kadın sadece kadındır annelik eskilerin dediği gibi şahsına münhasır bir durumdur ve her kadına anne olarak saygı duy kelimesi çok saçmadır ha bunu idda eden bir kadın varsa önce kaynanasını eltisini görümcesini sevsin onlarında anne olduğunu hatırlayıp sonra konuşsun ya da bir hayat kadınına annedir diye saygımı duyacağız bazı şeyleri çok sündürmek saçmalamayıda peşinden getiriyor
hayat kadını o kadar mübarektir ki bana çok güzel şeyler yaptı plaket vermek lazım ülkece en saygın meslek kolu haline getirelim hatta yetmiyorsa emekçilerin piri yapalım okul açıp kızlarımızı hayat kadını olsun diye özellikle okutalım bu seni mutlu ederdi sanırım hayat kadınlarının hayatlarını çok iyi bilirim bana edebiyat yapıp saçmalama
Tecavüzden , katilden , tacizciden bu kadar nefret etmezsiniz be! Kimsenin meslek seçimi sizi ilgilendirmez. O bir insan. saygı duymazsan bulursun karşılığını.
onlardanda nefret ediyorum senin gibi saçma insanlardanda hoşlanmıyorum onların meslek seçiminin beni ilgilendirmediği konusunda haklısın zaten hiç ilgilendiğim bir konu değil ister kendini satsın isterse namusuyla para kazansın ha sonra ben kötü yola düştüm diye ağlamasın çünkü artık kimse inanmıyor o teraneye üstelik saygı konusunda konuşmak senin ne haddine sen daha kendine ait olmayan bir yorum bölümüne böyle saygısız girilmeyeceğini bilmeyen konu bu olmadığı halde konuyu kendi yarana çeviren birisin
anne olmak her kadın için potansiyel değildir. anneliği hak eden, anca anne olabilir. hak etmeyen kişiden anne potansiyeli beklenemez. şu zamanda bir çok kadın anne oldu, ve çoğu hak etmiyor. hak etmeyene bu kadar değer verip potansiyel biçmek yanlıştır.
@balmumsuz annelik hak edilecek birşeydir. eğer bakamıyorsan, o çocuğu acizlik ile büyütüyorsan, sonra doğurup cami avlusuna bırakıyorsan, bn sana anne demem. işte bu hak etmiyor manası taşır. benim içinde öyledir. annelik hak edilir.
Çok güzel yazı şunu diyim bir kız olmak kadın olmak zor ve öyle bişeyki hamile kalıp Allah bir insan yaratıyor karnında mucizevi bişey buna vesile ediyo kadını. Emziriyor. Yeri geldimi anne oluyor bacı oluyor. Kızlara iyi davranın gelecekte anne olacaklar ve bir kız olarak daha narin duygusal lar onlara zarar vermeyin üzmeyin.
En İyi Cevaplar