Annemde babamda sosyal degiller. Babam asosyal tamamen. Insan pek sevmez. Eskiden her bayram annesigiile giderdi simdi o da yok.
Annem daha iyidir bu konuda misafir falan ağırlar sever ama babamdan dolayi artik onu da yapmaz oldu. Yok milleti niye cagiriyorsun, işten gelmisim dinlenmek istiyorum. Haftasonu tatilken çağırıyordu bir haftasonum var dinlenecek simdi beni disari gonderiyorsun vs derken misafir falan hak getire.
Akraba vs ile de pek iyi iliskilerimiz yok. Anne tarafim zaten uzakta yilda 1-2 defa gorusursek gorusuyoruz. Bize gelseler de babamin surati sirke satiyor. Ne zaman gidecekler diye bana soruyor.
Baba tarafiyla aramiz iyi degil babamin uzak durmasindan dolayi. Hicbirinin dugunune falanda katilmadik, babam tanidiklarin, akrabalarin cenazesine bile katilmadi oyle diyeyim. Kim gelsin, kim saysın, adam yerine koysunda gelsin ki?
Bayramlar bayram degil siradan gun bize. Kapimiz calmiyor, telefonumuz bile çalmıyor. Bir cocuklar caldi seker verdik o kadar.
Benimde pek arkadasim yok. Oyle cevrem yok. Dislanan biriydim okulda falan. Kimseye de zararim yoktu ama cevrem olsun baya istesem de bende de durum boyle. Ben istiyorum ama yok. Ozellikle babamda var ama o istemiyor. Biri tercih biri zorunluluk yani.
Oyle yapayalniz geciriyoruz her bayrami. Icimi huzun kapliyor. Kimseyle gorustugumuz yok. Insan yuzu gordugumuz yok. Hep ayni dongunun icindeyiz.
Babamin otel tatili, kultur tatili bilmem en tatili huylari da yoktur. Yasim 23 otel falan hic bilmem. Sehir dışı bilmem. Bayram tatillerinde boyle tatile gideceğimiz yerde yok.
Ayni evin icinde 365 gun boguluyorum. Yalnizligimiza üzülüyorum. Ne olacak boyle bilmiyorum. Evlensem dugunume kimse gelmeyecek ya. Ki evlenemem de zaten bu durumda gorucu bile olsa kim önerir ki beni?
Bu isler tanidiklar aracılığıyla olur bazen, bizde hicbir iletişim olmadigi icin bu durumlarda olmuyor. Cenazemize bile gelen olmayacak gibi bu durumda.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer