Aile & Toplum Güzel kızım 22 yaşındayım ama bir arkadaşım bile yok ve çok düzgün dürüst bir kızım niye olmuyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Trol soru !! Güzel kızım 22 yaşındayım ama bir arkadaşım bile yok ve çok düzgün dürüst bir kızım niye olmuyor? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
16Tolga1989 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl arkadaşsızlıktan yakınırken güzelliğini vurgulamak neden? güzelsin diye mi senle arkadaş olacaklar, çirkinler yalnızlığa mı mahkum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok haklısın Yorumla Soran +1 yıl Zaten trol soru 🤣 Yorumla
metropolköylüsü Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Dışarı çıkmıyor musun, çıkınca neler yapıyorsun ki kimseyle tanışmamışsın 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ben seçici bir kızım Yorumla metropolköylüsü +1 yıl Sorunun cevabı bu olamaz mı sence Yorumla Soran +1 yıl Haklısın ama trol soru zaten ve düzgün arkadaşlıklarım olsun istiyorum sadece Yorumla metropolköylüsü +1 yıl Soru troll de olsa gerçeklik payı var bence, gerçek arkadaş edinmek inanılmaz zor, ve hiç bir şekilde formüller işe yaramıyor Yorumla Soran +1 yıl Öyle doğru valla Yorumla
46hasan06 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl Düzgün işinde gücünde biriyim herkes çok kızla konuşuyorum falan sanıyor ama hiç kimse yok Mutluyumda ama yanlızlik bir yere kadar Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. 0 0 Yorumla
kafasıkarışık131415 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 574 cevap paylaştı. Düzgün olduğun için olmuyo 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok haklısın Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Arkadaş derken sevgili gibi mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kız Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Herkes herkese iyi gelecek diye bir şey yok ki insanlar bazen hiç tanımadan karşı tarafı itici bulabiliyor Yorumla
РОЯТАВİДЕ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Sosyal, konuşkan, sevecen olmayabilirsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Erkek arkadaş mı kız arkadaş mı? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İkiside Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bilemiyorum şans bazı şeyler Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Dürüst kelimesini kullandın bu yüzdendir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok haklısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bırak millet seni övsün 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Onlar söylediği için bunu söylüyorum zaten yoksa demezdim Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,5b cevap paylaştı. çpk g, zel oldugun içindir 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 15,3b cevap paylaştı. Öyle olunca olmuyor işte 0 0 Yorumla
Justice000002 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 482 cevap paylaştı. Kıyamam ya gel kanka 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kime göre neye göre güzelsin 0 24 Yorumla Soran +1 yıl Çevremdekiler öyle söylüyor bana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzel değilsin sadece çevrendekiler öyle söylüyor Yorumla Soran +1 yıl Yok kız tanımadığım insanlar bile abime söylemiş ne nur yüzlü bir kız diye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam Yorumla Soran +1 yıl Kıskanma kız 🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Görmedim bile senin neyini kıskanacağım KWAKNDKDNNWKFN Yorumla Soran +1 yıl Görmeden kıskanmışsın işte 🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen kandır kendini Yorumla Soran +1 yıl Görsen Allah bilir bana nazar değdirirsin Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gozlerim cekik tenim beyaz cillerim var ve fizigim cok güzel haberin olsun 😍 Yorumla Soran +1 yıl Gözlerim büyük tenim beyaz kızılım fiziğime bayılanlar oluyor haberin olsun 😎😎🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamąm Yorumla Soran +1 yıl Bide benimde çillerim var 🤣🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Az salla ya WLDMWPSMDIWKDOSKWKD Yorumla Soran +1 yıl Seninle şakalaşıyorum sıkıldım biraz ondan kötü düşünme olur mu Yorumla Soran +1 yıl Vallahi çillerim var sallamıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende şakalaşıyorum sende kotü düşünme canımın içi ❤️ Yorumla Soran +1 yıl Ve söylediklerimin hepside bende var Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler kız ❤️❤️🥰 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Maşallah 😍🩷 Yorumla Soran +1 yıl Sana da MaşşAllah kız 🥰 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🩷🩷🩷🩷 Yorumla Soran +1 yıl 💘🌸🤍🌃. Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. Olur knk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
arkadaşsızlıktan yakınırken güzelliğini vurgulamak neden? güzelsin diye mi senle arkadaş olacaklar, çirkinler yalnızlığa mı mahkum
Çok haklısın
Zaten trol soru 🤣
Dışarı çıkmıyor musun, çıkınca neler yapıyorsun ki kimseyle tanışmamışsın
Ben seçici bir kızım
Sorunun cevabı bu olamaz mı sence
Haklısın ama trol soru zaten ve düzgün arkadaşlıklarım olsun istiyorum sadece
Soru troll de olsa gerçeklik payı var bence, gerçek arkadaş edinmek inanılmaz zor, ve hiç bir şekilde formüller işe yaramıyor
Öyle doğru valla
Düzgün işinde gücünde biriyim herkes çok kızla konuşuyorum falan sanıyor ama hiç kimse yok
Mutluyumda ama yanlızlik bir yere kadar Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Düzgün olduğun için olmuyo
Çok haklısın
Arkadaş derken sevgili gibi mi
Kız
Herkes herkese iyi gelecek diye bir şey yok ki insanlar bazen hiç tanımadan karşı tarafı itici bulabiliyor
Sosyal, konuşkan, sevecen olmayabilirsin
Trolmuş yoksa sağlam giydirirdimde
Erkek arkadaş mı kız arkadaş mı?
İkiside
bilemiyorum şans bazı şeyler
Dürüst kelimesini kullandın bu yüzdendir
Çok haklısın
Teşekkür ederim
Bırak millet seni övsün
Onlar söylediği için bunu söylüyorum zaten yoksa demezdim
çpk g, zel oldugun içindir
Öyle olunca olmuyor işte
Kıyamam ya gel kanka
Kime göre neye göre güzelsin
Çevremdekiler öyle söylüyor bana
Güzel değilsin sadece çevrendekiler öyle söylüyor
Yok kız tanımadığım insanlar bile abime söylemiş ne nur yüzlü bir kız diye
Tamam
Kıskanma kız 🤣🤣
Görmedim bile senin neyini kıskanacağım KWAKNDKDNNWKFN
Görmeden kıskanmışsın işte 🤣🤣
Aynen kandır kendini
Görsen Allah bilir bana nazar değdirirsin
🤣🤣🤣🤣🤣
Gozlerim cekik tenim beyaz cillerim var ve fizigim cok güzel haberin olsun 😍
Gözlerim büyük tenim beyaz kızılım fiziğime bayılanlar oluyor haberin olsun 😎😎🤣🤣
Tamąm
Bide benimde çillerim var 🤣🤣🤣
Az salla ya WLDMWPSMDIWKDOSKWKD
Seninle şakalaşıyorum sıkıldım biraz ondan kötü düşünme olur mu
Vallahi çillerim var sallamıyorum
Bende şakalaşıyorum sende kotü düşünme canımın içi ❤️
Ve söylediklerimin hepside bende var
Teşekkürler kız ❤️❤️🥰
Maşallah 😍🩷
Sana da MaşşAllah kız 🥰
🩷🩷🩷🩷
💘🌸🤍🌃.