AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
133Cevap
Hiç utanmalari yok onların. Neyse bir boydan gelir mi?
Insallah basina gelir de lafini bizzat yuzune yaparlar o zaman komik mi rencide edicimi anlarsin
Sen onlara aldırış etme umarım layikini bulurlar. Geliyor mu boydan?
Ben kaçmam ama ikinci tarafa da çok uzak değilim, düzenli ilişki yaşamak için boşanmış bir mantıklı geliyor
Ben erkek olmama rağmen bu sorunu yaşıyorum maalesef sizi düşünemiyor😪
Erkeklerin cok zorlandigini sanmiyorum, kuzenim bosanmis cocuklu adamla evlendi kendisi onceden hic evlilik yapmadi ve gemcecik kizdi ama ben ya da biz gercekten ne desem anlasilacak bir durum degil
Şanslı diyelim o zaman kuzeninin eşine ama benim için hem güvenmek zor hemde daha ciddi birine denk gelemedim
Kaçmazlar ki açık kapı diye kullanmaya çalışırlar..
Öylesine. Ne kendine nede karşındakine saygısı yoktur
Benim ablmda aynı kötü gözle görüyorlar sahipsiz zannediyolar siz onlara aldırış etmeyin sonuçta ekmeginiz asinizi onlar vermiyor.
Geçmiş olsun.
Yaş kaç ki?
Çocuk var mı
Bir kadin boşandım dediğinde beni ne nasıl ne yönüyle alakadar eder veya etmeliki. Banane.
sen de kendin gibi boşanmış birini bulcan davul bile dengi dengine
ne alaka asil dullar erkekler daha cok tercih ediyo
ayrica dullar bekarlardan daha hizli koca buluyo
kendini biraz acindir acidiklari icin cok severler
Kişi kendinden bilir işi 😅😅
Palavra 🤣
Buradakiler direk üzerine atılıyor boşanan kadınların 😂
Konusacağın adamı seç işte böylece iyi kötüyü görürsün
Az bile... boşanan kadından bir bok olmaz... FB ye varsa var yoksa başka kapıya... deliye koca boşamak kolaydır o yüzden ön yargılı gelmeleri normal erkeklerin.
O kadın belki anlaşamadı eşiyle o yüzden boşandı başka sorunlarda olabilir. Kadının yüzü gülmesin mi yani mutlu olmasın mı. Fb ne ya siz nasıl ahlaksız insanlarsınız. Boşanan kadına kötü bakan gözler çıksın
Sanki kar beyazı tertemiz adam bulsak çok yüzüne bakıcağınız ya mq... Boş duyar kasıyorsun... boş yapma da uza yorumumdan geldin damladın yoruma.
Herkesin basina gelebilecek bir sey ne varmis yani bosanmiş olabikirsin hiç evlenmemiş olabilirsin
boş ver uzamaları senin için daha iyi öylesini takma kafana
Boşanmamış olsan da tepkileri bundan ibaret olurdu çok üzülme bence 😂
Boşanana ikinci el gözüyle bakan tek milletiz herhalde
Boşandığın için kaçmaz aksine mehter marşı eşliğinde hücüm ederler :)
direk gerçek amaçlarına bağlıyorlar işi nasıl olsa ihtiyacı var kafasındalar
Boşanmış kadınların yüzde 90ında eski eş sorunu ya vardır ya da sonradan ortaya çıkacaktır. Ondan çekiniyor erkekler.
O oturulur konusulur , her kadinin ayni degil ki sorunu
Konuşmakla bu ülkede sorun mu çözülür hanımefendi. Ataerkil bir ülkedeyiz. Eski karısının yanında erkek görenler çoğu şahıs anlık cinnetle neler yapıyor. Oturup konuşulacak bir şey değil bu durum.
Türkiye de boşanmış kadına bakış açısı işte dul azgindir kesin ister
Kadınlar zannediyor ki Boşanınca Adliyenin önünde limuzinle brat pit onları bekliyor olacak 🤣
dogru kısıyı bulacaksın bırgun
Insallah
Hayatim sende bosanmis erkeklere yonel bekar olanlar sana olmaz bir yandan. Disarda bosanmis erkekte cok fazla
Dul kadın cinselliğe açtır, sekse doyumsuz olur, zaten bakire değil rahattır istediği ile seks yapar vs vs böyle algı var maalesef
Geçmişi temiz veya evlenmemiş erkeklerin bunu yapması gayet normaldir. Ama her türlü pisliği yapmak şöyle dursun en ufak bir gayrimeşru ilişkisi veya evliliği olan bir erkeğin bunu demeye hakkı olamaz.
Sence yapanın umrundami
Umrunda olmalı çünkü yapanında anası bacısı var
Kadın için ilki erkek için son kişi önemlidir. Dua et ortadan kayboluyorlar ya başka bir şey yapmak isteseler daha mı iyi olur?
Ben olsam yerinde boşandığımı söyler hatta erkeklerle dalga geçerdim:)
Nasil yani
Yanımdaki ne ise siz de o b*ksunuz gibi gibi erkekler çoğaltılır :)
Yok ya çirkefleşemem ki simdi bile yorumlarda dalga geciyorlar ağliyorum halime
Neddn ağlıyorsun haline bırak erkekler ağlasın haline her erkeği aynı kefeye koy :) çirkefleş :)
yok yaaaa.. okadarda yapmaz kimse.. kaçanı bilmem ama sırf boşanmış bir kadınsın diye seni çantada keklik gördüklerine inanmıyorum.
Dul kadının toplum gözündeki değeri bu ne yazık ki. Çok uzun yıllar gerekiyor bunun değişmesi için.
Boşanan erkeğe de aynı bakış açısı var herkesin kendi seçimi istememe hakları var ki normal
Yalnız değilsin boşanmış erkeklere de aynısını yapıyorlar örneğin ben
Vallahi ben de adamakıllı tanışıp hani bir şeyler paylaşacak birisini arıyorum belki bir şeyler olur diyorum ama yok keşke insanlar böyle birbirlerine denk gelse
Artik herkes direk konuya odakli oldu ask falan bitti o isler
Eee sen ne bekliyordun derimde Medya sana harika palavra hayaller satıyor sende inanıyorsun Boşanmak sizi daha iyi yere getirmez.
Medya derken? Esim tarafindan aldatildim kumar oynuyordu. Ve siddet uyguluyordu bu olayin icinde mi kalsaydim gercekten bu mu dusunceniz? Ben zaten onun duzelmesi icin elimden geleni yaptim. Insanin basina gelmeyince anlamiyor kimse
Bu gibi durumlar istisnadır
cinsel pazar değeri diye bir şey var bu erkekler için de kadınlar için de geçerli bir durum. eve Türkiye gibi ülkelerde bunu daha keskin görebilirsin. Boşanmış erkeklerle ciddi ilişki yaşamanı tavsiye edebilirim
Ben de boşandım. Umrumda değil açıkçası ne düşündükleri. Konuşmak isteyen konuşur. Olmak isteyen olur.
Çocuk var mıydı?
Yok.
Eski kocası filan başıma bela olur diye kaçıyorlardır
Yok ya zihnitleri pis insanlarimizin
o başka :D
Genelde kaçmazlar, o biraz şaşırtıcı geldi. Diğeri olmazsa olmaz zaten
Bekarsa öcü gormus gibi gidiyor ya da sacmaliyor iste dedigim gibi
Bekarda olsan boşansanda evlide olsan yazıyolar takma ya :(
Erkek değil mi hepsi aynı
Bazi erkekler böyledir
KS de kimseye güvenme
Boşanmayla alakası yok millet abaza
Bende boşandım. Yapacak bir şey yok
Şendullar ve açık kapı politikaları :d
Maalesef algı seviyesi burada. Aa açık kapı…
İşin çok zor gerçekten
Umarım insan gibi biri çıkar karşına.
Kacmamislar iste 128 kisi gelmiş
Bu kadar yorum umarım sizi tatmin etmiştir
Tahmin etmedim bu kadar yorum alacagimi bi ağlamakli yazdim sordum size
Şöyle anlatayım, yolda yürürken bir çamurun içine düştünüz, bu sizin geri kalan hayatınızı artık temiz değil kirli olarak yaşayacağınız anlamına gelmez, üzerinizi temizler ve kaldığınız yerden devam edersiniz, siz o gün düşmüş ve kirli olarak gören insanların kötü yorumudur, artık onlarla değil onları orada bırakarak yola devam edeceksiniz
Size yaklaşımı kötü olanlar var diye, yaşamdan vazmı geçeceksiniz takmayın onları
Ben çok fazla yazarak anlaşabilen bir insan değilim, umarım anlayabilmişsinizdir, bence ağlamayı değil doğru insanı bulmaya odaklanın
Sağolun
Siz sağolun, inanın kendinizi üzmeye değmez, akan gözyaşlarınızın ahı tutar sizi bu duruma sokan kişinin
Ben olsam ben de kaçarım.
Neden öcümüyüm ben
Evlenip boşanmışsın.
Eee kötü olan ne? Gelip ailemden istediler, bazi meseller hallolmadi ve bosandik bu beni kötu bir insan mi yapiyor?
Ben hiç evlenmedim, evliliğin ilk heyecanını yaşarken eşimin daha önce yaşamış olduğu bilinci benim hoşuma gitmez.
Haklisiniz
Her daim.
Böyle insanlar çok. Tam bir şerefsizler
Dangoz onlar sıkma canını
Sende iletişim kurma ne bekliyodunki
söyleme sende herşeyi söylemek zorunda değilsin
Ah be biz bu kara dul büyüsunden nasıl kurtuluruz
Boşandın ise ben senin ile olur idim
Bende boşandım diyince kızlar kaçıyor
Koşabildiklerini göstermek için
Yanlış insanlarla karşılaşıyorsun