Kocama paramdan vermek istemiyorum sadece kendime harcamak istiyorum. Olur mu böyle?

Ben meslege baslamadan evlendim. Eşim bana biraz psikolojik siddet uyguluyordu. Istediğim seylere babanin evinde de mi yiyordun bundan, makyaja, kiyafeye falan para harcamak zorunda misin benimle evlenmeden öncekiler yetmiyor mu diyordu.

Oysa cok harcamiyordum ve kendine guzel gorunmek icin aliyordum ve susleniyordum. Sonra artik dayanamadim ve ben ayrilmak istiyorum diyerek baba evine döndüm. Baya bir kaldim ailemde.

O sirada da hirsla, aglaya aglaya ders calistim, daha da ağırlık verdim. O sirada da esim gelip gonlumu yapmaya calisiyordu ama ben ayrilmayi ve atanmayi kafaya koymustum pek dinlemiyordum onu ve bu secimden omceki alimlarda devlete atandım.

Ondan sonra esim daha da mi tedirgin oldu bilmiyorum bu atandi kesin birakir beni falan diye bu sefer herkesi uzerime salmaya basladi. Ailesi, akrabasi falan. Bir ara her gun biri geliyor yapma etme, yuvani dağıtma deyip duruyorlardi.

Artik atandiktan sonra ailemde bir daha dene istemezsen durmazsin artik paran var ister bize gel, ister ayri eve cik, ister kendin gecin falan dediler.

Biraz yumusadim zamanla. Artik onun parasini ihtiyaclarim icin harcamam zaten, kendi paramla istedigimi harcarim dedim. Daha eve dönmedim, affetmedim de. Kendi parami da kendim icin kullanmak istiyorum.

Diger masraflara karismak istemiyorum pek. Dogru olan bu degil ama beni cok üzdü bu maddi konularda. Ihtiyaclarimi karsilamak istemedi onun gorevi olmasina ragmen. Bir ton laf etti. Eger bu evlilige devam edeceksem bende kendi parami onunla paylasmak istemiyorum şu an bu kafadayim yani.

Evi gecindirsin, kendi ihtiyaclarini karşılasin ama benim parama, benim kendime olan harcamalarima karismasin yeter. Adam olsaydi seve seve evin sorumlulumlarini nasil ustlenip cekip cevirdiysem parami da esirgemezdim. Benim paramda demezdim ama bunu hakeden biri degil.

O bana benim param dedi bende simdi benim param diyorum. Ona bunu söyleyeceğim eger kabul ederse devam ederiz evlilige, etmezse ayrılırız benim kaybedecek bir seyim yok.

Kocama paramdan vermek istemiyorum sadece kendime harcamak istiyorum. Olur mu böyle?