Sizce eşimin ailesine söylemeli miyim?

Hhherkese selam 2 aydır evliyiz. Bugün eşim işteyken erkek kardeşim ve amcamın oğlu geldi ikisi de 17 yaşındalar. Eşim amcamın çocuğunu pek sevmiyor hoşlanmıyor daha öncesinde bizde otururken kuzenim babamın eşimin yanında çok rahat şekilde yayılarak yatıp kalkıyodu o zamanlar nişanlıydık ona bozuldu eşim o zamandan beri takık çocuğa. Geldiği gibi eve burada sigara içilmiş diye yükseldi sadece hoş geldiniz dedi ve içeri girdi. sonrasında bana ikide bir gönder şu çocuğu gitsin bak ben söylicem yoksa demeye başladı derken biz tartışmaya başladık ve çocuklarda sesleri duymuştur büyük ihtimalle. Bende onlara enişteniz duş alıp yatacakmış siz gidin isterseniz dedim resmen kovdum kovdurdu çocukları bana. Ama ben onun çevresine böyle yapmıyorum yapmam da. Misafir sevmiyo adam ya o zaman benim de kuzenlerim gelsin yaysın bi taraflarını otursun burada olur mu falan dedi bende nolcak gelsin dedim hatta şu an konuşmuyoruz ailesine anlatmak istiyorum bu durumu sizce anlatayım mı Not.- Benim kendi annemi arayıp durumu anlatcaktı ama annem o sırada açmadı duymadı herhalde birazdan annem gelcek konuşmay66pp? aonuşmaya

Sizce eşimin ailesine söylemeli miyim?