7aylık eşime ailen mi ben mi diye sordum ailesi olduğunu yüzüme söyledi sizce ne yapmalıyım?

Bu soruyu evlenmeden öncede sordum eşime o da bana kim haklıysa onun yanında dururum demişti. Ama bana ailemede düşkünüm demişti. Evet arkadaşlar evlendik ve bu sözlerinin çok doğru olduğunu anladım. Kayınvalidem golle altlı üstlü oturuyoruz annesi çok iyi bir kadın bana karışmıyor kesinlikle çok düşünceli babamda öyle ama görümcem var evli ve küçük bir çocuğu var her hafta sonu annesigilin yanına geliyor bazen 10gun kalıyor inanin her hafta sonu hep bir arada kahvaltı yapmak istiyorlar.7aydir evliyim eşimle sadece 2 hafta sonu kahvaltı yaptık başbaşa o derece eşime diyorum ben böyle istemiyorum beraber kahvaltı yapalım bir hafta sonunda diyorum eşim bana sürat asıyor ben beraber yemek istiyorum diyor ki bu anlattıklarım en ufak şeyler altlı üstlü oturduğumuz için haftada 1 veya 2defa beraber hemek ve çaya inmek istiyor eşim yani anlayacaginiz ben eşimle değilde aileylsiyle evliymisim gibi hissediyorum artık bu konudan çok rahatsız olduğumu eşime soyledigimde eşim benim ailem sana ne yaptı diyor. Annem ablam senin iyiliğini düşündü diyor ve kendince haklı olduğunu sanıyor şimdi size soruyorum gerçekten haksiz olan eşim değil mi?
7aylık eşime ailen mi ben mi diye sordum ailesi olduğunu yüzüme söyledi sizce ne yapmalıyım?