Güncellemeler
+1 yıl
O lanet şeytan cahil yobax toplum yüzünden boşanmıyor annem gençken boş ver yuvanı yıkma düzelir çocuk yap demişler olan biz çocuklara da oldu. Annem köyde büyümüş boşansaydı dul derler eve almazdı ailesi. Hem yıbaz cahil aile hem şeref sp koca bu kadınlar Dan derdi ne bu tanrının? Kadınlar boşanmasın diye hem yobaz aile çevre toplum hem şer koca vermiş Tanrı demiş ki kurtuluş yok sen kadınsın erkeğe tap yemek yap otur erkek sefasını sürsün namuslu kadınla evlendim. Bakire isteyen ev kadını…
Güncellemeler
+1 yıl
Böyle erkekler hiç sevinmeyin yalnız ölecrksinlz babamın o anını bekliyorum acı çekmesini bekliyorum asla ona yardım etmeyecem gitsin o sevdiği yabancı 20-30 yaş küçük kadınlar yardım etsin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
evlilik bazen nasip bazen de imtihan olabiliyor
Allah yardimciniz olsun
Böyle imtihan mı olur boşuna yaratılmış keşke boşansa
Annen neden ayrılmıyor. Bunu kendine layık mı görüyor.
Annem boşansa çevremiz hep cahil yobaz olduğu için annemi kimse haklı bulmaz üstelik suçlayan bile olur. Annemin psikolojisi baya bozuldu artık babamı sevmiyor elalem çok kafaya takıyor bu yaşta dul kalırsam kimse akrabam beni dışlar diyor annemin annesi babası öldü kimsesi dr yok arkasında duracak hepsi yobaz cahil erkrk yapar
Film gibi ya
Bu ne
Birde anneme boşanma yuvanı yıkma düzelir yaşlanınca demişler annem boşansa zaten ailesi evine almazdı evlenince görmüş babamı biz yokken ilk evlendiklerinde hep yemeği kendisi yiyormuş annemi asla odaya almıyormuş annem gelince yanına hep yabancı kadınları övüyormuş
Oha iğrenç biri umarım ölür
Umarım ölümü çok kötü olur bi insanın babasına böyle dua etmesi çok kötü ama babam diye yaptıkları şeytanlığa susamam. Ben 20-30 yaş küçük genç kadınls olurum onlar insanı genç hissettiriyor diyorlar
kardeşim ya tam. annen neden boşanmıyor
Elalem ne der diye kafayı bozmuş boşanırsam dul görürler dışlarlar akrabalarımızın hepsi cahil yobaz erkek yapar kafasında annem boşansa konuşmazlar annemi suçlarlar. Annem kendini ona muhtaç sanıyor boşan diyorum elalem ne der hakkımda kötü düşünür kadınım ben susmalıyım kafasında baskıyla büyümüş annem kadın susmalı erkeğe hizmet etmeli sanıyor yeni dünya hakkında bi bilgisi bile yok asosyal birde arkadaşları bile yok kuzeni kocan aldatıyor mu diye dalga geçiyor mutlu oluyor annemin çevresindeki kadınlards yobaz cahil
Annem hiç sevinmemiş saf masum diye çevredeki kadınlar çok üzerine geliyor çok sessiz sakin iyi niyetli biri babam bi hediye alsa affeder unutur her şeyi maalesef böyle olması beni daha çok üzüyor
Çok üzüldüm ya sen annene sahip çık bari
Çıkıyorum ama kadın asla mutlu değil hayattan bezmiş artık boşuna yaratıldık
Çok kötüymüş ya mesleğini edin bari ilerde bırakacak gücü olur belki
Bende hayatan zevk almıyorum cevabın için teşekkür ederim
Maalesef böyle anneniz gibi kadınların kaderi bu
Boşanma diye bir şey var o lanet toplum yüzünden boşanamıyor
Öyle maalesef zaten toplumu düşündükçe insan hep yerinde sayıyor
Ailesi yobaz cahil diye boşanmamış boşansa dul der tecv bile ederler kadıns
Öyle toplum öyledir maalesef aile öyleyse hele bizim toplumumuzda da çok var
çünkü allah yok
Varsa babama hakkımı asla helal etmiyorum böyle biri cennete girecekse böyle dine inanmam
Senn kac yasindasin
Sanane dayı
Bazinseukwr bazı insanlara imtihan bazılarına da mustahaktir,
Erkeklere böyle imtihan yok
Sen gibi cadi kızlar var
Cadı? Erkeklerin yanında meleğiz biz baban bunları annene yapsa gurur mu duyarsın erkrk diye ne yapmamı bekliyorsun
Neden böyle insanlara satasinca doğru ya da hakli olduğunu dusuneceklerini sanıyorsun, neden düzgünce, seviyelice konuşmak zor senin icin
Çünkü erkeklerim niyeti düzgün konuşmak olmuyor genç kız olunca ve böyle baskıcı ailede kızları iyi niyetle yaklaşmıyorlar bu yüzden hiç bir erkeğe güvenmem
İyilere de haksizlik yapıp hatta o kadar iyiyi sırf bu yüzden reddedip, size iyi gelen yalanları söyleyen yalancı pisliklere aşık olursunuz sonra
Dayılara mı aşık olayım? Erkeklerde genç kız sever ona iyi davranır saf değilim erkeğim tek niyeti genç güzel kızdır nedense hiç biri 30 üstü kadına aşık olmaz iyi erkek yok genç kız isteyip kendini iyi tanıtan erkrk var
Sen kac yasindasin da böyle bir yaş kompleksin var
Ne oldu 10-20 büyükle olmak normal mi dayı 20 li yaşlarda kız 30 üstüne olmaz o erkeğin niyeti pistir
Su agzin neden bu kadar seviyesiz , nasıl yetistirdin kendini, sende insan içine çıkıp, insan yetistireceksin, hiç bir kıza göre mi şu tavırların
Neresi ayıp dayı? Kıza göre mi tavırların ne? Sende yaşın gibi konuşmuyorsun
Neden zoruna gidiyor kızın yaşındaki birinim sana dayı demedi erkekler neden
Annen seçti iyi misin isyan etme
Annem mi seçti sen iyi misin? Görücü usulü evlenmiş kadın evlenirken görmüş babamı annem fakir köyde büyümüş baskıyla büyümüş anneme sormamışlar bile hadi evleniyorsun demişler
Ailesinin suçu
Ailesi ve çevremiz yobaz cahil erkek yapar insanlar suçlu