Allah'tan YOK olmayı istemek günah mıdır? Yok olmak hakkında bir kaç sorunum var lütfen yardım eder misiniz?

Allah'tan yok olmayı istersek Allah'a senin Cennetine ihtiyacım yok mu demiş oluruz? Yani Yok olmayı istemek günah olur mu? Mesela ben yaşamayı ve hayatı seviyorum, her şey muhteşem güzel ve harika bunu ağzımla inkar etsem bile kalbim ile veya aklım ile asla inkar edemem. Fakat ben bir şey istemek zorunda mıyım? Tama her şey çok harika güzel ama olmasa ne olur diye düşüyorum. Ben olmasam, sevdiğim şeyleri sevmesem hatta Ailem bile olmasa ne olur? yani bakınca insan yaşamayı bırakmak asla istemez çünkü sever örneğin bir insan arabaları sever ve arabaları bırakmak istemez ama bu sevgiden kurtulsa kalbindeki araba sevgisi tamamen silinse yinede arabaları sever mi hayır! Çünkü bu tamamen bizim yaptığımız bir olaydan ibaret biz sevdiğimiz her şeyi kaybetsek bile yaşarız. (Allah hariç) Bu yüzden bana yok olmak kötü gelmiyor. ben yaşadığım kadar yaşadım. Ben Gerçekten mutluyum fakat artık gitmek istiyorum yok olmak istiyorum. Diyeceksiniz korkmuyor musun? Evet hemde çok fakat yok olmak bana bir araba kazası yaşamak gibi aniden gelse korkmam çünkü ben kokana kadara yok olacağım için bir sorun olmaz. Ben yok olmaktan korkuyorum çünkü yok olmaktan vaz geçmekten korktuğum için. Ne kadar yok olmayı istesem de Nefsimi cezbeden bir şey ile karşılaşsam bu yok olma isteğinden vaz geçiyorum işte beni korkutan bu. Ben Cennete gider miyim bilmiyorum, yok olma hakkım var mı bilmiyorum. Eğer ben sonsuza kadar Cehenneme gidecek birisi isem yok olma hakkım olmadığını biliyorum. DEVAMI İÇİN AŞAĞIYI OKUYUN!!!
Güncellemeler
+1 yıl
Ama Eğer sonsuza kadar Cehenneme gitmeyeceksem Cennete gitmek yerine yok olmayı isteme hakkım olur mu? Allah'tan yok olmayı nasıl isterim. Allah beni benden iyi tanıyor ve ben Allah'a beni yok et desem bana bunu neden istediğimi söyler ve yok olmayı istemen çok saçma der.
Güncellemeler
+1 yıl
Biliyorum çok saçma ama istiyorum. Ne yapacağım bilmiyorum bunları size neden anlattım bilmiyorum, kafam karışık ve sizler ile bu konuda konuşursam belki bana bir güzel düşünce katarsınız diye düşündüm belkide.
Allah'tan YOK olmayı istemek günah mıdır? Yok olmak hakkında bir kaç sorunum var lütfen yardım eder misiniz?