AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
480Cevap
Sevdigim icin tabi insan devmedigi icin neden yapsin kizlar yuz vermeyince insan diger hoslandigi seyleri yapiyor
yapcak bişey yok bide kızlar da merak sarmış oyuna millet takılıyor :) ben oyun oynamam en fazla pes :)
Sadece playstation oyunu yani futbol bağımlıyım 200 lira hesap ödedim o yüzden eve aldım artık hafta sonu bağlı kalıyorum:)
Knight Online oyanardim sabahlara kadar :) ne gunlerdi ya şu an Ygs ve Lys den baska birsey düşünmüyorum :(
sen ne yapıyorsun mesela boş zamanlarında sakın kitap okuyorum deme :D , ayrıca lol oynayan çok kız var
Gerçek hayat çekici gelmiyor da ondan
Ben üniversiteye adim attiktan sonra bıraktım o isleri. ama ne yalan soyliyim call of duty acayip sariyordu :)))
Sıkıntı, eğlence için arkadaşlarlada bu oyunlari oynarken genelde beraber oluyoruz muhabbet oluyo oyunlar sayesinde bol bol küfür etmeyi oğreniyoruz oda ayri tabi :))
genelde işsizsiz demek istemiyor arkadaşlar ama işi gücü olmayan ne yapsın? ders merste çalışmıyor gel iki CS atak ya da LoL 1 el atak diyorlar bakmışın bağımlı olmuş.
Ben lol oynuyorum ama sosyallifimde oldukca fazladır fazla kacırmamak gerek sadece ki ben profesyonel bir oyuncuyum okulda okul bilgisayarda bilgisayar
oyunlar reflekslerini geliştirir (tabi manda gibi 7/24 başında oturmadığın sürece) ve erkeklerin yapmak isteyip de yapamadıkları şeyleri yapmasına olanak tanır
Ben hiç bişeyle sürekli oynayamam konsol pc iskambil satranç domino arkadaş spor sevgili çocuk anne KARDEŞ Doğa hayvan komşu kitap var bir şeye takılıp kalmamak gerek
Çünkü oyun oynamak süper bir şey. Küçükken siz de çok oyun oynasaydınız siz de severdiniz. Ailenizin yetiştirme tarzına bağlı. Benim erkeklerden daha bağımlı lol oynayan kız arkadaşlarım var.
Erkekler her zaman çocuk tur ve sizn ona sunu yap demeden yapmazlar kilit nokta sensin aslında eğer seviyorsan söyle ama o seni sevmiyorsa hic uğraşma bence
bir kız olarak bende oyun bağımlısıyım:/
ama LoL falan hikaye ya. LoL oynayan ergendir zaten. Outlast gibi oyunlar varken.
Outlast ile lolu nasil karsilastirabildin merak ediyorum lol oynayana da ergen demeler falan Allah ini ssviyosan oyun oynama bir daha ihtiyaci yok firmalarin sana ; D
Tur olarak alakasiz 2 oyun yani. d
Özellikle Bazı oyunlar (benim için lol hariç) Bazı kızlardan daha alaa daha ilgi çekici daha eğlenceli. Bu kızla oturup kitap spor film konuşmak yerine oyun oynamak daha zevkli
Sen Ko oynayanlar ile çıkmamışsın daha pkdayken ev boş desende dönüp bakmazlar. :D
benım karşiim lol oynuyo. Deprem olsa yerinden kaldıramazsın.
Oynamayan var mı oyun! Google yazın playstatıon oynayan maymun bile var
kim biz mi oyun bağımlısıyız.
+9 dolu depo arkası satılır pm pls
Sacmalik ya bilgisayar oyunlarinin cogu. Insani fiziksel ve mental olarak tembellestiyor
Hayatta en azindan oyunlarda skor yaparak kazanabilmek icin
Siz kızlar sinir hastası ederseniz dolayisiyla erkeklerde stresini bu yolla atarlar. :)
basket football oynuyorum ama bağımlı değilim pc oyunlarını 18 19 yaslarımda oynardım
not askerde gerçek silahları kullanınca hevesim kalmadı
Kızlar beklentileri karşılayamayınca ibre ya oyunlara ya da başka kızlara dönüyor :)
vakit öldürmek ve eğlenmekl için oynuyoruz, zevk meselesi :)
kızlara bağlanacaklarına oyuna bağlanıyorlar.
size bağlansalar daha mi iyi yani?
Oynarken yaşamın sıkıntılarından tamamen ariniyorsun
Evet erkekler cevaplayın?
Ben değilim muaf tutuldum bu sorudan 😄
eski sevgilimi unutmak için. siz erkekleri nasıl güçlü sanıyorsunuz sırf bu oyunlar sayesinde
Ben siteden tanistigim. yeni kzi arkadasimlar oynuyorum cokta keyifli :)
siz genelde çocuklarla çıktığınız için baban ne oynuyor?
bir oyunumuz var ona da karışmayın:)
Kızlarla takılsak daha mı iyi?
valla knıght online oynuyorum 10 yıldır resmen oyunseksuel oldum tek askım o
Tek oyun tanırım Dota allstar lol oynayan bebeler dotayı beceremeyenlerdır :)
Zamanım var oynuyorum olmasada yaratır oynarım dışarda telefonla oynarım farketmez yani
kızların çoğu neden instagram da?
Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?
sevismeyi tercih ederim oyun oynamaya fakat sektorde eksik cok :))
oynadığım tek oyun fifa ve pes ti.. o da hergün değil, ayda yılda 1 kere
oyun bağımlısı değilim.
Lol mü? senden duydum. benim bildiğim bir lol var o da ecnebilirin gülücük yerine kullandıkları lol
siz oynatmadığınız için
Bu yorumdan sonra yorum yazamadım. Aynen bundan dolayı.
dedikodu edip olay yaratmaktansa oyun oynayarak sinir stres atıyoruz ondan :D hep bu kızlar ;))
Bölüm ler için Kızla Buluşmak Playstation için Düğün Ertelerim
ben değilim sevmemde nadiren oynarım sıkılıyorum hemen
Başka seylere bağımlı olacaklarına bırakın da oyuna bağımlı olsun zararı olmaz
Oyun bağımlısıyım ama öyle lol mol saçma sapan oyunlar oynamam oynadığım zaman da boş vaktim olduğunda falan :)
bağımlılıktan oynuyor benim sevgilim aman oynasın dışarı çıkmasındansa :D
bende çok severim oyun oynamayı ama yalnız kalınca ya da sıkılınca. hayatın kendisi zaten bir oyun oynuyoz işte rolümüzü
adamı karısı sevgilisi oraya gitmicen buraya gitmicen die adamda nabıo bilgisayardan oyun oynuyyaım bari dio :D
ve sonra ya ben ya bilgisayarın diyorlar :D
Olgunluk meselesi :) siz kızlar 15 yasında hamile kalabilecek durumda iken biz erkekler sokaklarda bilye top oynuyoruz
vakit öldürmek için ideal. ne yapah kitap mı okuyah. hiç sevmem.
bu aralar clash of clans #YGOUCV8
ya kızlara canım sıkılıyor cod da adam vuruyom kendime geliyom :D FOReVER CALL OF DUTY :)
kızlardan hayır yok kendini oyuna veriyorz ne yapalım
kızlar kendileriyle oynamamıza izin verdi de biz mi oynamadık :D
Aslinda hepsi degil. Bazen oyun yerine oyuncak bulanlar da vardir :-)
asosyallikten dolayı dışarıda bulamadıkları ortamı sanalda arıyolar
Ha sosyal olsak dışarda adam vurabilecez yani :)
sosyal iletisim oyunlarını kast ettim veya counterde kız görünce o ölmesin diye kendini ölüme atan arkadaşlar gibi mesela bunu anlamıyosan kafanamı sokmam gerek * budalası
Valla üzerine çok oyun oynanan bir milletiz belki ondandır ,) "iletildi"
tek rakibim Call Of Duty ona bakılırsa sizde barbie bebekten vazgeçemiyosunuz...
Oyun oynamak çocukluktur uzak durmak gerek arada bir kafa dagıtmak amacıyla 10 dk takılınır o ayrı
Oyun oynamaya çocukluk olarak bakıyorsan şayet bastonunu al ve internetten uzaklaş, nitekim internet çoluk çocuktan geçilmiyor :)
Nitekim ben iş dolayısıyla Sürekli pc başındayım ve nitekim facebook gibi saçma sapanşeylere takılmıyorum ve oyun oynamıyorum yeni fikirler edinmek yeni şeyler ögrenmek amacıyla kullanmaktayım oda boş vakitlerde boş vaktim fazlaysa benim suçum ne?
Lol ne bilmiyorum oyun sadece telefonda oynuyorum #D tek bağımlılık burası