Bosanmis kadinin tekrar evlenmesi zor mu bu ülkede?

Kisa bir evlilikten sonra ayrıldım. Yürümezdi ve bircok seyi imzayi attiktan sonra gordum ya da o gösterdi. Bende hic eyvallah etmeden yol yakinken bitirdim. Daha önce iliskim, beraberligim olmamıştı (sevgili vs helalimi bekledim her açıdan ama bu ulkede evlenince birden deger dusuyormus gibi oluyor ve bu cok adoce gercekten. Herkesle yatip kalksan ama bekar olsan her zaman en iyisiyle ve bekar erkekle evlenebilirsin ama evlenmis bosanmis kadin olunca baska oluyor nedense)

Meslegim var. Ego gibi gelmesin derdimi anlatmak icin soyluyorum. Guzel biriyim. Begenilirim, kendimi de begenirim aynaya bakinca. Yuzum güzeldir. Fiziğim orta. Karakter olarakta illaki her insanin biraz huysuz oldugu taraflari vardir benimde var ama guzel huylarimda var. Karakterimi begenirim, kendimi gelistirmis ve hala gelistirmeye calisan biriyim.

Bosanmis kadinlara genelde bekar erkekler prk bakmiyor. Bosanmis erkekler bakiyor ve onlaron bircogu da cocuklu oluyor. Ve bana boşanmış erkek biraz urkutucu geliyor. Ilk dusundugum sey bunu karisi kim bilir ne icin bosadi? Bagimliliklari mi vardi (oyun kumar vs gibi) herhangi bir siddet turu mu vardi, ofke kontrol sorunu mu var vs vs diye dusunuyorum.

Bekar erkeklerde de elbet olabilir bunlar ama boşanmış erkekte hic emin olamiyorum. Bekar gibi bir evlilik geçirdim zaten kisaydi. Bundan sonra bekar erkeklere bakamaz miyim? Ya da onlar bana bakmaz mi?

Cocugu yoksa ve karakter olarak iyi olduguna guvenirsem, onunda yanlis bir kadinla evlilik yaptığına inanirsam bosanmista olabilir ama dedigim gibi bosanmis erkekte kafamda buyuk bir soru isareti oluyor. Siddete egilimli mi, esini aldatti da o yuzden mi bitti vs vs bircok ihtimal geliyor kafama.

Yurtdışında kadinin bir evlilik yapmis olmasi sorun olmuyor. Bekar erkekte, bosanmista rahat bulabiliyor. Ama burada erkekler bu hakka sahip olsa da kadinlar bu hakka sahip degil galiba. Olmaz mi sizce?

Bosanmis kadinin tekrar evlenmesi zor mu bu ülkede?