Erkekten kadına veya kadından erkeğe yapılan bir ameliyat türüdür.
Kadın olana trans kadın denir
Erkek olana trans erkek denir
Kadın olana trans kadın denir
Erkek olana trans erkek denir
Cinsiyet kimliğinin metamorfozu çok yönlü bir olgu ve atanan cinsiyetle içsel benlik duygusu arasında derin bir uyuşmazlık var bizde. Cinsiyet disforisi denen bu uyumsuzluk, bizde bedende sıkışmışlık hissi ve duygusal olarak sıkıntıyla gösteriyor.
ve ne rahatsızlığınız var anlamıyorum. Bunu sorgulamandaki amaç nedir? Bir de translar için erkekten kadına demezsen sevinirim.
Cevap
4Cevap
Hormonları bozuk ya da ruhsal hastalıkları olduğu içindir.
Kim ne olmak isterse onu oluyor bundan rahatsızlığınız ne?
Ben akli melekelerinin yerinde olmadigini dusunuyorum ya
İnsanlar kendisinde olmayanı güzel bulur 😀
Hormonsal olsa gerek.
alakası yok
Psikolojik rahatsızlık ve özentilik
özentlilkle alakası ve psikolojik rahatsızlıkla alakası neymiş? Sen mi karar veriyorsun böyle şeylere? Bir kere de olsa biz transların dünyasını anlamaya çalıştın mı? Hiç de bile. Anca bağnazlığınızla saplantılılığınızı konuşturuyorsunuz.
Metamorfoz diyor, içsel benlik duygusu diyor, disfori diyor... Okumuş dönme... Gğt verenlik içimizden geliyor, diyemedi... ;)
@YataktakiHayvan O yüzden mi gelip bana istek atıyorsun abazanlar gibi? Bir başkasını varlığını tanıma cüretine bak hele ! Siz zaten kendi dar görüşlerinize takılıp kalıyorsunuz başka bir b*ka yaradığınız bile yok. Karmaşık bir şeyi kaba bir espiriyle indirgemek cehaletlerini göstermek ilahi cidden.
Sizler zaten karanlık çağlarda takılı kalan kadınlara sulanan bir abazasınız. Sanki esrar patlatırken asıl noktayı kaçıran bir erkosun zaten.
Okumuş dönme diyor ama hiçbir şeyden haberi yok çünkü sürekli 3*1 çeken bir aptalınönde gidenisin. Çünkü şahidin bile yok.
Zaten popiş vermek diyip duruyorsunuz, tek gördüğünüz bu zihinleri sonsuza dek bir çukura saplanmış ama bahsine varım sen gidip internette shemale p*rn diye yazmıyorsan ben de hiçbir şey bilmiyorum. Biz metamorfoz falan da değiliz biz buyduk hep öyleyiz.
@HazardGoose İstek atmasam cevap vermeyecektin demek ki :D Gibi değil. Zaten abazanız. Ama hepimiz. Tüm üyeler. ;) Ha bu arada p*rno izlemeyi sevmem. ;)
@YataktakiHayvan tamam tamam şu an inandım sana. Özelden gelip kızdın mı bana diyecek kadar bana yürüyordun ve 125 takip attıklarının hepsi de kadın.
Bilmem Bülent Ersoya sormak lazım
Kendilerini öyle hissediyorlar heralde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?