Cinler Ve Başıma Gelenler? Lütfen samimi Olun? inanmayanlar Alllah rızası için yazmasın için çok hassas durum yardıma muhtacım?

Namaz Kılan bir insan değilim ama inancım var Allah'a karşı cinlere inanirimda bu kadar tahmin etmezdim Nasıl olaylar başladı biraz anlaticam.

İlk olarak lisede şimdi 29 yaşındayım

Lisede her gün nerdeyse ihtilam oluyorum şimdi ergenlik diceksiniz değil biri geliyorum rüyama sana kendimi göstericem sana güvenmek istiyorum falan diyor. Bende diyorum bu nasıl rüya her sabah öyle uyanıyorum ayda bir olur hafta bir olsun hadi her gün bu ne dedim bu işte bir gariplik var neyse Araştırdım aşık cin musallatlarında oluyormuş genelde dua'lar verildi yatmadan önce hep abdest almaya başladım hayatım düzene girdi ama dişi cin bu seferde rüyalarima gelip muhabbet ediyor Babamın dışarda ne yaptığını anlatıyor işte akrabalarimin sırlarını hepsi doğru çıkıyor iyiden iyiye korkmaya başladım gene dualar ettim tabi bı süre sonra bu duruma alıştım ama en korkunç olanını lise son sınıfta yaşadım artık bir şekilde bana etkimi etti bilmiyorum ne günah işledimse artık bana pencereyi evden çıkış yolu olarak battaniyeyide okul çantası olarak gösterdi kardeşim olmasa ölüyordum Allah'a olan inancım gelişti sonra 23 yaşlarıma gelince bir kız büyü yapmış bana bağlama büyüsü evlenemiyeyim diye hangi kızla sevgili olsam bir gün geçmeden soğuyorum güzelliği hiç bir şeyi farketmiyor hep ben ayrılıyorum sonunda içime kapanik hale geldim 25 dem sonra dünyadan soğudum hiç bir kıza karşı ilgi duymamaya başladım hemen soguyucam diye büyü yapıldığını şöyle ögrendim bı yakinimiz maneviyatı yüksek olan ruyasin görmüş anneme söylemiş büyü yapıldığı yaşımı kızın şeklini daha yeni öğrendim cafede içtiğim çaya karıştırmış büyüyü kimseyede bahsetmiyordum yaşadıklarımı artık şu an bana gözükmüyorlar ama büyüyü yapan kızı bulmam imkansiz çünkü 23 yaşımda 6 sene geçmiş inanmamın sebebide yaşadığım şeyler şimdi ne yapicam ne edicem bilmiyorum farklı olaylarda var ama burada insanlar benle dalga geçer diye anlatamıyorum ne yapicam Biri Allah rızası için bir yol göstersin.

Cinler Ve Başıma Gelenler? Lütfen samimi Olun? inanmayanlar Alllah rızası için yazmasın için çok hassas durum yardıma muhtacım?