Kapalı giyinen kadınların bir kısmı çok çekici geliypr ama peçe dediğinde çarşaf giyen kadın demek. Çarşaflı kadını sevmem, hele peşeliyse o kıyafetin içindeki kadın mı erkek mi o bile belli değil. Hiç istemem.
Giyim ile hiç bir yere varılmaz, İnsanın içinden gelmeli her şey. 4 tane bayan peçeli aynı boylarda ve eşleri arkasından gidiyor. Birbirlerini nasıl tanıyacaklar yanlışlıkla birine dokunursa ne olacak.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
9 ay
Bence çok güzel bir şey. Allah'ın emrini yerine getirmek kadar güzel bri şey var mı. Çok da güzel duruyor bence. Soru neden cinsellik etiketiyle sorulmuş
O halde çevrende böyle arkadaşlar edin. Kapalı peçeli namazı sana zevdiren İslam'ı sevdiren. Teşvik eden arakadaşlar edin emin ol beş bakmışsın severek takıyorsun ve çok mutlusun
Anladım ama millet yanlış anlar zaten anlamaya çok musaitler. Herkesin kendi tercihi ben tesettürden yanayım ama gerçek tesettür. Peçe ise bana fazla gelmiştir yinede saygım var 😊
din konusunda başkalarına baskı yapmaya yönelen, dinsel bağnazlığı aşırılığa vardıran (kimse). 2. MEC. bir inanca, bir düşünceye körü körüne, aşırı ölçüde bağlı olan, hoşgörüden yoksun (kimse). 3. HALK AĞZINDAN kaba saba, inceliksiz (kimse).
Bir partiye ya da takıma koru körüne bağlanmak da yobazlık değil mi? Herkes hayatının bir görüşünde yobaz o halde Size göre O Zaman herkese yobaz gözüyle bakmak lazim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Eğer düzgün bir müslüman ise cennete girecek ilk kişilerden olmalılar
insaAllah diyelim
İnşallah 😇 5 vakit namaz kılıyor musun
Kapalı giyinen kadınların bir kısmı çok çekici geliypr ama peçe dediğinde çarşaf giyen kadın demek.
Çarşaflı kadını sevmem, hele peşeliyse o kıyafetin içindeki kadın mı erkek mi o bile belli değil. Hiç istemem.
Normal bir durum insan istediği şeyleri giyinebilir.
Bisey düşünmüyorum öyle giyinmek istiyorlar ama merak ettiğim birsey var iclerine bazen sutyen dahi giymiyorlarmis rivayete göre doğru mu
Yok bee sanmıyorum
Ah sen peçeli değilmisin ben öylesin diye sormuştum ama herkesin giyimi kendine
Maalesef
Peçeli mi giyinmek isterdin?
Giyim ile hiç bir yere varılmaz,
İnsanın içinden gelmeli her şey.
4 tane bayan peçeli aynı boylarda ve eşleri arkasından gidiyor. Birbirlerini nasıl tanıyacaklar yanlışlıkla birine dokunursa ne olacak.
Bence çok güzel bir şey. Allah'ın emrini yerine getirmek kadar güzel bri şey var mı. Çok da güzel duruyor bence. Soru neden cinsellik etiketiyle sorulmuş
Değiştirmiştim oysaki
Sen peçeli misin
Bu aralar ve ara Ra istiyorum
O halde çevrende böyle arkadaşlar edin. Kapalı peçeli namazı sana zevdiren İslam'ı sevdiren. Teşvik eden arakadaşlar edin emin ol beş bakmışsın severek takıyorsun ve çok mutlusun
Öyle bir çevrem olsa keşke nasip
İstersen yardımcı olabilirim bu konuda
Nasil
Teşvik ederim. Çevremde de öyle kişiler var
Neredesiniz ki
Olur
Çıktım
İlgimi çekmiyor sanki altından görünmemesi gereken çirkin bişey varmış gibi
Peçeli olupta bingil bingil oynayan yerleri olmasa iiyiolurdu. ama giyinene de çıplak gezenede saygı duyarim
Çok seksiler o pecenin icindenn teyzemden biliyorum
İradeli kişiler olarak görüyorum
Ben sevmiyorum ama tabi ki saygı duyuyorum
Biraz fetişim var 😀😀😍
Nasıl
Boş ver r
Peçeli değil ama bende tesettürlüydüm
Sonra açıldın mi
@asiprens2905 sen ne düşünüyorsun
Peceliler için mi İslam'da yeri yok yöresel
@asiprens2905 nasıl yeri yok
Yüz ve eller açık kalabilir kadında zaten yüz kadının kimligidir
Hayırlısı olsun
Ninja Turtles şarkısı geliyo aklıma
Yatak odasında sunacakları görsel iyi ise evet
Kapalı kutu her zaman ilgimi çekmiştir
Normal bayandir bi fark mi var?
Pecelimisin merak ettim
Yok
Peçeli kafinlqra bakışın nasıl peki
İstiyorum olmak
Din emri olduğu icinmi yoksa fantezi icinmi
Fantezi mu😂😂
O hale geldikki bazıları kapalı fantezisi varya sırf erkekleri tahrik etmek için kullanıyor ondan dedim
Allah uzak etsin öyle düşünceden
şu an acikmisin
Yok kapalı
Ne güzel kapanmalisin pişman olmazsın ☺️ valla çok güzel olur
İnşaallah
Çalışmam lazım da bakalım
Ben eşim hep feraceli olsun istiyorum bakalım nasip olacakmi o es
İnşaallah
Alınca nasıl bişey aldığını görmek isterdim
Kimbilir ne zaman nasip olur
Anladın şu an için düşünmüyorsun anladım hayirlisi diyelim en azından açık değilsin ama bazıları başını örter dapdar pantolon giyer ya o tipte misin
Elhamdülillah değilim
Kaç yasindasin
28
Yasitmisiz 😂
Bunu cinsel anlamda sorman sacma değil mi?
Yanlsi kategori seçtim
Anladım ama millet yanlış anlar zaten anlamaya çok musaitler. Herkesin kendi tercihi ben tesettürden yanayım ama gerçek tesettür. Peçe ise bana fazla gelmiştir yinede saygım var 😊
Nefret ediyorum
Neden
Bana korkunç ve yobaz geliyorlar
Sen nesin peki
Yobazin kelime anlamı nedir
din konusunda başkalarına baskı yapmaya yönelen, dinsel bağnazlığı aşırılığa vardıran (kimse).
2.
MEC.
bir inanca, bir düşünceye körü körüne, aşırı ölçüde bağlı olan, hoşgörüden yoksun (kimse).
3.
HALK AĞZINDAN
kaba saba, inceliksiz (kimse).
Bir partiye ya da takıma koru körüne bağlanmak da yobazlık değil mi?
Herkes hayatının bir görüşünde yobaz o halde
Size göre
O Zaman herkese yobaz gözüyle bakmak lazim
Fanatik ise o da yobozdir
Nesin derken
Yani tesettür açık hangisi
Tesettürlü
Kendi tercihi..
Kötü şeyler
Saçma bir sey
Onlar da insan
seviyorum