Resmen ona yalvaricaktim bana az ilgili ol elimi tut saril diye adam yapmadi işte bir gün öncesinde ben evde yoktum pat dite eve geldim eşim evden calişiyor sonra bilgisayardan google acikti dedim o ne bana acmadi hastasin dedi kontrollüsün dedi göstermedi birde ben suçlu oldum kesin p.. no bakiyordu eminim o yüzden göstermedi.. ve ben eve geldiğimde çok söylendim imağda bulundum ona bakti dite bana bugün o yüzden sen hak etmiyorsun sana gülmeme sarilmama dedi bana demediğini birakmadin kafami ütüledin diyor.. bana demediğini birakmadin dedi suçlu gözlerimle görmedim ala eminim birde benim elimi bile tutmadi kaç kiza bakti yok böyle bir şey kendimi çok kötü hissettirdi bunu söyledim ona rağmen ilgilenmedi benle… gözü bende değil belliki oysaki beni vok överdi güzelimde fiziğimde iyi ama genede sürekli başka kizlarda gözü güya vaktirmadna bakiyprda görüyorum
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Galiba yetersiz görüyor seni cinsel hayatta ya da değişik birşeyler arayışında
Olabilir bana göre o yetersiz ben herşeye aciğim ona hiç bir zaman yok demedim
Biraz ateşli olmayı dene sınır tanima ona hissettir bunları durumlar değişebilir
Nasil mesela tam olarak maaşla telli olabilirim
Ben ztn çok istekliyim dln bilemedim
Eşinin gözü bayağı dışarıda ya da sen aşama cinsel yönden uzaksin
Cinsellik sifir ama benden yana değil ben çok istekliyim çok cilveliyiö ama o değil okadar haftada bir yapar bana evde yarı cıplak dolaşma dedi sürekli görürdük farklilik yok dedi ama dişarda millete bakarak gözü cikacakti
Seveerkmi evlendiniz senin yaş kac onun kaç Haftada 1 yetiyor mu sana
Evet severek 2 yıldır yok yetmiyor bana
Yok ben sevmiyorum öyle işte
Ee zor senin için böyle ama srn nasıl sarıldın ki kuzene adam kızdı sana
Anlamadim ne kuzeni
Oardon yanlış yollamışim özür diliyorum
Bu konuyu eşinle konuştun mu hic
Sanırım gözünü dışarı çıkarcak bşeler olmuş geri çevirmen gerek 👍
Bilmiyorum evde yarı cığlak dolaşiriö ama bana dolaşma dedi bana değişiklik olmuyor hep ayni şeyi görüyorum dedi cinsellik de de ben istekliyim o değil
Ayrıca nasil geri çevirim bozuk demekki adam
Hmm sanırım biraz fazla monıtonlaşmış bunu çevirmen gerekiyor
Çeviririz bir şekilde denemeden bilemezsin zaten olmazsa hayırda gelmez👍
Ya benden yana ben çık scipim fantezi cinselllk kartlari dln kostüm aka eşim değil benden yana monotaşlama olamaz
Senden yana değil ondan yana sen onun adına karar veremezsnki sadece farklı şeyler uygulaman gerekiyor 👍
Ne givi mesela
Senin eşinde şimdi söylemek istemiyorum ama ayıp ya
Ney söyle ya
Neden yarım
Demekki artık senin fiziğini falan beğenmiyor
Olabilir demekki kadınlara nasil biliyor göreceksin cirkinlere bile bakiyor
Heee çirkinlere bakıyorsa başka bir sorun var demektir adamı tam olarak doyurmuyorsun demektir yani
Ben herşeye aciğim fantasi seks kartlari bile teklif ettim ama o istekli değil ben her istediğinde evet dedim
Sen bakımsız birimisin
Asla değilim yarı ciplak dolaşiriö gözü kaynasin diyw ama bana dolaşma dedi sürekli görüyorum benim için değişiklik olmuyor dedi canım canım davraniyor bana
Resmen sevgi dileniyorum
Hakli ama sen onun yaninda çok açık olma bence biraz ulasilmaz ol herseyine evet deme
İşte öyleydim ama adam demekki bozuk karisi varken elimi tutmuyor bana hak etmedin diyor
Değişik mis oda
Nerden buluyorsunuz böylelerini
Sorma çocuk oldu bana garanti gözüyle bakiyor değerliymişim gibi davranmiyor dişarida tüm kzilari süzüyor canım canım hareketler
Elin adamida beni süzüyor
Şeytanın vücut bulmuş hali , ben olsam dayanamazdım iyi sabır varmış sende
Hemde nasil anneme diyorum ne olmuş diyor her erkek bakiyor diyor
Kadın da aldatıyor o zaman sende aldat normal mi karşılayacaklar? Zihniyet yok sırf uğraşmamak için tabi öyle aldırma erkekler böyledir derler ama bu böyledir şu şöyledir diye bir şey yok kimse kimsenin saygısızlığını görgüsüzlüğünü çekmek zorunda değil , adamın bir kere kendisine saygısı yok bunların soylarının tükenmesi gerek Valla insanı katil eder böyleleri
Ne kadardır evlisiniz
2 yıldir
Sıkılmış sanırım eşin
Çok çabuk değilmi ya… herşeyi yaptim yarı cıplak dolaştim dolaşma hep aynisi dedi değişiklik olmuyor benim için dedi
Çok konuşuyorsun dir dir yapiyorsun diyor ve evden calişiyor sürekli birlikteyiz diyor bence abartiyor sacmaliyor
Aslında fazla ilgi de boğar insanı acaba diyorum çok mu üstüne gittin
Evet olabilir
Insani evlilikten soğutuyorlar
Güzel veremiyorsun demekki
Hiç demedi bana öyle yani yataksa dehşetsin derdi aslinda
Cinsel durumunuz ne durumda peki?
Berbat bana yaklaşmaz pek
Sen nasıl doyuruyorsun kendini
Hiç öyle kaliyorum napicam
Saçmalama. Bu hiç sağlıklı değil. Bir psikolog olarak söylüyorum
Napim
Boşalmalısın
ergen misin
Ne alaka
evet fark ettim
Ne alaka bi söylermisin
yasini soylersen ona gore dogru ya da yanlis diyeyim
28 ben
ben 18 20 filan sandim. yazmana bakarak
sen hayatinin odagina esini kpymussun da o pek sende degil
Evet aynen dediğin givi yaptim birde pek kimse yok tek o var onunla beraber vakit geçirmek istiyorum oda yapişiksin diyor bana
O bana hiç bağli değil ve p*rno da izliyor Ztn kendi işini her türlü görüyor bana ihtiyacında yok cirkinde değilim fiziğimde iyi ama genede film bakalim diyorum isteksiz her akşam senle film mi bakacaz diyor bana veya onunla beraber vakit geçirmek istediğimde o istemiyor
sen tek onunla vakit gecirdigin icin artik seni dişı ya da se. ksi bir kadin olarak gormuyor. sanirim. ihtiyac da duymuyor
E napayim ben ilgiyi çok seven biriyim cinselşşke olsun başka vakit geçirmek kimsem yok napayim başka
arkadasin mi yok? bence biraz uzak dur daha da bakimli ol ama onu umursama.
Öyle olucam artık zor olcak ama yapcak bir şey yok
Yok taşindik o yüzden
belkide seni begenmiyor kilolu musun
Yok değilim fiziğim çok iyi aslinda
Olabilir
Eeewee
Cinsel hayatınız ne durumda
Kötü yaklaşmaz o bana pek …
Görünüşünü değiştir, mesela saçının rengini ya da onunla farklı şeyler denemek istediğini söyle frikik ver vs vs
İşte kactir kuaföre gideyim diyorum onda bile isteksiz … sali gününe belki gidicem saç rengimi değişecek ama kapaliyim ben.. ne gibi şeyler demeye bilim hem ben evde yarı cıplak dolaşiyprum ona bile dolaşma artık dedi hep aynisi dedi farkli gelmiyor baka dedi
Boşan
Çocuk var 1,5 yaşinda yani inan hiç anlam veremiyorum adam benle vakit geçirmek istemiyor yapişikmisin diyor
Tamam abla düşürme kendini bu kadar sktr et çocuğuna odaklan aldat boş ver
Sorma aşkim 28 yaşindaykm daha fiziğimde iyi güzelimde resmen kafayi yicem adam delilidir nedir gözü dişarda beş belli …..
Çok ilgi manyağisin diyor bi film acip bakalım demez değişik ya
Aşkim gözeüfeksik tüm kızlara aç köpek hibi bakiyor yani bukadar mi belli eder benden sıkıldığını gözü düşecek.. elin adamida bana bakiyor düşün
Elin adamı ondan daha çok şey hak ediyor git onlarla yaşa
Aynen vallahi çok baydi beni çocuk olmaza birakmiştim beni ben böyle değersizleştiyro böyle bi kız değilim kadın değilim ben ya kiymetimi bilmiyor asla bir bokmuşum gibi davraniyor