Aile & Toplum 30/30 oruç tutan var mı? kkartalgibii Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor . Güncellemeler+1 yıl Oruç tutmak farz mı 30/30 oruç tutan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,8b cevap paylaştı. Tutmadım. 1 0 Yorumla
pinkgirl98 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 84% +1 yıl Yoktur 1 1 Yorumla kkartalgibii +1 yıl Kızlardan yokturta erkelerlerin vardır heralde Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. O ne demek 1 3 Yorumla kkartalgibii +1 yıl Full oruç rakamdan ayında demek yoksa fire verdiniz mi demek Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Evet full tuttumOmrunde hiç oruç tutmak nasip olmayan kişiler parasini verir bir hastalıktan dolayi tutamistir kaza eder para kurtarmiyor yani Yorumla kkartalgibii +1 yıl Hayır tabikide para kurtarmaz Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl yokkk 1 2 Yorumla kkartalgibii +1 yıl Normal tabi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet normall Yorumla
HknTuran Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 86% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 538 cevap paylaştı. Ben varım 1 0 Yorumla
loky34ist Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 687 cevap paylaştı. Ben 😉 1 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. Tuttuk çok şükür 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Tutmadım.
Yoktur
Kızlardan yokturta erkelerlerin vardır heralde
O ne demek
Full oruç rakamdan ayında demek yoksa fire verdiniz mi demek
Evet full tuttum
Omrunde hiç oruç tutmak nasip olmayan kişiler parasini verir bir hastalıktan dolayi tutamistir kaza eder para kurtarmiyor yani
Hayır tabikide para kurtarmaz
Evet fire vermedim bu yıl.. 😄
yokkk
Normal tabi
evet normall
Ben varım
Ben 😉
Tuttuk çok şükür
Tabiide
Varrr
Ben varım
4 gün eksik var 🙄