Kişilik & Karakter Balkon havası almaya başladınız mı? KahveMavim Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Hanımefendiyim elbisemi giydim🙂 Güncellemeler+1 yıl Akşam soğuğunda balkon da zehir soğuk olsa da güzel Balkon havası almaya başladınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Ben alamıyorum pek ama parka giderim ara da sırada 1 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bizim balkonda böyle manzara yok 😔 0 0 Yorumla
MarcusAntonyus Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı. ---- 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Ben sahil havası bile alıyorum. Plaj modunu da yakında açarım 1 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evet Adana çok sıcaktı bu gün. 0 0 Yorumla
Sosyetiᴄ Takip Et Guru Yaş: 96 , eic 89% +1 yıl Balkon degilde teras diyelim 1 4 Yorumla KahveMavim +1 yıl Terasınız mi var Yorumla Sosyetiᴄ +1 yıl Evet koca teras Yorumla KahveMavim +1 yıl Güzeldir teras Yorumla Sosyetiᴄ +1 yıl Yani bizimde teras var diyorsun Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Havayı alıyorum 1 1 Yorumla KahveMavim +1 yıl Alın tabi Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Daha bugün ilk kez şort giydim 1 2 Yorumla KahveMavim +1 yıl İyi yaptın havalar sıcak 🙂 Yorumla KahveMavim +1 yıl Bende elbise giyerim yazın uçuş uçuş bana da bu serin😃 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Bugünden başladım biraz hava açık olunca 2 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. evet haftasonu başladım 1 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Balkona çıkalı çok oldu be 😇 1 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 47 , eic 58% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Esiyor hala, arada havalandırıp kapatıyorum. 1 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. bende alamıyorum balkon havası 1 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben köy havası alıyorum o daha güzel ☺☺☺ 1 1 Yorumla HeadSh0t +1 yıl Yakışmış Yorumla
1903sbeyazz Takip Et Xper 6 Yaş: 39 +1 yıl Yaz kış balkondayim ben 1 1 Yorumla KahveMavim +1 yıl Kışın soğuk Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Evet 1 2 Yorumla KahveMavim +1 yıl Aynen yaz havası balkonda miss Yorumla MrKuzey +1 yıl cidden öyle Yorumla
Fibonacci00 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 83% +1 yıl Güzel bi balkonmuş 0 2 Yorumla KahveMavim +1 yıl Güzel balkon havası Yorumla Fibonacci00 +1 yıl Keyifli günler😊 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Balkonda tavla sezonu açılmışke 1 0 Yorumla
daktırmaktırr Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Balkondayken atlasam ölür müyüm acaba düşüncesi... 0 2 Yorumla KahveMavim +1 yıl Aa Allah korusun Yorumla Fibonacci00 +1 yıl Neden böyle düşünüyorsun şimdi Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Sürekli alırım havayı 1 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Balkonum yok 1 2 Yorumla KahveMavim +1 yıl Balkonsuz olmaz ki🙂 Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl E yok giriş kattayım :D Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. başlamadım 1 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Ne güzel 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Başladık bea. 0 1 Yorumla KahveMavim +1 yıl İyi yapmışsınız kardeşim balkon havası iyidir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Ben alamıyorum pek ama parka giderim ara da sırada
Bizim balkonda böyle manzara yok 😔
----
Ben sahil havası bile alıyorum. Plaj modunu da yakında açarım
Evet Adana çok sıcaktı bu gün.
Balkon degilde teras diyelim
Terasınız mi var
Evet koca teras
Güzeldir teras
Yani bizimde teras var diyorsun
Havayı alıyorum
Alın tabi
Daha bugün ilk kez şort giydim
İyi yaptın havalar sıcak 🙂
Bende elbise giyerim yazın uçuş uçuş bana da bu serin😃
Bugünden başladım biraz hava açık olunca
evet haftasonu başladım
Balkona çıkalı çok oldu be 😇
Dün çıktım balkona
Esiyor hala, arada havalandırıp kapatıyorum.
bende alamıyorum balkon havası
Ben köy havası alıyorum o daha güzel ☺☺☺
Yakışmış
Balkonda yaşıyorum beyaz atletle
Yaz kış balkondayim ben
Kışın soğuk
Evet
Aynen yaz havası balkonda miss
cidden öyle
Güzel bi balkonmuş
Güzel balkon havası
Keyifli günler😊
Balkonda tavla sezonu açılmışke
Balkondayken atlasam ölür müyüm acaba düşüncesi...
Aa Allah korusun
Neden böyle düşünüyorsun şimdi
Bilerek mi kardeşim kpsss deme kardeşim
Sürekli alırım havayı
Balkondayım yaz kış
Balkonu kullanmıyorum hiç
Balkonum yok
Balkonsuz olmaz ki🙂
E yok giriş kattayım :D
Başladım.
Evett
Nerde kahvem