Yanımda çok az biriktirdiğim para var ve sadece birkaç güne yeter. Ondada dışarıda kalmam lazım. O zamana kadar nasıl iş ve kalacak yer bulabilirim? Lütfen çok yardıma ihtiyacım var :')
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İstanbul'da filan değilsen buralara gelme zaten nefes alamıyoruz 1 kötü olur 😂
İstanbuldayım
once is bul oyle kac
Çok geç yurt dışına bilet aldım :')
190 dolar iptalde edemem
Ne yapacağımmmmm
yurtdisinda kolay bulunur gittin ulkeye bagli bi kac gun garsonluk vs isi yap bi kac gun yeter sana
hangi ulke
Özbekistan
Ama garsonluğu nasıl yapacağım nasıl bulacağım iş dil bilmiyorum
Uzak akrabalarım var diye almıştım ve son zamanda çok gidenler vardı ama acaba yanlış mı yaptım
Rusyaya gidecektim normalde ama rusya çok pahalıydı
ozbekistan biraz zor ya bir arkadas falan bulmaya calis universite mezunuysan belki is bulursun
mutfak temizlik islerine falan bakarsin sansliysan bi sey bulursun yapmaya calis
Özbekistanı biliyor musun nereden arkadaş bulacağım
Kimseyi bilmiyorum böbreğimi falan çalmasınlar sonra
Mutfak temizlik işleri mi benim yaşımda birini kim alırki veya alırsada nasıl olacak
turkler vardir orada ya belki yardimci olur dua et bulursun belki
yas kac nebileyim tecrubene gore bi is bul
Dua et ne ya gerçekten mi gülüyor musun üstümden :(
20 yaşına gireceğim
sans isi biraz ondan dedim. daha gencsin ki bi oraya git is ilanlarina bak yani iyi kotu bi is bulursun bence
Ama sende yaşlıymış gibi konuşuyorsun alınıyorum 🫠
İş ilanlarına nasıl bakacağım google mı yazayım ne yapayım
🫤
25 29 yaziyo ondan yasli sandim
Sen kaç yaşındasın
SIMDI SANA NE YAPACAGINI KRONOLOJIK SOYLUYORUM
bence gidene kadar dile biraz calis zaten turk devleti gundelik konusmayi biraz coz.
onune gelen abi dayiyla konus orada turkiyeli bi turk falan bulsan guzel olur belki sana yardimci olurlar.
is ilanlarina bak internette yolda falan her gordugun yere eleman lazim mi diye sor
18
Düşüncelerin çok güzel. iş bulana kadar ne yapacağımmmm ve ya kandırılırsam iyi insalar çok azlar
10bin tl oranin asgari ucreti o kadar bile biriktirdiyswm bi ay gider bir ayda bulursun
cok negatif dusunuyorsun ya. neyini dolandiracaklar paranı falan guvenli sakla nakit olarak birakma kartta kalsin bi sure ama.
Acaba insan olduğumuzu unutmuş olabilir misin 🫠🫥 uçak bileti, yemek, su, kalacak yer (tamam bunu saymayalım), yıkanma-temizlenme...
Ya maaşı vermezlersee :'(
Motivem sıfır tek başıma nasıl yapacağımmmm
Sende gelmek istemez misin 🫠🥲
:'((
yol yemek falan veren is yeri bulmaya calis onlarin dolandirma ihtimali daha dusuk
ucak parasi disi ne kadar paran var
ya kaciyosun keyfini cikar yok dolandirilim yok sey olur dusunuyorsun en fazla uyusturucu satar ozbek Facebook pasifleri grubuna girersin
is bul geliyom
Dahaaa önceee iş böyle bir şey yapmadımkiii nasıll? aklım durdu resmen sen nasıl biliyorsunn
40 dolarım var
Uyuşturucu mu 😵💫
Korkuyorum senden 🥲
İş bulacağım söz mü gelir misin 🫠😭
cok fazla dizi film ve dedikodu dinleme bilgisi Şu an cok bilgi var bende merak ettigim bi sy varsa sor
soz geliyorum diyip bi de bende swni dolandiyormusum alskhsksls
yks olmazsa mecbur geliyorm
😐😭 Dolandırılmaya çok açık olabilirim
İnşallah olmaz mı deyim ne deyim bilemedim 😅🫠
yengec burclulugu var gibi sende
Sınavı falan boş ver sendeki bilgiyle bendeki güçle üniversite diploması olanları çalışıtırıcaz 😁
oyle deme durr
Burçlara inanmıyorum ve sende inanma diyeceğim ama sanırm yengeç benimki 🫠 ama sadece tesadüf yıldızlarla falan alakası yok 😐
Neden?
Şimdi gelmen lazım şimdiiiii
1.5 yil bekle zaten wn fazla bi kere mezuna kalirim sonra teklifini dusunecegim
Senin bileti çalışıp alabilirim
2 işte çalışırım olmaz mı
1.5 yıl mıııı 😭 hayırya
senin birkaç hafta içinde yanımda olacağına inanıyorum :')
NASIL TESADUF BILDIM ISTE DOGUM GUNUN KAC
yapamam ama şimdi
Hayatta yaptığın en iyi seçimlerden biri olur bir süre kalıp sonra türkiyeye dönebiliriz veya dünyayı falan gezeriz (bilgili olan sensin rehberim olursun)
Söylememmm geldiğinde öğrenrisin doğum günümü şimdi hiç gizemli yanım kalmazsa isteğin azalır 🤐🥲
Şimdi yapmazsan ileride çok düşünürsün bence karşılaşmamız sadece tesadüf olmayabilir
Biletim yarın akşama
Ama neden seninde ihtiyacın olabilir ben senin kurtarıcın olacağım sende benim
avrupa olsa hadi neyse ama turkiyenin parasindan daha dusuk orasi ya tuekiyede daha yuksek ihtimal dunyayi gezme ihimalin var sen baya kaptirmissin aklin varsa Rusyaya baska ulkeye falan gecersin
iki kisi daha zor yasariz ama😭 en azindan biraz para topla oyle geliyim
Ama kolay zamana gelirsen fedakarlıkları görmeyebilirsin ve belkide tek başıma o kadar zoelanacağımki ben seni sen beni anlamayabilirsin ama şimdi gelirsen başarıp başarmamamız önemli değil kaybetsekte kazanmış olacağız 🫠🙂
Biraz zor yaşarız ama biraz fedakarlıkta bulunup şimdi gelirsen ne olursa olsun elimden geldiğinden fazlasını yapmaya çalışırım
şu an burası ucuz o yüzden burdayız yoksa burdada çok gelişmeyiz rusyaya gideriz belki ordan diğer avrupa ülkelerine ☺️
yks calistigimi cope atip oyle mi geleyim
ticarete atilmazsan biraz zor
Çöpe atmazsın sana birikimi olmuştur zaten ne zaman gireceksin sınava eğer sonraki yılsa 2-3 aylığına bana katılabilirsin ve o 2-3 ay şimdi olursa sende neyi gerçekten daha fazla istediğini anlarsın. Eğer bu yılsa sınava gir öyle gel ben beklerim 🥲
Ticaret olur ya da olmaz ne fark ederki önemli olan mutluluk değil mi
sen fazla gaza geldin seni tanımıyorum bile hem uni okumak bence mantikli kapasiten varsa ki bende var bosa harcayamam😔
ama ilerde zengin olursan ben burdayim
Zenginlik mi 🫠
Haklısın sadece içinde bulunduğum durumu unutmaya çalıştım sana başarılar bende okumayı çok seviyorum ama hangi mesleği yapacağımı ne okuyacağımı seçemedim umarım sende çelişkiye düşmeden zengin olursun veya zengin birisiyle karşılaşırsın :')
ya zenginlik derdim yok sakasina demistim onu
ay umarim sende kolay is kalacak yer bulursun ama simdi gidene kadar kafani yorma bence gundelik konusmalara falan calis oraya gidince halledersin inanıyorum sana
İnanma sen olmadan çok zor olacak hatta olmayabilirde 🫠🫤😅
Çok kötüsün biliyor musun iş bulursam geleceğini söylemiştin ya iş bulacağıma inanmıyorsun ya da çok iyi dolandırıcısın 🥲
yok sadece unutkanim ne soyledigimi unutmusum
benle daha zor olur ya cekemezsin beni tekrar tuekiyeye de zor donerim yazik olur bana😔
😁 Öyle deme ya benide çekemiyorlar ki ben gidiyorum sense kalmayı tercih ediyorsun risk almıyorsun bence zıt kutuplar birbirini çeker
balik yengec uyumlu bi dusundurttu
Çok düşünürsen çoktan bu hayattan göçmüş olabilirim (burçlara inanmıyorum buarada ama şimdilik inanacağım :P)
: P
geliyorum Şu an bilet alicam para at kesinlikle dolandirmicam seni sakin oyle düşünme
şu an 40 dolardan başka param yok bugün geçsin bir şekilde bir yerden borç al sende veya illa 200 dolar birikimin vardır değil mi 🫣 şimdi geldim özbekistana hemen bugün iş arayacağım kalacak yerim olsun diye çalışacağım hem geliyorsun daha fazla motive oldum bak sokakta kalmayacağız 🫠🙂
iyi şanslar 💗
İngilizce az bir şey biliyorsun değil mi
ingilizcem iyidir ya
İş buldum ve kalacak yerde artık ilk maaşımı bekleyeceğim ve tabiki senide
İnstagramını ver oradan mesajlaşalım
ben yazmiyim sen yaz takip ederim ben
ben dedim bulursun diye
Herşeyde benden adım tamamı bekliyorsun 🫤
yurtdisina cikinca turkceyi unutmussun
Klavye düzeltiyor