6gün tutan müslüman olduğu için tutar, müslümansın ve oruç tutman gerektiğini söylediğim için ben mi bağnaz oluyorum bence git islamın beş şartını tekrar araştır mazeretin yoksa tutman gerek tutmuyor isen de hata olduğunu bilmen gerek üste çikmak yerine
Yahu sanane benim müslümanlığımdan? Müslüman olduğumu kim söyledi ayrıca? Deistim ben. Kendimi iyileştirmek adına 6 gün oruç tuttum sigarayı ve dışarıdan yemeyi azaltmak adına. Senin haddin değil bu! Soruyu beğenirsen yazarsın cevap beğenmezsen yoluna bakarsın sanane! Bağnazsın evet. Bu bağnazlık. Ayrıca 3 yıl yatılı kuran kurslarında kaldım her sene hatim etmiş ezbere bilmediğim (manasıyla) süre yoktu. Gerçi kime ne anlatıyorum yine bi yerden saçma sapan kültürsüz cahil cahil konuşacaksın 😁
6gün diyet yapmışsın oruç ibadettir deist oruç tutmuş olmuyor, banane kuran kursu geçmişinden Her şeyin usulü kuralı var İslâm ı yanlış aksettirmeyin, başta deseydin soruda deistim 6gün aç kaldım seni muhatap almazdım oruç konusunda, sözüm İslam'ı müslüman olduğu halde ciddiye almayanlara okey👍
Herkesin kendi içinde oturtamadığı şeyler var. Bende uzun bir süredir böyle gidiyor. Lütfen yaptığım ve aldığım kararlara saygı duy. Benim 6 günüm beni ilgilendirir. Dinde zorlama yoktur bilirsin bunu laf söyleyerekte diretemezsin hele agresif şekilde asla. Uslubün yanlış ister yanlış değerlendirirsin ister doğru tercih sana ait iyi geceler tatsız muhabbetimizden sonra :)
Dinde zorlama dine girene kadar yoktur, bu cümle o kadar suistimal ediliyor ki, evet seni ilgilendirir ben zaten sokakta sakız çiğnedi diye insanlara kınama yapmıyorum Oyunu bile kuralına göre oynamak esas iken bu konuda sessiz kalamam beyefendi terimlere dikkat etmek önemli zira bir harf bile çok şey değiştirebilirken
En İyi Cevaplar