Çok yakışıklı ve bayağı imkansız duruyor ünlü bense manyağın tekiyim gece gece videoları çıktı karşıma dedim ulan hayat neyse arkadaşlar ben bunu sadece 15-16 yaşındaki kızlar yapıyor sanıyordum eşek kadar oldum hala yapıyorum 15 yaşında yapmamıştım ama herhalde sonradan büyüyorum ben
.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ara sıra bi ünlüye takıntılılık dönemi yaşanıyor sonra geçer merak etme
Ben yılardır aynı ünlüde takılı kaldım 🥲 ama benden daha iyilerine layık bu çok acı ya
Benimde 5 6 yıl oldu ama pek takmıyorum artık ya seviyorum falan ama keşke evlensem demiyorum artık çünkü imkansız. Ama ben geçeceğine inanıyorum ya uzun da sürse hiç görmediğim birini daha ne kadar sevebilirim ki
Ben bir ara ünlü olmaya falan taktım ünlü olunca bir nebze imkanım olur diyede ben de o şans nerede anca bir ablam var o gaz veriyor güzelsin hande erçele benziyorsun falan diye ha birde doğum haritasına baktı onda çıktı benim oyunculuk kariyeri de doğum saatim yanlışmış ondada gksllglfh
Sen yine güzelmişsin belki görse filmlerdeki gibi ilk görüşte aşık falan olabilir benim hiç ihtimalim yok axndosm
Kanka abartıyor oda fjdkkgk aşık olduğum ünlü mankenlere falan evlenir benim ayağımda fosforlu sarı çorap var şu an jgödklf
Aman salla ya illaki unutcan ben ilk zamanlar ciddi ciddi kafayı yemiştim ya babam psikoloğa götürmeye çalıştı lsnwkpsns sonra düzeldi az. Daha iyisini görene kadar bunu sevmeye devam edersin sonra başkasını seversin bu hep böyledir. Gerçi nasibinde varsa en çirkin insan da olsan gelir seni bulur nasibinde yoksa dünya güzeli de olsan seni sevmez
Nasibimde birde bu çocuk çıkmıyor mu gülerim bu arada bayağı komiğime gider 0,01 ihtimalde olsa
Bi şey diyim öyle bir şey olsa ben şoktan kafayı yerim rüya da olduğumu düşünürüm inanmam asla ya
Zaten asla olmaz boş ver psnwiss
Benim margot robbie ile başrol paylaşmam bile daha olası
Aynen awpznwka
Geçmiş olsun
Amin ama çok zor geçen bir ablama dedim çok iyi falan diye sonra imkansız tabiki dedim oda manifest vs işlerine çok inanıyor öyle deme sakın asıl sen ona bakacak mısın güzel kızsın falan dedi gazı bastı gönderdi o günden beri takığım çocuğa
Geçmiş olsuna amin diyorum bak işte ap tal gibi
Garip bir takıntı oluşmuş
Yok be o kadar vahim değil
Çocukkende kayuya aşıktım bak şu an aklıma bile gelmiyor
İyi bir aşk hayatı seni kurtarır bu durumdan onuda bulabilir misin bilemiyorum
Oda zor kütüğün tekiyim neyse yaaa birde onu bulsam ne olacak ay neka güzel kız hemen nikahı basmalıyım falan mı diycek gidecek bir mankenle mis gibi evlenecek töbe haşa ama durum bu realist olmak gerkirse onun hoşlandığı kızlar sushi ben çiğ köfteyim. Onun seveceği kızlar manken şu an bakım vs yapıyor benim ayağımda uzun fosforlu sarı çorap var.
Ünlüleri çok büyütüyorsun hepsinin sahte yaşantısı ve hayatı var gerçek olan bir şeyleri yok gibi aşkları bile sahteyken bence daha mantıklı kararlar vermelisin
Doğru canım öyle geçici heves benimkide zaten
Mesela seni böyle hayatında seven değer veren birine karşı böyle hislerinin olması çok güzel ve anlamlı olacaktır birde karşılık görürsen eğer fazlasıyla mutlu olabilirsin
Kime asik oldun
Söylememmmm
Soyle belki burdadir gorur
Ay yok be ne arasın
Ayrıca burada olsa bile elimden tutup nikah dairesine mi götürecek sanki jfldlg aptallaştım zaten üstte adam geçmiş olsun demiş cevap olarak amin yazmışım
Merak ettim simdi ya belki goturur
Ya ayrıca o mankenlere falan evlenir. Benim ayağımda fosforlu sarı çorap var şu ann nfldkgldkh
Belki mankenin ayaginda da bu saate o vardir 😁😂
Belkiiii dkdlmgödg sanmıyorum da neyse
Hangi dizide oynuyor bari onu de
Futbolcu
Kerem akturkoglumu
Yok o kim
Futbolcu