İcimden istemsizce olan bir sorun Allah'a sövmek?

istemeden oluyor yemin ediyorum icimden Allah'a kitaba karsı sövenlere sinirleniyorum seytan bana vesvesle veriyor ama aklımda bitiremiyorum istemsizce oluyor günahmıdır bu ben Asla Allah'a dine kitaba karsı sövmem Türkiyede olanlar aklıma geliyor sinirleniyorum ondan sonra aklıma sacma canım seyler geliyor lütfen yardım edin ben daha sahebeyim böyle seyler normal degil asla seytandan nasıl kurtulabilirim musalata uğramıs gibi hiseddiyorum icimden biri cin videoları izleyince cok pisman olucaksın diyor lütfen yardım edin arkamdan biri geciyormus beni herzaman kafam degilde o yönlendiriyormus gibi hisediyorum namazlarımı bacaklarımdan kılamıyorum odem var kilolu oldugum icin eğilince bacaklarım yanıyor köseleri bilek kısımları acaba ondanmı korkutuyorlar beni cok kötü durumdayım ben Asla Allah'a kitaba sövmüyorum cocukken olmustu cok kücükken 5 6 yaslarında dedem falan sövmüstü heralde hatırlamıyorum yalan olmasın bende ablama demiştim o lafı cok travmalarım var yardım edin bana lütfen bunlar günahmı edenlere karsı sinirleniyorum ben Asla Allah'a kitaba sövmem sövenlerinde yanında durmam babamın tarafı hep sövüyorlar aklım ermiyor biz aleviyiz diyor biz camiyi sevmeyiz diyorlar lütfen yardım edin ne yapıcam ben cok korkuyorum ben sövmüyorum son zamanlarda ve eskilerde atv ve show haberde cıkan seylere sinirleniyorum günümüz cocuklarının yaptıklarına ne yapıcam bilmiyorum ben Allah'a karsı falan hic sövmedim markete gittim gelirken oldu aklıma geldi ama ben asla sövmedim cok korkuyorum günah işlemekden lütfen yardım edin bana

İcimden istemsizce olan bir sorun Allah'a sövmek?