O gün Babam Anneme Şiddet uyguluyordu ve ben?

Yaşim 19. Bir gün Antremandan Eve döndüm ve Babam Anneme Şiddet uyguluyordu böyle bizim evden sesler falan geliyordu. Bende hemen panikledim hemen kendimi eve attim. bide ne göreyim babam anenim bir yere sıkıştırmış dövüyor. Sirf Annem bir Kere pantolon giymiş diye. Herneyse Hemen ben o sirada böyle içimden Sinirli başka hisler geçti Ninemle Kiz Kardeşimde Ayirmaya çalişiyordu Ama Güçleri yetmiyordu. Hemen ben Müdahele Etdim Babamin arkasindan Sarilip Kenara itip Annemi Kurtardim. Babamda Zamaninda Çok Antreman yapmiş Vücüt geliştirme böyle iri yari biri güçlü. Herneyse Ben babami kenaraa itim babam hemen bana çevrilip sinirle bakti Ve üzerime gelip Elini havaya kaldirdi bana Vurmak için Tam o sirada bilmiyorum Arkadaşlar hiç öyle olmamiştim korktum O bana Vurmamiş Kendimi yere atim bana vurmasin diye. birazda komik hal aldi işte. Ama Babam bana hiç bu güne kadar vurmayan. adam yine o sinirle bana vurmadi. iyikide kendimi yere atmişim. yoksa o sinirle bir tarafimi falan kirardi Sorumun Amaci arkadaşlar Benim Yere uzanmam Hep Aklima geldikce kendimi Erkek saymiyorum. Sizdede buna benzer olaylar olmuşmudur siz benim yerimde olsaniz ne yapardiniz?

Alıntı değildir kendi sorum. Yeniden yayınladım.
O gün Babam Anneme Şiddet uyguluyordu ve ben?