Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik demek, sadakat demek. Zira her erkek, aldatamaz. Eğer çok çapkın değilsen, yakalanıyorsun. Sonra boşanma davasında, ciddi zararlı çıkıyorsun. Bu yüzden; beni seven, libidomuz denk, beni tahrik edebilen ve benimle aynı statüte kadınla evlenmem lazım.
Ama önce, cinsellikten doymam lazım ki sadık kalayım. Çünkü evlilikte her gün seks meks vs hikaye. Kadın, dayanamaz buna. Yani, 35 yaşımdan önce evlilik yok aklımda. Zaten çocukları da sevmiyorum, çocuk büyütmek zor geliyor. Evlenmeyip alayına yürümeye devam etsem de olur.
Bu yaşıma kadar, bulunduğum şehirde memur olmayı ya da özel sektörde memur maaşı almayı hedefliyorum ki kaliteli bir kadınla evlilik yapabileyim. Tüm bu cinsellikten doyum ve kariyer şartlarım gerçekleştikten sonra, evleneceğim kadında aradığım şartlar bunlar;
EVLENECEĞIM KADİN NASİL OLMALİ
-Benim aynı ; siyasi görüşe ve kariyer/ gelire sahip olmalı. Yani Atatürkün izinde laik (deist) Türk milliyetçisi olmalı. Atatürkün ilke inkilapları ve Anayasanın ilk dört madddesi kesinlikle kırmızı çizgisi olması
-Hoşlandığım tipe sahip olmalı ve metabolizması hızlı olmalı. Zira metabolizması hızlı olan kadınlar, asla kilo almazlar.
-Benim aynı ;kariyer/ gelire sahip olmalı
-Yönetebileceğim kadın olmalı. Aksi halde aldatılan erkekler, hep yönetilen erkeklerdir.
-Karabük Üniversitesi gibi zencilerin çoğunlukta olduğu üniversiteden, mezun olmamalı. Zira türbanlı kadınlar bile, zencilerle birliktelik yaşamışsa ; Atatürkçüleri ne tutacak ki? Zencilerle birliktelik yaşamış kadınlar, hem tedavi edilemez hastalık kapıyor hem de tatmin edilmeleri mümkün değil. Zira zenci penisi, ortalama Türk penisinin en az iki katı kadar.
- Yani Cinsel deneyimi , benden az olmalı. İlla bakire hayali kurmuyorum ama cinsel deneyimi ne kadar az olursa;karşılaştırma yapması bir o kadar az ve sadık kalma ihtimali de bir o kadar fazla olur. Zira benden deneyimli kadını, tatmin edebilmem mümkün olmaz. Kadın da tatmin olamaz ise, erkeklerden gayet kolay seks partneri bulup aldatabiliyor. Ben de kendimi, 10/5 erkek olarak görüyorum. Bu yüzden, kesinlikle benden fazla cinsel deneyimi olan kadınla evlenmem. Peki bunu nasıl anlarsın? Şöyle ki benimle aynı geliri kazanan kadın, doğruyu söyler ki kariyeri olan kadın illa benle evlenmek istemez.
Bu yüzden kariyer, önemli ve ilk eleme nedenimdir !! Zira kadının kariyeri senle ne kadar denkse, bir o kadar dürüst olur ve bir o kadar seni gerçek anlamada seviyor demektir. Çünkü vasıflı yüksek değerli kadının, kendisiyle denk olan bir erkekle evlenmesi büyük bir şeydir. Çünkü kadınlar, hipegramik varlıklardır. Hipegrami, kendinden üstün erkekle evlenmek demektir. Eğer güzel bir kadın, kendisiyle denk biriyle evleniyorsa seviyor ve çıkarı olmadığından da dürüst olur demektir.
Vasıfsız kadınlar ise, hep kandırmaya çalışır. Çünkü kadınlar hep, kendinden üstün erkekle evlenmek ister ve bu yüzden de işkembeyi sağlam sallar; Bakireyim, kimseyle olmadım vs vs... Çünkü sizi kaybetmesi, kadına kaybettirir. Çünkü bir daha karşısına , maddi durumu ve karakteri iyi bir erkek çıkar mı? Kesin değil..
-Son olarak libidomuz, denk olmalı. Bunu test etmek için de evlenmeden önce, muhakkak 3 ay cinsellik yaşama şartını koyarım. Bu özelliklerden biri yoksa, o evlilik çekilmez ve boşanmaya gider. Hepsi bir arada olmalı, yoksa Gök girsin , kızıl çıksın ki;evlenmem. Zaten erkek adam, evlenmese de evli gibi gayet kolay yaşaya da biliyor. Çocuğumuzun olup olmaması ise, umrumuzda olmaz. Çünkü erkeklerde babalık güdüsü, annelik güdüsü gibi kuvvetli değildir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
40 oldum. Hep düşündüm nasip olmadı. Artık aklıma getirip canımı sıkmak istemiyorum. Zor olsada gayrimeşru ilişkilerimde yok. Yani bazen düşünmek yetmiyor. Zaten bu yaşa gelmişiz. Bu saatten sonra ne bir bu kadar daha yaşamayız her halde. Düzgün yaşayalım oda yeter :)
018 Yorumla- +1 yıl
Hocam 40 bakır misiniz nasıl dayandiniz valla 30 oldum ama artık sabır sonlarda
- +1 yıl
@Mr_shakespeare evet 40 yaşındayım be kimse ile birlikte olmadım. Bu dünyasın üstü varsa altıda var derler. Yani bu çok zorlu bir süreç. Libidom çok yüksek ama bunu lise zamanlarından beri düzenleyerek yaşadım. E artık profesyonelim diyemem. Her zaman aynı baskıyı hissediyorum. Ama yapacak bir şey yok. Sadece geçmişte başardığım şeyler ile motive oluyorum. Yani o duruma çok yanaşıyor insan ama bir şekilde içinden çıkıyor işte. Evlenemezsek yapacak bir şey yok. Ki bu saatten sonra zor
- +1 yıl
Evet haklısın bende 30 oldum ama direncimi kaybetmek uzereyim
Soran+1 yılBen de 29 yaşındayım kimseyle ben de birlikte olmadım. Ve üstüne sanırım tüm erkekler birlikte olduğumu düşünüyor yaşım dolayısıyla... Evlenmeden cinsellik yaşamayı doğru bulmadım hiçbir zaman ve bu yaştan sonra da bunu değiştirmeyi düşünmüyorum. Olmazsa olmaz nasip değilmiş napalım.
- +1 yıl
İnşallah 🙏
- +1 yıl
Bayanlar için daha zor biz erkekler yasitlarmizdan ziyada daha böyle küçük kisiler ilgimizi çekiyor. Sen doğru yoldasin öyle dusunduklerini sanmiyirum. Nasip bak burada biriyle konuşup taniyabilirsin hayat bu belli mi olur
Soran+1 yılBilmiyorum buradan olur mu olsa bile bizimkiler kabul eder mi çok belirsiz..
- +1 yıl
İyi yapmışsınız hanım efendi. Yukarıda belirttiğim gibi bazen hayat zorluyor ama bu çok yönlü bir şey. Bir yerde dinlemiştim. Çok fazla ve farklı erkekle birlikte olan kadınlar önceleri kendini çok değerli bulur. Sonra karşılaştırmaya gider. Sonrada narsist eğilimler görülür diye dinlemiştim. Erkeklerde ise artık normalmiş gibi geliyor deniliyor ki bu çok daha kötü. Günaha da alışıyor insanoğlu. Yani düşünsekyr bazen nasip olmayınca olmuyor. Ancak daha geç kalmış sayılmazsınız. İnşallah karşınıza iyi bir insan çıkar
Soran+1 yılHayırlısı neyse o olsun, herkes için...
- +1 yıl
Evet ne kadar mantıklı gorunmesede gözlemlediğin bir insanla konuşabilirsin. Tabi iş ciddiye binerse bu durumu burdan tanıştık demek mantik işi değil başka bir şey bulunur yeterki doğru kişiyi bulun.
Soran+1 yılBakalım..
Soran+1 yılBelki de halısınız beyefendi... Hayırlısı..
- +1 yıl
Helal olsun abim eli öpülesi Adamsın Ahir zamanda taş olsa çatlar tabi yokluk çeken bilir bakalım ben kaç yaşına kadar dayanacagim ,
- +1 yıl
Helal ustad bulursun birini umarim
30 yaşındayım evlilik kumar gibi bende hayatta risk almayı kendi kontrolümde olduğu sürece severim keşke olsa da bir evlensek diyen bi yandan da evlenmek istemeyen karmaşık düşüncelerde biriyim
00 Yorumla
+1 yılDoğru insanı bulursam uzatmayacak evleneceğim ama evlenmeye de gerek yok sanki şu sıralar hayatımda uzun zamandır evlenmeme isteğine yakın olmamıştım ama bu düşünceye uzağım şu an
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
116Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılYaşım 24 evlilik düşünmüyorum..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOyun dünyasının derinliklerinde bir gamer olarak sana zombi hayatta kalma oyunlarından bahsetmek tam benlik. Eğer bedava bir oyun istiyorsan, "Unturned" kesinlikle denemen gereken bir oyun. Zombi dolu bir açık dünya da hayatta kalmaya çalışıyorsun ve birinci şahıs bakış açısıyla oynuyorsun. Hem bedava hem de tam istediğin gibi. Ayrıca, eğer ücretli bir şeyler arıyorsan, "Dying Light" kesinlikle bir göz atmalısın. Parkur, hayatta kalma ve yoğun zombi aksiyonunu bir arada sunuyor. O kasvetli atmosferi ve oyun mekaniklerini seveceksine eminim. İyi eğlenceler, zombi avı başlasınn
10 Yorumla34 yaşındayım, kafa dengi, karakteri oturmuş, huzur kaçırmayan biri çıkarsa evlenirim başka türlü özgürlüğümü sırf evlenmiş olmak için heba edemem
42 Yorumla- +1 yıl
Evlenmek için evlenilmez zaten doğru zaman ve doğru kişi 😉
- +1 yıl
Yaşıycami yaşadım doydum yarappi şükür elhamndurulahhhj elllll Fatiha
Aile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı. 11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılDüşünmek , düşünmek.
Keşke her şey düşünüp , istemekle bitse.
Bıraktım artık.
En güzeli bu galiba.
Beklentim de kalmadı.
Heves, belki biraz var.10 Yorumla Aynı yaştayız karşına çıkayimmi tam aranıyorum başımda iş yok bayadır sıkıldım belki aşk yaşicaz nerden biliyon :D
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılYaş 37.
Şöyle “hatun” kelimesinin anlamını dolduracak, ne olursa olsun Yanyana yürüyüp aleme gerektiğinde posta koyabileceğim, kafa dengi, şöyle içi dışı özü sözü bir olan biri olursa tabi ki evlenirim.
Yoksa gerek yok.00 Yorumla
+1 yıl32 yaşındayım ve henüz doğru kişiyle tanışmadım. Ha ha
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Belirli bir yaştan sonra birini çekmek zor geliyor insana sadece mantık ve ortak hayat görüşü olursa yoksa zor
10 Yorumla
+1 yıl32 yaşındayım kriterime göre biri çıkarsa olur yoksa evlenmiş olmak için evlenmen
34 Yorumla- +1 yıl
Kriterlerin nedir 😆
- +1 yıl
Bu yaştaki bir kadının kriterlerini merak ettim
- +1 yıl
Beni degerlendirirmisn
- +1 yıl
Kriterlerinizi nedir hanımefendi
Gizli Üye(25-29)+1 yıl31 yaşındayım. 26 da evlendim. İyi ki de evlenmişim çok şükür yoksa burdaki yazılanalara bakacak olursak çoğu zinayı normalleşirmiş.
10 Yorumla21. Okulu bitirip mesleğe başladıktan sonra tabiki isterim Allah nasip ederse. Olmasa da hayırlısı böyleymiş derim yapcak bir şey yok.
10 Yorumla
+1 yıl22 yaşındayım. Atandıktan sonra sevdiğim olursa evlenirdim ama bu işler nasip tabii. Belli yaş vermek doğru olmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl30 a günler kaldı.🥲 ah ah bende bulsam birini
20 Yorumla
+1 yıl21 yasindayim tüm prens taliplerimi bekliyorum Seda abla 😅
Bu yasta evlilik düsünmiyrum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 823 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik düşünüyor muyum? Ben düşünsem evlilik beni düşünmez hadi o da düşündü hiç bir kadın beni düşünmez
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bu yaştan sonra çok zor.
Yaşıma göre birini bulmaktan ziyade çocuklarım var. O yüzden biraz zor benim için evlilik.
00 Yorumla
+1 yıl21 yaşındayım 22 ye giricem biraz daha ileride düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yıl31 ve hiç düşünmedim ve hiç de düşüneceğimi sanmıyorum :)
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben 26 amasyada ama eglenmek sohbet gezmek düsünüyorum
00 Yorumla
+1 yılEvlilik sayıyla olmaz ben yabancı kız ile evlenmek istiyorum
00 Yorumla22 ve hyr neden evleneyim bir sebep bile yokki
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yaş 31 evlilik nasip. Olursa düşünüyorum kafama göre birini bulabilir sem
00 Yorumla
+1 yılNasip kısmet diyorum, sırf evlenmek için evlilik göze alınabilecek bir şey değil bence.
00 Yorumla19'um. 20'lerin sonuna kadar evlenmeyi düşünmüyorum, 30'ların başı da olabilir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yıl35 yaşındayım asla düşünmedim düşünmüyorum da böyle super
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 985 cevap paylaştı. Maksimum 3 yıl içinde evlenirsem evlenirim yoksa nanay hacı :)
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 922 cevap paylaştı. 33 yaşındayım, evet düşünüyorum, kendime göre birini bulursam evlenirim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yıl24 evlilik düşünmüyorum hayatımı çok değiştirecek biri olmadığı sürece
00 Yorumla
+1 yıl23- düşünmüyorum daha çok gencim hayatımı karartamam
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.
u +1 yıl27 yaşındayım. Henüz düşünmüyorum. Biraz zamana ihtiyaçım var.
01 Yorumla
+1 yıl27 e gireceğim evet düşünüyorum hatta geç kaldığımı bile düşünüyorum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. 29 olacağım yakın zamanda kafa dengim olursa neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılJessica May gibi bir garı bulursam evlenirim tabi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl42 yaşındayım, 13 yıl önce boşandım, tekrar olabilir ama kolay görünmüyor.
00 Yorumla 26. bu aralar geliyor aklıma ama sadece kendime yetecek para kazanıyorum :D
00 Yorumla
+1 yıldüşünüyorum da pek bir şey çıkmıyor çevrem de kalmadı
00 Yorumla
+1 yılValla kısmet ayağına kadar geldi ben sana göreyim zaten sende bende eksiksin 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen 22 yim evde kalmış hissediyorum asla bulamayacak gibi
35 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@erguntttr bilmiyorum ya istediğim gibi birisi olmazda
- +1 yıl
Güneydoğu da feln mi yaşıyorsunuz hocam orada erken evleniyor insanlar böyle sizin gibi 22 Lee geç kaldım diyir
- +1 yıl
Ben alirim seni
Gizli Üye(30-35)+1 yıl28 yaşındayım, kaderindeki insanı bekliyorum 💚
22 Yorumla- +1 yıl
Beni mi
Cevap sahibi+1 yıl@Kıvanc3435 sen misin oo
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayırlısı ne ise o olur bu hayatta, herkesin bir nasibi vardır ne zaman geleceği belli değil. Önemli olan yaşta değildir, kalp.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyazilan "olabilir" , gercek te olan talibimi bekliyorum hadi nerdesiniz cikin gelin 🙂
00 Yorumla24. Bana kalsa hiç ama ailem de böyle bir beklenti var muhafazakar bir aile olduğumuz için doğal olarak. Ben bir şekilde orta yolu bulup evlenmemeyi başaracağım. 😄
17 Yorumla- +1 yıl
Dedi ve evlendi 😅
- +1 yıl
Ne zaman o zamaaaann😅😅
- +1 yıl
Neler yapıyorsun şu an
- +1 yıl
🤣🤣🤣 süpersin
Gizli Üye(25-29)+1 yıl23 yaşındayım evlilik düşünüyoruz tabii ki. 29 yaşına kalmaz istemem şahsen
10 Yorumla
+1 yıl20li yaşlarda 30 diyoduk 30 olduk 40 diyoruz bekar ölurüz gibime geliyor 🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de 29 30 yaşındayım. Temiz yüzlü ahlaklı ve oturmasını kalkmasını bilen olursa düşünürüm.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl25 yaşındayım ama düşünüyorum henüz birini bulamadım
00 Yorumla
+1 yıl18
hayatta evlenmem20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıl20. Daha düşünmek için erken ama 26 27 iyi gibi
20 Yorumla
+1 yılevlenmek akıl karı bir iş olarak gelmiyor bana
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl32 yaşındayım düşünüyorum. Nasip tabi
10 Yorumla 33 yaşındayım çıksa biri hiç durmma evlenirim direk nikaha giderim valla
00 Yorumla24 -- neden olmasın uygun birini bulursam düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yıl18 daha çok var belki hiç olmaz Allah'ım yarabbim lütfen beni birine aşık etme evlenmek istemiyorum
00 YorumlaHer yaşta çıkabiliyor isteğe bağlı. Banu Alkan 60 yasinda evlenmiş herkesin kendi tercihi
00 Yorumla
+1 yılSen önce bir gizli olma kendin ol net oll insanlarda baksın bı sana goreymislermi diyee bebiş
00 YorumlaYaş 23 , evlenmeyi 30 yaşımda düşünüyom daha çok deneyim yaşıcam öyle hemen evlenmem :D
00 Yorumla
+1 yılBulursun ama sanal olmasin
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani neden
- +1 yıl
Seni kullanirlar sanal ise
Soran+1 yılBen kendimi kullandırmam :)
- +1 yıl
Diyenler cok oldu neyse seni tanimadan yorum yapmayayim
Aile & Toplum konusunda 946 cevap paylaştı. Her yıl düşünüyorum ben
10 Yorumla32 yaşındayım hayır düşünmüyorum.
10 Yorumla- Devamını Gör (106)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat