Babam sayesinde demeyi isterdim ama maalesef babam ici boş birisi. Biz cocuguz diye bizi korkutarak , kotu bakarak, kizarak saygi kazaniyordu kendince. Ben onu desifre ettim tabi ama ailenin diger uyeleri bu batakliktan cikamadi ya da cikmak istemiyorlar.
Cocukluguma dair bi durum anlatayim. Ben cocukken mesela biyere gidicemya ornegin bir market veya bir bina , veya bir iş , yani azda olsa giriskenlik gerektiren bir sey. İste benim o anda babam orada olmasada icimden bir ses acil ve net sekilde olmasa da sunu diyordu"babam kızar" ya bu bir cocuga yapilirmi. Sirf cocugu kontrol edebilmek icin cocugun ozguveni kırılırmı. Ya allah dusmanima vermesin boyle anne baba.
Ya hani diyorlarya biseylerin suçunu annenize ya da babaniza atmayin diye. Ya nasil atmayalim. E her oyle diyen yanlis tespitmi yanlis oluyor.
Mesela babam birde sey derdi , kiz arkadasin olmasin , yani kizlarla hic konusma. Konusursam onlari ss**ermisim.
Ya babam saniyorki o cocukken nelere hakim olamiyorsa bizide ayniymisiz ayni zeka seviyesi , ayni farkindalik seviyesindeymisiz gibi degerlendirip bize ona gore davraniyor. Mesela babam kucukken kizlarla konustugu zaman buyuk ihtimal kendini tutamiyordu sehvetleniyordu , benimde kesin oyle olacagimi saniyor. Ya bu hakki buna kim veriyor. Babamsin diye senin kulunmuyum oč.
Offf daha nelrr neler neler nelerrr. Allah beni kirildigim yerden guclenmeyi ve herseye ragmen ozguvenli ve yetiskin olgun bir birey olmami nasip etsin. Hayattaki en buyuk mutlulukta budur.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer