+1 yılSahil. Sezonunu açtık komşu resme bakılırsa kartal maltepe civarı bir yer
13 Yorumla
Soran+1 yılSahiller benimdir 😍 ama sadece İstanbul 😉
- +1 yıl
Benim komple marmarayı kapsıyor İstanbul'dan daha güzel sahillerde var
Soran+1 yılİstanbul bu her yeri güzel😍 adı yeter
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Heveslerin yıkımı diyelim, güncellemeye nazar gelmiş:)
Deniz sezonunu açarken, mont havasını bedene çekmek de bizden 😄
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle oldu 😅
Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bizde balkon yok ve dışarıya çıkamıyoruz bundan sonra yani siz dışarı çıkarken biz içerdeyiz siz içerdeyken biz dışarıdayız gibi 😅😅😂😂😎✌✌
111 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl oluyor, neresi orası kutuplar filan mı
Soran+1 yılVaay güzelmiş neden balkon yok. Oradaki evlerde balkon kullanılmıyor mu
Soran+1 yılValla ben balkonsuz eve ev demem, sıcak içinde çözüm bulurum soğuk içinde ama balkon şart
Soran+1 yılValla ben balkonsuz evde yaşayamam isterse altın kaplama olsun manzara ve balkon şart
Soran+1 yılOlmaaazzzz burada Fransız balkonlar icat edildi hiç bana göre değil asla öyle evde oturmam
- Aile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılBiz sahil sezonunu açtık ama bir çay alırım. Bardağın çok güzel bu arada, link verebilirsen alayım ben de ☺️
118 Yorumla
Soran+1 yılBir iki kıskanç beğenmedi ama zevkli olanlar nasıl da biliyor güzeli 😉
- +1 yıl
Rica ederim, salla sen o toksik insanları, hayat güzel. Kıskanmaya, eleştirel olmaya gerek yok sultanım. Bardağın markası/modeli neydi sultanım?
Soran+1 yılAhaha netten bulmam lazım yeni almadım, çok aradım ben onu bir zamanlar sonra BİM de karşıma çıktı ama sadece tek bir BİM de. Metro market ürünüydü çok yıllar önce şimdi var mı bilmiyorum. O zaman birtakım kullanmıştım sonra kırıldı hepsi çok aradım uzun süre bulamadım hiçbir yerde. En son bu takımı aldım ama onu da sadece tek 1 tane koydum mutfağa, sadece bana ait kimse elini süremez 😅
- +1 yıl
Haha haha haha zaman ayırıp uzunca anlatımın için çok teşekkür ederim ☺️
Soran+1 yılRica ederim umarım bulursunuz👍
- +1 yıl
çok farklı modeller çıkıyor zaman zaman, yakalamak lazım senin gibi. Bir ara liptonun vardı, arada denk geldikçe almak lazım
Soran+1 yılYok ben başka model istemem bunun gibisi yok, hiçbir model yerini tutmuyor hemde bu 6li takım değil 4lu satılıyor gözüm gibi koruyorum sadece biri kullanımda 3u hala kutusunda bekliyor😅 Çok ayrı kaldık bir daha göze alamam
- +1 yıl
Ooooo o zaman sana geleyim de patlatayım o 3'ünü ☺️
Soran+1 yılBöyle söylemek yerine hem kendime hem sana birtakım alayım der insan🤣
- +1 yıl
aaa aşk olsun be, bardak sana feda olsun, ne demek! valla alayım sana da :D
Soran+1 yılBekliyorum
- +1 yıl
Alıp getireyim sana, ayıpsın ☺️
Soran+1 yılNereden alacaksın buldun mu ve kargoya vereceğim adresi yazarsan biri bana biri senin adrese gelir😅
- +1 yıl
Haha haha haha
- +1 yıl
eee burada herkese açık mı paylaşayım adresi aaaa :D
Soran+1 yılSen değil ben paylaşım yapacağım😅 alacak olan sensin ama inst yaz geri silerim yorumu
- +1 yıl
buradan yazamam kusura bakma
Soran+1 yılHiç sorun değil
Evet açtık
12 Yorumla
Soran+1 yılMuhteşemsiniz😍 afiyet olsun
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılburada bir ara balkonu kız vardı ya o nerelerde acaba
129 Yorumla
Soran+1 yılAynı kişiyim🤣😅
- +1 yıl
Hadi canim cidden mi
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılSende o müdavim yorumcu😉
- +1 yıl
İki sene oldu mu ya seni görmeyeli
Soran+1 yılValla çok aktif değilim ama yani arada uğruyorum işte ya da sessiz bakıp çıkıyorum çok paylaşım yaptığım yok, haliyle balkon sezonu da ancak açıldı bu arada seninle konuştuğumuz Edirne ye gittim ciğer yemeye. Sen sırf onun için gidiyorum demiştin sanırım
- +1 yıl
Aynen onun için gitmiştim ama beklentimi karşılamadı yalan yok
Soran+1 yılYani güzeldi ben beğendim
- +1 yıl
Güzel yer denk gelmedi sanırım bana o kadar da sorduk
Soran+1 yılÜnlü bir adam varmış onun mekanını söylediler TV lerde çıkıyormuş adını şu an unuttum orada yedim ben. Güzeldi
- +1 yıl
Aynen bizde orada yedik
- +1 yıl
Bahçeli bir yer hatta gelen ünlüler ile resimleri asmış
Soran+1 yılEvet belki de sen ciğer olduğu için beğenmedin ya da damak zevkine uymadı
- +1 yıl
Yok ya çok severim normalde ciğeri ama oradaki yapılış şekli farklı olduğu için sanırım damak tadıma hitap etmedi
Soran+1 yılEvet farklı ama zaten özelliği o, oraya has ben beğendim😉
- +1 yıl
Tamamen damak tadı olayı demek ki yoksa kurban bayramların da annemin yaptığı soğanlı ciğer kavurmasına bayılırım
Soran+1 yılO ayrı bu oraya has lezzet. Ben hem ondan daha çok beğendim onu da yaparım evde
- +1 yıl
Yeni rota var mı peki mayısta bi adalar yapayım diyorum günü birlik olur muhtemelen
Soran+1 yılBen sürekli geziyorum İstanbul içi ama tabi Adalar da kadrajimda. Daha yeni Emirgan yaptım büyüleyiciydi
- +1 yıl
Emirgan burnumun dibi ya gide gide bıktım ordan niye demedin buraya geldin de 😄
Soran+1 yılValla kısıtlı zamana sığdırdim ancak böyle mümkün oldu ayrıca kimseye ne haber veriyorum ne kimseyi arıyorum ben çıkıp çıkıp gidiyorum her yere😅
- +1 yıl
Çok iyi ediyorsun valla bende öyle ediyorum valla yarın izinliyim bakalım rotayı sabah kahvaltı için nereye kıracağım
Soran+1 yılYarın mı hmm tek gitmiyorsun ama değil mi, eş ile?
- +1 yıl
Yok o işte çocuk okulda tek gidiyorum
Soran+1 yılAynı gün izin kullanın ya da ona göre plan yapın
- +1 yıl
Haftasonu iznim olunca zaten gidiyoruz şehir dışına onlarla daha güzel yerlere giderim
- +1 yıl
Günaydın 🤣 askıda ki balkon
Soran+1 yılGünaydın kendi yaptığı yorumdan bulmayan yıllık soruyu ortaya çıkaran adam😅
- +1 yıl
🤣🤣 Günaydın gizemli balkoncu
maalesef, viyana'da yaşıyorum ve burada hala yağmur var.
14 Yorumla
Soran+1 yılHmm o da ayrı keyif, camdan izlemelik😉
Soran+1 yılKışı da severim ama güneşsiz de olmaz ya kötüymüş 😉
Sahilden geldim balkonda güzel ama sahil daha canlı
14 Yorumla
Soran+1 yılOraya da gideriz Termos kahve ile😍 bu ev keyfi
Soran+1 yılBenim de karşımda Adalar Deniz yürüme mesafesi ama bu keyif de başka🤣
Coktaaan açtık annemle ve oğluşumla kahve keyfi yapiyoruz🍬💙
14 Yorumla
Soran+1 yılAy çok tatlısınız 😍 afiyet olsun. Ben Ramazan'ın bitişini bekledim mecbur bayramda açılış oldu ama gezdim haliyle uzun uzun ancak şimdi oldu😘
Soran+1 yılDaha görünen bu değil kadraja net yansımıyor ama karşısı Büyük Ada ve deniz🥰
- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
u +1 yılWifi de cekiyor 5 metre uzatma kablomda var jsjsjs alakta movik movik açtım tabi
10 Yorumla
10 Yorumla
+1 yılHep açıktı... Bazen sıcak bir akhve bazen çayla bazen üzerimde battaniye elimde kitapla... Değişmek mevsimlere yakışır...
10 Yorumla
+1 yılEvet açtık evin önünden çay akıyor su sesiyle çay keyfi harika
20 Yorumla
+1 yılHenüz değil. Yurtdışındayım hava çok rüzgarlı.
10 YorumlaSon 1 haftadır balkondayım ama cam balkon 🤣🤣
10 YorumlaBalkon yok ama bahçemiz var bahçe sezonunu açtık.
10 YorumlaBizim balkon biraz kapalı sarmıyor beni
bende sahile gidiyorum sahil yakın neyse ki
10 Yorumla
+1 yılActim da lanet olasi komsu sigara icince balkona cikamiyorum, igrenc kokuyo ve adam basladi mi 1 saat iciyo
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılHava daha -2 derece ve şifayı kaptım.
26 Yorumla
Soran+1 yılNasıl -2 olur ya orası kutuplar mı 😅
- +1 yıl
Evet. Geceleri -7/-8 şu an..
Soran+1 yılValla burası da günlük güneşlik ama azıcık esinti bile benim gibi üşüyen biri için sorun olsa da keyif başka, asla vazgeçmem. Yine de şemsiyeyi kapattım güneşin altında olayım diye😅
- +1 yıl
İmrendim. Keşke havalar ısınsa diye gün sayıyorum. Kışın -55 oluyor, mayısın başı gibi havalar ısınmaya başlar. Afiyet olsun balım.
Soran+1 yılYaş thanks cicim, balkon için zaten 1 ay bekledim Ramadan bitsin diye. Artık buradayım her an kaçmaz 😍
- +1 yıl
Oyy, benim bardağımı kadrajın arkasına koydun, balkonlara çıkmışsın yolumu gözlüyorsun. Tez gel yârim tez gel.
Balkon mu balkon çok oldu açalı 2 hafta önce deniz sezonunu bile açtık
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Manzaran güzelmiş, öyle balkonum olsa onu odaya katardım 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılYok katmam oda zaten çok büyük, hem odada oturduktan sonra balkonun ne önemi kalır
Açmadım henüz hangi okul karşıdaki
16 Yorumla
Soran+1 yılSır 🤣
Soran+1 yılYoo öyle olsa ben de sizi tanıyor olmam lazım ama Pp var sizde fakat tanışmıyoruz
Soran+1 yılAhaha bunu hayatımda kimseye demedim kendimden başka🤣
+1 yılÇok oldu açalı. Plaj sezonuna geçmeye az kaldı
18 Yorumla
Soran+1 yılOooo yok daha o zaman kadar değil burası Akdeniz mi🤣
- +1 yıl
Burası da Akdeniz değil. Marmara denizi
Soran+1 yılMillet donuyor daha yorumlarda balkon için bile erken diyorlar sen plaj diyorsun🤣
- +1 yıl
Bence Mayıs ortası plaj modu için iyidir
Soran+1 yılSencesi o, millet balkona çıkamıyor şu an🤣o taşımaya tarihte ancak kafasını balkona çıkarır inşallah
- +1 yıl
Dün akşam sahile indim çekim yapmak için tişört ile gezdim çoğu kişi de öyleydi
Soran+1 yılValla belli olmuyor sokaklar, kimisi daha montu indirmiyor sırtından kimisi soyundu bile🤣
- +1 yıl
Ben de dün akşam polar aldım ama arabada durdu gerek olmadı
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet kahvemi balkonda içtim bugün zaten
12 Yorumla
Soran+1 yılAfiyet olsun😍
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏🥰❤️
+1 yılBardak güzelmiş 😀evet açtık çoktan
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet güzel o benim özel bardağım benden başka kimseye kullandirmam😅 ama sizin güzel bakışınız o😘
- +1 yıl
🌸💞
- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılHenüz geçmedik afiyet olsun
14 Yorumla- +1 yıl
Bu bardağı birinde daha gördüm
Soran+1 yılHerkeste olabilir benim favorim o😍
- +1 yıl
Onunkinin altı ama çay tabağı gibiydi ilginç gelmişti
- +1 yıl
Burada balkon sefasi yapılıyor miss
+1 yılNe sirin coraplarin var gusss
12 Yorumla
Soran+1 yılBenim gibi işte herşeyim öyle😍
- +1 yıl
Muck askoma💋🌹
- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHiç kapatmadım ki balkon sezonunu ben
132 Yorumla
Soran+1 yılYok ya kışın olmuyor anlık çıkarsın da ben çok üşüyen biriyim olmaz😅
- +1 yıl
Çoraplardan belli ne kadar üşüdüğün
Soran+1 yılValla sorma, şemsiyeyi kapattım güneşin altında azıcık esinti bile beni usutmeye yetiyor🤣
- +1 yıl
Ohooooo o zaman balkon keyfi değil ki şu an eziyet 😂
Soran+1 yılYok ya keyif manzara şarkı çay daha ne. Olsun o kadar razıyım😅mis gibi Güneş. Sorun bende ortamda değil ki, üşüyen benim hava üşümelik değil
- +1 yıl
Şehire göre değişir tabi de bu havalar sakat ama işte hasta eder insanı
Soran+1 yılYok ya edecek değil benim balkon esiyor hava sıcak, üşüyen ben sorun bizde yani🤣
- +1 yıl
O zaman battaniye al tertemiz uzan oraya tabi altına da bişey koyman lazım öyle otur 😂
Soran+1 yılBattaniyelik değil ya abarttın sende. Yarım değil uzun kol olsa yeter🤣
- +1 yıl
Cam yok mu ya😂
Soran+1 yılAçık balkon yok istemiyorum cam filan😅o zaman gidip içeriye otururum balkonun ne anlamı kaldı
- +1 yıl
İşte cam balkon olunca kışın da bu yapılıyor güzel oluyo bana zorunlu kilmislardi doğal gazdan dolayı gayet iyi oldu bide siyah yaptırdım ohhh mis atletle cikiom kimse görmüyor 😂
Soran+1 yılGüzel evet ama ben istemiyorum yine de😅
- +1 yıl
O zamaaaaaan sen yaptırma daha balkonda misin?
Soran+1 yılEvet daha keyif sürüyor bugün tatil nasıl olsa
- +1 yıl
Çalışmaya mi başlıcan
Soran+1 yılYarın pazartesi değil mi, herkes işbaşı 😅
- +1 yıl
Herkes değildir bence😂
Soran+1 yılO zaman çoğunluk diyelim🤣 vardiya ya da ek izin tatil vs bir ekstrasi olmayan herkes
- +1 yıl
Aynen o durumda herkes evet😂 maaşlı kölelik devam ediyo
Soran+1 yılYaşamak için para şart, fakat en iyi şartlarda çalışma ve yaşam biraz kişinin elinde
- +1 yıl
Kendi işin olacak kendi kendinin kölesi olcan
Soran+1 yılOlmasa da bir yol bulunur. Kendi işin bile olsa iş köleliğe gitmemeli hayat bu değil
- +1 yıl
Hayat bu değil ama böyle devam ediyo ve git gide kötüye gidiyo
Soran+1 yılBazen yapacak şey yok elimizde olmayan şeyler için fakat yaşam alanı ve kölelik konusunun sınırı kendi hayatımız için elimizde
- +1 yıl
Doğru aynen neyse çay kaldı mı?
Soran+1 yılSon bardak ve keyif
- +1 yıl
Kahvede mi yok
Soran+1 yılOnu da bulurum ama daha çok akşam keyfi için o
- +1 yıl
O zaman akşam kahve isterim
Soran+1 yılSöz veremem
- +1 yıl
Olmadı bu
+1 yılCrop giymiş kız fotosu zannettim 🤣
12 Yorumla
Soran+1 yılAkıl neredeyse fikir oymuş
- +1 yıl
Balkon deyince 🤣
Gizli Üye(25-29)+1 yılBalkonun korkuluğu yok, o balkonda oturmaya korkardım
01 Yorumla
Soran+1 yılAhaha yıllardır oturuyorum en üst kat 🤣
+1 yılHeniz değil akşamları hava baya serin oluyor
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDemlik de şapkalı bir adam gözüküyor 😃
13 Yorumla
Soran+1 yılBiri daha başladı kehanetlere🤣
Cevap sahibi+1 yılKahaned değil gerçekten bjr adam yansıyor arka sağ köşede de Nuri Alço resmi var 😃
Cevap sahibi+1 yılŞaka tabi arkada bjr poster resim var ama kim bilmiyorum bıyık lı biri
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇınarcıga benziyor orasi
16 Yorumla
Soran+1 yılOrası neresi yahu, herkes bir şey diyor 😅 burası İstanbul
Cevap sahibi+1 yılkartap pendik mi o zaman
Soran+1 yılİstanbul sadece😉
Cevap sahibi+1 yılGörende adresini ögrenip sana ziyaret etmemizi istedigimizi sanacak :D anladik İstanbul
Soran+1 yılYok daha neler ama İstanbul yeterli🤣
Cevap sahibi+1 yılSen daha ordamisin bea :D
Gizli Üye(18-24)+1 yılYahyalıya benziyor burası
17 Yorumla
Soran+1 yılOrası neresi İstanbul 🤗
Cevap sahibi+1 yılKayseri
Cevap sahibi+1 yılİstanbul gözümde hep metropol gibi geliyor 😌
Soran+1 yılÖyle zaten ama burası Taksim değil😅 karşısı Adalar
Cevap sahibi+1 yılAnladım Anadolu'nun bir şehri gibi duruyor
Soran+1 yılDeğil canım ama her yer tabiki Taksim değil Taksimin bile arka sokakları var, e sonuçta koca şehir her şey var😘
Cevap sahibi+1 yılAnladım
Gizli Üye(36-45)+1 yılYansıma olmuş 😂
1121 Yorumla
Soran+1 yılNeymiş yansıyan😅
Soran+1 yılGörünür bir şey yok kendi hayalleriniz olmalı 🤣
Cevap sahibi+1 yılÇaydanlığa iyi bakın 😅
Soran+1 yılBaktim o yüzden bunu yazdım görünen bir şey yok
Cevap sahibi+1 yılSağ tarafta var 😅 çoraplar senin mi
Soran+1 yılNe var sağ tarafta? Gördüğün ne?🤣 Evet benim tabiki
Cevap sahibi+1 yıl37 numara mı ayaklar 😂 sağ tarafta sarı saçlar var
Soran+1 yılİyi hayal, saçım açık bile değil ki sarı olsun🤣 evet 37-36
Cevap sahibi+1 yılBardağı çok mu aradın 😂
Soran+1 yılAşkım o benim, kimseye kullandirmam sadece bana ait 😉 saç yansıma tutmadı bari bardağa sarayım dedin ama olsun🤣
Cevap sahibi+1 yıl😂😂 acıyı bulmaya çalıştım sadece 😂 bardak gerçekten çok kötü kabul et senin gibi minyon tombik birine olmamış 😂
Soran+1 yılBu da tutmadı neyseki tombik hiç olmadım çok minyon da sayılmam ama zevkler tartışılmaz benim için aşk sizin için kötü normal😉😅
Cevap sahibi+1 yılİnan bu soruyu süper soru seçen kim ise resmen zevksiz galiba 😂😂 elinden belli dombili olduğun 😂😂
Soran+1 yılNe kadar uğraşsan da boş, hayatımda hiç dombili olmadım🤣 olacak yapım da hiç yok, gurmeyim herşeyi yerim istedikten sonra ama kilo alışverişim hiç yoktur yine tutmadı boşuna uğraşıyorsun🤣
Cevap sahibi+1 yılBalkona sigamadin di mi yanlamaya oturmussun 😂😂😂 gurme mı güldürme beni bir gurmenin bardağı böyle olmaz 😂😂
Soran+1 yılZevkler ve renkler😉
Cevap sahibi+1 yılÇayı umarım üzerine dökersin 😅😅
Soran+1 yılOhoo şimdide beddua başladı ama dökmek değil çoktan bitti o keyif, artık gerisi akşama🤣
Cevap sahibi+1 yılGıcıksin çok net 😅😅
Cevap sahibi+1 yılManzara bari iyi olsa 🤪
Soran+1 yılManzara yorumlarda detaylı var okuyabilirsiniz😉 yeniden yazmaya gerek yok kıskanç bayım. Nereden vursam sonuçları başarısız maalesef 0 otur🤣
Cevap sahibi+1 yılHaha ne deniz ne orman ne de bir yeşillik var ev duvar kim beğenmiş bunu uyuzzlar😂😂
Soran+1 yılSen bir manzara yorumlarımı bul bir oku sonra konuşalım kıskanç 🤣
Cevap sahibi+1 yılOkumam bile banane 😂😂
Soran+1 yılO zaman kıskanmaya devam🤣😉
Cevap sahibi+1 yılÇatılarda güneş enerjisi niye yok neresi burası 😂😂
Soran+1 yılİstanbul karşısı Adalar 😉 yorumları okumayan bey🤣
Cevap sahibi+1 yılİnat ettim okumayacagim acayip gıcık oldum balkon kuşu hanim 😂😂
Soran+1 yılOkuma zaten diyorum bende sadece kıskanman yeter🤣😅
Cevap sahibi+1 yılKiskandigimi uydurma 🤪😂
Soran+1 yılAaa evet benim uydurmam sorry 🤣😅
Cevap sahibi+1 yılSonunda anladın neler uydurduğunu 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılHala balkonda mısın 😂
Soran+1 yılAkşam yemeğini yedim birazdan kahve müzik keyfi için orada olurum, önce kek yapacağım😉 sen kıskanmaya devam et bu arada🤣 Adalar da ışıklarını yaksın geliyorum
Cevap sahibi+1 yılKek yansa mesela sen bu havalari atamasan 😂😂
Soran+1 yılYok yanmaz çünkü saat ayarı var fırında 🤣 zamanı gelince tık diye kapanır senin bu kehanetler gün boyu hiçbir işe yaramadı ya neyse
Cevap sahibi+1 yıl😅 yaradı da sen kabul etmiyorsun çünkü uyuz ve gıcıksin 😂
Soran+1 yılSenin gibi aynen öyleyim, sana uymak da suç ya🤣 ne yapsak yaranilmıyor
Cevap sahibi+1 yılKek ver değilse başını agritirim 😂😂
Soran+1 yılDaha gidip yapacağım ama sana yok gıcık olduğunu ve kıskandığıni kabul etmiyorsun çünkü 🤣
Cevap sahibi+1 yılÖnce sen kabul et 😂
Soran+1 yılBenim kabul edeceğim bir durum yok, senden başka herkes kıskandı da kabul de etti ama herkes beğendi senin gibi kehanet etmedi 🤣 birde herkes geldi gitti senin gideceğin yok saatlerdir daha kek bekliyor
Cevap sahibi+1 yılYandı di mi kek 🍰 itiraf etmeni bekliyorum 😂
Soran+1 yılYoo demiştim sana, zaman ayarlı bu şansı yok🤣
Cevap sahibi+1 yılHuplettin mı dombili 😂😂
Soran+1 yılİyice emin oldum artık bu yorumdan sonra senin dombili olduğuna, kimse kendinde olmayan şeyi söylemez 🤣
Cevap sahibi+1 yılKilo boy alayım 😂😂😂
Soran+1 yılAhaha yok öyle yağma🤣 ben bahsettim biraz olmadığım şeylerden seninle ilgili olmalı bu senin kehanetler
Cevap sahibi+1 yılHaha ilk ben söyledim buyur mikrofon sende 😂😂😂
Soran+1 yılBen yeterince açıklama yaptım senden iz yok😉 düşmem bu laf ebeliklerine😅
Cevap sahibi+1 yılKapıdan sığıyor musun 😂😂
Cevap sahibi+1 yılMutfakta ilk rafa boyun yetişiyor mu 😂😂😂
Soran+1 yılSana sadece gülüyorum 🤣
Cevap sahibi+1 yılCevap da veremiyorsun bak bak 😂😂😂😂
Soran+1 yılYeterli bu kadar😉
Cevap sahibi+1 yılPes diyorsun 😂😂
Soran+1 yılİyi geceler diyorum😉👍👋
Cevap sahibi+1 yılTatlı kekli rüyalar 🥰
Cevap sahibi+1 yılEvli miydin 😂
Cevap sahibi+1 yılDurum ne şimdi 😅😅
Cevap sahibi+1 yılBeter ol😂😂
Soran+1 yılAllah'ım bir kıskanç daha🤣 bitmiyorlar
Cevap sahibi+1 yılGüncelleme yapınca dayanamadım 😂😂
Soran+1 yılYapmak zorunda kaldım sorunun peşini bırakmayan arada yazan çizen soran birkaç kişi olunca 🤣 eski üye bu sorunun mudavimi bile var zaman zaman geçen sene de sorardım hemen ortamı görünce tanıyor yazıyor
Cevap sahibi+1 yılİyi bari bendrnr başka birileri de varmış 😂
Soran+1 yılSen 4. sun onlar çok müdavim🤣
Cevap sahibi+1 yılBem unutmuştum baktım iplemiyorsrun 😂😂😂
Soran+1 yılYa zaten burada değilim genel olarak ki soruda konuşur geçerim ben ama onlar arada yokluyor bildirim geliyor🤣 hem sen gizli uyesin kimsin bilmemki. Eski soruyu bulmuş çıkarmış biri yıllık soruyu oradan ulaşıyor bunu bulamamış
Cevap sahibi+1 yılAratmistir mutlaka bir şekilde ama bunda. caydsnlik mı diye aratacak hâliyle bulamaz haha 😂😂😂
Soran+1 yılOysa insan kendi yaptığı yorumdan bulur 🤣 normalde silerim soruyu gerçi ya da nasılım da sorup 24 saat sonra silinir bulamaz kimse ama bu sefer öyle olmamış
Cevap sahibi+1 yılYorumlar patlamış zaten kıyma şu. soruya. niye. sileceksin😂🤪
Birde havalar soğumusken haha
Soran+1 yılValla belli olmuyor siliuyorum yenisi sorana kadar bulamıyor kimse 🤣
Cevap sahibi+1 yılBunu silemezsim artık 😂😂😂
Soran+1 yılYoo silerim ya da bağı kopar derim olur biter😅
Cevap sahibi+1 yılKiyamazsin bize 😂😂😂
Soran+1 yılAhaha sende müdavim misin yapma🤣
Cevap sahibi+1 yılYaptım bile ne zamandır buradayım 🥰😂
Soran+1 yılEski sorularımdan biri misin peki sadece bu soru mu denk geldi😅
Cevap sahibi+1 yılÇoğunda varım 😂😂
Soran+1 yılYine gizli üye mi hepsinde🤣
Cevap sahibi+1 yılElbette sen gizli olduğun sürece 😂😂
Soran+1 yılAma ben soruda gizliliği açamam ki, aynı değil sizin gibi hem gizli soruda bu kadar talep birde açıktan sorsam düşünemiyorum
Cevap sahibi+1 yılAçıktan sorsan takipçi de patlama olur 😂
Soran+1 yılİsteyen kim🤣 almıyorum kimseyi bekliyorlar öyle çoğunlukla, iptal etsem yine atıyorlar bu yüzden iptal etmeden bekleme devam
Cevap sahibi+1 yılMıknatıs gibi etkiliyorsundur o zaman çekici kuvvetin yüksek 😂😂
Soran+1 yılMaalesef 🤣 reelde de aynı. Oysa benim kimseyle işim yok
Cevap sahibi+1 yılÖyle işi olmayanlsr. cok. gizemli ol alanlar. dikkat çeker 😂😂
Soran+1 yılReelde gizemli değilim ki yüzümde peçe yok ama durum yine bu. Çok güzel de değilim ama o aura yok mu hep suclu o😅
Cevap sahibi+1 yılBazılarında öyle auura olur goyim kuşam normal olsa da çeker kendine 😂😂
Soran+1 yılNormal zaten üstelik kapalıyim açık teşhir gibi bir şey de yok süslüman da değilim ama durum bu
Cevap sahibi+1 yılKapalı olunca aura daa olunca bu başka bir durum olur peşinde çok olur 😂
Soran+1 yılValla benim işim olmuyor kimseyle istedikleri kadar olsun
Cevap sahibi+1 yılGiyimin nasıl
Soran+1 yılSadece şık, ama tesettüre uygun tunik tarzı kombin
Cevap sahibi+1 yılŞık ve bakımlı
Etek pantolon elbise
Dar geniş
Soran+1 yılHepsi normal bakım makyaj bilmem ne süslüman değilim demiştim. Normal sıradan bir kadınım
Cevap sahibi+1 yılSüs makyaja gerek yok
Doğallık. yeterli zaten
Abartı da insanı soğutur
Fiziken iyisin o zaman
Soran+1 yılNormal zayıfım işte
Cevap sahibi+1 yılTarif etsene zayıflığını bı hayal edeyim kafamda 😂
Soran+1 yılAhaha bunun nesi tarif edilir ki 😅 normal sıradan bir insan nasıl olursa öyle
Cevap sahibi+1 yılHaha 😂 aura var auura onu anlat işte 😂
Soran+1 yılAnlatacak bişey yok ki🤣 sen nasıl birisin göbekli kel mi
Cevap sahibi+1 yılKel. de değil göbekli de değil 😂
Ölçüler meslea nasıl sende zayıflığa göre
Soran+1 yılboş ver o kadarını ya aaaaaaaa 🙄😅
Cevap sahibi+1 yılDesen ne olacak ki ikimizde gizliyiz 😂😂
Soran+1 yılGerek yok yayına normal sıradan zayıf biri işte yolda her gün gördüğün insanlar gibi
Cevap sahibi+1 yılÇoğu aurasiz onların 😂
Soran+1 yılAma sen fiziği soruyorsun bu herkeste aynı demek istiyorum insanlar ya zayıftır ya kilolu😅
Cevap sahibi+1 yılHayır öyle değil işte mutlaka etkileyen bir yerin vardır demek istiyorum 😂
Cevap sahibi+1 yılNe yaptın unuttun beni😂
Soran+1 yılGizli biri zaten hatırlanamaz ki 109 yorum yazmışiz insafsız daha ne olsun😉😅
Cevap sahibi+1 yıl209 olur mu bu yorumlar sence 😂
Soran+1 yılYok o kadar uğraşamam soruyu silmem an meselesi. Ama sen hangi müdavim uyesin bir açsana gizliyi
Cevap sahibi+1 yılO zaman silinceye kadar devam başka soruda kısmet denk gelirsek artık 😂
Soran+1 yılSeni görelim bir aç önce
Cevap sahibi+1 yılSeni göremeyeceğim kesin ama di mi😂
Soran+1 yılSoruda gizliden çıkılıyor değil
Cevap sahibi+1 yılAçıktan soru Sor soruyu da bu yoruma kopyala 😂
Soran+1 yılÇok şey istemiyor musun hemde gizli gizli 🤣
Cevap sahibi+1 yılO kadarlık hakkım olsun 110 yorum yaptım 😂
Cevap sahibi+1 yılUyudun mu 😂😂
Ooo hiç kapatmadım ki 😂
20 Yorumla
+1 yılEvet güzel gözüküyor
20 Yorumla
+1 yılSadece camasır asmaya toplamaya cıkarım
10 Yorumla
+1 yılAçtık çay çekirdek iyi oluyor
10 Yorumla
+1 yılTek farkı benim balkonda rakı var gaha
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılben kışında balkondaydım : )
10 Yorumla Birazcık daha zaman var açacağım
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYazı erken getirdim diye hasta yatıyorum şu an
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 584 cevap paylaştı. Bizde hiç kapanmamıştı zaten
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılHenüz değil. Soğuk daha
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. 1 aydır açtım o sezonu ben.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılHenüz erken ama demlik hiçbir zaman yanımda olmaz
10 Yorumla Bende yaz kış her zaman açık
10 Yorumla
+1 yılTabiki olmazsa olmazimiz
10 Yorumla
+1 yılYavaş yavaş açılmaya başladı balkon sezonu
10 YorumlaO nasıl bardak öyle😂
10 Yorumla
+1 yılMaalesef 1. Kat olunca
10 Yorumla
+1 yılAaa karşısı bizim ev
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yılOrası Ankara mı?
12 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul
- +1 yıl
Benzettim bizim yakınlardaki okula
+1 yılNere bura güzel görünüyor
18 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul
- +1 yıl
Vay neresi ben de istanbuldayım
Soran+1 yılSadece İstanbul
- +1 yıl
E k sene
- +1 yıl
?:?:,:,?
Soran+1 yılMaalesef
- +1 yıl
Hadi hadi
- +1 yıl
Bişey diycem
+1 yılBalkonumuz yokki açalım 😂😂
143 Yorumla
Soran+1 yılYazıııkkkkk
- +1 yıl
Sağol yaaa
Soran+1 yılSahil de yok mu, oraya gitseniz
- +1 yıl
Varda kim uğraşacak sürekli sürekli sen mutfaktan çıkıyorsun balkonuna giyip kuşam derdi de yok 😅
Soran+1 yılOrası öyle😅 ama yoksa yapacak bişey yok. Ben balkonsuz eve ev demem yaşayamam. Fransız balkon evler hiç bana hitap etmiyor isterse altın kaplama olsun
- +1 yıl
Öyle tabi 😂 iyi işte bol bol otur manzaraya karşı. Onlar yalandan balkon ya 😅
- +1 yıl
Senin balkon nerede arada oraya geliriz 😅
Soran+1 yılAaa yok öyle kolay değil oraya ulaşmak 😅 bana özel
- +1 yıl
Öyle olsun bakalım 😂
Soran+1 yılEve geçiyorum gidip yemek sonrası kahve keyfi yapayım balkonumda🤣
- +1 yıl
😂😂 hala nispet yapıyor yaa geç bakalım keyfini sür balkonunun bizede vermiyorsun mekanı 😂
Soran+1 yılOlmaz sadece benim😅 dur daha eve geçeyim sonra keyif
- +1 yıl
Hain seni 🤣hadi geç bakalım ne kadar sürecekse
- +1 yıl
Keyif yaparken bir fotonu göreydik yaa🤣
Soran+1 yılOrada bende varım işte foto
- +1 yıl
Ben niye göremiyorum hani neredee 😅
Soran+1 yılİyi bak🤣
- +1 yıl
Bak yaa 😂 oyun yapıyor birde 🤣
- +1 yıl
Açıkla bakalım neredesin
Soran+1 yılGözlük tak belki görürsün
- +1 yıl
Öyle olmaz ama sende şimdi kanıtlı görmemiz lazım bana ulaş 😂
Soran+1 yılOlmaaazzzz çok şey istiyorsun🤣 bende seni görmüş değilim yap bir Pp önce
- +1 yıl
Hahahaha buradan olmazzzzzzz 🤣 olacak yer belli bekleniyorsun
- +1 yıl
Kırmızımsı şalın yakışmış 🤣
- +1 yıl
Hani foton gitti 🤣🤣
Soran+1 yılBalkonuma nazar ettiniz hep beraber ve sonuç hava soğuk yağmur. İki gündür mutfağa mecbur kaldım hepinizin yüzünden haftasonu da aynı☹️ güncel hakkı vermiyor ki site yazayım hepinize
- +1 yıl
Ben etmedim valla ya, yazmak istediğin varsa yazılacak yer var
Soran+1 yılİşim olmuyor
- +1 yıl
Yapacak bir şey yok o zaman
Soran+1 yılYarın güncellerim sorun yok
- +1 yıl
Ben seni bulamam ki 😂
Soran+1 yılBulmanı isteyen kim 🤣 öyle olsa ben seni bulurum zaten
- +1 yıl
🤣🤣 güncellerim dediğin içindi, tabi senin bulman kolay bu kutucuğa bakar ama yok 🤣
Soran+1 yılAynen yok, güncelleme kolay yarın 7 gün oluyor illa güncellerim😉
- +1 yıl
Evet hanımefendi, iyi bakalım keyfini sür tek başına 😉
Soran+1 yılHer zaman
- +1 yıl
Aynen, selamlar hanımefendiye 🙃😉
- +1 yıl
ne oldu ya göremedik keyfini yeniden
Soran+1 yılE her gün mü balkonu paylaşayım 🤣 sıkılırsiniz o zaman hem hava soğuk balkonun sadece çamaşırlar kullanıyor şu an
- +1 yıl
Bilmiyorum ki seni yenisini nasıl bulayım 🤣 yine soğuğa mı denk geldi tühhhh 😅😅
Soran+1 yılNazar edenler kıskananlar olunca balkonumu sonuç bu😅
- +1 yıl
Hahaha ben etmedim ya😅 sende göstermedin bana o ayrı 🤣
- +1 yıl
Kayboldun gittin yine :)
- Aile & Toplum konusunda 989 cevap paylaştı.
+1 yılÇoktan ya
113 Yorumla- +1 yıl
Çoraplarda yakıyor
Soran+1 yıl😅🤣
- +1 yıl
Mekan da güzel çoraplar şahane ayaklar seksi yer neresi
Soran+1 yılAhaha🤣 fetiş olunca her şey güzel geliyor diyeceğim de görünen bir ayak bile yok ortada
- +1 yıl
Hahaha 😜 Aynen ayak yok ortada evet fetişim kızdın mı
Soran+1 yılKızmış gibimiyim emoji bu🤣
- +1 yıl
Yok kız değilsin tabi içinden kızdınmı ondan sordum
Soran+1 yılYoo içim dışım bir. Buna da alıştık burada göre göre. PP zaten herşeyi anlatıyor🤣
- +1 yıl
Pp çok belli diyorsun yani 😻orda oje sürüyorum zevk meselesi
Soran+1 yılGörünüyor ne olduğu da benim böyle şeylerle işim yok oje filan
- +1 yıl
Anladım oje sevmiyorsun yani kapalı mısın
Soran+1 yılYorumsuzum
- +1 yıl
Anladım kapalısın yani ☺️
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAçtık valla
12 Yorumla
Soran+1 yılHani görüntü desem de ilk yorum geçti artık🤣
- +1 yıl
Geçti yaaa bir dahakine :)
çay soğur ya
131 Yorumla
Soran+1 yılİkinci fasıl ısıttim ama örtü var aslında öyle çekemedim haliyle
Soran+1 yılThanks
Soran+1 yılYok şarkı var Yıldız Tilbe recall aldım manzara çay daha ne olsun😍
Soran+1 yılSizin gördüğünüz o, uzakta Adalar var karşımda, size fotoda net görünmüyor
Soran+1 yılEvet büyük ada ve heybeli karşımda ve tabii gecikme gemiler demirlemis😉
Soran+1 yılBak sol tarafta dağ gibi bir şey görünüyor orası işte büyük ada önü deniz karşımda ama fotoya var net yansımıyor görüldüğü gibi haliyle
Soran+1 yılBirde bunun gecesi var denizde gemiler ayrı ışıkları yakmış Adalar ayrı ışıl ışıl her gece başka bir cümbüş ışıkları. Havada ay ışığı ben balkonda karanlık sessizlik ve çay kahve yanında müzik ile her gece mest 😍
Soran+1 yılGerçekler bu😅 ne yapayım
Soran+1 yılThanks
Soran+1 yılEvet yorumlarda sohbet ederim genellikle sorularımda, keyifli oluyor özeli zaten tercih etmiyorum 😉
Soran+1 yılNazar değil kıskançlığın değdi😅
Soran+1 yılNe kadar gözün kaldıysa artık🤣 güzelim havalar gitti
Soran+1 yılOrası neresiydi ama tüm ülke aynı o zaman
Soran+1 yılBende kıskançlık pek yoktur ama Google Araklama foto olmasın
Soran+1 yılZaten bende kıskançlık yok demiştim bu da güzel olsa da manzara ve hava yok bu yüzden zaten kıskanılacak bir yanı yok😉 afiyet olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılHenüz değil akşamları hava soğuk oluyor
20 YorumlaAfiyiyetke İstanbul burası sanki
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılDeğil sadece İstanbul
- Devamını Gör (61)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem