Para kazanmak istemiyorum çünkü tüm düzenin değişir küçük. dunyam mahvolur?

şu an mutlu olduğum tek şey evde dizi film youtube Instagram bakmak, mesleğim olur da para kazanırsam estetik bile olurum hayatım değişir para gelince her gün kombin derdi olan güzel bir kıza donusurum, gezilecek yerler olur insanlar beni tanır bunlar korkunç geliyor. ben şuanda bile. yetistiremiyorum dizi filmi felan yetişemiyorum her günüm eğlenceli zaten bir de param. olup da dünyam değişirse tüm o mutlulukları aynanda nasıl yaşarım kaldiramam. ki bukadar mutluluk yetiyordu bana aslında. ornegin gece hayatım olacak. ilerde evlenicen eşinle güzel anılarım olacak felan yani sorumluluk artıyor mutlu olacak şeylerin artacak ve bu takıntılarimin artması demek. bir sürü iş demek mutlu olmak için gidip restorantlarda yemek yicem her gün belki de şu an önüme ne gelirse onu yiyorum ama mtlu olmak için önüme birsuru seçenek sunulacak dünya tarafından niye sadece param oldu diye çok garip. hangisini secip hangi birinden mutlu olacağım aktivitelerin. para ancak dert bence. yeni hedeflerim oluşacak felan kaldiramam. gibi değişimden korkuyorum. estetik kesin olurum bu benim için büyük bir drama insanın önceki halini unutması felan çok garip şeyler...

Para kazanmak istemiyorum çünkü tüm düzenin değişir küçük. dunyam mahvolur?