Aile & Toplum Ramazan'ı şerif Bitiyor Kimleriniz Üzülüyor ne hissediyorsunuz? Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben çok üzülüyorum Ne ara geldi geçip gidiyor 😥 İnşallah Yine gelir Güncellemeler+1 yıl Bitsin Kurtuldum falan diye Hadsiz Ahlaksızlar görüş yapmasın engellenir Ramazan'a saygı duymayan çekecek cezasını zaten Ramazan'ı şerif Bitiyor Kimleriniz Üzülüyor ne hissediyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı. Vallaha ilk kez Ramazan'ın bitmesine bu kadar üzülüyorum 1 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evet üzülüyorum.. Hatta komşumuza olan manevi ablamda az önce üzgün olduğunu belirtmişti.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben bu ramazan adet düzensizliği yaşadım resmen 15. gün oruç tutamadım bunun burukluğu var :( 0 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Ne çabuk bitti 1 1 Yorumla Cod2009 +1 yıl Ben de böyle düşündüm Nasıl girdik ve şu an Elveda diyip gidiyor 😥 Gelişin de çok sevinmiştim gidişi üzüyor Rabbim Seneye ve nicesi Ramazan'ı şerif Sağlıklı sevdiklerimiz ile birlikte ulaśabilmeyi nasip etsin İnşallah amin Yorumla
Ra__On Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl bir şey değişmedi benim için😂😂 sadece ekstradan akraba ziyaretleri cekecem 😬 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl yillar geciyo ben hala bekarim 1 1 Yorumla Cod2009 +1 yıl Erkek mi arıyosun sen Umarım Seni gerçekten seven güzel erkeğe denk gelirsin Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,9b cevap paylaştı. Allah nicelerine nasip etsin inşallah 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Vallaha ilk kez Ramazan'ın bitmesine bu kadar üzülüyorum
Evet üzülüyorum.. Hatta komşumuza olan manevi ablamda az önce üzgün olduğunu belirtmişti..
Ben bu ramazan adet düzensizliği yaşadım resmen 15. gün oruç tutamadım bunun burukluğu var :(
Evet içimde bir burukluk var
Ne çabuk bitti
Ben de böyle düşündüm Nasıl girdik ve şu an Elveda diyip gidiyor 😥 Gelişin de çok sevinmiştim gidişi üzüyor Rabbim Seneye ve nicesi Ramazan'ı şerif Sağlıklı sevdiklerimiz ile birlikte ulaśabilmeyi nasip etsin İnşallah amin
bir şey değişmedi benim için😂😂 sadece ekstradan akraba ziyaretleri cekecem 😬
yillar geciyo ben hala bekarim
Erkek mi arıyosun sen Umarım Seni gerçekten seven güzel erkeğe denk gelirsin
Allah nicelerine nasip etsin inşallah
Bir yanım sevinçli, bir yanım hüzün.
😕..