Kocamla 2 ay oluyor evleneli. kocamin babasi vefat etti. annesi ve 3 erkek kardesi var. kocam hala o 3 erkek kardeşine para veriyor 23 20 19 yaslarinda biri universitede okuyor digerleri okumuyor. calismiyorlar da kocam alistirmis bunlara para vermeye. ben vermesini istemiyorum. kendileri çalışsın. Kocaminda atamasi cikti bir hafta sonra martta atamasi ciktigi yere gitcez. fakat onlarda gelecekmis. ben gelmesini istemiyorum. 3 kardes bir de analari baksinlar birbirlerine ne yaparlarsa yapsınlar. Sizce ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok haklısın ama okuyan dışında okuyana yardım etmeli bende 6aylik evliyim üç aylıkta hamileyim benim eşimde aynen öyle benimde 3 bekar kaynim var ev üstündeyiz kendi evim kirada kayın babam dahil hiçbiri calismiyor evimizin kirasını aliyorlar bize vermiyorlar versinler demiyorum ama evlendik bütün borç harç bizim boynumuza kaldı onlara yardım etsinler diyorum ama hayır etmiyorlar büyük kaynim 29 ortanca olan 22 küçüğü 16 küçük olan okuyor onun dışında diger ikisi yan gelip yatıyor ekmek elden su gölden birde öyle saygısız terbiyesiz anlatamam ne kadar kendimi sinir ettiğimi Allah’a havale ediyorum hepsini hepsinde benim eşimden para istiyor kendi borcumuzuda veremiyoruz ben ne yapayım peki bu durumda
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Para & Ekonomi konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın ama üslubun çok sert. daha münasip bir dille derdini anlatabilirsin.
aynı evde bekar erkeklerle senin ne işin var? kayınlarının yaşları çalışmaya müsait, biri hariç o da üniverside okuyan. okumayanlar çalışsa, annelerine baksa, kocan da bir parça destek olsa, eminim sen bu kadar celallenmezsin. kocanın ayrı ev açmasını istemekte haklısın. aynı evde o kadar kalabalık hem de nikah düşen kişilerle bir arada oturmak hoş değil! genç yeni evli çiftin evine bu şekilde gelinmemeli. lisan-ı münasiple anlat derdini.11 Yorumla
Soran+1 yılYa napiyim valla bunaldim ya :( evet birden ofkeyle yazdimda...
+1 yıllan seytan kılıklı ınsan annesını nasıl atsın onlar baksın dıyo ben olsam eve yanıma alırdım senn gıbı karım olsa kapının önune koyardım !!!
ünüversite okuyana para vermesi gerek tabi kardesi okuyor babasından sonra ona duser yardım etmesı !!!
diger kardeslerınıde calısın deyıp ıkna etmesı lazım bak ona bısey dıyemem111 Yorumla
Soran+1 yılYa 3 tane oglan calissa kocam niye para gondersin. bide ayni evde 3 haram. nereye baksan haram hakli değil miyim allah askina
- +1 yıl
haram ne lan? kardeslerı onun ne yapsın adam acaba hıc sordunmu cokmu memlun kendısı oda sıkıntılıdır ama onları duzene sokması lazım ortada bırakacak halı yok ya !!!
Soran+1 yılLan 3 tane erkek bir ev tutup o evi gecindiremiyosa bana erkeklikten bahsetme
- +1 yıl
insnaların meslegı yoksa iş bulmaları ve adepte olmaları hele kı hıc calısmamıslarsa zor olur ayrıca bırı okuyor dedın okuyan adam nasıl calısır? calısrısa nasıl derslerınde verımlı olur? 2 kardesine bir iki ayda işini rayına oturtup ayrı eve cıkartır zaten öküz degilsin anlamıssındır zaar
Soran+1 yılYa tum bunlar bahane. benim kocam nerelerde çalışmış para kazanmış. Bende kendi alin terimle garsonluk yaparak okudum anladın mi tum bunlar bahane
- +1 yıl
herkez bir degil olamazda sen o zorlukları cektın gördun kocanda pekı kardeslerıne nasıl bunu cektırsın?
Soran+1 yılYa anlıyorum fakat ben çalışıp kendi parami her ay diyelim ki kendi abilerim zor durumda babam zor durumda surekli her ay kendi aileme para gonderiyim. ailem demez mi kızımız nasıl olsa para gonderiyor ben niye calisayim
- +1 yıl
demez işte dedirtmeyeceksın para verırken iş bulmalarını soyluyeceksın ha babana gelınce yaslı adam tabıkıde yanında kalmıyorsa hıc yoktan maddı olarak desteklıyeceksın bun akımsenın ıtırazı dahı olamaz senı bu yasa getıren o unutma
Soran+1 yılYa adam calisamaz durumda olur verirsin. onu anlarim. elleri kollsri tutuyo yetiskin 3 tane erkek ya allah askina nasıl para verirsin hazira kondurursun? Bunu kafam almıyor
- +1 yıl
tamam vermesin neden verıyo ki :D
Soran+1 yılYa ne gicik konusuyon allahim ya
+1 yıloff annemde abimi alıştırdı normalde evli ve cocukları var birde gıda müh. ama alışmış nasılsa annem yardım ediyor deyip zırt pırt işten ayrılıyor ve her defasında bunun zararı bana dokunuyor bu yaşıma geldim benden aldıkları paralarla kendime daire bile alırdım
13 Yorumla
Soran+1 yılYa cok kotu bisey buna bir dur demek lazim! Ve ben buna dur dicem başka caresi yok
- +1 yıl
bence dur demelisin böyle yapmaya devam ederse kardeşlerinin düzenli bir çalışma hayatı olmaz ve sizinde birgün mali sıkıntıya girmenize neden olur eski bir atasözü derki;
birinin karnını doyurma ona balık tutmasını öğret
Soran+1 yılEvet cokkk cokk dogrusun..
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
32Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnesine para versin tabi ama kardeslerine her seferinde vermesi sacma sizinle gelmeleri de saçma olmuş.
Ve gayet de büyükler eriskin yasa gelmişler artık kendi ayakları altında durabilirler ve 2. Avantajlarida erkek olmaları.
Kocanla konuş işe girmeleri için konuşsun.21 Yorumla
Soran+1 yılYa kocam mal kullanılmayi cok seviyor
Haklısında, bizim bu gibi salak Türk milleti üyeleri pek umursamaz dediğini. Elleri ayakları tutuyorsa girsinler abicim bir inşaata çalışsınlar? Hazıra konmak falan?
22 Yorumla
Soran+1 yılYa haklisin vallaha insanlar kullanilmayi ne cok sever olmuslar. eli tutuyo ayagi tutuyo zaten. gitsin çalışsın bir cayci bile asgari ucret aliyosa ben daha bisey demiyorum arkadaşım
Bak bebegim sen olayı tamamiyle yanlış anlamissin. Sen hani kocam yeni evlendik cart curt diyosun ya. Yanlis diyosun. Sen sadece sevdigin adamla degil onun sevdikleriyle ailesiyle de evleniyosun. Esine desen anneme biraz para vermek istiyorum verir misin desen inan aninda cikarar verir. Daha iki ay olmus evleneli nasil kopsun ailesinden hemencecik. Bencil olma. Empati kur.
11 Yorumla
Soran+1 yılAnneme para istesem verir ama surekli her ay her ay kimse vermez. bende vermem. gitsin babam baksin. benim evimin rizkini niye başkasına versin
- Para & Ekonomi konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAnnesine bakması gerekiyor zaten ama 3 erkek kardeş o yaşa gelmişler artık çalışabilirler. Bakıma muhtaçlık durumu da yok ortada anladığım kadarıyla.
Fakat eşine doğrudan bunu söylersen kavga çıkabilir o yüzden sen maddi isteklerini artırıp para biriktir onlara daha az kalsın.42 Yorumla
Soran+1 yılEvet harika fikir. ben para vermesine karsi degilimde asla ayni evde oturmak canimi seviyor. tesekkur ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim mutluluklar..
Eğer kocan evin geçimini aksatip para veriyorsa haklısın. Senın rızkını veriyorsa haklısin. Ama onlarda kardeşleri napabilir ki? Eşinle konuş kardeşleri ile konuşsun çalışmalarını söylesin yaşlarıda kücük değilmis. Sürekli destek olamıycağını, artık kendisininde bir evi ailesi olduğunu hatirlatsın. Tabi kırmadan..
50 YorumlaBana kimse gücenmesin, bende kızardım abi. Sen evleniyorsan o yuvaya bakmak zorundasın. Babası olmayıp hem üniversite okuyup hem çalışan çok kişi gördüm. Yaşlı olduğu haliyle çocuklaırnı okutmak için anneler gördüm.. ne öyle güçsüz güçsüz şekilde oğullarının peşine sığınmak?
22 Yorumla
Soran+1 yılGucenen gucensin. kadina koca bakmazsa devlet vaksr. koca yoksa yine devlet bakar. ve ben kaynanaya bisey demiyorum zaten o 3 tane zobu gibi erkeklere diyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılvallahi kesinlikle haklısın burada seni haksız çıkarmaya çalışanlara tıka kulaklarını cevap dahi verme. Ne demek ya koskoca adamları beslemek çok affedersin de enayi mi senin kocan? Derhal konuş eşinle gerekirse tehdit et gitmekle gerekirse kendi aileni kat araya çözüme kavuşturun uygun bir şekilde olmaz ki canım aaa ben bile kızdım şu an...
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHadi kucuk olsalar anlarimda koca koca adamlar anneleridemi hicbirsey demiyo eşek gibi sabahdan aksama kadr oturacaklarina gidipde calissinlar en azndan garsonluk yapsinlar
42 Yorumla
Soran+1 yılIs begenmiyo veletler ya ayni yastayim onlarla. Ben simdi girsem alirim asgari ucret valla bak
Cevap sahibi+1 yılValla soyle bir baktimda erkkler kizlar hep annesidir kardesidir verir sanane demisler be insan sen bu kızı kendine ailene kole almadınki sen bu kizi bakmakla yükümlusün kayinvaliden kaymakama valiye gidip aylik ya da 3 ayda bir kendine maaş baglatabilir cunku tanidiklarim hep boyle yapmis evet okuyan sonucta yetmiyo evli degilim ama yeri geliyo yetmediginde gonderiyorum bende ama 2 tane evlenicek yasta erkek be mubarek gidin is sahibi olun acikdan okuyun gidin calisin ve ayni evde kalmak haramdir bacım eşine soyle hani bunu esin hani sennle beraber olmak isteyecek eee bu rahat olmicak banyo desen gene oyle senin dogumun nebileyim hasta olmanda falan hep sıkıntı karsi degilim hani sirf annesi olur odalar ayri olur sıkıntı olmaz ama kardesleri olmaz canım sonuçta her erkeğin nefsi vardir sonucta aranzda kan baginiz yok neler okuyoruz oyuzden dikkat et eşnle konuş annene söyle canım
Gizli Üye(36-45)+1 yılBencede uslubün yanlış benimde başımdan böyle bir evlilik geçti benimkilerin babasi basindaydi 3 tane daha oğlan vardı calismiyorlardida 1 tanesini belediyeye ise almak istediler çöpcü olacak oğlum Dye anası istemedi eşim çalışıp diğer 3 kardesinde düğünü evini takisini altini yardım edeckmis sonrada bu paralri duurumlarini bile duzelseler vermiyecklermis zor bir durum ben cozemedim boşandım sen çözersin inşallah seninki benimkimden iyi çünkü baslarinda babaları yok bide ev falan yapmlarinada yardım etmeyeck esin birde sanırım esin memur benimki askeri ücretle calistigi halde biz yardım edecektik şimdi ne oldu biliyormusun ben hiç evlenmemis biriyle evlendim çok mutluyum Rabbim herkezin gönlüne göre versin
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyorumlar cidden acımasız ama ben şunu demek istiyorum aynı evde istememen norrmal ama şu okuyana ve annesne laf etme diğer ikiside çalışısn bir zahmet senin eşin ne iş yapıyoda bu kadr kşiye yetişiyor
30 Yorumla
+1 yılkabile gibi yaşanmaz öyle... eşek kadar adamlar çalışıp analarına baksıonlar
43 Yorumla
Soran+1 yılHah lan agzini opeyim tabi sozun gelisi
- +1 yıl
:) canın sağolsun içinden geldiği gibi ol :)
- +1 yıl
tşkler
Annesine versin okuyan kardesine de sonucta onlara bakmasi gerekiyor ama 2 erkek kardes okumuyorsa calissinlar bir zahmet onlara da vercek degl ya
41 Yorumla
Soran+1 yılEvet kardesleri delikanlı adam
+1 yılBu hiç hoş bir tavır değil ki unutma onlar eşinin kardeşleri ve bence eşin açısından daha değerliler darılma ama,,,,,,
Ve de bunu alıştıklarını düşünüyorsan bunu tatlı dille eşine bildirmelisin ama düşünceni yanlış buldum...00 YorumlaKocanın yerinde olmak istemezdim. Sakal-bıyık tükürük hikayesi kısaca. bir yandan seni haksız buluyorum, bir yandan etrafımda onlarca canlı örneğini görmüş/duymuş/yaşamış biri olarak sana hak veriyorum. Ne diyim bilemedim.
10 Yorumla
+1 yılSeni muhtaç etmedikten sonra dilediğine dilediğini versin sanane..
Kaldı ki; annesi, doğuranı, taşıyanı..
Aynısını icap ederde senin ailene de yapmazsa o zaman dillen..
Dört Ata'nın dördüde makbul..13 Yorumla
Soran+1 yılYa para isi belki tamam da ayni evdr 4 erkek 3 u bana haram bir de anne birde ben. evde oturan 3 erkek hangi kadin kabuk eder bunu
- +1 yıl
Oturmak istemediğini söyle..
Soran+1 yıltamam
- Para & Ekonomi konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılbırak karısma. hayrına engel olma. araya fıtne de sokma. kendılerı de zamanı gelınce calısır. ıs bulmak kolaymı sanıyorsun.
22 Yorumla
Soran+1 yılIs bulmak o kadar kolayki bu devirde. is begenilmiyo anladinmi yavrum
- +1 yıl
tabı tabı
+1 yılbacım üniverste okuyan napsın senin abin sana o durumda para vermezse iyi olurmuydu sabret umarım sıkıntılarından kurtulursun
02 Yorumla
Soran+1 yılValla bana okurken para veren olmadi kendim çalıştım bu durumlara geldim. ben yaptıysam kiz başıma o kocaman 3 delikanlida yapar
- +1 yıl
her kişilik bir degil göz yum boşver belki sende kendince haklısın ama sonucta kocanın tercihi
- Para & Ekonomi konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılsacma sen yeni almissin o kocani babasi yokmus o onun kardesi annesi onlari silip atmasini istiyosun resmen verebilir kardesi yahu annesi ne var bunda vermezsen o parada gelmez sana sadaka ugruna vermesini iste bari
10 Yorumla
+1 yıl3 kardeş bir de anaları. Seninde çocuğun olacak belki de sana senin gibi gelin nasip olur bilmem kimin anası derler sende çocuğum şükür seni bana böyle laf getiresin diye büyüttüm der şükredersin
10 Yorumla
+1 yılKari her zaman bulunur ama kardes ve anne bir defa bulunur ;)
11 Yorumla
Soran+1 yılYa kardes kardeslegini bilirse benlik sikinti yok
Para & Ekonomi konusunda 543 cevap paylaştı. Adam kendi evini geçindiriyor ve kendi kazandığı parayı veriyorsa kimseye laf düşmez!
113 Yorumla
Soran+1 yılKendi evini gecindiriyor fakat ben istediklerimin cogunu goz ardi ediyorum anladinmi bu sayede onlara para verebiliyor
- +1 yıl
Helal eheueheu
Soran+1 yılBen kendi anneme babam bakar veya devket bakar. etsin dirdirini yardim edersem. kocam sadece bana bakmakla yukumlu bu kanundur bilginize. ayri bir aile kurduk iki kisilik
Soran+1 yılSen islam kanununu bilmiyorsun herhalde. Ben o kanundan bahsediyorum
Soran+1 yılYa benm onlara lafim yok bir sure sonrs benim harcamalarım artinca onlara para veremicek zaten. ve konu 3 essek kadar adamla aynı evde durmam
Soran+1 yılYemek çamaşır ütü surekli yemek telaşı kocama vakit ayiramiyorum
Soran+1 yılEvlenince ne olacak yine dugun bizim basimizdan gececek :(
+1 yılseni ilgilendirmez canım kardeşler arasındakı para olaylarına karısma sen sen kötü olursun nerden biliyorsun onların hakkının olmadıgına karısma bence sen
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum da ayni evdr kalma mevzusu ne olacak? O nada bir oneri getirsen
Para & Ekonomi konusunda 36,2b cevap paylaştı. sonra da erkekler niye evlenmiyor.. evlenmeye gerek var mı? erkeği ailesinden koparıyorsunuz
13 Yorumla
Soran+1 yılKızlar olarak biz nasil ailemizden ayri kaldiysak erkekte kalacak yok oyle dunya
- +1 yıl
iyi ailen kopmasın evlenmesin aldığı üç kuruşu ailesine versin ulan benim hayatım cürüdü bu yüzden yok öyle her koyun kendi baçağından asılır Allah aynı karında yaratmış ama kesesini ayrı yaratmış derler
Soran+1 yıl@Orman_kibarı evet aynennnn katılıyorum
+1 yılBence biraz bu durumu idare edebilirsiniz onlarinda elleri ekmek tuttugunda senin zor gününde yanında olacaklardır bu konuda eşinin yanında olmalısın
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılunıversıtede okuyana destek olmasına bısey demem ama dıgerlerı artık yuh yanı bı de sizlemı yasayacaklar bu ne pişkınlık enıste beyın hatası fakat bunlar
03 Yorumla
Soran+1 yılYa beni kiniyolarda yukardaki sahislar. koskoca 3 yaşı basi gelmiş adam kocam para veriyo onlar yatiyo agrima gidiyo ya surekli evde haram bir erkek varken ben banyo bile yapamıyorum 3 tane erkek lan 2 ayda öldüm oldum
- +1 yıl
valla cok haklısıın eşin nasıl ızın verıyo buna ılgınc aıle buyuklerıne danıs ve konussunlar bence
Soran+1 yılInsallah bakalim
+1 yılValla iyi bir kardeşmiş be o adam
Bizim bilader evli olmadigi halde verdigi para şimdiye kadar 50 tl yi geçmez09 Yorumla
Soran+1 yılYa vallahi kullanılıyor ya gözü gormuyo mu bu adamin anlamıyorum. Sizin bilader iyi yapıyor gidin sizde kazanin
- +1 yıl
Ezbere konuşmasaniz bence iyi edersiniz, her insanin yaşadiği sağlik sorunlari nedeniyle bazen izin vermez.
Soran+1 yılPardon Özür dilerim. Bizim durumla ayni oldugunu dusunerek dogal olarak böyle bir yorum yaptım
- +1 yıl
Farkindayim onun, diğer durumlarda, tabi ki kardeşten herşeyi beklememek lazim. Elin kolun tutuyosa, gidip çalişacaksin, öyle yok, abiden para almak felan, bence bu tamamen farkli bir olay, eşinin onlara artik para vermemesi lazim, sonuçta kazandigi para sizin ikinizin hakki, başka kimsenin hakki değil
Soran+1 yılTeşekkür ederim ayni fikirde oldugumuz icin. ben sadece bu durumu nasil duzeltecegim onu dusunuyorun
- +1 yıl
Eşinle konuşmalisin, bu nasil birşey anlamiş değilim, tamam iihtiyacin olabilir, 1 2 kere istersinde ama süreklide olmaz ki, insanin istemeye yüzü utanir be, eğer istiyorlarsa, öbür türlüde, almamalari lazim eşinden para felan eşin verse bile, anlamiyorum ya bu nasil bir şey
Şahsen ben isteyemiyorum kimseden para felan.
Soran+1 yılSenin gibi olacak iste insan dedigin ben kocamdan isteyemiyom para bana verirsr alirim vermezse su eksigim var dbana para verir mısın diye isteyemiyom
- +1 yıl
Iste sen eşisin, kazandigi paranin yarisi senin hakkim, hakkini iste bence,
- +1 yıl
Hakkin
Para & Ekonomi konusunda 428 cevap paylaştı. Niye kardeslerine para vermesin ya tamam kendileri calıssınlar da para da vericek arada onun kardesleri
11 Yorumla
Soran+1 yılNereye kadar verecek? Ve de ayni evde o kadar adamla yasamam benim mezhebime sigmaz
Para & Ekonomi konusunda 405 cevap paylaştı. Bence sen lardeslerin arasina girme babalari onlarin sen kendini kocanin yerine koy ve merhametli davran ya da kocanin kardeslerinin yerine koy sen ne dusunurdun
05 Yorumla
Soran+1 yılVala ben kardeslerinin yerine oluyum abimin eline bakmaya utanirim. gider hammallik yapar yine abime bakmam. kusura bakma hazir para yemek TEMBELLERIN isidir. aynisi benim de başıma geldi. Ve ben sonuna kadar alin Terimle para kazandım
Soran+1 yılBu kadar iyi niyetlilik adamı öldürür bilgine
Soran+1 yılInsallah bakalik
çocuklar okuyorsa yapsın yardım yazık günah değil mi, mezun oldu mu vermesin tabi o ayrı bir olay
00 Yorumla
+1 yılNe kadar acımasız bir varlıksın sen. Sanane kardeşlerine para verirken sana mı soracak
15 Yorumla
Soran+1 yılYa kac yaşındalar ömür boyu bakacakmi kocam
- +1 yıl
Daha okuyorlarmış ekonomik özgürlükleri yok
İşte. Hem okuyup hem nasıl çalışsınlar bu kadar vicdansız olma
Soran+1 yılYa anlıyorum da ayni evde 3 erkek oturmak ve bunlar haram bana dusunsene bir
- +1 yıl
Haram değil bu,,,
Soran+1 yılHelal mi kayinlar haramdır kayin cehennrm atesidir.
- Para & Ekonomi konusunda 17,9b cevap paylaştı.
+1 yılkardeş kavgaları, aile kavgaları böyle çıkıyor işte
10 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılailesini yok mu saysın, zaten kendilerini 5 yıla kadar hepsi kurtarabilir. birlik olmak iyidir.
13 Yorumla
Soran+1 yılYa ben evime dogru durust esya almamisim cok para gitcek diye vu fedakarlığa ben ayri ev istiyorum hakkim degilmi
- +1 yıl
Maalesef değil,,,
Soran+1 yıl@Larrehftben basina gelsinde bacim gör bakalim anyayi konyayi belliki daha evli degilsin
+1 yılKardeşlerimle arama girmeye çalışan kişiyi boğarım..
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanane kardeşi değilmi ailesine yardım edemicekmi tüm parasını senmi yiyecen sektir git len.
02 Yorumla
Soran+1 yıl3 tane koca koca erkek olunca istemiyor
Soran+1 yılParayi versin diyemiyorum da yine versinde ayni evde durmak hic iyi bisey degil genc bir kadin icin
+1 yıltamam evinizi geçindirecek kadar parayı muhafaza etmeli ama kardeşlerine yardımcı olması da gerekiyor bir nebze..
00 YorumlaSen ne karısıon evlenelı 2 ay olmus mılletın aılesıne salca oluon kanks
11 Yorumla
Soran+1 yılBiz ayri aile olduk kocamla herkes anlasin
+1 yılHop haklı olabilirsin ama bu işler bir anda olmuyor beybisi
#Türkerkeğii00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenirken düşünecektin. Artık onlar hayatın da gizli de olsa verecek
02 Yorumla
Soran+1 yılYa allahim biz o verecegi paralarla neler yapmayiz ki
Cevap sahibi+1 yılAma yapacak bişey yok
Ben kocan yerinde olsam bu dediğini de bana söylesen seni boşardım.
00 YorumlaGerçekten kara vicdanlısın Allah senin gibilerinden bizi uzak tutsun
02 Yorumla
Soran+1 yılLannn evlenecek cagda adamara daha parami verecek bir dusunsene ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen 2 ayda çok sahiplenmişsin bu kafayla da bir kaç aya gitmez geri dönersin haberin olsun
00 YorumlaKendini eşinin yerine koymayı deneyebilirsin..
13 Yorumla
Soran+1 yılKendimi kocamin yerine koyuyorum kullanılan bir koyun olarak görüyorum
Soran+1 yılDavulun sesi uzaktan hos gelirrr
+1 yılmaddi durumunuz nasıl?
01 Yorumla
Soran+1 yılMaddi durum iste asgarinin iki kati
Para & Ekonomi konusunda 3,9b cevap paylaştı. Gelip ne yapacaklarmış. NE dangalak aileler var la
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yapayim ya
Allahım bana paragöz eş nasip etme inş amin
42 Yorumla
Soran+1 yılVen paragoz degilim istemiyorum erkek kardeşlerini o kdar erkegin icindr insanin sevisesi gelmez kocasıyla
Boşanırsın sen fazla gitmez
20 Yorumla
+1 yılSen Kim Oluyorsun Dış Kapinin Dış Mandali
012 Yorumla- +1 yıl
Senin gibi kizi 24 saatte boşardim. Hadsiz misin
Soran+1 yılKardeşlerin evde kiclarini buyuturken sen gidip sabahtan aksama kadr gebererek çalışmayı kabul edersen bu da sizin modern kullanılma malliginiz
- +1 yıl
Sende evde g.. tunu buyutuyon yatarak. Sen el kizisin sen kim oluyonkiii sen ne işe yariyon. 200 grmina guveniyosan guvenme sadece sende yok.
Soran+1 yılBen evde g. mu büyütup yatmiyorum. bulasik çamaşır utu yemek kocaya bide ilgi alaka bunlar ne oluyor. Yapmayalim da acliktan ölun. ve ayrica evdr 4 erkek 1 kaynana ve ben ben bunlara hergun hergun yemek hazirlamam. bu kadar
- +1 yıl
Kaç yaşındasın sen kız :-D nerelisin :) fena çetin bir kizsin. Sen su konuda haklisin. Kaynana ve kardeslerini bende istemem katiyen ayni evde. Ama sevgili kralice onlarada mini bir sureligine şans tanisan :) :) yasin kac ve nerelisin :)
Soran+1 yılAnladim dediğini ya boşver sinir kupuyum zaten
- +1 yıl
Sen %90 haklisin. Anne ve 3 cocuga ben bir hafta zor dayanirdim ayni evde. Yasini soyle merak ettim yaa
Soran+1 yılYa bosver yaşımi yaşlandım 2 ayda ya
- +1 yıl
Cok Fena bir kadinsin yaa :-D Gelimde banada bakkk :-D :-D
- +1 yıl
Gelimde banada bak dedim yaa. Yanlis anlama sakın. Cinsellik anlaminda demedim. :) :)
Soran+1 yılSende gel seni de evden tepikleyim :)
- +1 yıl
Ben masrafliyim ama cici kiz :-D kahvaltida cici bebe isterim :)
+1 yılSenin paran mi sanane?
112 Yorumla
Soran+1 yılKocamim parasi benim param. O sadece bana bakmakla yukumlu. ayri bir aile olduk biz
- +1 yıl
Senin ihtiyaclarini karşılıyor ise istediğini yapar. Git para kazan sende burda sürtecene
- +1 yıl
Bence de girişimci kadın iyidir
Soran+1 yılYaaaa hem eve para getircem hem her gun yemek bulasik kocanin istegi temizlik banyo her gun ben bunlari yaoacam kocamda sadece ise gidip eve gelecek yok oyle dunya
- +1 yıl
Senden her türlü fazla kazanacak
Soran+1 yılAyrica senin benim param yok evlilikte. Bizim paramiz var. biz nasilki her gün yemek yapmayi üzerimize gorev edindiysek kocada calisip eve para getircek. bu para ikimizin olacak. eger senin benim para varsa benim yaptığım yemegi sadece ben yerim o kadar
- +1 yıl
İyi de bende diyorum ki ailenin ihtiyacini karşılıyor ise geri kalan para seni alâkadar etmez.
Soran+1 yılNasil alakadar etmiyor? Bizim geleceğimiz var kocamla. o verilen paralarla ilerde yatirim yapar bişeyler aliriz ilerde çocuğumuz olursa ona en guzel seyler aliriz. bunlari kadin dusunur ve kadin evi yönetir
- +1 yıl
Yok öyle bir dünya.
Soran+1 yılSenin kardeslerin gelecegimi onemli kendi ailenin gelecegimi onemli. oncelik sirana bak sonra bana gel
- +1 yıl
Kardeşim karimdanda benden de her zaman önde olur.
Soran+1 yılTamam dusuncene saygi duyarım. sana bu cumleyi etmem hakli olduğunu gostermez. sadece düşüncelerimiz farkli tartisarak bir yola giremeyiz
+1 yılkız kardeş bakacak tabi ne nankörsün ya
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 3b cevap paylaştı. Baştan evlenmeseydin hiç birşey yapamazsın
14 Yorumla
Soran+1 yılYa ne bileyim ben boyle olacağını ya
Soran+1 yılYok cocuk cocuga para ayrilir ya cocukta yapamıyoruz
Açık açık konuş kocan ile
00 YorumlaKocana böyle devam ederse ayrılacağını söyle.
00 Yorumla
+1 yılohoo sen nasıl yengesin
10 Yorumla
+1 yılEşinle konuş bu durumu.
00 Yorumla
+1 yılKocanla açıkça konus bu durumdan rahatsizim de
00 YorumlaÇok çirkinsin
00 Yorumla
+1 yılEsine anlat
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılböyle karım olsun boşarım
00 YorumlaKocanı uyar söyle.!
02 Yorumla
Soran+1 yılOyle yapcam zaten insan evde rahat olamiyor 3 tane kanı deli insanlarin icinde
+1 yılDelirme ajsjsj
10 Yorumla- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Kocamin kardeslerine para vermesini yardim etmesini istemiyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler