Annenize söyler misiniz? Anneniz evden kovsa babanızı ne yaparsınız? Veya boşanmalarını destekler misiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen söylemiştim ama aldatılma olduğunu bilmiyordum. Babam bi arkadaşın evine gidiyoruz sadece demişti ve annene söyleme demişti (ilkokuldaydım) anneme söyledim ama 😂 söylediğim iyi oldu çünkü ben babamla 2 sene kötü bir hayat geçirmiştim bakamıyordu bana ve annem de beni onun elinden aldı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Eski babam olur. Annemi evden kovamaz biz annemle onu evden kovarız aldatan defolup gider. ben kendim boşanması için yardımcı olurum anneme. aldatan hiç bir erkeğe tahammülüm yok babam dahi olsa hiç bir kadın da bunu haketmez bilmeye hakkında var bence.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
57
Cevap
41Cevap
- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBabama bağırırım küfürler ederim hiç şekilde saygılı olmam benim gül annemi nasıl aldatabilir, o aldatığı kadını da yollarım çileden çıkartırsa hele o kadını savunsun nasıl içine ediyorum, Anneme söylerim boşanmaları için elimden geleni yaparım 'Bu adamı görmek istemiyorum' derim.
11 Yorumla
Soran+1 yılİmza kaşe😂
+1 yılBabam tam aldatmak sayılmasa da biriyle konuşmuştu ve annem onun için cinsel olarak yetersiz olduğunu düşündüğü için bana annenden nefret ediyorum aynı cenneti bile paylaşmak istemiyorum gibi şeyler demişti bende o gün valizleri topladım gece annemi alıp götürdüm
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirebir yaşadım ve anneme ben söyledim elimde kanıtla. Bayağı kavga oldu evde. O dönem evlenme aşamasındaydım babam bana beni desteklememekle tehdit etti hatta beni suçladı yuva yıkan çocuk oldum. Sonunda annem boşanmadı ama babamı da affetmedi evde hep bir kavga ortamı var. Bense evlendim babama karşı mesafem var.
210 Yorumla- +1 yıl
Yani yuva yıkan çocuk oldun 🫣 bu süreci daha zekice yönetebilirdin zaten boşanmamışlar en azından kavga gürültü olmadan daha uygun bir yola gidebilirdi abnen de bu denli mutsuz olmayabilirdi
- +1 yıl
@burcuxx19 her şey her zaman doğrudan söylenmez işte. Her işin bir yolu yordamı var. Hata etmişsin bu konuda.
- +1 yıl
@burcuxx19 tamamen ortama ve şartlara görr düşünüp karar verrbileceğin bir durum bu. Kesinlikle böyle söylenir şöyle söylenir demek hata olur. Bu konuda en doğru yolu buşmak için şartları gözden geçirmem lazım. Ama kalkıp anneme söylemedne önce babamla bu konuyu konuşup ilişkisini bitirmesi ya da boşanması konusunda bir karar vermesi ve bu hatasını bir şekilde telafi etmesi gerektiği konusunda daha zekice birkaç konuşma yapardım. Onu rezil etmek yönünde değil de öncelikle devam ediyorsa bitirmek ve hatasının düzeltmesi
Cevap sahibi+1 yılböyle birşeyin ne zamanı vardır ne de yordamı. Başınıza gelmediği için uzaktan konuşmak çok kolay. Eleştiri yapmak da bu konuda zekice değil. Anneme anlatmış anlatmamış olmak da mesele değil ben evlilik arifesi bunu yaşadım ve evliliğimi etkiledi. Kocama güvenemiyorum. Bir suçlu aranacaksa yuva yıkan çocuk değil de başka yuva bakan suçlanmalı. Aldatmanın da hafifletici bir nedeni yok.
- +1 yıl
Üslup önemli her konuda olduğu gibi burada da. Örnek vereyim bari, babanı aldattığı için böyle bir ifşa yçntemimseçtin ve bunduruma geldiniz herkes mutsuz ve birmdünya kavga gürültümoldu oldukça etkilendiniz düğün arefesinde. Peki ya üslubun dahankötü olsaydı daha büyük zarar görürmüydün? Baban aldattığı için gidip onu bıçaklayıp yaralasaydın sen de ceza evine düşseydin bu sana daha çok zarar verirdi değil mi? Yani üslubun ve davranışların bu süreçte senün ve ailenin ne kadar zarar göreceğini belirler. Sen bu şekilde zarar gördün annen de, ama daha çok zarar da yaşayabilirdiniz farklı davranarak daha az zararla da atlatabilirdiniz zekice davranarak. Bahsettiğim buydu yani.
Cevap sahibi+1 yılÜslup da tek taraflı yapılan bir şey değil. Nabza göre şerbet bir yerde. Kim olsa benim gibi sakin kalmazdı ben sadece anneme söyledim. Ve tehdide boyun eğmedim. O beni tehdit ettiği için mecburen bende onun gibi çirkinleşmek zorunda kaldım. Bende tehdit ettim. O da mecbur geri adım atmak zorunda kaldı. He bana gelip özür dileseydi bir anlık deseydi benim açımdan daha hafif bir durum olurdu. Öyle davranarak aramızdaki baba kızı da yıktı. Evinde gidiyorum çünkü orada annem var. Ölse umrum olmaz. Dışardan biri yapmış olsa o kötülüğü bu kadar etkilemez ama içerden olunca aşmak çok zor. 😞
- +1 yıl
Sonuç çok kötü olmuş. Yani beklediğin sonuç bumuydu annene söylerken. Eğer gerçekten beklediğin sonuç buysa evet başarılı bir yol izlemişsin demektir babanın bu büyük hatasını ortaya çıkatıp hatayı düzeltmekte. Ama beklediğin sonuç bu değilse o halde sakin kalamamışsın ve eline yüzüne bulaştırmışsın diyebilirim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHenüz ben 18-19 yaşındayken böyle bir durum oldu. Babamın karşısına geçip baya olay çıkarmıştım. 2 yıl kadar doğru düzgün konuşmadık, anneme söylememiştim. Söyleyip söylememek konusunda çok kafa karışıklığı yaşadım ama doğrusu söylememekti sanırım.
Tabi burada 2 önemli durum var. Birincisi babandan birinin hesap sorması gerekiyor tekrarlanmaması için.
İkincisi babanın yaptığı şeyin hata olduğunu anlayabilecek kapasite olması gerekiyor.11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBabamin evlilik sitesinde bi kadina yazdigi mesaji okumustum. O günden beridir kendisinden tiksiniyorum. Ve annem bunu öğrenip ona soylediginde o da yuzsuzce cocuklarina bilr açik açik "ne yapmisim? Sadece mesaj attim erkegin 4 kadin alma hakki var biliyorsunuz" demisti. Annemi ikna edemiyoruz bosanmaya. Maddi geliri yok. Olan da bize oluyor iste
10 Yorumla
+1 yılKanit gerek. Boyle biseyde annem hisseder, anlar zaten. Isbirligi yapip plan kurardik. Ev ve arabayi bize birakirsa bosansinlar 😂 malum cogu turk kadini benim annem gibi ev hanimi ve bosanmak istemiyor. Maddiyatsiz zor yani
00 YorumlaBabamı babalıktan reddederim 🤣
Anneme söylerim, kandırılmasına göz yumamam, boşanmalarını da desteklerim ne olursa olsun bu yaştan sonra da olsa ayrılsınlar, annem üzülmesin yeter ki20 YorumlaZor bir durum ama kayıtsız kalamam. Haksızlığa tahammülüm yok.
Günaha göz yuman, günahı işlemiş gibidir...30 YorumlaHer ne kadar babam olsa bile acımam o kadar deyim yani
30 Yorumla
+1 yılBoşanmalarını destekler hatta şahitlik yaparm eer gördüysem
30 YorumlaBelirli bir süre konuşmadım. Şimdi de kendi haline bıraktım ne yapmak istiyorsa onu yapsın. Annemin onsuz daha mutlu olduğu kessin.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Annemle babam yaşlı başlı insanlar babam dindarlı biri, aklımdan bile geçmiyor.☺
01 Yorumla
Soran+1 yılKorkarım da korkarım da en çok Allah lafını ağzından düşürmeyenden korkarım
+1 yılBen konusmamistim ilk zamanlar nefretim hiçte gecmicek
07 Yorumla
Soran+1 yılGeçmez tabi ya zor gerçekten
Soran+1 yılKim kimi aldatmıştı
- +1 yıl
Babam annemi bide çocuk yapmıştı o kadından Cook uzun hikaye hayatımın içine ettiler kisacasi
Soran+1 yılAy kıyamam sana ya işin içine çocuk girince durum daha da kötü oluyor. O kadınla mı yaşıyor peki şu an? Anenn nasıl iyi mi toparlandı mı?
- +1 yıl
Diğer kadınla evli zaten ama pek gorusmuyorum anneannem şey derdi erkekler bosaninca çocuklarından da ayrilir derdi annem kendi ayakları üzerinde duran bı kadın gurur duyuyorum onunla zaten
Soran+1 yılHelal olsun annene. Babana gelecek olursak ben öyle bir babayı defterden silerdim madem biz yerine başka aile istedi kendine
- +1 yıl
Gorusmuyoruz zaten
Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. yaşandı sanırım tam emin değilim , tepkimde de bişey olmadı. d
10 Yorumla
+1 yılKanıt bulursam söylerim. Desteklerim ama babam yapmaz öyle bir şey
00 YorumlaKeşke aldatsa annem sallamaz ama hayatımıza bu biraz renk gelir.
00 Yorumla
+1 yılAnnemden önce ben kovardım ve kesinlikle boşanmalarını desteklerdim
00 Yorumla
+1 yılÇok siko bir durum pardon ama bu ne aq aşşa tükürsen sakal yukarı tükürsen gene sakal
00 Yorumla
+1 yıltestis sağlık derim ne dicem 🤣🤣 herhalde tepki gösterilir anneme ihanet etmem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇocukluğumdan beri aldatır babam flörtöz bir adam. Mutsuz bir anne görmek keyifli değil tabiki bazen keşke bosansalardi annem daha mutlu bir. kadin olurdu belki diyorum..
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@biyotikkk aynen
Babamı silerim, anneme söylerim, boşanmaları için elimden geleni yaparım.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim annem babam ayrı. babam annemi aldatmmusti tabi o zamanlar küçüktüm babam görüşmemize izin vermiyordu annemle. Buradan yazmak çok kolay onu yaşadığın zaman o çaresizliği biliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKimisi annesine destek olur kimisi söylemez. Seda sayanda evlenmeye çıkan bi kadın annesi babasına dönmezse babasını eliyle evlendireceğini söylüyordu, çok da şaşırmaya gerek yok artık bu konularda
00 Yorumla
+1 yılDesteklerim tabi ya ne kötü olya Allah vermesin kimsenin başına uzak tutsun korusun öyle insanlardan
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 346 cevap paylaştı. Tabiki söylerim. Annemi kandıramam. Babamı kovsa haklı.
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 654 cevap paylaştı. Aldatması için geçerli bir sebebi var mı dinlemek isterim önce
05 Yorumla- +1 yıl
aldatmanin gecerli sebebi mi olur
- +1 yıl
onun icin bosanma var hic duydun mu?
- +1 yıl
21. yuzyıldayiz hala ihtiyaclar ihtiyaclar cok komiksiniz
Gizli Üye(18-24)+1 yılKeşke öyle bir şey olsa da annem tekmeyi vursa, büyük bir keyifle izlerdim ve boşanma avukatının en iyisini tutar parasını da ben öderdim.
10 YorumlaAnneme söylemem, annem babamı koyacak olsa babamın yanında yer alırım annem de yapsa babama söylemem babam annemi koyacak olsa annemin yanında yer alırım herkesin ihtiyaçlarına saygım sonsuzdur
04 Yorumla- +1 yıl
@burcuxx19 geniş değil bu olayların hayatın bi parçası olduğuna inanan bi insanım
- +1 yıl
@burcuxx19 neden böyle bi şey söyledin
+1 yılYaşandı maalesef. Zor zamanlardı. Anneme hak verdim tabiki
21 Yorumla
Soran+1 yılHelal kız
Gizli Üye(36-45)+1 yılElbette babamıza karsı ne yapılması gerekse o olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen dogmadan once aldatmis ogrendigimde mesafeli oldum eskisi gibi degilim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde babam annemi aldatmış onlar boşandıktan sonra öğrenmiştim ama aldatma için boşanmamışlardı
00 YorumlaBen direk söylerim böyle şeylere asla tahammülüm yok boşanma kısmına gelirsek kendini düzeltmesi için şans verilebilir yine de kendileri bilir
00 Yorumla
+1 yılvala ne yalan söyleyim onca yıl yürümüş evlilik aralarını bozmam bide aldatıyorsa yakalamak benim değil anem ya da babamın sorunu
00 Yorumla
+1 yılAnnemin tepkisi yok ben napiyim. Akrabaları gözünde rezil olmamak için bir şey yapmıyor.
05 Yorumla
Soran+1 yılAy bilirim bu durumu.
- +1 yıl
Hatta küçükken suçu bana attılar. Senin okulun için falan diye. Psikolojimi bozdular
Soran+1 yılEn çokta bu saçma çocuğun iyiliğini istiyorsan boşan
- +1 yıl
İşte annem onursuz ve gurursuz olduğu için o kadar şey görüyor. Anca 1 2 laf ediyor. Sonra akşam normal konuşuyorlar.
Hatta bı ara bana dedi böyle böyle bende görmüştüm telefonu.
Napariz dedi. Memlekete gideriz okul dedi okulu da oraya taşırız kuzenimde var dedim. Baktım beni tüm akrabalarıma anlattı. Bu çocuk kötü diye. Bak ayrilmamizi istiyor falan diye. Akla bak okulunu da alıp memelekete gelecekmiş falan. Allah annemin canını felaket kötü bir şekilde aslında öbür tarafta nasılda pis bir insan olduğunu anlar inşallah - +1 yıl
Midem bulanıyor ondan ve ondan kaynaklı, tüm kadınlardan.
Babam annemi aldatıyor ama yıllardır kendime güvenip söyleyemiyorum boşanmaların çok isterim
05 Yorumla
Soran+1 yılEe söyle gitsin annene yazık değil mi? Resmen başka kadına güzel gözüksün diye adamın çamaşırlarını falan yıkıyordur. Empati yap
Soran+1 yılBen böyle bir durum yaşasam direkt anneme söylerim o da babamı evden kovar
Soran+1 yılKorkma anneni düşün onun gururunu düşün
+1 yılAnnem yakaladı tabii babam zeytinyağ gibi üste çıktı.
00 YorumlaBenimde zoruma gider kabullenememek yutkunmak derken öyle unuturum ben
00 YorumlaSöylesem bile boşanmazlar biliyorum, bildiğim içinde umrumda olmaz
00 Yorumla
+1 yılAnnemin yanında olur sonuna kadar boyanması için desteklerim.
00 Yorumla
+1 yılonu bilmem ama zaten ayrilardi ve babam evli annemi kaybettim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖnce emin olurdum abimlerle konuşup hep beraber anneme anlatırdık babamlada arama mesafe koyardım
08 Yorumla
Soran+1 yılAnnem boşanmak istese veya babanı artık evde istemese ne yaparsın Peki
Cevap sahibi+1 yılAnneme hak veririm destek çıkarım
Soran+1 yılAynı durumu yaşıyorum şu an bu sabah öğrendik
Cevap sahibi+1 yılBöyle bir durumda ne denir bilmiyorum ne yapmayı düşünüyorsun
Soran+1 yılAnnem babamı görmek istemiyor ben çok üzülüyorum babamı bende görmek istemiyorum. Yeni bir şehire taşındık ailecek yakın zamanda dağılmak istemiyorum ama aynı evde yaşamakta istemiyorum annemi destekliyorum
Cevap sahibi+1 yılSenin adına üzüldüm gerçekten tek çocuk musun peki
Soran+1 yıl2 kardeşiz erkek kız
Cevap sahibi+1 yılBu durum sizin için çok zor onu anladım ama annenize öncelik vermeniz lazım bana göre bu durum onun için daha zor
+1 yılŞu aldatan insanlardan nefret ediyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılBende nefret ediyorum
Aile & Toplum konusunda 666 cevap paylaştı. Benim babam o işi de beceremez 😂
024 Yorumla
Soran+1 yılYaptı diyelim
- +1 yıl
Haha sen yap bari :)
- +1 yıl
Tek çocuk musun
- +1 yıl
@Güzelkardeşim90 değilim.4 tane kız kardeşim var 😅
- +1 yıl
Kızlar zaten onun hakkından gelir merak erme
- +1 yıl
@Güzelkardeşim90 bende öyle düşünüyorum 😂
Düşündümde öyle bir şey olsa baya kızdırırdım 😂
Bir kaç ay önce yurt dışı menşeli mesajlar geliyordu. Dolandiricilardan. Bizim arkadaşın babasına da gelmiş annesi telefonu açıyor. Kadin sesi duyunca çıldırıyor.. Arkadaşın annesi su düğün telaşı bitsin bosanacagim diyordu. Ne gülmüştuk 😂 - +1 yıl
Sizin aile fena keyiflidir bence
- +1 yıl
@Güzelkardeşim90 yok be. siradan bir aile. Kardeslerim evlendi gitti yuvalarını kurdu. Bende turşumun olmasını bekliyorum 😂
- +1 yıl
4 kız çok güzel sen mi çirlin kaldın da alıcın yok
- +1 yıl
Eniştelerle aram nasıl peki
- +1 yıl
Rahat mı kızlar seviliyorlar mı
- +1 yıl
Hepsi kapalı mı
- +1 yıl
Senin tercihin kapalı mı açık. mı
- +1 yıl
Onlar tabii olmazsa olmaz söylemeye bile gerek yok. Kasıtlar mısın dekolteli olma diye
- +1 yıl
Olur yazıyorum
+1 yılDüşünmek bile istemiyorum
10 Yorumla
+1 yılAldatma konusunda acımam direk söylerim
20 Yorumla
+1 yılVay şe…… deyip bi tane geçiririm.. şaka yapmıyorum
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 586 cevap paylaştı.
+1 yılHata yapar insanlar büyük bir tepki vermezdim
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAnnen dul kalır
00 Yorumla
+1 yılArtık eski babam olurdu
00 Yorumla
+1 yılBizde tersi oldu, annem aldattı
01 Yorumla- +1 yıl
Vayorsbu
- Aile & Toplum konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılhic dusunmedim bilmiyorum
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ayağına sıkarım yapabiliyorsa yapsın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBaba kaç yaşında şimdi
00 Yorumla
+1 yılBilemiyorum hiç öyle bir durum düşünmedim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBabalıktan reddederim sadece annemi değil benide aldatmış olur
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAldattı, boşattım direk
04 Yorumla- +1 yıl
Öldürdüm demedim
- +1 yıl
Ben sosyal medya dilini sevmiyorum slay mlay.
Çok zor bir durum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 566 cevap paylaştı. Evden kovardım
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bende giderim bidahada konusmam
00 Yorumla- Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem