AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
480Cevap
Biraz kafa dağıtmak diyelim ya da yarış oyunlarıyla gerçekte yapamadıklarımızı yapmak. Oyun oynamak kötü bir şey değildir abartmamak şartıyla tabi..
futboldan kusacak kadar iğrenırım
sıyasetten bırmılyon ısık yılı uzagım
pc oyunlarını hıc oynamadım desem yerı
kısacası OTUN DİBİYİM
Sadece erkekler degil bende bagimlisiyim ozellikle 'lol'un :D sebebi sanirim kucuklukten beri bu tarz oyunlar oynamam abimden gorup :D
Offf bitiyorum lol vb oyun oynayan kizlara bir warcraft bir diablo ya da call of duty falan oynicak sarilip sıkasım gelio :)
nickten belli oluyor zaten @vsyenedersintatlım lig ne? :)
@emirrrrrr gold3 ligler sifirlandiktan sonra hedef platin :D
lol oynuyorum ama ben iş için oynuyorum. tanınan bir oyuncu grubu çerçevesindeyim eğlenceyle alakası yok
Şimdi Söyle bişey var Kızlar sitrese sokuyor canın sıkılıyor odaklancak bişey lazım ve zaman hızlı ve tatlı geçiyor LoL candır gerisi Heycandır :D
Vallaha hayatında aşk meşk olmayınca oyunlara sarıyosun ya da internette takılıyosun olay bundan ibaret bu arada Lol aşktır :)
3 sene oynadım knight online onun Yüzünden ne Kızın yanına gidiyordum ne mesajına adam akıllı cevap verebiliyorum. Db malice attım tekle bir 10 ka geldi Çık bir Tür geri.
bence hayatımız çok boş boşlukları dolduruyoruz bir nevi oyunla hayatımız b*k gibi ne için yaşıyoruz bir sevişmek birde güzel arabalara binmeyi hayal etmek gibi :D
Evet erkekler genelde oyun bağimlisi ve sizde kendinizi erkeklere bir oyun gibi anlatır ve öyle gösteririsebiz sizde onlar için bir oyun olur ve 1. Sırada olursunuz ;)(
Erkekle hayatı bir oyun olarak görür ve oyunlardan keyif alır.
Zevk meselesi bazılarıınızın veremediği zevi eğlenceyi neşeyi aksiyonu lol verebiliyor
Şu soruyu cevaplayayım durmadan öneriyor.
Çünkü seviyoruz.
Inan eski sevgilim sabahtan aksama kdar oynuyodu. Wc icin kalkmazdi yani o derece ne lolmus bee :))
Senin gibi güzeli görmezden geliyormuş he :)
Ben böyle yavşama görmedim.
güzel :) :) hahahahahah
Clash of clans var bir baslasan sende birakamazsin :)
Sıkıntıdan oynuyoruz oynarkenoynarken bile sıkılıyoruz bos durmaktan oynuyoruz saygilar
:D illa bir sebep olması gerekmiyor
Kimse içinde oynamıyoruz şımarmayın ;)
Çünkü kadınlardan yana bize vefa yok. Bunun için vardır birtek Galatasaray 'ım!
Her ne kadar saçmalık gibi gözüksede bu sadece bizim ülkede biraz fazla
Açikcasi ben kuzlardan dikkatimi başka yöne vermek iicin bir oyuna basladim oyun sardi baya bir kiz seni reddedebilir ona çok baglandiysan hayatini mahvedip seni iki kat yaslandirabilir ama oyun sadece vaktini alir ve dikkatini oraya yogunlastirir
kızlar herşeyi yasaklayınca oyun oynamak kalıyor geriye :p
Bizim zamanımızda age of empires vardı da haftada bir oynardık. Yeni nesil kazma
Ben 27 yaşımdayım ve hergün pc oyunları oynarım.
Napalım? 500 yıl once erkekler ata biner ok atardı.
50 yıl önce köyde tarla sürerdi.
Biz napalım?
Lol oynamıyorum ama zamanında ko oynuyordum bağımlılığın sebebi zaten hırstır yani en iyi olma isteği tatmin etmek yoksa neden hesaplara milyarlar verir insan? :D
Lol haricinde oyun bagimlisiyim seviyorum zevk aliyorum
sayın @firetech_ de aşırı oyun bağımlısı. 109 tane oyun niye satın alır ki bir insan? o. O
@firetech
para rahatsız ediyor sana ne :P strateji ve zeka oyunlarını sever ve oynarım genelde. insana çok farklı şeyler öğretirler genelde
sana ne? bunu duyduğum iyi oldu!!!
@firetech...
Erkekler kendilerini eğlendiren şeyleri severler. Oyun da bunlardan biri. Ve küçüklükten gelen bir alışkanlık atariden gibi falan
Oyun candır ya :)) ama sevgili canandır <3 :$ sevgilim mesaj attığında pause yapar cevap verdiğimde devam ederim :))
Ben Öyle Değilim , Sadece Haxball Oynarım , Bağımlıda Değilim.
Bağımlı Olsaydım Eğer Coder Olamazdım
Ben de strateji oyunlarını seviyorum. Bir çeşit deşarj oluyoruz. Savaşmak genlerimizde var bizim. Oyunlarla idare ediyoruz işte. :)
Ne Lol'u ya? bir Knight etmez, tamam biri MMORPG biri farklı bir oyun ama, hani bir söz vardır. Gazoz olma, efsane ol hesaaaabı :D
Lol oynayanlardan bıktım be adam üniversite çağında hala online oyun bağımlısı git bir sosyalles üniversitede ki kızlarla takıl
Birine sinirlendin ve cevap veremedin diyelim. Oyunda öldürdüğün her karakter o kişi oluyor erkek için😂
Bilg mühendisiyim. Bir iki defa denedim 1-2 saat. Baktım hoşuma gidiyo zamanımı alıyo. Bir daha da oynamadım.
Cocukken ateri oynadım daha da oynamadım.
İnsanın saatlerini alıyo. Sana kattıgı hicbirşey yok
Ben CoC ve Knight oynuyorum sizden mesaj beklerken birseyle mesgul olmamiz gerekiyor o yuzden oynuyoruz :)
En büyük sebebi siz kızlarsınız. Genelleme yaparsak bir çoğunuzun totosu havada burnundan kıl aldirmayan kızlara denk gelen erkekler daha basit ve kolay şeylerle mutlu oluyorlar. Erkek Milleti basıt millet küçük şeylerle mutlu olabiliyorlar
:D::D LoL oynarken kendimi kaybedip feedleyenlere ana bacı girdiğimi biliyorum ya feci dalıyorum feci.. :( zaten veled doldu artık girmiyorumda :D
Online oyunlar ilerlemeli oyunlardır ve insan tuttuğunu koparmak ister illa şu seviyeye geleyim muhabbeti
bu kızların giyinmeyi süslünmeyi alışverişi sevmesi gibi bişey ben lol oynamam ama call of duty gibi nfs gibi oyunları oynuyorum hep
5 yıldır hiçbir oyun oynamıyorum çok gereksiz boş zaman nayt vardı halada var çok bağımlılık yapıyor lol de bağımlılık yapıyor istemsiz yani
Knight online da bir kere mcsarz ı kesmiştim ardından bir gülücük koydum bu mutluluk için yılları mı verdim onlarca kadınla ilişkiye girdim ama bunun kadar zevk almadım ya. s
oyun bagımlısı olmak kadın bagımlısı olmaktan kat ve kat dah ıydır
erkekler hiç bir zaman büyümezler ruhlarında küçük bir çocuk barındırırlar :D
Gerçek hayatla bağı kopanlar, sanal dünyada yaşamaya başlıyor.
ben de pek oynamam ama oynayanlar hakikaten çok fazla
bu arada lol ü hep çocuklar oynuyormuş :(
Kızlardan yüz bulammadıkları için
Kafa dağıtmak için
Bağımlı olukları için.
joygame legend online oynuyorum oyuna baslama sebebim eski sevgilim.
yoo bağımlı filan değiliz, Allah oyundan istek geldi ben kaçtım
bir çok oyun erkeklerin ilgi alanında olan şeyler olduğu için muhtemelen.
Oyunlardaki haz bambaşka, ama lol türü oyunlara kanım hiç ısınmadı.
aynen şu lole benimde kanım ısınmadı :D
Bişeyde diyemiyorum koca insanlar oynuyor hatta öğretmen adamlar :)
lol neki pes varken fifa varken acip oynamam bile o oyunu
Çünkü başka şekilde bu b*k gibi hayattan kafanı çıkarmıyorsun
Üstelik keyif veriyor :)
Ben sadece pes oynarım ama seninde takildigina bak erkekler ne yapsa illa batiyo gözünüze sizi aldatmamizdan iyidir
Evlendikten sonra sevgiliyle beraber vakit geçirilebilinecek şeyler bunlar 2 kişilik oyunlarda var :D
aslında sistemin uyuşturucu yöntemlerrindendir oyunlar.
tabi zeka geliştiren oyunları tenzih ediyorum:) ama kadınlarda çok oynuyor:)
Gereksiz triplerle ugrasmaktansa en itisi oyun... nasil kizlar makyajdi falan filandi. Erkeklerde mac ve teknoloji iste.
Ben lol kadar sacma bir oyun gormedim ve bu zamana kadarda oyle oturupta bagimlilik yapicak sekilde oynamadim hic benim icin varsa yoksa muzik :D
7 yasimdan beri online oyun oynarim benim için hayat felsefesi ama bukadar yillik oyun sevdami degistirecek biride var
Lol cocuk oyunu hic bir strateji gereksinimi yok. Dotada odaklanman gerek bircok nokta var ayni anda dota odaklanmayi arttirir o yuzden oynuyorum.
Ben şahsen kadinlarin tiplerinden nefret ettiğim için zaamanimi oyun oynayarak geciririm kadinlwrdan nefret ederim
Lol ilk çıktığında oynuyodum sonra ergen akımına uğradı ve kapattım. Fuck
Seviyorum oyunları be kardo :)