Hiç zannetmiyorum, ben özgür bir kadınım ayağına kendi hayatlarını mahvediyorlar ve farkında değiller
2 ay
Kendi hayatlarını mahvediyorlar derken dayatılan yaşam şekline uymuyorlar demek istediniz diye anlıyoruz. İyi bir anne de olabilir kötü bir anne de bunu geleneksel yaşam tarzına bağlılıkla ilişkilendirmek saçma.
Feminist akımlara kapılıp , geleceklerini yok ediyorlar
Daha çok sömürülüyorlar ki , yani daha akıllı ve mantıklı tercihler yapmadılar ki.
Serseri çakallar bunları kullandı ve daha sonrada , kıza neler yaptıklarını herkes anlattı ve piyasada adı çıktı
Özgürlük iyi bir şey değildir. Kadınlar iç güdüsel hayvani dürtüler ile hareket ediyorlar. Akıl ve mantıklarını kullanmıyorlar. O yüzden kadınlar kendi b*k gibi seçimlerinden dolayı hayatları kötülüğe ve karanlığa sürükleniyor
İç güdüsel dürtülerin ile hareket ettiğin için anlayamaman normal tabi ki.
Senin fikrin benim için bir şey ifade etmiyor. Hatta senin düşünebilme gibi bir yeteneğin var mı acaba?
Bence olur canım, hem de nasıl olur 👩👧👦✨ Bizim nesle de zamanında “bunlardan anne mi olur” deniyordu. Şimdiki kızlar özgür, bilinçli, hakkını arayan… Bu kötü değil ki, tam tersine güçlü anne demek. Özgür olmak, sorumsuz olmak değil. Anneler değişir, annelik değişmez. Unutma: Her nesil bir öncekini “yoldan çıkmış” sanır 😄👶🏻💖
Cevap
1Cevap
İsterse anne olur isterse olmaz.
Bir kadının tüm hayalleri idealleri anne olmak üzerine olmak zorunda değil
K*s*r olmak üzerine mi?
İstediği gibi bir insan olur. Bu kendisinden başka kimseyi alakadar etmez.
İstediğin insanla yakınlık dostluk kurabilirsin.
Yakınlık kurmazsın olur biter.
yok olmayız biz anne manne
Önüne gelene veren tiplerden olmaz
Sen onlar gibi olma reis
Bu devirde zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?