Kızlar, KIZLAR BU AŞK ACISI NASIL GEÇER?

Kızlar yazı biraz uzun olcak ama lütfen okuyun.10 yıllık bir iliskim oldu evet uzun bir sevgililik donemiydi ama bazi sorunlardan bu kadar uzadi.3 hafta once ayrıldık sebebi yillarin yorgunlugundan kavgalardan birbirimizden soguduk. Insan olarak iyi biriydi ama iliski adami degildi cunku cok sinirli, yonetmeyi seven, egoist , dediğim dedik ve anneci biriydi. Bu arada başlığa aşk acısı yazdim ama aslında benimki ask acısından ziyade yaptığım fedakarlıkları emekleri hiçe sayarak terketti bu yüzden haksızlığı kaldıramıyorum. Ailesinin icine beni çok dahil ettigi için bende kardeşi ve annesinin beni aramasını beklerdim en azından o kadar emeğim gecti hepsine kotu günlerinde hep yanlarindaydim 3 kere taşındılar hepsine yardım ettim giderdim onlara mesela evde ilkte annesi, kardesi ve kendi yaşıyordu annesi varken bile ev islerine yardim ederdim sonradan annesi evlendi gitti temizliklerinde yemeklerinde yardimci oldum ki anneleri yoksa ben destek oliyim istedim ama yanlis yapmisim.1 sene önce başka semte taşındı kardeşiyle kalıyordu şimdi annesi boşanıyor diye yanlarına almışlar annesini bikac güne yakınlarında bir eve tasiycakmis. Bana hep derdi ki evlenince aileler cok yakinda olmasin. Evlenmeden oncesi icinde annemle bu saatten sonra birak ayni evi ayni semtte bile oturmam derdi dibine getirmis niye cunku artik ben yokum hayatlarinda eşek vardi benim gibi bi tane olmayinca annesine mecbur kaldi. Anneleri evliyken ben bi kere daha ayrilmak istedigimde çocuklarıni yalnız bıraktım diye ağlıyordu kadın. şimdi uzuldugunu düşünmüyorum cunku boşandı ve artik tek derdi 2 çocuğu onun istegi evlatlarinin yaninda olmaktı ben olmasamda sorun yok artık demekki. Ne yalan soyliyim annesinden son yillarda sogumustum sanki oğlunun sevgilisi değilde çocuklarınin dadisi gibi goruyodu beni ben oyle düşünüyorum en azindan. Bi yonden iliski bitti diye seviniyorum bi yandan kullanildim diye üzülüyorum. Herkes sanki dünden raziymis gibi umursamadı sanırım ki umursamis olsalardı belli ederlerdi. Sadece Kendimi çok yalnız hissediyorum tabi 10 senenin alışkanlığı haftasonlari çok boş artik çünkü o yok hayatımın merkezine almışım onu zamanında ama şimdi ne yapmam gerekiyor bilmiyorum? Sizce kullanildim mi o ve ailesi tarafından? Akıl verin ne yapmalıyım bundan sonra? Bu arada 15 Mart doğum günü ama ayrıldık artık siz olsaniz napardiniz? Böyle bir ilişkiden kurtulduğuma sevinmeli miyim?

Kızlar, KIZLAR BU AŞK ACISI NASIL GEÇER?