Arkadaşlar eşimle dişardaydik görümcem de vardi ama eşim bütün krizleri hemen hemen süzdü sürekli gözleri başka kızlardaydı?

Resmen ona yalvaricaktim bana az ilgili ol elimi tut saril diye adam yapmadi işte bir gün öncesinde ben evde yoktum pat dite eve geldim eşim evden calişiyor sonra bilgisayardan google acikti dedim o ne bana acmadi hastasin dedi kontrollüsün dedi göstermedi birde ben suçlu oldum kesin p.. no bakiyordu eminim o yüzden göstermedi.. ve ben eve geldiğimde çok söylendim imağda bulundum ona bakti dite bana bugün o yüzden sen hak etmiyorsun sana gülmeme sarilmama dedi bana demediğini birakmadin kafami ütüledin diyor.. bana demediğini birakmadin dedi suçlu gözlerimle görmedim ala eminim birde benim elimi bile tutmadi kaç kiza bakti yok böyle bir şey kendimi çok kötü hissettirdi bunu söyledim ona rağmen ilgilenmedi benle… gözü bende değil belliki oysaki beni vok överdi güzelimde fiziğimde iyi ama genede sürekli başka kizlarda gözü güya vaktirmadna bakiyprda görüyorum
Arkadaşlar eşimle dişardaydik görümcem de vardi ama eşim bütün krizleri hemen hemen süzdü sürekli gözleri başka kızlardaydı?