda daha çok zarar görüyorlar.
ve sırf bu tabu yüzünden evlenmek kadar normal olan boşanma sanki dünyanın sonuymuş gibi görülüyor.
evlenirken sadakat sözü veren insanlar bi zahmet tutsun bunu, hata değil bilinçli yapılan bir durumdur bana göre
uzak dursun bizden
Kim
baba.
Anladım