Türkiye’ye Mersin’e geldim Evrak işleri için. Otellere baktım 1 gece için 1450₺’den bahsediyorlar sadece uyuyup sabah gideceğim 🤨 sanki tatil oteli!
Bir tane pansiyon buldum kahvaltı dahil 1 gece 700₺ verdim.

Brüksel’de pansiyonda 1 gece kalmak yemeksiz 10€ genel olarak. Mersin Brüksel’den pahalı olması enteresan 🤨
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Öğretmen evleri bir tık daha uygun ama genel olarak pahali
Benim icin mesele ucuz olması değil. Her halükarda kalırım ama mersinin Brüksel’den pahalı olması garibime gitti 🤨
Valla İstanbul'daki restoranlarda Torontodan pahalı demem ama eş değer 😄
İstanbul gayet ucuz. Direk İstanbul’a indim fiyatlar normal bence Euro bazında normalde size nasıl bilemem
Valla CAD a vurunca pek birsey değişmiyor aynı hesaba geliyor, Euro kadar değerli değil tabi onun da etkisi var
Bence uygun ve avrupadan gidiyorsun. 1450 tl sana koymaz
Koymazda yemek bile vermiyorlar 🤨 Hemde bana uzak 😅 yakındaki pansiyondan internette en uygun ve yakınına yerleştim
Burukselin neresinde 10 euroya pansiyonda kalabiliyorsun be
Brüksel’e gel öğrenci isen bedava 5 güne kadar bedava kalacak yer + yemek veren pansiyon gösterim sana
Tamam geliyorum karşila beni
Daha ben gitmedim sakın ol sampiyon 😅 yarın gece ben gidiyorum. Gelirsen rezervasyon linkini atarım ama önce yasal yollardan gelebilmen lazım. Her önüne geleni almıyor Belçika
Beni alir belçika. Bir çok avrupa ülkesini gezdim. Öğrenci değilim
baştaki sağolsun ülkeyi batırdı millet zaten uykuda hak ediyorlar bu fiyatları iyi olanı da yurt dışına kaçıyor
öp başına koy eskişehire sabah 6 da girdim 3k diyorlar otele cafede uyudum :d
3k diyorlar diyince girmeseydin demek geldi içimden sonra cafede uyudum demişsin keşke camiide yatsaydın orası daha sıcaktır 😅
camiiye ayıp olmasın diye girmedim, zaten tayt şort bide kısa kollu vardı üstümde normalde 3k veririm ama eskişehirde vermem yani bide airbnb deneyim dedim kadınlar evinde ağırlıyor erkekler ağırlıyor yorumları okur iken patladım resmen o arada sızmışım😂
Mersin böyleyse İstanbul nasıldır
Sonra da gurbetçiler türkiye güzel diyo. Alın size türkiye
Ben tarafsızım Euro ile düşününce fiyatlar Brüksel’e oranla %25-30 uygun ama buradaki maaşları bizim maaşlara oranlarsam arada korkunc fark var 😅
Dışarıda bir yemek ye en ucuzu 150 tl. 5 dolar yapıyo. burada bir sorun yok. Asıl sorun asgari ücretin 520 dolar olması, en ucuz kiranın 500 olması. Maaşı kiraya veriyosun ve faturalarını bile ödeyemiyosun. Bir evdeki herkes çalışmak zorunda hayatta kalabilmek için.
Açıkçası pek umrumda değil gibi 🙄 herkes halinden memnuna benziyor bende memnunum 😊
Ne halleri varsa görsünler doğru söylüyosun
Ben bekarım kendime bakabiliyorum. Evli çocuklu kişiler düşünsün.
air bnb bakabilirsin otellere göre uygun fiyat almışsın. Tüyap civarında 550 - 750 tl arasında
Rüyaların bittiği yer de Türkiye gerçeği başlar.
neresi pahalı gayet ucuz 1450 bulabilmişsin en azından
Şehir dışında 1450₺ olan şehrin içindekiler 2700₺
çok ucuzlar ya
Bursa ile amsterdam da aynı. Ve amsterdam en pahalı avrupa şehirlerinden
Bursa ve amsterdam nasıl aynı cümlede olabilir 😂 gece gece güldürdün
İlk farkettimde ben de kahkaha atmıştım. Çok ilginç gerçekten 😄
Burası Türkiye. Alışırsın.
Tüm Piyasa olduğu gibi balon.
Fotoğrafın soruyla alakası 🤠
Alamanya bizi kıskanıyeah.
hoş geldin Türkiye’ye ve ekonomisine😀
Hoş buldum 😇
maalesef öyle... dikkatli ol.
fotoğrafın soruyla ne alakası var
pilini pirtini toplayip bana geliyosun
Ülkenin mükemmel halı
Deme öyle Avrupa bizi kıskanıyor
Fotona baktım sorunla hiç ilgilenmedim 😎
Gelme kanka o zaman
Çok meraklısı değilim sefil mersinin 😄 evrakları toparladım yarın imza alıp ilk uçakla Brüksel’e gidicem
İnsallah kanka
Ekonomi kötü.
Hayat çok pahalı
Yol parası alsaydin
Nasil yani?
İs yerinden
İş yerimle alakası olan bir konu değil ki bu! 1 hafta rapor aldım doktordan öyle geldim 😅
Tatile gelmisin evrak için ağlıyorsun
Ağlamak derken 🤨
20 euro. Vermisin 10 erou için agliyorusn
Ağladığımı kim dedi 🤨 Türkiye gibi 3. Sınıf bir ülkenin 1. Sınıf ülkelerden pahalı olması garip geldi onu paylaşmak istedim ama neyse konuşma bitmiştir dağılabilirsin
Sınıfları karıştırdın galiba Afrikalı sömüren bi yamyam ülkesinde Türkiye ile bir tutma
güzel foto.
Değil