oyun zihni hoş tutar, erkekler genel olarak şiddeti içinde barındırır. ve her erkek bir şekilde asmalı kesmeli dövmeli vurmalı filan, bu yaratışta vardır. islam bile insan içindeki asma kesme kan dökme dürtüsü kurbanı farz kılarak önlem almıştır. bu tüm ilimlerce ispatlanmıştır. erkek hayvansı örnekte kibar dediklerimiz kedi, kaba dediklerimiz aslan, daha kabaları ise ayı olarak tabir edilir.
oyun ise insan beyni içinde 2 dürtüyü 2nci plana atar. birincisi seks , ikincisi şiddet.
erkeklerde yoğun olmasıda barizdir. çünkü erkek beyninde kendininde fark edeceği 1 dakikada 10, bilinçaltında 60 kez Seksi düşünür. şiddet bunun 10 katıdır, yani dakikada 100, bilinçaltında 1000 kez düşünür.
bir erkeğin vaktini ve beynini spor, oyun, film, muhabbet gibi şeylerle meşgul etmezseniz 24 saatde en az 5 kez tecavüz istediği bastırır ki, erkeğin bunu kontrol etmesi 3 kişiyle aynı anda kavga edip dövmesi kadar zor ve yorucudur.
şiddet ise; yine beyni meşgul değilse birilerinin sataşmasını ya da kendisi birilerine sataşarak aksiyon çıkartma çabasına girerki, zaten piyasada bariz görüyoruz.
sizler serseri diyorsunuz ama eşiniz çocuğunuzda serseri dediğiniz kişi kadar beyni meşguliyetsiz olursa aynı tona giriyor.40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aksiyon arıyoruz ve tembeliz bu yani 😄
317 Yorumla- +1 yıl
adam haklı ne -21
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende oyun bağımlısıyım ama erkeklerden özenmişliğim yok küçüklüğümden beri böyleyim :)
Ben daha çok strateji oyunlarını severim. Roma Total War tarzı. Oyun oynamak eğlencelidir, oyunun bir senaryosu var ve sende o senaryonun içindesin bunda rol alıyorsun ve ilerliyorsun bu yüzden keyifli. Ayrıca faydalı bilmediğimiz şeyleri öğrenebiliyoruz hatta İngilizceyi bile geliştirebiliriz. Açıkcası ben küçükken dışarıda arkadaşlarımla da gezerdim oyunda oynardım dışarıda arkadaşlar resmen boş boş muhabbet anlatıyorlar. Alakasız şeyler, ara sıra farklı şeyler oluyor o da birisinin dedikodusunu yapmak nefret ederim arkasından konuşup yüzüne söyleyemeyen insanlardan. Başkasının hayatı beni ilgilendirmez ki ayrıca yüzüne söyleyemeyeceğim şeyi arkasından hiç söylemem. Zamanımı boş muhabbetlere ve boş insanlara harcayamam oyunlar beni anlıyor yalnızlığımı hissettirmiyor :)66 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılşu an evlilik düşünmüyorum ama ileride belli olmaz :) Strateji oyunlarına bayılırım aksiyon oyunlarına da öyle. Ayrıca online oyunları da seviyorum. Legend Online oynuyordum hiç hile filanda yapmadım karakterim silindi durduk yere sinir oldum bıraktım oynamayı :(
- +1 yıl
dawn of war 40.000 oyna o da güzel oyun 10 ırk var eldar ol liderleri bayan :)
- +1 yıl
varol reis bende totalwarcıyım :)
- +1 yıl
Hep şöyle bir sevgilim olsun istemişimdir beee. Sınırlı sayıda böyle kızlar :(
Bende oyun bagimlisiyim erkekler olarak sinirlama derim tek neden ne biliomusun birilerine baglandiginda gidiyor oyun gitmiyor ilişkin de level atlayabilir misin sen ya da her level atladiginda karsina farklı bir bolum cikabilirmi ilişki tek düze dir dirdir da etmio atar da yapmio disari cikma falan da demio bu yüzden oyun oynuyrz
70 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
478Cevap
Lol tarzı oyunları oynayanları oyun bağımlısı olarak görmek cidden çok komik..
Bende bir oyun bağımlısıyım.. Ama MMORPG gibi konusu saçma kendisi saçma içi hile dolu kıytırık oyunlar oynamaktansa.
Fantazi açlığımı, Elder Scrolls, Witcher, Dragons age gibi oyunlarla,
Platform açlığımı, Prince of persia, Assassins creed gibi serilerle
Spor açlığımı da, Fifa Pes NBA gibi oyunlarla gidermekteyim..
Fps var birde ama mesela kesinlikle Cod denen piyasa malını oynamam... Oynadığım tek piyasa fps Far cry 3-4
Neden oyun derseniz?
Oyunlar erkeklerin içinde ki ata erkil yapıyı çok güzel bir şekilde tatmin etmekte.
Oyunda olsa belalı biri (gta) Kahraman biri (Witcher, Elder scrools, Dragon age) vs gibi oyunlarla hem öfkenizi hem de bişeylerin canına kastetme tatmininizi yapıyorsunuz (Oyunların hepsinde ölüm vardır)
Sebep bu başka sebebi yok.10 Yorumla
+1 yıl;-) Ağğhh kulağım biri benimi andı.. Kadınlar nedendizi bağımlısıysa aynı sebebdenolabilir... Çocuklsrda oyun bağımlısıdır. Oyunu herkes sever Ben bağımlı olmasamda steam üzerinden arkadaşlarımla buluşup sesli ve konuşarak onu serverda silahla kovalarım mesela.. Çocuklar oyuncak oynar yetişkinlerin asıl oyunu ise seks dir. Ama genelde ergenler bunu fazla bulamadığından oyuna fazla dalıyor olabilirler ;-) Seks konusunda sıkıntı yoksa pc de fazla oyun kovalamaz erkekler. Ama benim gibi arkadaşlarınla kahvelerde buluşacağına yüksek teknolojinin sanal gerçekliği arttırdığı dünyada biraz zaman harcamak güzeldir. Herkesin pc de bir oyun tarzı vardır. Sadece sen farkında değilsin. Oyun sevmem diyen kaç kişiyi bağımlı ettim. ;-) Azı karar fazlası zarar.. Sevdiklerinize daha fazlw zaman ayırın derim.
10 Yorumlanedeni şu gerçek hayatta insan istediğine ulaşamıyor bir hedef kuruyor çabalıyor çabalıyor sonra bir bakmışki olmamış mutlu olamıyor yani onun için kendini sanal aleme atıyor bilgisayar oyunlarındaki hedeflerine ulaşmaya çalışıyor başarısız olsa bile gerçek hayattaki kadar yaralamıyor onu mutlu olduğu bir dünya orası bu yüzdendir erkeğin oyun bağımlısı olması kızlar niye olmuyor diye sorarsan 1. onlara hitap eden pek fazla oyunlar yok olsa bile fazla meşkul etmiyor onu çünkü kafası rahat hayatta başarılı olamasa bile kocası ona bakmak zorunda buda bir teselli oluyor onun için sırtı sağlamda yani
00 Yorumla
+1 yılİnan o dünyaya bağlandığında başka bişey görmez oluyorsun, seni seven kişileri göremiyorsun, çevreni göremiyorsun örneğin ben 4 sene bağımlıydım Metin2 diye bir oyuna valla çokda para yatırdım yani sevdiğim kızada harcayabilirdim ama harcamadım gittim oyuna yatırdım yani anlayamıyorsun seni çekiyor bazı oyunlar, rekabet ortamı falan var ben çok zor kurtuldum bu sanal oyun dünyasından... Sevdiğin kişi varsa ve böyle oyun bağımlısıysa ona daha fazla sevgini göster yani sevgini hissettiğinde o dünyanın boş olduğunu anlayacaktır.
00 YorumlaBeyin sürekli öğrenme ve kendini geliştirme açlığı içerisindedir.
Oyunlar/Simülatörler/ Medya vs kaynakları örn tv. Sürekli bilgi yağdırdığı için ilgi çekerler.
Bu denkleme bir de sürekli trip atıp naz yapan günümüz kızlarını eklersek , erkek tercihini ,
istediği zaman kendisine renk/neşe/eylence verecek olandan yana yapar..
Malum, hayat zaten zor..
Buradan çıkarılacak ders , hayatımızın gülü olacağınıza dikeni oldunuz.
Yapay sevgi / aşk / seks veren şeylerin üretimi son yıllarda aldı başını yürüdü.
20 yıl sonra robot kız arkadaşlarla dolaşırız artık... renkli ekran yerine.00 Yorumla
+1 yılLolün kitlesi çok geniş. Kime elini atsan lolcü. Hal böyle olunca bir sürü arkadaşla oyun atmak güzel oluyor. Makara geyik dönüyor. Ve benim lolü sevmemin diğer bir sebebi yaptığın "playz" denen hareketlerin insanları etkilemesi ve geniş bir kitlenin anlayabileceği kapsamda iyi olmak kabul görülmek ve bunun sana saygınlık olarak geri dönmesi (hem gerçek hayatta hem oyunda) İlginç ama böyle. Şov amaçlı bana kalırsa oyunlar. Sadece lolde iyi oynadığım için hayatımda çok şey değişti. Gerçek hayatımdaki değişikliklerden bahsediyorum tabi ki. Hem aşk ilişkileri konusunda hem arkadaşlıklar konusunda. Ve hepsi iyi yönde oldu. Lolde ligimin artmasından falan değil.
00 YorumlaOyunların 86% ini oynayıp, yarı prof olanlar gerçekten; zevk, strateji gelişimi, mantık, aksiyon, yenilik ve fikir bakımından kendilerini geliştiriyorlar ayrıca GAMER'in tanımıda bu insanlardır...
Sadece LoL, sadece Wolf Team felan filan özenti oyunlarla ya da ömrünün ilk günüden beri oynadığı PES dışında oyun bilmeyip, onlarlada millete hava atmaya çalışıp, yendikleri çaylaklar ve gamerlarla övünenler sadece özenti, amaçsız, iki sene sonra boş işi olduğunu görünce Terk-i Oyun eyleyecek bebe şebelerdir. (Hem yaş hem işsizlik anlamında bebe şebe)00 YorumlaBayanların yaratılış gereği olarak ilgi alanları daha fazladır hatta bir araştırmaya göre bayanların gözü erkeklere göre daha fazla renk tonu gördüğü söylenir. Bir bayan en küçük aktiviteden dahi zevk alabilir. Hatta onu koca bir eğlenceye çevirebilir. Kadınların dünyası geniş ve bambaşka eğlencelerle dolu rengarenktir. Erkek öyle değil. Standart Mod. 12 saat çalış. Para kazan. Ömrü boyunda hiç bir zaman 4 4 lük dinlenmemiş bir beden. Sürekli kafasında dalgınlık, düşünceler, karamsarlıklar. Erkekleri aşağılamıyorum elbette kendini geliştirenler bu dediklerimden müstesna fakat genel olarak boş beyne sahip erkekler, boş işlerle meşgul oluyorlar.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Erkekler oyun bağımlısından ziyade; Toplumumuzun büyük bir yüzdesi teknoloj bağımlısı. Sokakta, otobüste, araba da en basitinden cep telefonu ile uzun uzun mesajlaşmalar. Teknoloji, elbette insanlık için büyük bir buluş. Ama, sosyal ilişkilerimizi etkileyecek, diyalogtan yoksunlaşmaya doğru gidiyoruz. Sosyalleşmeyi öldürüyor. Giderek daha az kitap okuyor, daha az sanatsal etkinliklere katılınarak toplumdan kendimizi soyutlamış oluyoruz. Oyun kısmına girmek ise, bence zihnimizi yormamak, beli bir hayat programı olmayan insanlar için söyleyebiliriz. Hayatımızı renklendirecek birtakım şeylere; en önemlisi her gün kendimiz için bir şeyler yapmak için gayret etmeliyiz.
00 Yorumla
+1 yılBir zamanlar oyun bağımlısı olan biri olarak yazıyorum şu anda oyun oynamasam da;
Bir şeylerin yerine geçiyor. Benim için bu yalnızlıktı. Sevilmemeyi, konuşacak kimsemin olmamasını... Hayatta kimse için bir şey ifade etmemeyi... Bunları düşünmemi engelliyordu. Oyunlarda bir anlam ifade ediyordum, oyunlarda kimse benim varlığımı görmezden gelemiyordu. Bu nedenle oynuyordum. Ve dışarıda görmezden gelindiğim her an oyunlarda geçirdiğim süreyi daha da arttırdı. Bir ara günün 20 saatini abartısız bir biçimde oyunda geçiren, gündüz gece kavramını bırak gün ay kavramını kaybetmiş haldeydim. O yüzden bu benim cevabım açıkçası. Ama bu bağımlılık kısmına cevap veriyor, her oyun oynayan tabi ki bu durumda değil.00 Yorumla
+1 yılben kendimden örnek vereyim mesela cod serisi age of empires 2 ve bunun gibi yüzlerce oyun oynadım bitirdim ayrıca 7 yıl darkorbit diye bir online oyunu oynadım bağımlı oldum bir ara sonra bıraktım ve şunu söyleyebilirim ki insanlardan göremediğimiz ilgiyi sevgiyi huzuru mutluluğu ve bir çok duyguyu oyunlar sayesinde yaşıyoruz ve bize sahte mutluluk verdiği için bağımlı değil bağlı kalıyoruz kısaca bu pis kötü dünyada kendimizi mutlu edebilecek geçici heveslere sarılıyoruz... Umarım anlatabilmişimdir saygılar iyi akşamlar...
00 Yorumla
+1 yılOyun oynamıyorsa çok nadir kitap kumaktan zevkalan %5 lik bir kesim var. Oyun oynayanlar %50 hem oyun hem fanatik %15 sadece aşırı fanatik %10 %35 de hafif futbol ilgilenir geri kalan vakti afedersiniz karı kız olur orda burada karı kız keser reelde olsun sanalda olsun. I yüzdenbi bbakıma oyun oynayanlar daha masum ama bir o kadarda aptallık oluyor çok vakit kaybettim ben de oyun hastasıydim. Şimdi ise spor ve kendimi geliştirme cabasindayim akademik olarak.. Ve sevdiğim bir kız var onunlada evlenirsem hayat bana güzel çocuklarimi yetiştirmeye adarim kendimi :)
00 YorumlaOyun benim hayatımdır, oynadıgım tüm oyunları sayamicam; çünkü parmaklarıma acıyorum.
Asosyallik olsun, ortamdan kaçıyorum. Kaçınca da yapacak bir şeyler olmalı demi o yüzden de diyebiliriz :)
Bir yandan da kendimi iyi olduğum alanda geliştirmek istiyorum ve oyunda gayet iyiyim o yüzden oyuna devam ediyorum :) Bir arkadaş demiş, refleks vs... Aynen katılıyorum, oyun insanların hayal gücünü pratikliğini ve tabi ki de reflekslerini geliştirmesine yardımcı oluyor. Kiii "LoL" refleks ve zekâ gerektiren bir oyundur.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimse de çıkıp "oyunlar da, kitaplar-diziler-filmler gibi sanat eseridir, neden bağımlısı olunamasın ki?" falan dememiş ya, yanarım ona yanarım. Onca manyak senaryolu oyun var l*n , insana bir şeyler katan. En kült filmlerle kapışacak kalitede video oyunlar var, hangi dünyada yaşıyorsunuz siz? Oyun deyince aklınıza sadece silahlı ve yarışlı içi boş oyunlar geliyorsa ben sizin o aklınıza turp sıkayım zaten. Online saçmalıklara hiç bulaşmadım. Onun haricinde oyun bağımlısıyım. Ne var bunda?
Dizi-filmi keyifli vakit geçirmek için izleyen insanların dolu olduğu bir ülkeden başka nasıl bir bakış açısı beklersin ki?00 Yorumla
+1 yılZevklere karışılmaz, senin de olmazsa olmazların vardır hayatında.
O zevke de karışırsanız şayet muhtemelen oyun tercih edilir emin ol :)
Erkeklerin kadınlara oranla daha az zevk alarak yaptıkları şeyler vardır hobiler de.
Tabi çok fazla abartmak sağlıklı değil o ayrı.
Her oyunu oynuyorum neredeyse, bir dönem League of Legends oyununu da ciddi derece de oynadım.
İşimdeydim de gücümdeydim. İşten gelir 4/5 saat oynadığımı hatta sabaha kadar oynayıp öyle işe gittiğimi bilirim.
Anlayacağın genellikle sevildiği için oynanan oyunlardır ki, oyunu basite indirgeme. The last of us, walking dead, game of thrones, heavy rain, fahrenheit oyunlarına bakıp hikayelerini okumanı tavsiye ederim.
Bu yazdıklarım ve benzeri olan bazı oyunlar film tadındadır. Bence mısırını alıp oturup izlemelisin derim.00 Yorumla
+1 yılOncelikle tam bir lol karsitiyim, dotayi ve dotanin cakmasi olan hon u beceremeyenler icin üretilmiş olan bir oyundur lol ve 7 yas ile 40 yaş arasi ozelliklede cocuklar tarafindan oynaniyor cunku dota guzel ve zor olduğundan oyuncular tutunamayip birakmislardir. Gunde 5 6 saat dota oynadığım zamanlar oldugundan dolayi biliyorum son iliskim adeta ilgisizlik yuzunden bitmek uzre kiz arkim daha iki gun once 35 tane kafeyi aramis tel ile, dusunun. Artik bunun icin sunu soyliim, lise hayatımı knightonline bittirdi, uni yi de dota, son sozum, "Knight online, hayat offline, hayat online knight offline" !
cok doluyum cokk...00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirincisi pc oyunuda bir hobidir insan zevk aldig keyif duydugu seyleri yapmak ister bu insanin dogasinda var bunun hor gorulcek yani yok yani bunu hobi olarak goruyoruz...
Ikincisi oyun oynama zekayi geriye goturmez aksine ileriye götürür cunku bir yandan beyin dusunurken bir yandan el ve göz koordinasyonu sagliyor insana refleksler güçlendiriyor
ucuncus sizin yuzunuzden oyunlar adamin stresini atiyor bazen tam otomatik silahla sizi vurmak isteyince oyuna girip binlerce mermi yagdiriyoz stres atiyo insan. Sanki size sıkıyormuscasinaaaaaaaaaaa!00 YorumlaKızların o kadar tribini mi çekeceğiz iki eğlence için. bir bilgisayar bulup oyun oynamak daha basit ve eğlenceli.
KIz arkadaş edinmek çok lüks bu memlekette. Erkekler kızlara 10 birim sevgi ve ilgi gösterince sevgili olması gerekiyor kızların ama Türkiye'deki kızlar 1000 birim ilgi ve sevgi bekliyor. Sanki tanrıçalar ve tapınmamız gerekiyor gibi bir durum var onların akıllarında.10 YorumlaEski kız arkadaşım da çok oyun oynardı. Hatta dün gece Skyrim kurmuş oynuyordu. Erkek-Kız olayı değil aslında zevk meselesi. Aşırısı kötü. Her şeyin aşırı kötü olduğu gibi kötü. Bütün gün kitap okumak da kötü mesela. Ben de oyun oynarım. Hava soğutur, kitap okuyamayacak kadar dalgındır kafam oyun oynarım. Kötü değil oyun oynamak yani. Ama her şeyi ihmal edecek kadar oynuyorsa insan o zaman kötü işte. En kötü şey televizyon izlemek, onunla ilgili de bir eleştiri alalım o zaman :)
10 Yorumlaşahsen bende oyun bagımlısıyım bir kız olarak nedenide hoşuma gidiyor yeni insanlar arkadaşlıklar stres atıo insan yulgang2 candır 60 level şifacıyım tozunu attırıyodum oyunun hoş şimdi kapandı ayrıca öyle oyunlardaki herkes erkek Cennette gibi hissediyorum kendimi öyle olunca :D
10 Yorumlakızlarla alakası yok
erkekler doğası gereği savaşmayı yarışmayı tercih ederler.
oyunlarda yarış vardır, savaşma vardır, aksiyon vardır, tutku vardır, level atlama vardır
bu özellikler erkekleri oyuna doğru iter.
erkeklerin futbol sevmesi de bununla ilgilidir21 Yorumla
+1 yılKızlarla alakası yok. Benim her hafta sevgili değiştiren (ki hiç tavsiye etmem bu davranışı) ama oyun bağımlısı arkadaşlarım var. Tamamen zevk meselesi bir de gerçek hayatta başarılarının takdir edilmemesinden kaynaklanıyor. Onlar da ekranda yazan "Harikasın!, İyi iş başardın..." gibi kelimelerle bu gereksinimlerini tatmin ediyorlar. Ha bu arada ben de onlardan biriyim :D
00 Yorumla
+1 yıl-Trip atmazlar, istiyorsan fişi çek.
-Rahat bırakırlar istiyorsan aynı anda iki oyun oyna. Onu kapat ona başla
-Istersen ses de çıkarmazlar. Konuşmazlar
-Sürekli mutlu etmek, eğlendirmek derdindedirler
Ve en önemlisi bıraktığınız yerden devam edebilirsiniz.00 Yorumla
+1 yılOyun bağımlısı değil de çok oyun oynayan biri olarak konuşuyorum; biz erkekler yapacak daha eğlenceli şeyler bulduğumuzda oyun oynamıyoruz :)
Ki oyunun (bilgisayar değil sadece) her yaşta her insana gerekli olduğu bir gerçek
hatta bilimsel bir gerçek00 YorumlaLeague Of legends ( LOL ) Oyunda yetenek Gerektiren Bir Meta Olduğu İçin , Ve Bir Kişinin Hatası Tüm Takımı Yenilgiye Götürdüğü İçin Bazenn Diğer Oyuncuların Hırsını Yanımızdakilerden Çıkartıyoruz :) ya da En Ufak Bir Hatada Oyun Kaybedilebildiğinden Tüm odak Noktası oyun Oluyor , Özellikle oyun Sonlarına Doğru Yaklaşmayın Bence bu oyunu Oynayanlara :=
00 Yorumlaerkek oyun bağımlısı
kadın alışveriş ve sosyal ağ bağımlısı
bunların sebebi açık, ruh bozukluğu ve iman zayıflığı
başka sebepler aramayın
ellerinizi allah'a açın samimi olarak dua edin ve sabırla bekleyin bak nasıl düzeliyor
ulan kendi kendinize sorun çıkarıyorsun sonra ben neden böyleyim diyorsunuz.
ayrıca verilen cevaplara bakıyorum da yazarlardan aklı başında insan yok gibi (:00 YorumlaBen ozellikle herkesin esit oldugu oyununlari severim. Acikcasi ben biraz kendini begenmis biriyimdir. Kimseye kendimi ovmem oyle degil ama icten ice iyi oldugum konularda cok iddaali ve hirsliyimdir. Esitlik olan oyunlar gercek gibi degiller, gercek hayat adaletsiz. Sartlar esit oldugunda zekami ve bezerilerimi cok daha iyi gosterebiliyorum.
00 Yorumlasanane? canımız sıkılıyor eğer oyuncaklarımızı elimizden alırsanız. tecavüz ederiz :D bu mantıkla haraket ederiz çunki erkekler kızlara nazaran daha fazla yüz kat daha çabukl sıkılan bir beden bir beyine sahipdir. bunalımız zaten yaşamla ölüm arasında ufacık ine deli kadar bir şeyimiz var bide erkekkler neden şunu yapar neden bunu yapar sanane kardşeim sanane batıyomu
00 Yorumla
+1 yılGeçmişi unutmamı sağlıyor, anlık sıkıntı stres alıyor, geçmeyen zamanı hızlandırıyor, dünyadan biraz olsun koparıyor (uyuşturucu etkisi), dostlarla rekabet-eğlence yapmanı sağlıyor, asosyalsen veya kızlar bakmıyorsa yardımına koşuyor (hayır ben değil bir arkadaşım :D), ders yükünden sonra kafa rahatlığı sağlıyor, dikkat toplamama yardımcı oluyor, hızlı karar vermene yarıyor. Ve daha birçok sebep :)
00 Yorumla
+1 yılLol, wow, ko, metin, silkroad, gunz online... ve bu tür pvp tarzı oyunlar hic bir zaman bitmiceği icin gorsel olarakta göze hos geldigi icin bazen herseyden daha önemli olabiliyor. Ben knight oynamak icin sevgilimden ayrildim. Ama ben yilmadim direndim kendimi gelistirdim daha. da ilerlere geldim o. O şaka bir yana okuluda bu sebepten biraktim. Sonra ailem benim yzumden ayrildi. Ben şu an bekar evinde kaliyorum. Ama noooldu? Hala vazgecmedim. O. o
02 Yorumla- +1 yıl
Lol PVP'mi :D
- +1 yıl
Hic oynamafim onunla wow. u :) legue of legend ten bahsediyoruz dimi bu arada?
- Aile & Toplum konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılBenden ötürü oyun bagimlisi olan sevgilim vardi. Ps oyun salonlarinda sabah ezanini az duymadik :)) hele şu zombie'de kacinci level'a kadar dayanabilecegimizi denerken... Oyun dedigin, sevgiliyle oynandi mi daha zevkli olur, try it ;)
45 Yorumla- +1 yıl
Dünyada senin gibi daha çok kız olmalı :D
- +1 yıl
Merci :)
- +1 yıl
Laaack opsmu? zombie b
- +1 yıl
Black ops I & II, zombies evet. MW2 de iyidir, black ops multiplayer candir :)) sirf online oyuna girebilmek icin kirdirmamistim ps3ü (Cod icin konusacak olursak)
7 yaşından beri oyun oynuyorum bunu ancak yaşayan bilir mesela kitap okumak film seyretmek falan neyse oyun oynamak da öyle farklı bir dünya. Ama bu yaşıma kadar ne sosyal hayatımı ne de sevgilimi ihmal ettim oyun yüzünden. O çok yanlış ama hobi olarak oyun oynamak süper bişey. Koca adam oldum hala da oynuyorum işten sonra akşam kafa dağıtmak için
00 Yorumladeveye sormuşlar neden eğri diye nerem doğruki demiş konumuzla alakası yok ama güzel bir söz ile giriş yapayım dedim... ben kız arkadaşımdan ayrıldım onunla iken sürekli telefonda facede ya da beraberdik..
ortamlarda geziyordum ama o gidince geri kalan herşeyide kendiyle götürdü. ve yapacak pek birşey kalmadı zamanımı nasıl doldurabılrım diye düşündüm ve buda oyunlar dizi kitap ile oluyor malesef:I00 YorumlaErkek gücün simgesidir. oyunlarda da kontrolu ele alarak en guclu oldugunu kendine ispat eder erkek. bir nevi ego tatmini yani. ama gizli bir ego. mesela kucuk cocuklar bile top oynarken en guclu ve en iyi futbol oyuncunun ismini kendine yakistirir. yaratilis yani. kizlarda bole bir ego olmadigi icin onlar da bole bir sorun yok. onlarda da guzellik sorunu var tabi. en guzel olmak isterler her zaman.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 356 cevap paylaştı. 2de bir bu soru karşıma çıkıyor bir cevap salliyim dedim. Siz küçükken barbie bebeklere özenirdiniz ya hani. biz erkek çocuğu olduğumuz için savaş, silah böle şeyleri seviyoruz. Jason stathamıda izleyince allluaah diyip oyuna girip sağı solu kesiyoruz. olay budur..
00 Yorumla
+1 yılValla bende çözemedim sabah okula kalkamazdım slot kapmak için sabah 6.30da kalkardım 30 saat uyumamışlığımda oldu yeri geldi rüyamda mahalleye meteor attığım zamanlarda sonuç ne diye sorarsan beynimi skym. özlüyormuyum oynamayı köpek gibide özlyrum ama tekrar başlarsam ne üni biter nede bendeki bu oyun sevdası
00 YorumlaBana sorarsan oyun oynamak ya da iyi oynaya bilmek bir sanatir nasil resamlar en buyuk resimlerini yaparken hic ara vermezler mesela ben lol oynarken cildiriyorum bilgisayari paramparca etmekte artik usta oluyosun sinirden sonra birden birakinca boslukta kaliyosun iyiki ps3 üm var diyip most wantid 2 yi takip yanliyosun sacma oldu :D
00 YorumlaBen oyun bağımlısı değilim. Kişiden kişiye dğeişebilen bir durum sanırım. Sizin çevrenizdekilere göre yorum yapmışsınız onlardan daha iyi cevap alacağınızı düşünüyorum. Konuşulmuyor ise bir yolunu bulmanızı tavsiye etmekten başka bir şey gelmez elimden. :)
00 Yorumlaşimdi bir kızın Lol oynamadığı için anlamasını beklemiyoruz tabiki ama şuna dikkat oyuna başlandığı andan itibaren yaklaşık 30-40 dakika hiçbişeyle ilgilenemiyorsun ara verme şansın yok ara vermeye oyundan çıkmaya kalktığın zaman bir kamyon küfür yersin ki Tr server ında oynuyorsan x5 küfür yersin :D hadi küfürüde geçtim takımındaki insanların hakkını yemiş oluyorsun oyun da olsa haksızlık pek de hoş değil
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılDota varken lol u kim ne yapsin? Bende oynuyorum valla, kafa dagitmaya birebir
78 Yorumla- +1 yıl
@mutttalip dota lolden önce piyasaya sürülmüş bir oyun çakma olma olasılığı hanginin acaba :D
- +1 yıl
lolü geliştirenlerin de dota yapımcıları olduğu gerçeği? @mutttalip
@techweil harbi, noldu ki?
@ibo07010 dota 2 candır gerisi heyecandır :D - +1 yıl
@Emirrrrr dogdurur, sonucta hepsi ayni elden cikiyor :D
@Concealed bir avuc kadariz ama fena degiliz ya, acikca soyleyeyim benim ozel gunume denk gelmezse efsaneler yaratabilirim ama diger turlu soz veremem sans meselesi :D
+1 yılben dota 2 bağımlısıyım ama şunu söyleyim hobi olarak düşün sizler nasıl makyaj ya da dizileri seviyorsunuz biz de öyleyiz ama bir erkek oyunu sevmiyorsa ondan biraz kork derim onu aklı devamlı başka işler de olur ;) oyun oynayan dan zarar gelmez sadece kafa dağıtır
00 YorumlaBen LOL oynamak için kendime boş zaman yaratmayı çok severim. Helede uzun bir süre yoğun bir iş temposundaysan bir kadınla oturup muhabbet etmek yerine action dolu bir oyun oynamayı tercih ederim. Çünkü stres ve sürekli kafada işlerin birikmesi oturup sohbet etmeye engel olabiliyor. Benim bahanem bu diyebilirim :D
00 YorumlaOyun oynamayı seviyorum. oynadığım bir sürü oyun var beni eğlendiren kafamı dağıtan başka bir şey yok gibi. ayrıca lol'ü sevmem Dota oynarım https://i.imgur.com/klHBq.gif
00 Yorumlabence şu da bir gerçek ki dışarıda ki sosyallikten sıkılan insanlar da var... bir çok kişi toplum içinde ya kendini ifade edemiyor ya da etmekten çekiniyor ama internette istediği kişi olabiliyor... anlatmak istediğim internette de bir sosyal ortam var oyunlarda ve bu ortamda istediği kişi olabilir ya da olmak istediği kişi için uğraşabilir. .
00 YorumlaBende oyun oynamayi coks everim ama muhabbetini pek yapmam
Lol oynatanlardan nefret ediyorum hic bitmiyorum muhabbeti: ondan sobra q yu bir vurdum eleman... Bune ln :D
Hacim sen oyina olan duakunlugumuzu anlamassin cunku muhtemeelen iyi oynayamiyorsun :D00 YorumlaKadınlar kendini fazla beğendiği ve kasıldıkları icin onlarla oynamak yerine joistik ile oynamak cok daha iyidir (:
şaka bir yanada.. erkek hicbir zaman icindeki cocugu öldüremez... 7 de neyse 70 de odur...10 Yorumla
+1 yılevde boş boş oturruyoruz ders çalışmıyoruz hayat umrumuzda değil ne yapıcaz peki ? önümüze gelen kıza yavşıycaz yataga atcaz ki hayatımıza bir renk heycan gelsin ya da oyun oynıycaz oyun oynamak en kolayı bu yüzden oyun işte
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl6. sınıfta pc yeni alındı hep oyun oynuyordum knight Online... Bir kıza aşık oldum msn den ekledim kız benimle resmen dalga geçti çok kırılmıştım... Ceza gülay işte ergen şarkıları dinleyip oyun oynuyordum... Kız için msnden yazacak diye oyuna ara veriyordum :)
Neyse yaş 19 daha 2. Bir kişiye aşık olmadım aşk acı çekmek demektir benim için... Oyunda ban yedim bütün emek boşa gitti bende oyunları bıraktım şimdide filmlere sardım 600gb yakın film arşivim var..00 Yorumla
+1 yılHayatta uğraşırken keyif aldığı şeylere meyil eder insan, bu erkekte pc oyunudur, kızlar da giyim, makyaj, alışveriş olabilir. Yani burada yadırgamamak gerekir. Çünkü erkek ve kadının beyin yapıları farklı. Erkeklere göre de kadınların tırnak boyaması çok mantıksız gelir. Ayrıca her erkekte pc oyunlarından hoşlanmaz.
00 Yorumla
+1 yılZaman geçirmek için. Sizin alışveriş tutkunuza, modayı takip etmenize veya magazin programlarını dikkatle izlemenize bir şey diyor muyuz? Bir zamanlar Knight Online'ye iyi sarmıştım. Lise hayatımı mahvetmişti, öss den bir gece önce bile oyuna girdiğimi hatırlıyorum. Sınavdan gelir gelmez bilgisayar başına geçmiştim. Sonra oyunun içine ettiler bir daha doğru düzgün oyun oynamadım.
00 YorumlaEn güzeli oyun batak okey felqn ya da pc oyunu. ne yani kızın afedersin dötünden ayrılma dolan dur peşinde her anında onla ol sözğnden çıkma ondan sonra basit insan muamelesi gör tekmeyi ye terkedil o mu olacaktı.
10 Yorumla10 yaşında Knight Online Başladım , her sabah kalkardım , uykumdan feragat ederdim. 2 sene önce bıraktım , 2 hafta önce tekrar başladım. Aslında bağımlılık yapmıyor sadece oynamak zevk veriyor , isim yapma çabaları tanınma çabaları , emek veriyorsun. Ama bu oyun basit bir oyun değil , çoluk çocuk oynayamaz.
00 Yorumla
+1 yılönceden oyun oynamazdım , taakii sevgilimden ayrılana dek... kimi sevgiliyi unutmayı kadehlerde arar kimisi unutmanın imkansız olduğunu , tek ilacın zaman olduğunu bilir ve en iyi zaman öldürme aracı olan oyunlara adar kendini...
00 YorumlaAnlayamazsın :D
Beni en büyük çeken heronun yaptığı vuruşlar adamları öldürmesi:D
Ya oyun kumar gibi kazandıkca insan bırakamıyor.
Hele toplu bir şekilde oynandığında epey eylenceli oluyor.
Kızlar ama gerçekten o zevki anlayamz00 Yorumlaeğer sevgilisi yanındayken oynuyorsa sıkıntılar vardır. onun ilgisini çekmeyi başaramıyordur kadın.
bana soracak olursan günde 10 saat bilgisayar oyunu oynuyorum diye bağımlı mı oldum hemen? bana bağımlıymışım gibi gelmiyor.00 Yorumla
+1 yılOyun sevmeyen erkek mi olur ben kız halimle seviyorum onlar nasıl sevmesin :D
50 YorumlaAile & Toplum konusunda 867 cevap paylaştı. Lol nasıl bir oyun? Daha önce hiç oynamadım, buradan duyuyorum sürekli.
Oyun bağımlılığına gelince, bağımlı değilim. Bir tane online oyunda hesabım var, onda da yıllardır durduğu için hesap bırakmaya kıyamıyorum o yüzden.00 Yorumla
+1 yılLoL oynuyorum ama 3-4 günde bir giriyorum. Maksatta arkadaşlarla evdeyken bile birlikte zaman geçirmek. LoL oynayan kız sayısı (ki güzellikte 1. sınıf bayanlar tanıyorum oyundan) efsane derecede yüksek diğer oyunlara göre.
00 Yorumla
+1 yılIcimizdeki cocugu öldürmeyecegiz , yasasin Blizzard iyi ki varsin activision..
52 Yorumla- +1 yıl
Riot u da eklersen en sevdiklerim :)
bunlar hep egoist türk kızlarının yüzünden kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannediyolar o yüzden erkeklerde kendini oyuna veriyo . Sizin 250 gr mınız altındı demi pardon unutmuşum tek sizde var o 250 gr başka hiç bir kadında yok egoist tipik türk kızları... !
00 Yorumla- Devamını Gör (457)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat