6 senedir evliyim.4 yaşında çocuğumuz var. Eşim sanal kumar oynuyo ufk tfk biliyrum. bi kaç kez 40.50 bin yatırdığını gördüm ama yalanladı. Merak etme ne yaptığımı biliyorum falan. Bi kaç ay önce arkadaşına kredi çekti ve ödemediğini söyledi bankalarla sorun olmasın diye arabamızı sattı ve ödedi.1ay önce bana geldi 6aydır çok sıkıntı çektiğini dayanacak gücünün olmadığını arabanın kumara gittiğini ve ek olarak 1 buçuk milyon kumar borcu olduğunu intihar etmeyi düşündüğünü ama çocuk aklına gelince vazgeçtiğini ağlayarak anlattı. Ben destek oldum sarıldım. Şarşırdı terk ediceğimi düşünmüş. Minnet etti sen benim yanımda oldun ya bidaha tövbe namaz kılcam bidaha oynamicam bi ton sözler verdi yeterki borcum bitsin diye hayatımı kurtardın ben yaparım bilmiyodum dedi. Bana bu sözü verdiğinden sonra çocuğun üstüne yemin etti o günden beri oynamıyorum diye oynamış yine öğrendim 700 bin kazanmış ve yarısını ödemiş bana 400 bin arkadaşlarım benim için oynadı bu parayı hibe ettiler dedi yalanmış. Arada çok yalanlar var üstten anlatıyorum. Sordum yine oynamışsın sonuna kadar inkar etti. Ayrıca evlendiğimizden beri işe diye çopu kez kahveye gittiğinden şüphelendim bir kezde birinden duydum eşime inandım bak ben seni yasaklamıyorum haber ver sadece dediğim halde yok yere yalanlar. Şüphelerime rağmen onu uygulamyla takip etmek istemedim ona o kadarda güvenmiyosam bitirsem daha iyi dedim hep ama bu kumar olayı patlayınca artık hak etti dedim takip ettim daha 4. Günde pazartesi iş başı günü öğleden sonra toplantı var diyip evden geç çıktı o sırada mesajlaşıyoruz sözler veriyo bidaha yalan dolan yok diye birazdan toplantıya giricem arada yine söz veriyo herşeyimin üzerine falan toplantıya girdim elime çok fazla teli alamıyorum yazdı. 3 dk sonra baktım kafede görünüyor hemen yazdım bana konum at oyaladı konum gitmiyo googledan atıyo falan dedim whatsaptan at o sırada yola çıktı iş yerine gidiyo (15 dk var arada kahveyle) foto konum attı sonra bitti artık yalancının mumu yatsıya kadar falandedim. İnanmayınca itiraf etti busondu sana yalan söylemem kendimesöz vermiştim falan dedi. Bikaç dk sonrada kahveden foto attı yanımda şu var bu var. Banagüvenmmezlik yapma :) bana bi şans daha var beni bu halde bırakma lütfen söz çok şeffafolucam her istediğinde uzatmadan konum atıcam. Dahaöncede yaptı itiraf ettiremedim gezmeye çıkıcağmız gün yalan söyleyp yine kahveye gitmişti 1 sene önce onuda itiraf etti. Çok kez böyle yaptığına eminim. Birde güvenmiyorum diye sen şizofrensin psikoloğa görün dedi randevu alıcaktım bide vazgçtim sonra (bu saf kötülük) sana yaranamıyorum falan git bi süre annnlere seni görmek istemiyorum hakaret saydı haksız yere. Her an konum atsa bile bana bunları affedmiyorum ve söylediği bir kelimeye inanamam daha. Üniversite mezunuym çalışmayı düşünüyorum. Babam annem bugün gitsem kucak açar çok şanslıyım o konuda çocuk olmasa bi sn düşünmem. Ne yapmalıyım içim almıyo hayatımda güvenenbiliceğim eşim olsun istiyorum. Aksine ben hiç yalan söylemedim ona.
Güncellemeler
+1 yıl
Boşanmayı düşündüğüm için yazdım. Ama kimseye anlatamıyorum karar vermeden önce bir ihtimal boşanmayacaksam kimse eşimi kötü bilmesin diye oda bilinmesini istemiyor çünkü. O yüzden buraya içimi döktüm. Fikir almak ya da cesaret almak içim siz ne yapardınız bana boşanmak mantıklı geliyor.
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
En İyi Cevaplar
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
- Aile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler