Tatil & Seyahat Tati̇li̇n son günü üzülür müsünüz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Evet geldik tatilin son gününe yarın Adana sıcaklarına dönüş var son gün nişanlım havuzun keyfini çıkarıyor sizde tatil bitince üzülenlerdenmisiniz Tati̇li̇n son günü üzülür müsünüz? Cevapla Tatil Soruları Nişan Soruları Havuz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Devam ediyor halen üzülmüyorum 3 11 Yorumla Meredian +1 yıl Kötüsün Yorumla Hayalet3939 +1 yıl Ne güzel daha gidemdik ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye kotuyum Yorumla Meredian +1 yıl Biz çalışıyoruz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bizde çalıştık hep şimdi keyfimize bakalim Yorumla Meredian +1 yıl Ben neden bakamıyorum 🥲 valla doktor olmak canım Yorumla genco3405 +1 yıl O sahilde denize mi girilir yahu 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niyeymis Yorumla genco3405 +1 yıl Çok dalgalı dikkat et dalga cekebilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aliskinim bişey olmaz teşekkür ederim genede☺️🙏🤗 Yorumla genco3405 +1 yıl Rica ederim 😊 Yorumla
Melis_Aktas Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 85% +1 yıl Pazar sabahı dönüyorum 😭 Resmen tatillerin son gününde ağlayasım geliyor sebepsizce. 1 0 Yorumla
Strong_Warrior Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Manzara güzel. Burası neresi ya, havuz mu deniz mi? Suyu baya güzel duruyor. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Antalya
-opia- Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 50% +1 yıl Guzel ruya knk uyan artik gercek nisanlin melahat seni en pembe kanepeyi secmeye goturecek 0 0 Yorumla
19o7_FB Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl havuz başındakilerde nışanlının keyfini çıkarıyolar 0 0 Yorumla
obiralfa Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Tamam da nişanlını niye teşhir ediyorsun, içinde kıskançlık yok mu? 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 316 cevap paylaştı. hayır tadını çıkarırım tatilimin son gün bile olsa 1 0 Yorumla
FighterZ Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Nisanlina hayranim bi lavboya gidecegim hakkini helal et 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tatile çıkmadım 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 690 cevap paylaştı. Üzülürüm 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evet üzülüyorum çok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Devam ediyor halen üzülmüyorum
Kötüsün
Ne güzel daha gidemdik ki
Niye kotuyum
Biz çalışıyoruz
Bizde çalıştık hep şimdi keyfimize bakalim
Ben neden bakamıyorum 🥲 valla doktor olmak canım
O sahilde denize mi girilir yahu 😅
Niyeymis
Çok dalgalı dikkat et dalga cekebilir
Aliskinim bişey olmaz teşekkür ederim genede☺️🙏🤗
Rica ederim 😊
Pazar sabahı dönüyorum 😭 Resmen tatillerin son gününde ağlayasım geliyor sebepsizce.
Manzara güzel. Burası neresi ya, havuz mu deniz mi? Suyu baya güzel duruyor.
Antalya
Guzel ruya knk uyan artik gercek nisanlin melahat seni en pembe kanepeyi secmeye goturecek
havuz başındakilerde nışanlının keyfini çıkarıyolar
Tamam da nişanlını niye teşhir ediyorsun, içinde kıskançlık yok mu?
hayır tadını çıkarırım tatilimin son gün bile olsa
Nisanlina hayranim bi lavboya gidecegim hakkini helal et
Sıkıntı yok, her zaman Marmaris zaten
Tatile çıkmadım
Üzülürüm
Evet üzülüyorum çok
kanka yer neresi günlük fiyat ne kaldığınız yerde