AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
480Cevap
Zevkli oyunlar çünkü. İnsan başladığı zaman bırakamıyor. Hastalık giiibii._.
Can sıkıntısı + Yapacak başka bir şey olmaması + Stres + Eğlence amaçlı + Sosyalleşme amaçlı
Yep.
iş ev ev iş okul dışarıda ilgimi çeken bir şey yok hava da kapalı akşam 5te karanlık evde napayım kitap oku oku nereye kadar :d
Erkekler aradıkları ni dis dunyada bulamiyorlar. mesela kimseyle arkadaslik yapamiyorlar ama sanal dunyada herkez bizim arkadasimiz :)
Kaçış olarak görüyorum ben oyunları gerçek hayatta sahte insanlar var ama sanaldaki oyundaki şeyler sahte olmasına rağmen gerçek gibiler.
7 yıl knight
5 yıl warrock
2 yıl level r
bir çok oyunun serisini bitirdim
Şimdilerde farming simulator serilerini oynuyorum habere ekip biçiyorum :-)
Hollanda, Polonya, İngiltere başta olmak üzere bir çok arkadaşında skype üzerinden 6 saatlik WoW PvP'sinde dönen geyiğin tadını alırsan anlarsın. Maksat muhabbet, biraz da strateji...
Teknolojik aletleri ve onlarla yapılanları seviyoruz ama ergenler hem cinslerinden bir kademe yüksek olmak için oynar. Eskiden de atari salonları ve bilordo salonları meşhurdu :)
boş işler işte ama genelleme yapmamak lazım ben mesela oyunları indiriyom hiç oymadım şu an 500 gb oyun arşivim var bir tane oynadım ondada baya sıkıldım zevk için indiririm ama oynamam
O motorun kopurtmesi falan anlayamassınız diye biri gelir falan şaşma :D erkekler geç buyur ondan o:D
Ahahah çok iyiydi :)
Teşekkurler:)
ama O motorun kopurtmesi falan anlayamassınız...
:D :D :D bende anlamıyorum çünkü :D :D :D
Aha geldi işte:D
e gideyim o zaman :/ :/ :/
Hemen de alın:-/
Online oyuna bulaşmıycan hocam call of oynıycan yatıcan. 4 ay kadar oynadım 18 yaşındaydım silkroad olduydu her tarafım. Neyse ki erken teşhis hayat kurtardı.
Kızların ev işleri neyse erkeklerinde oyunları... Yani boş zamanları daha çok olabiliyor ve 5 kızdan 2 si oyun oynarken erkeklerden 5 erkekten 4ü oyun oynuyor. Saygılar :D
Siz bayanlar yapmaniz gerekeni yapiyor ve ilgilendiginiz halde ilgi bulamiyor ve oyun oynaniyorsa ozaman normal değil. Ama siz ilgilenmeniz gerektigi gibi ilgilenmiyorsaniz ozaman normal ;)
Hiç oynamıyorum ama yorumlara bakılırsa oynamak lazımmış :D
Kahvehane köşelerinde sürteceğime, evde pes oynamayı tercih ederim.
oyun arada sırada genelde film izlerim ya da sosyal paylaşımlarda takılırım sağolsunlar çömezler facede hiç rahat vermiyor kendimi soru bankası gii hissetmeye başladım onlar yüzünden hiç bişey yapamıyorum zaten :)
Lol, knight tarzı oyun oynayan kişilerde asosyallik fazla oluyor bütün hayatları o oyun ve o oyundaki sohbet arkadaşları ve orda dönen sohbet oluyor bu yüzden lol pişmanlıktır alo 189 lol bırakma hattı.
#banadedi Hayat zaten bir oyun dostum. Oyun içinde oyun oynamayı çok görmeyin biz erkeklere. Hem bu oyunu sadece erkekler değil hemcinslerinde oynuyor. ;) Gerçekten sevdiğim için oynuyorum ben. Yapacak çok şeyim olmasına rağmen.
Aynen oyle oyunlar insani refleksini ve görsel zekasi olumlu yönde etkikiyor ben bağımlı değilim ama fena oyun oynarim online tabanli oyunlari hiç sevmem lol gibi
ben az önce lol e takım arkadaşı aramak için görüş beyan ettim :) öyle diyosun da ama LOL de başka be
sende league of legendsdeki kız karekterleri görsen sende bağımlı olurudn :DD
Oyuna bağlanacağımız şekilde yapıyorlar oyunları o yüzden karşim :/
Az önce eskiler geldi aklıma sinirlendim açtım oyunu ne dert kaldı ne keder
Tüh yaa..! Sanırım ben de bir oyuna başlamalıyım :-)))
Hayatta başarısız olan kişilerin orada bişiler başararak sanal alemde kendini avutmaktır.
Oyun oynamasında ne yapsınlar?
Iyi ediyorlar canlarini sikan kızlar için vakit kaybetmek mi yoksa oyun oynayıp mutlu olmak mı
aksiyon aramıyorlar sadece tembeller!!!
ben hariç :D
Oyun bir gibidir, size kuaföre gitme demek gibi :D. Saygılar
Kızlardan uzak durmak için ve kafa dağıtmak için oynardım. şimdi ise kızlardan hiç bişeye vakit bulamıyorum :)
Çünkü kızlar evcilik oynarken...
erkeklerin çoğu babaya özenip çalışır..
Kızlar büyüdüğünde Erkekler ancak imkan bulup çocukluklarını yaşarlar!!!
Ben Cso nexon oynarım harika bir fps oyunudur, yemin ediyorum o oyun için kız arkadaşlarımı defalarca ektiğimi bilirim (:
Oyun oynamak iyidir bütün sinir stresini bir anda alıyo ayrıca otun oynamaktan başka yapıcak ne var bu dünyada
Kizlar yuzunden oynamiyoruz sen sok sen iptal boyle kizlarin kafasini masaya vura vura yok etmek istiyorum Can sikintisindan oyleyiz kizlar ne alaka
Oyun oynamak bizi asıl dogamiza geri çeviriyor şöyle düşünün oyun dışında çevrenin istediği kisiler iz ama oyunda kendimiz olu veriyoruz 😊
Şahsen eskiden olsa sevdiğim için derdim ama artık yapacak birşey olmadığı için lol oynuyorum zaman kaybı
GTA - Fifa - Pes - CS dışında hayatım boyunca oyun oynamadım. Online oyunları da hiç sevmem.
Bide NFS vardı.. Başka da gelmiyor.. En son kaç yıl önce oynadım kim bilir.
Bf4 oynuorum loldan hiç zevk alamadım. Ayrıca çpk canım sıkılırsa oynuyorum... bazıları bağımlısı...
tamamen iç güdüsel biz kızlar nasıl giyinmeyi süslünmeyi alışverişi vs hoşlanıyorsak onlarda oyundan hoşlanıyor
türkiye şartlarında sosyal yonumuzu geliştirmemiz pek mümün değil bu büyük açıklığı d aoyle kapatıyoruz bence
gerçek dünyada alamadığımız heycanı orada alıyoruz
ben totalwar oyunlarını seviyorum
cantır haflayf gibi oyunlarıda az oynamadık
ama şimdi sosyal ağlara takılıyorum çok nadir oynuyorum...
Kesinikle Kızlar Yüzünden bir erkeği Üzmeyen tek şey Oyundur :) bir kadına bağlanırsın Seversin Seni Üzer Bırakır Gider Pişman Olursun Ama LoL de Pişmanlık yok Güzelim :)
kimseye katlanmamak için kimsenin nazını çekmemek için kimsenin orasını burasını kaldırmamak için egoistlerden nefret ettiğimiz için oyun oynamayı tercih ediyorum.
oyun candır ya... yalnızlığa birebir böyle oynarken dünyadan da kopuosun :D
ama şimdi bir kız arkadaşım olsa onla gezmek varken niye oyniyim orası ayrı :D
Abi kızlarla bazı oyunları oynayamıyoruz. Mahalle baskısı dolayısıyla sağolsunlar... Biz de oyun oynuyoruz. Ben bağımlısı değilim ama Need For Speed serisi yüzünden hayatımın 3 senesini almıştır...
Cunku onlarin sesini kisabiliyoruz onlardan daha cok zevk aliyoruz kzilardan goremediğimiz ilgiyi oyunlardan goruyoruz buda bizi daha cok bağliyor bilmem analatabildimmi...
Siz kızlar canımızı yakınca kafamızı bozunca kafayı dağıtacak birşeyler bulmak zorunda kalıyoruz :/ hap mı atak? Ot mu sarak? Ayrıca lol iğrenç geliyor bana
Bende LOL oynarım seviyorum ve eğlenceli geliyo nedense o ortam :D
Kız arkadaşımız olsaydı ona bağımlı kalırdık O da olmayınca Candy Crush Sağa bagımlısıyız
Erkekler Oyunu sever. Kafa dağıtır. Günün stresini atar.
oyun oynayan adamdan zarar gelmez, yeter kı benımleyken oynamasın!
Profil fotomda var hatta starcraft hastasiyim hdjdhs
Bende Star Wars Old Republic bağımlısıyım star warsla ilgili ne varsa bağımlıyım
Vakit geçrmek
orada zaman harçamasam elalemin kzıını öpcem xd
Gitsin kumda oynasınoynasınlar , benim işim olmaz oyunla felan
Ben de arada oyun oynarım. Herhalde bunun sebebi erkeklerin içinde sakladığı o ufaklık olmalı. ¦¬)
Ben oyun sevmiyorum hayatımda çok az yer kaplar ki şu an bilgisayarımda oyun namına bişey yok:)
Kız arkadaşım olmadığı için sabahtan akşama kadar oyun oynuyorum
oyun oynamayı bırakıp etrafına baksan, belki kız arkadaşın olur.. Bu tercih meselesi.. kız arkadaşın olmasını istemek / istememek ile alakalı.
ben istiorum olsa zaten oyun gibi bişeyle bukadar kafamı yormazdan oyun adı üstünde
Biz büyüyemiyoruz sizin gibi :) Ondan olsa gerek bu oyun aşkı, bazılarında ise bağımlılık :)
şu an lol oynuyorum ve haklısın galiba :(
. Ayrıca çook tatlısın :)
gelsene beraber atalım :)
bu gece benim gecem full keyif yapıcam gelsene <33333
Kızlar vermeyince napsın garipler oyunla vakit geciriyolar
Lol nedir hala bilmem ama cod2 yi oynayan bir grup bulursam kayitsiz kalamam :) boş vakti çoktur onların ondan