- 9 ay
Baba ya bak anasinisatm. Hic bir kadin benim kizimdan daha degerli olamaz.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 9 ay
Babanın evinde kalmasan daha iyi üvey anne ile yaşanmaz.
010 Yorumla- 9 ay
Hata sende gitmicektin dalaşmıcaktın.
- 9 ay
Bak ikizler burcu baban gibi dengesiz, anı yaşayan, alkolik, sigara bağımlısı özentisin.
Annen baskıcı kuralcı iki tarafta kötü sen ayak uydurucaktın. Baban para vermese nasıl geçiniceksin? Annen bi valilikten para alıyor başka geçimi nafaka harici yok. Babana üvey annene iyi davran onun kızınada aynı şekil. Onlar senden üstün ve daha değerli. Tacize uğradın, o kadar sıkıntı zorlu hayat hikayen var. Ders alma sıfır biraz kendini değiştir. Babana iyi davran başka çaren yok git özür dile. - 9 ay
haklı olduğum bir konuda asla özür dilemem. beni ne kadar tanıdında bu yorumları yaptın bana diye düşünüyorum. d , gerekirse hem çalışır hem okurum ona muhtaç kalmam. bunu babam bana destek olsada olmasada yapıcaktım zaten. üvey anneme beni evden kovmaya calısana kadar ıyı davranıyordum , o bana dalana kadar ıyı davranmayada devam ettım. saygımı bozmadan konustum bu evın kıme kalacagını falan hatırlattım. ve ayrıca o kadınla babam daha tamamen evlı bıle degıl. annemle babam tamamen bosanmadı bosanma asamasındalar hala ve o kadında babamla ımam nıkahı kıyms bırısı. kısaca metres konumuna dusuyor. benım babam onun cocuklarına ıyı davranıyorsa o kadında bana ıyı davranmak zorunda. bılmeden de benı yargılamaya calısma lutfen.
- 9 ay
Hala babanı düşünüp ilgi istiyorsun bu gidişle rizeden çıkamazsın. Allah yardımcın olsun.
- 9 ay
Diyorum ki babanla iyi geçin kadından özür dile. Kadının kızını sevmesi normal üniversiteyi şehir dışında okumak istiyordun tek çaren baban. Annen sürekli kısıtlıyor, takip ediyor rahat olamıyorsun. Babanla iyi geçin çalışır para kazanırım falan boş iş ok?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Aile & Toplum konusunda 960 cevap paylaştı. Hemen git rapor al şikayet et anan baban içeri girer sende keyf yaparsın
12 Yorumla- 9 ay
Geçmiş olsun, umarım senin için bi sorun olmaz
11 Yorumla- 9 ay
Normalde kimle yaşıyosun?
- 9 ay
darp raporu al o şikayetci olamaz zaten gerekiyosa biyerlerini yırt
03 Yorumla- 9 ay
psikolojik tedavi alıyosan böyle olayları sık sık tekrarlama eski kötü vakalarında varsa hastaneye atarlar seni
- u9 ay
Bence kendi evine çık ve şikayetçi ol
10 Yorumla - 9 ay
Kadının a. k desene
11 Yorumla- 9 ay
İstersen konuşalım
- 9 ay
Senin acil kocaya kaçman lazım
02 Yorumla- 9 ay
Kaç işte güzelleşmişsin de
- 9 ay
Baban ne diyor bu duruma