AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
480Cevap
Benim sevgilim de oynuyor hatta sende oyna falan demişti. Bu lanet oyunlar yüzünden kavga bile ettik :D Karışmak istemiyorum hani eğleniyor tamam da azıcık benimle de ilgilensin ya
bir tutturdunuz bnle ilgilensin benle ilgilensin. bu turk kizi kadar ben ci e bencil kiz yoktur... kedimisiniz siz habire ilgilenek?
Oyun bağımlısı erkek türleri:
1. Asosyaldir arkadaşı yoktur
2. hayattan güya bıkmıştır oysaki hayatın ne olduğunu bile bilmez
3. sıkılmıştır ve kendini oyunlara adapte etmiştir
..
ve ayrıca moba hayatınızı yiyip bitirir öldürür sizi
Bende merak ediyorum bunu evlenip 7/24 oyun oynayacak bir adam neden evlenir
Erkeginin dikkatini çekmezsen oyuna yönelmesi doğaldır bence Çünkü gerçek hayatta mutlu ve hecaveren olaylarla pek sık rastlaşmayan erkekler sanal dünyada bunu ararlar
@Yiqit91
Dünya neden erkeğin üzerinde dönüyor kardeşim?
Illa kadının dişiliğini kullanması, türlü türlü entrikalar çevirip erkeğin sorumluluğu bilmesi gerektiğini illa öğretmesi mi gerekir?
sen hayatnda kac tane kız gordun kose basında ıcıp sevdıgının adını haykıran. ya da kac kız gordun onu gıyme bunu gıyme saga sola bakma dıye kıskanan. ya da hangı kız bı erkek yururken uzun surelı bakar. hangı kız cıcek alır bı erkege. ya da kac kızz gordun yolda hem cınslerıne satasan benım sevgılımemı baktın sen dıye. kac savas cıktı bı kadının 2 cıft sozuyle. demek ıstedıgım konu kadını olunca bı erkek ıcın butun eglencesı huznu sınırı huznu degısır. bı lafıyla uzulur kızar sevınır vs. sen bu erkegı nıkahtan sonra herseyınızı paylastıgın halde. oyundan kafasını kaldırmıyosa kı erkek yaradılıs ya da hormon geregı bunu yapamazda. ama sana yapıosa sen dısılık falan yapma arkadasm kalsın hıc gerek yok. bı kedı yavrusunu sutle bıle yanına getıremıyosan uzak dur kedılerden...
@Yiqit91 öğreneceğin çok şey var çocuk!
Hayat senin kanın deli olduğu kadar toy değil.
Evlilik ciddi bir iş, fazlasıyla olgunluk gerektirir.
Zamanı gelince beni çok iyi anlarsın ama bu kafayı değiştir!
Evlenip 7/24 oyun oynamak diye bir durum söz konusu olamaz zaten. 7/24 vaktini ayırıcak kişiyle zaten ne evlenilir, ne de zaten evini geçindirebilir.
Bu kadar oyuna ön yargılı olup mecazi bir terim kullanılsa da altında yatan önyargıdan kurtulmanı dilerim.
E çünkü zevkli ve çok çeşit var. Herkes kendi zevkine göre bir tür bilgisayar oyunu oynabiliyor, fps dir stratejidir. Ayrıca dışarı çıkıp eğlenmek için tonla para harcaman lazım, oyunlar bedava torrentler sağolsun.
Sende kendine göre bir oyun bul oyna, emin ol seversin.
Erkekler atraxsiyonu seven bir yapıya sahiptir hareketi ve değişikliği severler ayrıca oyunlar vurdulu kırdılı çoğu iyiki oyun var dersiniz stresimizi orda boşaltıyoz iyi bişeymi değil tabi çözüm sosyal olmak eskiden tel veya pc mi vardı o dönemde nasıl oluyordu
ya evet yani bende böyleyim ama napalım sanki hayat çok eğlencelide insan yani bir aksion macera istiyo bizde onları oyunlarda buluyoruz ve genellikle pc lerle erkeklerin arası daha iyi o yüzden de olabilir :D
oyun bağımlısı tipler genelde 90 ve sonrası kafe tayfası olarak belirli süre bir internet kafede takılmış tiplerdir. o dönemde aile baskısından ders baskısından kaçmıştım internet kafeye orada alıştık online oyun oynamaya falan eski sevgilimde senin gibi bu durumdan şikayetçiydi kızla ilişki yaşamaya başladıktan sonra 5-6 oyun birden oynuyordum bunalıyordum sıkılıyordum bir zaman sonra onunla zaman geçirmekten bulantıyorsunuz ulan bizi pis kadınlar !
Kafa dağıtmak ya da günün stresi bilindik sebepler ama en önemlisi ilişkiniz varsa ve o ilişkisinden sıkılmışsanız ve yeni bir ilişkide istemiyorsanız sise morfin gibi uyuşturucu etkisi olduğu için
Yapacak bir şey olmadığında oynarım. Zamanında asosyallik derecesinde oyun bagımlılıgımda vardı ama o zamanlar kızlarla olan hayatım berbattı. Şimdi sorsan oyunların yüzüne bakmam. Kız arkadaşımla vakit geçirmek varken lol'de ne dıye vakit harcayım.
Kişiye göre değişir bu soru Etrafındaki kişilerden sıkılmak , Dışarda öz güveni olmayıp kendisini oyuna vermek , Sosyalleşecek kadar cesaretli olmayıp kendisini sanal dünyada tatmin etmek, yapacak birşey bulamamak vs vs. sıralanabilecek daha çok şey var.
Çoğu değil hepsi. Yeter ki onların tarzına uygun olsun. Kimisi; macera, aksiyon. Kimisi ise, spor oyunları oynamakta. Çünkü yalnızlıklarında bunlarla vakit geçirerek başka şeylere kör olmuşlardır.
öyle denk gelmiştir bence bir çoğumuz boş zamanları olduğunda oynuyor. ayrıca verilen örnekteki hiç sevemediğim Lol ü kızlarda sabahlara kadar bağımlı olarak oynuyorlar.
Sorma ya kiz arkadaslarim hep bundan sikayet ederdi napim butun son cikan oyunlar var ustelik dev gibi ekranda online bir sekilde oynamaya bayikiyorum su siralar pes 2015 ve cod advancad warfare takiliyorum ;)
Erkeğin aradığı oyundan ziyade heyecandır, kızlar erkeğine heyecan veremiyorsa erkekte gider oyun oynar. Kızlara tavsiye, erkeğe bir oyundan daha çok heyecan vermeye bakın =))
27 yaşımdayım ve hergün oyun oynarım. Sevgilim olsaydı belki oynamazdım :D Yok yok, oynardım. Ama bu kadar oynamazdım. Seks gibisi varken oyunlara bu kadar vakit harcamak niye :D
Valla benim tek oynama amacim gercek hayattaki can sikici seyleri unutup kafa dinlemek bir nevi hayattan beni soyutluyor ve mutlu ediyor
size birini animsatti mi?
Reel hayatta hedeflerine ulaşamayan insanlardır onlar hayatının detaylarına inersen görürsün.. Bu kanıtlanmış bir veridir.. Dışarıdan alamadıklarını oyunlardaki karakterlerin üzerinde sağlamaya çalışırlar..
Aynen. Ben de o yüzden oynuyom.
Ben de eskiden sabahtan akşama kadar need for speed veya age of empires oynardım.. Ama zamanla geçiyor..
Yani bu senin yaş grubunla alakalı bir şey..
Age of gibi oyun zor bulunur.
Halen ara sıra ilk versiyonunu oynamaktayım..
Oyun detaylandıkça ve grafikler güzelleştikçe zevki azaldı sanki..
Ben de düşünmüştüm bir ara bu konuyu baya ama sonunda kadınların alışveriş bağımlısı olanlarıyla aynı kapıya çıktığını fark ettim. Bir süreliğine de olsa unutmak, rahatlamak ve düşünmemek için. Güzel vakit geçirmenin ayrı bir yolu.
muhalif cevap
kadınlar neden alışveriş bağımlısı
x2 kadınlar neden ağlar
x3 kadınlar neden tayt giyer
x4 combo ( kadınlar neden topuklu giyer )
Neden durmadan makyaş yapar x5 comboo
ya şimdi siz kızların bakımları ve yapacak işleri vardır ama erkekler yemek yer okula veya işe sonra boşlar bir şeyler yapması gerekir onlarda oyun oynar umarım yardımcı olmuştur ;)
Bende bağımlıydım eskiden şimdi kurtuldum çok şükür. İnsan sürekli farklı şeyler istiyor doymuyor, kolay ve zevk verene kapılıyor nefis sonra ardından gelen bir bağımlılık işte.
Los Santos Çarşı Alayına Karşı :D
https://i.hizliresim.com/04LkYo.jpg
icindeki cocuklukdan o kardesim :D hic bizaman gercekten buyumediklerini gosterir bu ama genel degil :D
Yaw he he
Oyunlar onları çekiyor. Benim arkadaşımın kardeşi vardı çocuk odaya girince konuşmuyodu bizide konuşturmuyodu tam bir oyun mayağıydı. Öylelerinin kafalarını birbirlerine vurmak istiyorum.
Tam bir sigara gibi bir bağımlılık ben günde 12 saat oynardım fakat şimdi bilgisayarın başına dahi geçmek istemiyorum bırakmak için çevrenizi arkadaşları değiştirmek şart yoksa imkansız evliliği bitirme noktasına bile getiriyor
Sokakta gidip birileriyle dalasmaktansa oyunda cikartiyorum stresimi. Yaris, savas/strateji, aksiyon bunlarin hepsi gercek hayatta yapamadigimiz icin sanal hayata yukleniyoruz. Seviyoruz yani... Asosyalleri katmiyorum tabi :D
# Bende oyun bağımlısıydım, Metin2 Cs1.6 Lol Knight Silkroad Wolfteam ve daha fazlasini gün icinde oynuyordum. Hem yapacak bisey olmadigindan hemde zevkli bir oyun. Ve oyunun icinde rekabet oldugundan en iyisi olmak icin cabaliyorsun.
Hayatinda cinselliğe fazla önem vermeyen erkekler ya da uzun süredir yalniz olan erkekler ya oyun bağimlisi olurlar ya da maç bagimlisi.(normal oyun oynayanlar ve maç izleyenler hariç tabi. ben bagimlilik derecede olanlardan bahsediyorum)
ya kizlar kadar populer olmuyoruz genelde cok bos vaktimi kaliyor ve aksiyon & eglence amacli oyunlara vuruyoruz kendimizi :)
Kesin var ya bu kızlar oyunlarıda kıskanıyorlardır şimdi çok ilgileniyoruz diye bu nasıl bir zavallılık ya :) hem ayrıca oyun var oyun Lol' u 7 den 70'e herkes oynayabilir ve oldukça zevkli hem zeka hemde çabukluk gerektiren anlamlı bir oyun. Diğer çeşitli oyunlar kişinin zevkine göre değişir ama online oyun türünde değilse bağımlılık yapmaz o oyunlar.
Oyun oynarım
-niye oynuon?
Kitap okurum
-niye okuyon
Ders calisirim
-nye bukadar calision
Program, oyun yazarim
-nye gec yaziyon
Yemek yerim, derse girerim
-nerdesin yarim saattir?
Benim sevgilim boyle napcami sasirdim oyun oynuom bende zaten herseye karisio :d
Oyun sanırım bizde bir kafa dagıtma olayı çünkü biz içine giriyoruz ve kendimizi sadece ona veriyoruz rahatlatıyor bizi bir nevi mutluluk 😎
Yok bazen vakit geçirmek ister insan genelde oyun pek oynamam ama oynarsam maça kızı oynarım. Gerçekten çok şahane
Bende bir ara bagimliydim baktim cevremdeki insanlar gelisiyo ben de tik yok ondan beri oyuna adim atmadim simdi o yillari yeniden yasamak isterdim
Belki de hayatında o erkeği mutlu eden, saran tek şey oyundur, oyunlarla vakit geçirmek gerçekten keyif verici.
Aslını sorarsan sadece 1 karakter ile yaşamaktansa bir çok karaktere ( oyun karakterine) bürünmeyi seviyoruz. Tarzımız havamız bu. Bir kişi değil bir karakter değil. Bir den fazla kişi ve bir den fazla karakteriz :)
LoL artık neredeyse futbol kadar bilinen birşey haline geldi ve artık profesyonel bir spor dalı olarak bakılıyor (eSpor) ben LoL oynuyorum fakat tüm günümü pc başında geçirmiyorum :)
kaç aydır ilk defa düzgün bir soruya denk geldim oyun bağımlısı değilim ama harbiden çok var özellikle şu Lol oyunu üniversitede lol muhabbetine denk gelmek ne demek bilir misin sen? :D
Ben bir oyun bagimlisiyim bir bölümü gecmek icin sabah ezanina kadar oynardim babamdan annemden yedim azarim haddi hesabi yoktu zamanimda tamamen boşlukdan oluyo bagimli hale geliyo insan asosyaleşiyo
FPS tarzı oyunlar oynarım silahlı yani oradaki aksiyon falan bir mücadeli huuuu anlatılmaz yaşanır bee o adamların kafasına kafasına sıkarsınya kendimi işid gibi hissederim alayına diss :D
Farklı ülkelerdeki farklı bağımlılıklar düşün ve içine şartları, yaşayış biçimlerini kat. Kızların ve erkeklerin yaşayış biçimlerini kat içine. güzel bir sonuç belirir kafanda bence
Hee oyun oynamayacktıkda, kızlarla oynayacaktık sanki :P
Yetişkin erkekde maça önem verir
Şimdi bunuda neden dersin sen?
Benim moralim bozuksa bir sıkıntım olduğunda kafa dağıtmak için yalnız kalmak istediğimde oyun oynarım birçok erkekte bunu yapar.
erkek dıye ayırmamak lazım herkes sıkılınca oynuyor erkekler daha kabılıyetlı kızlar oyunları oynamayı pek beceremıyor ondan :D
Sevdiğim bir oyunu açayım 6 saatten aşağı kalkmam akşam 6 da yemeği kaçırdım birde üstüne bunu gece 12'de fark ettim :D
Bana göre olay şu genelde oynanan oyunlar bağımlılık yapacak tarz da bir defa oynayan kopamıyor 😊 tabi özentilikte var o oynuyor ben niye oynamıyorum 😉
Adrenalin erkeklerin cinsel hormonlarından sonra ikinci ağır basan hormonudur kızların çikolataya olan aşkı gibi farz et...
lol'un ne olduğunu bile bilmiyorum daha ama boş zamanlarımda oynarım. cod, nfs, pes falan fiston işte. bağımlı sayılmam.
oyun konsolu (game pad) çağının çocukları bunlar. Gayet normaldir. Kızlarda da çok oyun meraklısı var merak etme. ama tabi erkekler açık ara önde...
bilmiyorum ben tam tersiyim hiç oyun oynamam sevmiyorum oyun oynamayı. Lol nasıl bir oyun merak ettim şimdi.
çocukların bu oyunu oynarken anne avrat sülaleye ettiği küfürlerden haz aldığı oyun
erkek değil mi seks konussa seks bağımlısı, sigara icse duman tiryakisi, oyun oynasa oyun bağımlısı, cocuk v. s arkadaş artık bizi bir rahat bırakın..
Sevdiğin biri var mı varsa onu unutmak için yanında aşk müziği ya da aşk acısı müziği dinlerseniz acınız dahada depreşir iyice tam manasıyla g*t OLURSUNUZ
stres atmanın ucuz yolu
zengin olsaydım yatım katım uçağım olsaydı stres atmanında farklı yolları olurdu
Bahsettigin erkeklerin yasi kac acaba cok merak ettim. Calisiyorlar mi hayat tecrubeleri var mi, hayatta ne gibi sorumluluklari var? Coluk cocukla takilip gorduklerini tum erkeklere genelleme yapiyorsun gibi geldi bana.
LoL oynayan arkadaslar gercekten hardcore asosyal. Tamam bizde sosyallikten gebermiyoruz bizde o yollardan gectik ama üniversitede okula gitmeyen lol oynayan tanıdıklarım var. Gerçekten yazık harcanıyorlar
Hayır kizlar yüzünden degil odunluktan :) çünkü ne zaman bir ilişkiye başlasam bu oyunumun sonu oluyor çünkü yaşamam gereken çok daha güzel şeylerin olduğunun farkinda an bir insanım :) ve şu an için oyunlara mahkumum :(
Erkekler enerjileri yuksek yaratilan canlilardir bundan mitevellit o enerjiyi ya capkinliga harcicak ya da oyunda e tabi karizma olmayan adamda mecburen oyuna düsüyo :-D ama eger sevgilin oyunla ilgileniyo diyosan bosver sevin :-D
Oyun bağımlısı diyince peltek konuşan, teknoloji ile arası çok iyi olan şişman adamlar geliyor aklıma.
Gerçeklerden sıyrılma uzaklaşma kafa dinleme motoru soğutma yöntemi diyebiliriz terapi gibi ;) Alışveriş gibi düşün :)