- Para & Ekonomi konusunda 965 cevap paylaştı.
+1 yılne kadar içten ve ince düşünen bir insansın eşin senin gibi birini bulduğuna dua etsin parayı al ve harca fakat gereksiz harcama yapma tabii ki babandan iste verir
trt 1 de yeni bir program başladı FAZLASI ZARAR arada bir bak millet neler alıyor
kendine iyi bak fazla yazmayayım33 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
ne kadar düşüncelisin yazmış birde ahahahau manuplasyonlara sakın inanma canim cimri erkekler kullanır bu lafi para vermemek düşüncesinde olanlar hani varya şu koca parası yiyen diye düşünenlerin manuplasyonlari
- +1 yıl
@-görüşspamlayıcı tatlım sen neden bu kadar celallendin? Benim orada kastettiğim o değil. Bir birliktelikte görevlerimi ve ne yapmam gerektiğini biliyorum. Bedava peynir gemisi aramıyorum. Kaldı ki ben maaşıma ek kira gelirleri olan rahat biriyim ve hayatı iyi yaşamaya çalışıyorum. Doğal olarak hayatıma birini aldığımda da sadece onun değil kendi keyfim için para harcamaktan çekinmiyorum. Ama bu durumu taşıyamayan, doyum noktası olmayan kadınları tanımak konusunda da gayet iyiyimdir. Öyle bir şekilde sınır dışı kalır ki, hayat kalitesi bir anda avrupa seviyesinden Afganistan seviyesine gelir. Sonra da konuşmalarını pek duymam ama söyledikleri genelde senin söylediklerine benziyor diye duyumlar alıyorum. Hayatınızda ki adam ne kadar iyi durumda olursa olsun, eğer siz doyumsuz olursanız, mutlu olamazsınız. Hayatınızda ki kişi de bir süre sonra mutlu olmaz. burada kastedilen evi geçindirmek veya belli bir standartta gelir sağlamak değil, doyumsuzluk, memnuniyetsizlik, şımarıklık.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKuzum erkek psikolojisine dair bir şey paylaşmak isterim seninle. Erkekler bir ilişkide/evlilikte işe yaradıklarını hissettikleri zaman o ilişki yürür. Her şeyi ben yaparım, ederim sana muhtaç değilim kafasında hareket edersen o adamı kaybedersin haberin olsun. Ara ara egosunu tatmin etmelisin eşinin. Ondan para alman, onu çok mutlu edecek ve sana daha çok bağlayacaktır. Bunun dışında mesela, kıskanç biri olmasan dahi ara ara kıskanıyormuş gibi yap. Dozunda kıskançlık sağlıklı bir ilişkide gereklidir. Ayrıca hep derslerine odaklanıp evden çıkmamazlık yapma. Arkadaş ortamın olsun, buna erkek arkadaşlar da dahil. Hepten sanki hayatın sadece evliliğinden ibaretmiş gibi hissettirme kocana. Aklıma gelenler şimdilik bunlar 😄
1713 Yorumla- +1 yıl
başka tavsiyen var mı
- +1 yıl
bana yazarsanız mesajdan çok sevinirim :)
- +1 yıl
Benden surekli para istenmesi karsimdaki kisinin birey olamadigini dusundurur.
Erkekler para veren ATM ler değildir - +1 yıl
Sürekli para istemek değil de ihtiyaç kadar ister veya istediği bir kıyafet olur falan alır da. Zaten sınava hazırlanıyor arada dışarı çok erkek arkadaşları olsun ne demek. Kocandan al kocan bütün gün çalışsın sen git erkek arkadaşlarınla ye işe bak... kocanada yalan söyle bitti iş bu bildiğin kullanmak olur. Ki kendi çalışsa bile erkek arkadaş ne kelime
Soran+1 yıl@MachineX_ anlamadım
- +1 yıl
@MachineX_ valla aksine ben görüş sahibinin dediği şeylerin doğru olduğuna tam inanıyorum
- +1 yıl
ohhh bu lafın üstüne söz tanımam yürü be helal kızım 😀😀😀😀😀 bazı erkekler şey demiş asla alma kocan dan para bunlar varya bunlar koca parası yiyor diye düşünen zihniyet pinti erkeklerin düşüncesi :))
- +1 yıl
Biliyor musunuz sevgilim bana da dışarı çık sosyalleş arkadaşlarınla görüş diyor. Ben biraz asosyal mi desem, üşengeç mi desem. Ben arkadaşlarımla çıktığımda çok seviniyor.
- +1 yıl
Ayrıca sosyalleşmek olabilir ben sosyalleşme işine bir şey demedim. Karşı cins işin içine girdiğinde bu hoş bir şey değil iş flörte temasa duygusal tatmine oradan direk tatmine gidebilir. Ayrıca sevgilin arkadaşlarınla görüş derken erkek arkadaşların varsa ve onları söylüyorsa paylaşma niyetinde olabilir bundan keyif alır zaten
- Para & Ekonomi konusunda 788 cevap paylaştı.
+1 yılBen de tam senin gibi olurum eminim. Seni o kadar iyi anlıyorum ki ben babamdan bile istemeye utanıyorum 😂
Babandan isteme Ama hem baban eşinin para vermediğini düşünür ayıp olur eşine. Hem de eşin duyarsa kırılır. En iyisi aldıktan sonra söylemek yerine almadan önce güzelce izah et baştan test kitaplarını almak istiyorum hesapladım 500 tl tuttu fazla mı? falan de. Gerisi gelir 😘41 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle çok çekiniyorum şimdi yük gibi sanki oluyorum
- Para & Ekonomi konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇekinmeyin. Abartmadan, aşırıya kaçmadan ihtiyacınız neyse alın. Bu hem hakkınız, hem de eşinizin görevi. Evin maddi geçimini sağlamak en başta erkeğin görevidir. Zaten maddi durumu ve kazancı da iyi diyorsunuz. Dediğim gibi abartmadan, neyse ihtiyacınız alın. Bu onu daha da çok mutlu edecektir.
54 Yorumla
Soran+1 yılteseşşkür ederim
- +1 yıl
Kimse Kimsehe bakmaya mecbur degildir.
Esin sana borc verir, durumun musait olunca odersin...
Evi gecindirmek erkegin goreviymis?
Pardin ama baskasinin sirtindan gecinen kisi nasil resit olacak? - +1 yıl
@Freddy1616 kendime güvenmeyen erkek evlenmesine bence evlenmemeli sinir oluyorum senin gibi toy zihniyete koca bi beyin çöplüğü bir keresinde kimse dediğin kişi eşim kocam olacak kişi, borç mesai ekipman arasında gerçekleşen bir şey ucuncusu sırtından gecinmek birinin çalışma emeğini karşılığında haksızca kullanmak demek bir erkeğin evi gecindirmesini çirkef düşüncelerinizi alamet etmeyin
- +1 yıl
@Freddy1616 Sen neyim kafasını yaşıyorsun arkadaş? İslamdan, Kur'an'dan, Peygamberimiz'den bi haber neye göre itiraz ediyorsun bu yazdıklarıma. Ne diyorsam o ve bir müslüman'a yakışan da budur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
Para & Ekonomi konusunda 705 cevap paylaştı. Çünkü soru bugün sayfada göründü galiba, ben de şimdi gördüm soruyu.
Soruna gelince, bence üniversite sınavına girene kadar minimum harcama yap, bu şekilde için rahat eder, sınav bitip hayırlısıyla üniversiteyi kazanırsan da iki farklı seçeneğin var;
1. si hem bir işte çalışıp hem de okuluna devam edebilirisin.
2. si Eğer iş okuluma, eğitimime engel olur, ders çalışmam diyorsan eşinin kazancından minimum harca okul boyunca, okul bitince bir işe girip çalışırsın zaten problem kalmaz.
Ama bence üniversite de okurken de yarım zamanlı bir işte çalışabilirsin, biraz dişini sıkarsın daha az uyursun ama az da olsa kendi paranı kazanırsın için rahat eder.011 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim.
eşimden bir şekilde o konuları halletmeye çalışıyorum. onun parasını sürekli sürekli harcamak bana da utanç sağlıyor bir şekilde. yenmeye çalışacağım- +1 yıl
Ayrıca kadınların büyük bir çoğunluğunun erkekleri sömürmeye programlı ilkel toplumumuzda sıradan bir kezban olmayıp, kendi ayakların üzerinde durmak için mücadele verdiğin ve eşine de destek olacak kadar düşünceli ve kaliteli bir kadın olabildiğin için ayrıca tebrik ederim. Keşke toplumda ki kadınların çoğu senin gibi olsa.
Soran+1 yılben size teşekkür ederim. çoğu kadın bana cevap olarak işi bilmediğimi, boş konuştuğumu, okuyup ne yapacağım gibi daha bir çok tavsiye verdi. amacım kimseyi yargılamak değil ancak onların düşündüğü yapı benim için çok büyük bir yanlış.
- +1 yıl
Rica ederim, işte bu toplumun çoğu kötü niyetli, aklını parayla bozmuş, kadını da erkeği de ama özellikle kadınların çok büyük bir bölümü paraya tapıyor...
Mesela adam zenginse adamın başka kadınlarla olmasına falan da karışmıyor, adamı paylaşıyorlar, yeterki adam varlıklı olsun, o yüzden senin gibi kadınlar değerli bizim gibi geri kalmış, ilkel ve karaktersiz ortadoğu toplumlarında. - +1 yıl
ne guzel devam edin h20 kullanıcısı kadınları aşağılamaya böyle düşündüğünüz sürece kadınlar sizi sevemiyor evlilik k düşünemiyor
- +1 yıl
@-görüşspamlayıcı Kadını aşağılamadım, aksine gördüğün gibi iyi niyetli, BİREY olabilmiş, kendi ayakları üzerinde durmak için çaba gösteren kadını takdir ettim.
Toplumumuzda ki kadınların çoğunun aklını parayla bozmuş olduğu gerçeğini söylemek kadını aşağılamak mıdır? Gerçekleri söylemeyelim mi? Ayrıca kadın erkek bozuk bir toplum olduğumuzu da söyledim dikakt edersen, ama oran olarak kadınlar maddiyata daha düşkünler. Bu da kız annelerinin kızlarını para odaklı yetiştirmelerinden kaynaklı büyük oranda.
Bak soruyu soran KADIN arkadaşın kedisine gelen cevaplar da zaten benim söylediğim gerçeği ispatlar nitelikte ;
"ben size teşekkür ederim. çoğu kadın bana cevap olarak işi bilmediğimi, boş konuştuğumu, okuyup ne yapacağım gibi daha bir çok tavsiye verdi. "
Gerçekleri söylemek ile kadınları aşağılamak arasında ki farkı ayrıd edin bir zahmet. Eğer kadınların çoğu bu şekilde değerlendirilmek istemiyorlarsa zengin koca bulmak yerine meslek edinip kendi ayakları üzerinde dursunlar, bu soruyu soran arkadaş gibi İNSAN olsunlar.
Ayrıca bu benim düşüncem değil, hayat tecrubem ve gözlemlerim. Bizzat çevremde ki kadınlardan bildiğim şeyler, mesela biri "sevgilimin birlikte olduğu bir başkası var ama napalım işte" falan diye kabulleniyor durumu, diğer kızı da tanıyor ve adamı paylaşıyorlar... Bu şahit olduğum örneklerden sadece birisi...
Paraya tapan kadın bir zahmet benden uzak dursun zaten. Maddi durumum iyi, belki ilerde daha da iyi olur ama buna gelecek kadın en fazla bir kaç gecelik eğlence olur benim için.
Evlilik sadece soruyu soran arkadaş gibi kaliteli, kendi ayakları üzerinde durabilen güçlü kadınlar ile düşünülebilecek bir şey. - +1 yıl
yazdıklarının hiç birini okumadım 😊
Soran+1 yılBoş verin beyefendi ben sizin hangi kelimeyi hangi anlamda kullandığınızı gayet net ve güzel bir şekilde anladım. Her şeye muhalefet olmak gibi bir yapısı var insan oğlunun, mutlaka sözlerinize karşıt biri çıkacaktı zaten. Boşuna dil dökmeye ya da bir şeyi izahat etmeye hiç gerek yok.
Ne kadını aşağıladık ne de ezdik. Bana okuma diyen yine benim cinsimden olan kadındır. Burada doğruları söyledik diye laf duyuyorsak varsın duyalım.
Soran+1 yılbelki de :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe kadar güzel ve anlayışlı bir çiftsiniz... inanın bu zamanda bu örneği görmeye bile hasret kalmıştım.
yani kazancını paylaşmaktan çekinmeyen bir erkek ve “iyi kazanıyor zaten bana bakmak zorunda” deyip düşüncesizce harcamayan bir eş! Sanki bu zamanda gerçek değil gibi.
durumum iyi olmasına rağmen hayatıma alacağım bir kadının beklentilerini karşılayamamaktan ve tükenmekten inanılmaz derecede korkuyorum (bu durumun oluşmasında; biten son ilişkimde bence gayet güzel yaşasak bile kız arkadaşımın beklentilerini karşılayamadığım için aramızın bozulması etkili oldu? Ben ne kadar dozu artırırsam o kadar beklenti arttı... ne zaman kendimi geri çeksem de artık beni sevmiyorsun çıkmazına girdik!) Hayat herkese gülmüyor!05 Yorumla
Soran+1 yılSize teşekkür ederim.
Ben babamdan para isterken dahi cekinirdim. Bunu yendim ama çok zor oldu. Evlenirken hiç düşünmemiştim maddi kısmını eşim hiç maddi konularda sıkıntısı yapmaz biliyorum ama işte benim çekingenligim biraz zor gidecek gibi
Cevap sahibi+1 yılZamanla dengelenecektir. Biraz zaman ver. Her birliktelik zaman içinde kendi dengesini bulur ve artık doğal gelmeye başlar. Biraz aranızda mesafe olabilir gibi geldi. Ya da birlikteliğinize katkını yeterli görmüyorsun bilinçaltında. Dediğim gibi zamanla daha rahat olacaksındır her konuda. Sonuçta artık hayatı paylaşıyorsunuz.
Soran+1 yılDoğru diyorsunuz kendimi biraz daha yetersiz bırı görüyorum. Hep o yardımcı oluyor hangi sorunla karşılaşsam çözüyor. Ben ona bir şey yapamıyorum gibi
Cevap sahibi+1 yılBiraz zamanla ve bol bol birlikte vakit geçirerek çözülür. Büyük ihtimalle sen öyle düşünüyorsundur. Bunu anlamak için eşini gözlemle. Eğer eşin seninle olan hayatı dışında motive ve işinde iyi ise, rahat bir psikolojide ise büyük ihtimalle seninle ilgili bir sorun hissetmiyordur. Eğer ilişkisinde mutlu değil ve eksik bir şeyler hissediyorsa bunu sana direk söyleyemiyorsa bile psikolojisi ile belli eder. İlişkisinde mutlu erkek (maddi, ailevi veya işiyle ilgili başka problemler yaşamamsı durumunda) genelde motive ve neşeli görünür.
- +1 yıl
evirüs gecidnriemk erkeğin görevi tabiki de eşi de eşinin gelirine göre düşünceli bir şekilde harcar siz düşünmeyin bunu kendine güvenmiş ki adam kızı almış ailesine bakıyor evi gecindiremeyen kadınları yıyıci gören zihniyet düşünsün gerisini
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni çok çok iyi anlıyorum 1.5 yıllık evliyim, evlendiğim zaman eşime ilk para verdiğim zaman o kadar utandı ki ağladı 🥺😥 hemen sarıldım ona ve bu durumun normal olduğunu, bizim ayrı gayrımız olmadığını, senin benimin bittiğini artık bizim olduğunu ve bu durumun benim ne kadar hoşuma gittiğini anlattım. Sonrasında o da durumun normalliğini kabullendi.
Artık o senin eşin, eş olmak böyle bir şey ayrı gayrınız yok, asıl babandan istemen tuhaf olur.63 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle ağladım dün. test fiyatları 500 yakın tutuyor. utandım harcayamadım
Cevap sahibi+1 yılEşini kabullenemedinni tam ya da o sana hissettiremedimi iki yardımın bir bütün olduğunu, eşinin kazancı ortak artık o para ikinizin bunu kabullen.
Soran+1 yılteşekkür ederim deneyeceğim
Para & Ekonomi konusunda 2,7b cevap paylaştı. Artık eşin var dolayısıyla babandan isteyemezsin. Adam sana kocan sana para vermiyor mu diye sorar. Ondan anca büyük birşey almak için (ev , araba ya da benzeri başka bir yatırım) para isteyebilirsin artık. Ne güzel eşin sana kart vermiş ihtiyaçların için. Bence çekinecek bir durum yok siz artık bir ailesiniz.. aranızda para ile ilgili bir çekince olmamalı. Bence eşinle de konuş.. sen bana kart verdin ama çekiniyorum de. O senin çekincelerini gidermek için sana destek olacaktır..
15 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim.
bana neden bir şey almıyorsun falan demişti dünde çekincemi yenmek için test alayım dedim 500ü geçti alacaklarım alamadım çok fazla geldi. Kendi kendime çekiniyorum ben kötü oldum
Soran+1 yılsağolun
- +1 yıl
500 liraya da ne testi alacaksınız anlamadım ben
Merhaba
utanmanız çok doğal bu düşünceli biri olduğunuzu gösterir benim önerim almak İstediğinizi alın fakat aşırıya kaçmayın zira paranın kolay kazanılmadığını biliyorsunuzdur ve yaptığınız/yapacağınız harcamayı eşinizlede paylaşın bilgisi olsun belki size bir yardımı olur.11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
+1 yılBak kardesim dedigini anladim ancak o senin kocan Babandan istesen evet kotu olur ve yanlis anlasilir yani bu kizimiza para vermiyir diye dusunürler daha 20 günlük evlisin esin seni seviyor eşinle konuş emin ol gülerek sana sarilacaktir dinimizce kadinin calismasi zaten dogru degil ALLAH liderligi erkege vermistir bòyle düşün
36 Yorumla
Soran+1 yılolmuyor öyle ama
- +1 yıl
Nasi oluyor ya bi erkek evlendigi zaman senin giderlerini de uzerine alacani biliyor bilmem sen farkindamisin
Soran+1 yılama aynı şey değil ki benim hissettiklerimle
- +1 yıl
Testi ne?
Soran+1 yılÇözeceğim testler
+1 yılBunu ben de düşünüyorum ben de çekinirim ailemden bile istemeye cekiniyorum bence kendi işini eline alana kadar çok pahalı olmamakla birlikte ufak harcamalar yapabilirsin kıyafet konusunda kitaplar çok pahalı ona yapacak bir şey yok yani indirimden alabilirsin çoğu şeyi ve bunu eşinle konuş bana göre belki için rahatlar bu arada hayırlı olsun mutluluklar dilerim :)
12 Yorumla
Soran+1 yılteseşşkür ederim size
- +1 yıl
Rica ederim :)
+1 yılÇok normal. Ben hep çalışıyordum hic kimseden para almamıştım 22 yaşıma kadar ve biz dört yıllık sevgiliydik ben hep reddediyordum ama işten çıkınca eşim bana ilk para verdiğinde var ya ne kadar ağlamıştım anlatamam ama sonra insan alışıyor biraz daha geçince alışırsın.
18 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle ağladım dün hatta o kadar kötü hissediyroum
- +1 yıl
Ya daha çok yeni evlisin ama bunu konuşman lazım bak ben kendimden biliyorum var ya ne kadar gururum incinmişti seni çok iyi anlıyorum.
Soran+1 yılBeni ne kadar iyi anladınız. Herkes utanma diyor ama yenemedim bunu
- +1 yıl
Anliyorum çünkü yaşadım eşim bana diyordu ki başka derdinmi yok Kayra bunun için ağlıyorsun hatta ben uzun zaman annemden istedim para ama sonra alıştım
Soran+1 yılBenimde aynı siz gibi gercekten
- +1 yıl
Aynen ama alıştım yani mecburda olsa
Soran+1 yılnasıl alışırım
- +1 yıl
Konuş siz kaç yıldır birliktesiniz?
Bende ara sıra bu durumu düşünüyorum. Almaktan çekinirim çok iyi biliyorum. Harcamaya alıştığım zaman acaba hesap sorar mı diye sormaktan kendimi alamıyorum. Bana söyler mi? Söylemese bile rahatsız olur mu? gibi gibi gibi. İnşallah gönlümüze göre birisi olur
01 Yorumla
Ben doğum yaptım ve pandemi dönemi geldiği için işten çıktım şu an eşim çalışıyor bir tek. Ve ben de çekiniyorum aslında. Ama o gelip bana sen çocuğumuzu ahlaklı büyüt istediğin bişey olursa çekinme dedi yinede çekiniyorum. Bu durumu ben de atlatamıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılAynı durumdayız sizinle gerçekten de öyle oluyor
Para & Ekonomi konusunda 325 cevap paylaştı. Seni okadar iyi anlıyorumki, bende evlendiğimde öğrenciydim eşimde ek kart cıkarıp vermişti. Hic dokunmadım. Eşimin doğum günüydü, eşimin parası ile eşime hediye almak cok ayıbıma gitmişti, altınımı bozdurmuştum. Şimdi kendi icimin patronuyum, eşim yillardır bankaya gitmez, herşey ike ben ilgileniyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
+1 yılO senin artık eşin o kartı sana sadece bak veya cebinde bırak diye vermedi. O kartı sana harcama yap diye verdi ayrıca yemek vesaire yapıyorsun sonuçta mutfak ihtiyacın olabilir kişisel temizlik ihtiyacı olabilir her şeyi babandan isteyemezsin ki artık eşinle yaşıyorsun çekinmeden kullanacaksın veya eşine çekindiğini açık açık söyleyeceksin en azından o seni rahatlatır aynı evde olduğunuzu ve artık bir hayatınız olduğunu söyler zaten.
01 Yorumla
Yemek yapıp önüne koyuyorsun o yerken çekinip ben senin yemeğini yiyemem annemden isticem dese napardın çok garip ve saçma demi? Aynı durum senin için de geçerli. sen de parasını harcarken çekinme sonuçta ortak bir hayatı paylasıyorsunuz para da ortak artık yemek de. Çekinme bence. Harcamazsan üzülür ciddiyim. Ama çok da limiti aşma bu kez niye bu kadar borç yaptn der 😅
09 Yorumla
Soran+1 yıl:D güldüm yorumunuza moralimi yerine getirdiniz
Soran+1 yılbende çekindim işte hani ne bileyim kötü oldum o yüzden böyle hissediyorum
- +1 yıl
😂işte bu iyiydi benimki bulaşık makinesi ayda 1 çalışınca sinirleniyordu 😂boşadım gitti ohhh
- +1 yıl
Boşamak en iyisi emin ol
- Para & Ekonomi konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle düşün; ev temizliği, ütü, yemek ve bulaşık gibi işleri yaptığın oranda keyfe keder kendine harca 👍 onun dışında zaten eşin seni yedirip giydirmek zorunda :) babandan para istememeni önerir bir an önce eşinden harcama yapmaya alışmanı öneririm ;) tabi eş baba gibi olmaz.
05 Yorumla
Soran+1 yıldoğru diyorsunuz ama çekinmemi yenemiyorum. teşekkür ederim.
- +1 yıl
Çekinmen normal ve eşin bunu anlayıp sana kart vermiş :) ince düşünceli bir erkekmiş.. Babandan para istemen doğru olmaz bunu sende biliyorsun 👍 En iyisi şöyle yap; önce ufak tefek şeyler al eşinin tepkisini ölç ;) ona göre hareket et..
Soran+1 yıleşim böyle düşündüğümü bilse bana kızar eminim. sorun bende yenemedim kendimi :)
testlerde çok pahalı olunca iyice kötü oldum- +1 yıl
Aslında haklılık payın olabilir :) malum yeni evlilik yapmışsınız belki borçlar yüzünden sıkıntı olabilir. Eşine söyleyip alman hatta fikrini sorman daha iyi olabilir. Hem aranızdaki bağ derinleşir hemde seninle ilgilenir eşin ;)
Soran+1 yılHala bir şey yapamadım 😑
+1 yılNeyse ki eşin dusunceliymis sana kartını vermiş istemek zorunda kalmamışsın..
Babandan istemen daha kötü olur tabi bu çocuk benim kızıma bakamıyor mu acaba diye düşünür baban
Hem doğru bir es yeri gelince anne yeri gelince baba yeri gelince abi yeri gelince arkadaş yeri gelince eş olmak değil miydi? Babanın kartını harcıyor gibi düşünerek harcayabilirsin.02 Yorumla
Soran+1 yılçok sağolun
- +1 yıl
Rica ederim. Mutluluklar 🤍
+1 yılNeden utanıyorsun o baba evinden çıktığın gibi bir merhamet sunan bir adamla evlilik hakkındır. Aynı yastığa baş koyduğun kişiden utanma o senin esin baban kocan kardeşin herşeyin evi gecindirip sana bakmakla yükümlü kişi Babandan isteme babandan istersen baban eşinin cimri sorumsuz biri olduğunu düşünebilirAşağılık kompleksleri ne girmene yok paran olsa da olmasa da sen değerlisin git çalış diyenlere de aldırma sen eşinden utanmadan ihtiyaçlarını alabiliyorsan güçlü kadının demektir. Kadınların çoğu ele bakmamak adı üstünde aşağılık kompleksleri ne girdikleri için çalışma tercih eder bi çalışmak onları üçlü ediyorsa calismadiklarinda güçsüz dur ler ama sen eşinden ihtiyaçlarını istebiliyorsan sen her koşulda güçlü kadınsindir
11 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca bazı erkekler ne kadar düşüncelisin yazmış bu manuplasyonlara sakın inanma canim cimri erkekler kullanır bu lafi para vermemek düşüncesinde olanlar han varya şu koca parası yiyen diye düşünenlerin manuplasyonlari
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende öyleyim babamdan dahil istemezdim yevmiye giderdim hep şimdi evlendim üniversite son sınıfım online giriyorum derslere eşimden isteyemiyorum hiç bisey çekinme diyor ama eksiğim ihtiyacım yok diyorum gerçekten çok zor ama eşim mezun olsam dahil çalışma ben bakarım diyor kendimi yetersiz görüyorum eşimin geliri iyi milletin eşi memur ben ise evde oturcam zoruma gidiyor napsam ki
15 Yorumla
Soran+1 yılbenimde öyle
- +1 yıl
Ne zamandır evlisin
Cevap sahibi+1 yıl@Kraliçesiz 3 ay oldu
- +1 yıl
Yeniymis ama alışırsın bu duruma
- +1 yıl
X perin var mı
+1 yılSanırım eşinle görücü usulü evlendin.
Eşin sana kartını verdiyse çekinme ne ihtiyacın varsa al tabiki, esas babandan para istemeye çekin ve hatta isteme. Babandan para istersen, eşin onların gözünde değersizleşir ve eşini üzersin.228 Yorumla
Soran+1 yılyok görücü usulu değil
- +1 yıl
O zaman neden çekiniyorsunki? Ne güzel işte kartı vermiş sana ne lazımsa al sıkıntı yapma. 👍
Soran+1 yılçok yüksek tuttu test kitaplarımın parası bu yüzden sanırım
- +1 yıl
Tutsun ne olacak sonuçta evlisiniz artık.
Soran+1 yılbilmiyorum ki işte utandım
- +1 yıl
Utanma neden utanasınki? Neyse sonuçta yeni evlisin alışırsın zamanla. Evliliğiniz içinde inşallah ömür boyu mutlu evlilik yaşarsınız. 🙂👍
- +1 yıl
Daha neyin günceli bu anlamadımki. 2 ay oldu hala çekiniyor değilsin ya.
- +1 yıl
@Hayyy123 Aradan 8 ay geçmiş bu soruyu nerden buldun muhtemelen soru sahibi hesabını bile silmiştir. 😄 Kız evlenmiş baba evinden çıkmış yani ve artık babasından para istemesi yakışmaz ona kocası bakıyor ve kocası düşünmesi lazım.
- +1 yıl
Evlendiğim zaman tabiki para verecem. Ne demek eşine para verirmisin?
Tamam babası evet ama sonuçta benle evlenmiş oluyor yani bir elmanın diğer yarısına kavuşuyor.
Senin düşüncen yanlış. Sonuçta bir yuva kuruluyor ve o yuvayı ayakta tutmaya çalışılıyor - +1 yıl
Sen yanlış düşünüyorsun. Ortada bir evlilik olacak ve artık o iki kişi yuvasını beraber ayakta tutacak. O nasıl benim diğer yarım olacaksa paramıda alacak tabiki.
Senin böyle düşünmendeki sebep sanırım çevrende gördüğün olumsuzluklardan dolayı. - +1 yıl
Bak boşanma konusunda her insan doğru yarısını bulamayabiliyor. Eniştem full kadın parası yedi demişsin bak dediğim olumsuzluk bu işte. Eniştenin hatası yüzünden o hatayı herkeste yapacak sanıyorsun. Bu karakter meselesi yani her insanın karakteri çok başka.
- +1 yıl
Bak ne güzel diyorsun bazı erkekler. Bak benim yetiştirilme tarzımda kadından para istemek yanlış. Babam ben çok küçükken sürekli derdi bana büyüdüğünde kız arkadaşın olduğunda kesinlikle hesap ödetme sen öde. Evlendiğinde kesinlikle eşinden isteme sen ver. Ben bu şekilde yetiştirildim.
Ben 30 yaşındayım bir çok kız arkadaşlarım oldu cafeye falan gidip sohbet muhabbet ettiğimizde hesabı ben ödedim hep. Bir tanesi tuvalet bahanesiyle benden habersiz hesap ödemiş onunlada arkadaşlığı kesmiştim tavrım çok net bu konuda - +1 yıl
Yanlış anladın bu kişiler arkadaşımdı hayatıma ciddi olarak birini almadım. Sonuçta arkadaşımda olsalar olmaz çok ısrar edenler oldu ama ben kabul etmedim hesap ödeme konusunda.
Soran+1 yılKac ay önce sordugum soruydu
Soran+1 yılEşimle konuştum ayıplamadı, destek oldu.
şu an her seyi ona sormadan alırım.- +1 yıl
Aradan geçen 8 aydan sonra eşinle olan ufacık sorunu halletmene sevindim. Mutluluklar dilerim.
Soran+1 yılEsim benimle konustu, fark ettigini soyledi. Bende konustum, hissettiklerimi soyledim.
Guldu bana sonra hallettik
Gizli Üye(18-24)+1 yılMadem daha üniyi bitirmedin ne diye evlendin ki... wattpadde ergenlerin yazdığı hikayelere benzemiş aynı. Kız ve erkek tarafı zengin ama kızın ailesi şirketini büyütmük istediği için ortağının yakışıklı playboy oğluna kızını zorla veriyor diye devam ediyor hikaye dkdkdk
09 Yorumla
Soran+1 yıldoğru insanı bulduğunda evlenirsin
Cevap sahibi+1 yılO zaman mağdur edebiyatı yapma kocan ne yapmanı istiyorsa onu yap işe girdiğinde de rahat etmediğin takdirde ödersin ne kadar harcadığını
Soran+1 yıledebiyattan bahsedecek zekaya sahip olduğunu düşünmüyorum wattpad hanım :) hadi git işine.
Soran+1 yılevlilik hakkında en ufak fikrin yok anca wattpadden öğrenirsin sen
Cevap sahibi+1 yılYıllar önceydi canım hala okumuyorum ama eminim ki sen de okumuşsundur bu yaşta evlendiğine göre hadi wattpadi geçtim diziler biye aynı bu konuda ilerliyo naif hanım
Soran+1 yıl:D peki
Cevap sahibi+1 yılBu arada anasayfaya düştü yazıyım dedim ondan yani arayıp tarayıp bulmadım 😂
Soran+1 yıl:D önemsiz sağol
Cevap sahibi+1 yılPekii
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen evlendikten sonra da bu durumu yaşadım. İlk hafta 500 dolar verdi bende bana gerek yok dedim. İlk 1 yıl çekinirsin. Benimde babam evlendikten sonra harçlık verdi ama eşim bir kere görünce sinirlenmişti senin benim mi var artık biz bir aileyiz sen farkında değilsin ama ben o durumda küçük düştüm diye çok kızmıştı. Yapma bence. Bu ay kitapları al. Diğer ay kıyafetleri
06 Yorumla
Soran+1 yılbilemedim ki birden utandım
Cevap sahibi+1 yılÜzerinden atmak için ufak ufak başla markette falan meselâ
Soran+1 yılmarket alışverişinden çekinmiyorum sonuçta hani o da yiyor kullanıyor ya. Test olunca yük gibi hissettim
Cevap sahibi+1 yılHissetme şöyle düşün uzun vadede o da ikiniz için yatırım. Seninde aylığın olunca aynı eve girecek
Soran+1 yılçok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
- Para & Ekonomi konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılKıyafetin yok mu da alıyorsun amma meraklisin kıyafet almaya ya, günah kızım günah hepsinin hesabını soracaklar ihtiyaç olmadığı müddetçe alma kıyafet ama test almak istiyorsan git al boş yere para harcama hem o kocan senin ihtiyacın olduğu müddetçe karşılayacak ama israf etme hicbir zaman
04 Yorumla
Soran+1 yılisraf etmiyorum ki siz neden böyle diyorsunuz
- +1 yıl
Senin kıyafetin vardır zaten, fazlaya gerek yok ama ihtiyacın varsa al diyorum ben sana sadece israf etme diyorum
- +1 yıl
senin gibi zihniyet sizler yüzünden kadınlarımız evli olduğu halde çalışmak istiyor kocalarının karşısında ezilecegini düşünüyor
- +1 yıl
@-görüşspamlayıcı sana israf etme dedim alma demedim ama belliki zihniyetsiz olan sensin ki anlamamışsın harbiden geri... lısın...
+1 yılEn nihayetinde kocan o senin yani ailen yuvan..
Bence çekinmen sadece maddi anlamda onu zorlamama isteği ama bence çekinecek bir durum yok aynısını o da isteyebilir yani gayet normal aile arasında 🙂14 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle test almak için girdim 500 küsür tutuyor çok canım sıkıldı ağladım hatta kötü hissettim
- +1 yıl
Ya bence hiç öyle düşünme 🙂 o senin ona karşı böyle çekingen olduğunu öğrense üzülür bence çünkü sen onun herşeyisin..
Bence hiç dert etme 🙂
- +1 yıl
Ne demek bı nebze olsun yardımım dokunduysa ne mutlu bana 🙂
- Para & Ekonomi konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yılMuhtemelen evlenmeden once senin de durumun hic fena degildi.3 hafta olmus henuz rahat ol. Kartinla ufak tefek seyleri al. Ilk zamanlar asiriya kacma. Bir de artik babandan para almayi birak. Esinin gorevi ihtiyaclatini karsilamak
05 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsunuz. Teşekkür ederim. Soruyu 11 gün önce sormuştum 1ayı doldurduk. Yavaş yavaş para konusunda alışmaya çalışıyorum umarım yeneceğiz
- +1 yıl
Gec olsun guc olmasin.
Soran+1 yılSiz ne dsuunurdunuz
- +1 yıl
Her gun gec kalkip apar topar ise gidiyorum. Eve para birakamadigim zamanlar oluyo. esime kart verdim ihtiyaci oldugun da kullaniyo. Ben onun harcamalarinin israf oldugunu dusunmuyorum. 3 kiizm var evde yaslari kucuk. Evin reisi bensem ben kazancam onlar harciycak. Senin babandan istemen anormal. Neticede koca evindesin. uzatmaya da gerek yok.1 aylik evlisiniz. Asilmiycak konular degil bunlar
+1 yılbabandan istemen doğru değil bence. eşinle açıkça konuş. ne hissettiğini açıkça söyle. öneride bulun ortak hesap açın. ikinizde aynı hesaptan çekip harcayın. atm kattı ile harcayın. zamanla geçer bu çekincen
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim.
Bir şeyler soracgim Bn bu soruyu 11 gün önce sormuştum şu an siz nasıl gördünüz- +1 yıl
ben kızlarsorıyoru pek kullanmam aslında. şimdi xper i arttırmam gerek. bazı sorularım var. onları sorabilmem için. o yüzden bu gün açtım ve sıradan yukarıdan aşağıya fazla düşünmeden cevap verebileceğim ve ilgimi çeken sorıulara cevap veriyorum
sorunuzun nasıl önüme çıktığı hakkında bir fikrim yok
Bu konuda senin içini rahatlatmak için kartını bile vermiş çekingenliğinin farkında sanırım. Bunu bu kadar dert ettirme babandan para almamalısın asıl. Eşinden kendi paran gibi harca sonuçta hayat arkadaşın?
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim size
+1 yılYani artık aynı evi paylaşıyorsun ailende de kötü izlenim bırakırsın para istemekle. Eşinin parası olmasa sen ona aynı şekilde davranmayacak mısın. Öyle düşün paran olunca sende ona bir şeyler hediye edersin senin benim yok evlilikte
01 Yorumla
Suyunu çıkarmadan ona hoş şık görünecek şekilde veya onun beğenisine de hoş gelebilecek şekilde alışverişini yapabilirsin. Ne az ne çok.
İkincisi test şu bu ihtiyacınıza gör, sonrasına da lazım oldukca kullanırsın.04 Yorumla
Soran+1 yıltest almak için alışveriş sitesine girdim ihtiyaçlarımın hepsi 500 küsür tuttu. sonra alamadan çıktım bu benim için ne bileyim çok fazla geldi. yük oluyor gibi
- +1 yıl
O. halde ona söyle direk bu kadar tuttu alabilir miyim de. Bu utanılacak bir durum yapmaz, aksine kendisine saygı duyduğunu ifade ettirir, hani buyuklerimizin eden adabda eşe saygısı gibi..
Ayrıca bu denli hoş görülü güzel. dusunceli biriysen, bu sitede bulunmasında tavsiye etmem. Kendine güveni ve saygıyı kaybettiren olursun burda dönen ahlaksizliklar ve sorular yüzünden
Soran+1 yılsitede bir şey yapmıyorum ki kimseyle konuşmuyorum ben
+1 yılO seni yatakta yaparken çekinmiyor ki sende cekinmiyorsundur da paraya gelince mi çekiniyorsun bence saçma kocan artık o senin bunda çekinecek bişey yok
14 Yorumla
Soran+1 yılAynı şey değil.
- +1 yıl
Sen bi özel gelsene
- +1 yıl
mantiksal olarak haklisiniz ama daha farklı anlatabilirdiniz çok kaba yorum olmuş
- +1 yıl
@-görüşspamlayıcı haklısın biraz öyle olmuş bi an ne bilim işte ya
Bence yanlış birşey yok elinden zorla almadın ben sevdiğim kadına kartımı verdiysem ona ne kadar çok güvendiğimi ne kadar çok değer veridiğimi senin için birşeyler yapmak istediğini zamanı olsaydı seninle gelmek bile isteyebilirdi emin ol abartmasan bile alış-veriş yaptığında o daha mutlu olacaktır
117 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten mi yani daha çok sevinir değil mi
Soran+1 yılbilemedim bende test fiyatları çok pahalı olunca kötü oldum
Soran+1 yılüniversite sınavına gireceğim
Soran+1 yılteşekkür ederim :(
Soran+1 yıleşimle konuşacağım da nasıl yaparım onu bilemeiyorum emin olamıyorum
Soran+1 yıl@Bimunzevi biliyorum orayı :D
Soran+1 yılyok hayır
- +1 yıl
bir erkek hayatındaki kadına karısına harcadığın da o kadın daha değerlidir
benim arkadawimda babasindan isyordu kocasindan utaniyordu isdemeye ama kocasi ne isdersen bende isde diyordu imkanida vardi yani. koca parasi harcamak cok guzel biwey. zaten o seninle biweyler yapmak icin caliwib kazaniyor o parayi ondan isdeki aile oldugunu hiss etsin sorumluluk alsin
11 Yorumla
Soran+1 yıltamda aynı durum benim gerçekten
Sakın babandan isteme. Artık babanın evinden çıkmışsın sonuçta. Keyfe keder, savurganlık yapmadan harca bence.
22 Yorumla
Sen okulunu bitir bitirene kadar da igtiyacın olanını harca.. AMA okulu bırakıpta koca parası yiyip onun eline bakayım dersen aciz , monoton olursun. Yarın öbür gün kapının önüne koyulduğun da sudan çıkmış balık gibi olursun.. KADINLAR ;
Çalışıp ayaklarımızın üstünde durmak zorundayız!!!05 Yorumla- +1 yıl
Sanki bir kac kez evlenip aytilmis gibi konusuyosun
Soran+1 yıltamam
Soran+1 yılne alaka ben para mı yiyorum
+1 yılBen de flört ederken bile hep o ödese çekinirim. Ben de pek birimler isteyemem veya kendim öderim diğer türlü insan ona borçlu hissediyor çünkü. Bence sen de keki paranı kazan. Yoksa ilerde bunu canını yakmak için koz olarak kullanır. Ona muhtaç olma. Sana gıcık olduğu an para vermeyi de keser.
03 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten mi
- +1 yıl
Evet benim gördüğüm evliler öyle yani. Hani ev kadını olan kadınları bell süre sonra kocaları ya dövüyor ya da aşağılıyor.
- +1 yıl
Aynı şekilde çalışmayan adamı da çalışan kadın aşağılıyor. Yani kimse enayi değil. Kimde güç varsa diğerini söver. Hani şimdi yeni evlisiniz diye lafı olmaz. Aşk vs ama sonra hayat zorlukları kavgalar vs arttığında batmaya başlayacak adama sana verdiği para. Diyecek ben sana bakmak zorunda değilim. İnsanlar çocuğuna bile diyor. Eşine niye demesin. Anladın mı şimdi
+1 yılGün gelir kuruyan ağaçlar filizlenip yaprak açar, yaprak açmışlar da kurur, ne olacağını bilemezsin, suistimal edilmedikçe sorun da edilmemeli, ya da sen en iyisi dedenden para iste 😀
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D
+1 yılBence eşin varken babandan istemen doğru olmaz. Kocan yani neyinden çekiniyorsun, aranızda paranın lafı geçmemeli benim onun parası diye bir şey yok ki.
02 Yorumla
Soran+1 yılsağolun
- +1 yıl
Rica ederim.
+1 yılBabandan istemek biraz tuhaf olur ama şöyle yapabilirsin, eşinin yanına gidip ihtiyacını sevimli ve hafif çekingenliğini göstererek bana şu şu lazım alabilir miyiz dersen eşin zaten sana hayır alamayız diyecek hali yok tabi ki alırız deyince de hemen onun yanında intermetten sipariş ver bir süre sonra alışırsın 😊
04 Yorumla
Soran+1 yılya çok teşekkür ederim ♥
ben dün test alacaktım çok fazla tutunca ağlamaya başladım çekindim bu yüzden kötü hissediyorum- +1 yıl
Rica ederim, eğer çok fazla tutuyor ve kendini yük olmuş gibi hissediyorsan kitapları ikiye böl önce, şu an en lazım olanları al sonra diğerlerini alırsın hepsini aynı anda almak maliyetli oluyor madem
Soran+1 yılsağolun
- +1 yıl
Bunlar ne kadar düşünceli kızlar. Bize de nasip olsun böyleleri
+1 yılOkurken neden evlendin ki. Eşin sonuçta utanacağın en son insan. Çekinme al ne alacaksan. İleride kendi paranı kazanmaya başladığın zaman kimseye muhtaç olmazsın.
01 Yorumla
Soran+1 yıleşim büyük benden o yüzden
çekinmen çok normal, bazen babamızdan para isterken çekiniyoruz.. bence bunu eşinle konuşmayı dene. babandan para isteme bu sizin sen ne kadar iyi niyetle yapmış olursan ol aranızın bozulmasına sebep olabilir. uygun bir dille çekindiğini söyle eşine, o seninle konuşarak seni rahatlatır zaten. bir süre sonra çekinmezsin de emin ol.
02 Yorumla
Soran+1 yılçok sağol gerçekten
+1 yılBabandan isteme sen artık evlisin eşinle aranda bir problem olduğunu düşünür zaten eşinde harca diye kart vermiş bunları sorun etme tabi harciycaksin eşin o senin
03 Yorumla
Soran+1 yılYinede yük gibi hissediyroum kendimi
- +1 yıl
Hayır bunu esin sana hissettirmiyor da hissetmene gerek yok artık aynı hayatı aynı parayı paylasicaksiniz alıştır kendini
Soran+1 yılNasıl yaparım bunu peki
+1 yılBir miktar al kendine sonuçta izle hayatınız ikiniz aynı evde aynı otodasınız dersin işte ayda bana biraz harçlık ver lazım olur diye ihyltiyac sonuçta.
011 Yorumla
Soran+1 yılYapamıyorum ki yenemedim çekingen halimi
- +1 yıl
Yok utanacak birşey yok aslında dersin bana harçlık ver birşey demez yecek değil seni.
Soran+1 yılKart bıraktı bana oradan ne istersen al dedi ama işte ben yapamıyorum
- +1 yıl
E bırakmış işte bunda utanacak ne var işte
Soran+1 yılBeni neden anlamak istemiyorsunuz ki benim durumundan bakın. Eşinizin parasını hemen harcayamazsiniz ki. Kendimi yük gibi hissediyorum
- +1 yıl
Ya sana dememis hepsini harca işini ne görecekse ona harca sende gören diyecek 10 trilyonluk arsa alacak
Soran+1 yılTest fiyatları en baştan güzelce aldığın zaman 500 kusuru buluyor.
- +1 yıl
Ya birşey olmaz sen kendine niye sıkıntı ediyorsun tabiki kıyafet alacaksın alırsın fişlerini bırakırsin masaya gözüne çarpsın sonra gidip aldıklarını gösterisisin dersin örneğin bunlar bana 2 3 yıl yeter dersin.
Soran+1 yılGerçekten mi. Test almam lazım benim çünkü
- +1 yıl
Birşey demez.
+1 yılHayat müşterek, harcadığın/harcayacağın para zaten senin olduğunu düşün.
Babandan aldığın parayı harcaman eşini incitir.14 Yorumla
- +1 yıl
Ama aile olmuş. Baba evinden çıkmış.
Eş olarak düşün, ben yetemiyor muyum ki diye incinir bence.
Hassas konu tabi, her görüşe saygım var
Kocan la o artık tabi harcayacaksın o da verecek ama gereksiz harcama yapmaya da gerek yok, çekinme yani ihtiyacın olanı kadar harca
15 Yorumla
- Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSekerım erkklerın parasını catır catır harcıcaksn. bnde mımarım ama nısanlım bna verıyr baskalrı yıcgne bn yıyrm. cekınme kız
13 Yorumla
Soran+1 yılkeşke öyle olsa
- +1 yıl
Kendıne zamn ver bırbırınıze alısınca olacak seyler bunlar. ama ye sakın ay az alım falab deme
- Para & Ekonomi konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılEsin senin aranizda paranin soz konusu olmamasi lazim Alisirsin zamanla Esinde uzulur boyle dusunmene
11 Yorumla
Soran+1 yılYenemedim bir türlü çekingen olmak bende istemiyroum ama ne zaman bir şey almak istesem vazgeçiyorum.
- Para & Ekonomi konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu aranızdakı yakınlıkla alakalı benimseyememişin onun herşeyi benim benim herşeyim onun diyememişin
221 Yorumla
Soran+1 yılO benim her şeyim. Onu çok seviyorum. Test fiyatları 500 lirayı biliyor en güzel şekilde aldığım zaman. Kart verdi ama birden karttan bunu almak çok utandırıyor beni.
- +1 yıl
Cocugınuz var mı
Soran+1 yıl3 haftalik evliyiz
- +1 yıl
Cocugunuz olsaydı onun parasıylamı ona bişeyler olırdın babanın veya kendi paranlamı?
Soran+1 yılOnu parasıyla alırdım
- +1 yıl
Cocugu ona ait buluyonda kendini niye ona ait bulmuyorsun hani herşeyindi
- +1 yıl
Bence ksfanda kuuntu yspıyorsun daha yenisiniz
Soran+1 yılYa niye böyle diyip beni daha çok üzüyorsunuz ki zaten kendimi suçlu buluyorum
- +1 yıl
Bence böyle yapmakla eşinide üzüyorsun sanıyodurki kendini bana benim yanıma aşt hisetmiyor sanıyordur
Soran+1 yıleşime hiç söylemedim ki bu durumu. harca dedi bana kartı verirken benim kendi sorunum bu sanırım
- +1 yıl
Birgün eşin senin parana ihtiyaç duysa senin yaptıgını yapıp cekinip almasa ne düşünürdün
Soran+1 yılörnekleriniz çok doğru
Soran+1 yılnasıl yenerim ben bu halimi
- +1 yıl
Daha yeni evlisin normal onun parası olarak görüyon zamanla alışıcaksın ama sen ona aldır istedigini o alsın hem mutluda olur
- +1 yıl
Kimin parasınla aldın merak ettik
Soran+1 yılEşimin parasıyla
- +1 yıl
Kutlarım yendin sonunda
- +1 yıl
Algını
Soran+1 yılbir şekilde yapmak zorundaydım teşekkür ederim
Soran+1 yıl@48382727 var
O senin hayat arkadaşın çekindiğini de dile getir
21 Yorumla
Soran+1 yılNasıl soylemeliyim
+1 yılÇekinmeyin. O sonuçta sizin eşiniz. Abartmadan harcayabilirsiniz bence parayı. Çünkü sizin şu an da bir gelir kaynağınız yok. Siz de inşallah okul kazanıp, bitirdiğiniz takdirde bir iş bulup eşinizle paylaşırsınız paranızı. Eşler arasında senin paran-benim param muhabbeti olmamalı bence 😊❤️
00 Yorumlazengin kocan var anladık iyi yere kafa attın onu da anladık sen yemezsen yarın kocan yedirecek birisini daha bulur merak etme
05 Yorumla
Soran+1 yılNe biçim bir yorum bu
- +1 yıl
Bence sizi cizginizden disar cikartmak istiyen bi yorum
Soran+1 yıl@Olgun-bey_06 neyse
- +1 yıl
🙈🥺🤔
- +1 yıl
Allahin beyin yoksunu senin gibi kadınları paraci gören erkeklerden nefret ediyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılArtık evlenmişsiniz bir aile olmuşsunuz onun aldığı yemekleri yemiyomusun böyle düşünme kocan o senin ev hanımları da çalılmıyo ömürleri boyunca böyle yaşıyolar bakmakla yükümlü zaten evlenen çiftler birbirine.
01 Yorumla
- Para & Ekonomi konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEşini zora koymadan ihtiyaçlarını almalısın o artık senin eşin ama bende çekinirdim yalan yok yani zamanla alışırsın 😊
01 Yorumla
Soran+1 yılinsaşalh teşekkür ederim
- Para & Ekonomi konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen de bendensin evliliğimin başlarında ben de bir sene işsiz kaldım eşim bana kart veya para verdiğinde hep ağlıyordum ama zamanla geçti
02 Yorumla
Soran+1 yılbende sizinle aynıyım
- +1 yıl
Ama değişecek, sen çalışmaya başlayınca , hem de evlilik ilerlediğinde eşinin senin ailen olduğunu hissettiğinde rahatlayacaksın
Babanızdan değil kocanızdan alın. Bunun içinde hiç çekinmeyin. O sizin de paranız. İçiniz müsterih olsun. Yeni olduğunuz için utanmanız normal.
07 Yorumla
Soran+1 yılBir süre babamdan alsam alışana kadar olmaz mı
- +1 yıl
Babandan alırsan nasıl alışacaksın kocanın parasını harcamaya
Soran+1 yılNasıl yenebiliriz Bunu ben peki
Soran+1 yıl@Kristalbayanx bilmiyorum ki
- +1 yıl
Bence ufak ufak harcamalarla başlayın ise işte eve biseyler alın sonuçta ortak kullandığınız ev ne biliyim mutfağa bisey alın böyle böyle alıştır kendini
Soran+1 yıl@Kristalbayanx teseşşkür ederim
+1 yılKendine bir sınır koyarak azıcık harca derim. Babandan da isteyebilirsin. Çekindiğini bilmiyorsa söyle bir anlaşmaya varın
04 Yorumla
Soran+1 yılBiraz babamdan isteyip test alsam olur dimi.
- +1 yıl
Olur tabii ama çekindiğini söylemelisin ona
Soran+1 yılEşime mi
- +1 yıl
Evet
+1 yılEvlisin ve eşin sana ekonomik özgürlük vermeye mecbur. Takılma bu konuya fazla.
12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür edrim yeneceğim
+1 yılNakit de bırakmadı mı? Çok ayıp. Gelirin yok neden düşünmüyor? Karttan kullan.
15 Yorumla
Soran+1 yılbilmem kart verdi
- +1 yıl
Eşine sorsana taksiye binersem kartla mı ödeyeceğini?
Soran+1 yıltaksiye binmiyorum aslında
- +1 yıl
Acil bir durum oldu ve hastaneye gittin. ya da dolmuşa bindin. ya da kapıda kaldın çilingir çağırdın ödeme şeklin ne olacak?
Soran+1 yıldoğru diyorsunuz
+1 yılİkinizde ne iyi insanlarsınız ya ne kadar naif harca bence cekinme israfa kacmadan al ihtiyaçlarını
11 Yorumla
Soran+1 yılAldım evet önce eşime söyledim bir şekilde
+1 yılOnu maddi zorluğa sokmayacak şekilde harcayabilirsin, zaten onun için vermiş🌸
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim :)
+1 yılYahu eşin o senin, harca tabii ki ama çarçur da etme parayı gereksiz yere. Tutumlu da ol.
11 Yorumla
+1 yılNormal çekinmen ya ben de olsam ben de utanırdım ama zamanla geçer sanki
11 Yorumla
Soran+1 yılumarım teşekkür ederim
+1 yılEşinden almalısın. Babandan alırsan ortada kötü bir durum mı var diye düşünür baban
12 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten nasıl yenerim bunu ben
- +1 yıl
Harcamaya başlayarak. İlk önce uygun fiyatlı şeyler alırsın. Zamanla alışırsın zaten
- Devamını Gör (124)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat