Allah neden babamın belasını vermiyor?

Süper soru seçmeyin silecem sonra

annem melek gibi çok iyi niyetli saf masum biri ve erkek görünce bakmayan biri

babam s….. teki annemi aldatıyor ben çocukken hep annemi döverdi annem yemek yapınca git başka oda da otur diyip tüm yemeği yiyip annem de kalan çöpleri yiyormuş

yabancu kadınlarka aldatıp o kadınları hep övüyor ben 55 yaşında ben yaşlı ksdını ne yapayım 20-30 yaş kadınlarla olurum bana kendimi iyi hissettirr genç hissediyorum diyor

Allah böyle erkeğe neden benim annem gibi namuslu saf temiz kadını layik gördü? annem hayattan asla zevk almıyor suçu ne o kadının? Her yaşlı erkekte zaten bunu yapıyor erkeklere asla değer vermem şimdi babam öyle diye böyle düşünüyorsun demeyin her erkek 30-40 yaş küçük kız peşinde hepsi aldatıyor parayı bulan hepsi aynı

Allah’a gücenim bitti böyle sp erkekler namuslu kadınla evleniyor adalete bak

Güncellemeler
+1 yıl
O lanet şeytan cahil yobax toplum yüzünden boşanmıyor annem gençken boş ver yuvanı yıkma düzelir çocuk yap demişler olan biz çocuklara da oldu. Annem köyde büyümüş boşansaydı dul derler eve almazdı ailesi. Hem yıbaz cahil aile hem şeref sp koca bu kadınlar Dan derdi ne bu tanrının? Kadınlar boşanmasın diye hem yobaz aile çevre toplum hem şer koca vermiş Tanrı demiş ki kurtuluş yok sen kadınsın erkeğe tap yemek yap otur erkek sefasını sürsün namuslu kadınla evlendim. Bakire isteyen ev kadını…
Güncellemeler
+1 yıl
Böyle erkekler hiç sevinmeyin yalnız ölecrksinlz babamın o anını bekliyorum acı çekmesini bekliyorum asla ona yardım etmeyecem gitsin o sevdiği yabancı 20-30 yaş küçük kadınlar yardım etsin
Allah neden babamın belasını vermiyor?