Ay şimdiki kızlar ne kadar mızmız her dediğim olsun olmazsa ayrılıyor şimdiki kızlardan anne olmaz kendileri çocuk ne diyorsunuz?

Şimdiki kızlar bildiğin makyaj süs para derdinde şimdiki kızlar narin hassas kadınların ayarı bozuldu kadın dediğin hanım hanımcık olur sokağa çıkmaz yemek yapar simdki kizlari begenmiyorum aşırı makyajlı estetikli maymun gibiler kadınlar niye böyle oldu Allah affetsin ne zamana kadar erkek sabredecek evlenen kız yok kızlar sokakta yiyip içip gezip eve gelip gotunu büyütüyor bunlardan anne eş karı olur mu sürekli kıyafet alıyorlar sürekli bir şey istiyorlar memnun olmuyorlar erkekler olarak psikolojimizi bozdular kızlar ben eski zamanlardaki adamlardanim eski kafalı olmaktan gurur duyuyorum modernlik diye diye bozdunuz herşeyi kadınlar saygısız oldu erkeğe karşı ev temizlemiyor onu yapma diyorum kıskanıyorum hemen ayrılıyor ne yaparsam yapıyım mutlu olmayacak belli yani erkekler neden erken yaşta ölür kadınlar yuzunden
Ay şimdiki kızlar ne kadar mızmız her dediğim olsun olmazsa ayrılıyor şimdiki kızlardan anne olmaz kendileri çocuk ne diyorsunuz?