Kazandığım parayı kimseye harcamak istemiyorum, özellikle erkeklere. Ne yapmali?

Bencilce mi bilmiyorum ama ben kazandigim parayi kimseye harcamak istemiyorum. Annem babannem olabilir sadece.

Evlendigimde erkege bile parami yedirmek istemiyorum. Yani şöyle ben zor okudum. Babam pek orali olmadi. Babannem devreye girdi bu kiz okuyacak dedi. Dershane parasını altinlarindan bozdurup beni dershaneye yolladi.

Elime anne babamdan gizli hep harclik verdi. Bolumu kazandigimda cok sevindi. Simdi öğretmen hanım oldum. 2 senedir görevdeyim, atandim.

Ama sanırım babamdan kaynakli bir erkege kocam dahi olsa kendi paramdan yedirme fikrini benimseyemiyorum. Evlensem bile evin geçimini erkek sağlasın, benim param biriksin ya da benim paramla ev vs alırız, benim parami cocuklarin hesabina yatiriririz ya da yatirim amacli kullanirim diye dusunuyorum.

Bu kafadan cikamiyorum bir turlu. Evet kotu bir dusunce ama olmuyor. Kocam da olsa o kisi yabanci gibi geliyor. Cunku babamda babam olmasina ragmen hep yabancıydı.

Kazandığım parayı kimseye harcamak istemiyorum, özellikle erkeklere. Ne yapmali?