Üvey annemle dalaştık. babam onun tarafını tutuyor. ilk kadın vurdu ama en cok zararı ben verdım mahkeme kararı ne olur?

beni babamın evinden kovmaya çalıştı. ben çıkmayıncada babamı arayıp bunların odasındaki her şeyi satıcam gibi şeyler söyledi , bende yanına gittim sen kimsin falan dedim ama sinirden titriyorum işte benim terbiyemi bozdurma bana falan dedim sonra odama gittim annemi aradım ama titriyorum bir anda kontrolümü kaybettim bağırmaya başladım bu da dış kapıyı açıp yanıma koştu bana vurmaya çalıştı bende tuttum bunu saçından baya dövdüm. sonra annem telefondan sesleri duydu babamı aradı babam eve geldi. ben hala sinir krizi geçiriyordum. babam yüzüme tokat attı ve gözüm morardı. beni orada sadece amcam savundu daha anlatmadığım çok şey yaşandı ama anlatamam. neyse kadından şikayetçi oldum ama en cok zararı ben verdım sınır krızı gecırırken sonuc falan ne olur?

Güncellemeler
9 ay
olay cuma günü yaşandı ama anca atlattım etkisini sinirim aşırı bozuldu sürekli ağlıyorum kafayı yicem
Üvey annemle dalaştık. babam onun tarafını tutuyor. ilk kadın vurdu ama en cok zararı ben verdım mahkeme kararı ne olur?