18 yaşımdayım evlilik düşünüyorum saçma buluyor bazıları siz ne düşünüyorsun sizce yaş aralıgı kaç olmalı
18-22
22-25
25-30
30-35
35-50
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
18 yaşımdayım evlilik düşünüyorum saçma buluyor bazıları siz ne düşünüyorsun sizce yaş aralıgı kaç olmalı
şu an geri gitsem ve 18 yaşında olsam daha erken evlenmeyi düşünürdüm tabi 18 yaşında değil ama 21 22 yaşında olabilirdi şu an 27 yaşındayım bir kere nişan attım gerçi o yaşlarda olsaydım insanları bu kadar iyi tanıyamazdım ondan dolayıda sorunlu bir evliliğim olurdu kısacası evlilik şans işi biraz kimi keşke daha önce evlenseydim der kimi hiç evlenmeseydim ama yaşın genç doğru kararlar alamayabilirsin o yüzden dikkatli ol acele etme
@Bengeldigerigeliyor herhangi bir bahaneyle muhabbet açabilirsin ama direkt söyleme
Kafadan yaşla karar verilecek bir konu değil kaldı ki o insan karşına çıkmadan sadece hayal olur. Doğru zamanı Allah bilir. Ama en ideal yaş 27den sonrası bence öteki türlü toyluğundan nasiplenmeye kalkarlar çocuk sayılırsın. O yaştada aşkta kararda alınmaz.
27 artik evde kalma yaşi. Alıp napiyim o kızı güzellik gitmis
@Copernicus ideal yaş ortalaması nedir ya kafası belli bir seviyeye erişememiş çocukluktan çıkamamış biri mi kadın olur yoksa 27 yaşında biri mi? Sevgiliyken aman çok zeki evlenince aptal ol erkeğin beklentisi bu😉
Erkek büyük yaş istemez bu net.
@Copernicus muhtemelen herkes nasibini bulsun ne diyim
Senin hayatın senin kararın. Hazır hissediyorsan neden olmasın. Erken kalkan yol alır, er evlenen döl alır. 😁
Ben şu yaşta evlenmek istiyorum demedim hiç, hayırlı birisi ne zaman çıkarsa dedim.
Yani benim için belirli bir yaş yok. Sevdiğim insan olursa evlenmeyede karar verirsek ben 23 yaşında bile evlenebilirim. Tabi belli bir yaş vermemde doğru olmaz.
Cevap
46Cevap
Maalesef evlilik düşünmüyorum
Aşık olduğum yaşta evlenecem. Aşık olmazsam da bekar kalacam. Denklem bu kadar kolay benim için ')
Üniversite bitti arabamı aldım işe girdim calistigim birimin sorumlusu oldum yaşım 30 oldu doğru birisi kadın karşıma çıksa evlenirim
İnsanın önce kendinisini kurtarması lazım kendisine faydası olmadan evlendigin zaman kavga tartışma eksik olmaz bellirli bir konuma ulaştıktan sonra evlenirsen sıkıntı yasamazsin
yani bence tam evlenmelik yaştasınız her şeyinizde var
Kırk elli altmış, bakalım görelim kaç yaşında düşünüyormuşum ben de merak etmiyor değilim, hepsi bir tarafa düşünmüyor olma ihtimalim de yok değil, nihayetinde çok da ciddiye alınacak veya büyük bir mesele gibi görünecek bir husus değil evlilik, olacağı varsa olur, özel bir çaba veya istek yersiz olacaktır.
bence evliliğin bir yaşı yoktur. Hazır olduğunda evlenmeli insan. 30 yaşında hazır hissetmeyebilirsin ya da 18 yaşındaa hazı hissedebilirsin tamamen kişisel bir soru. Ama evliliğin getirdiği sorumluluklar bir ölçüde seni kısıtlayacak. birazcık gezmenin eğlenmenin tadını çıkarmak daha iyi olabilir diye düşünüyorum :)
asla evlenmeyeceğim ama !!!
Kaç yaşında evlenmeyi planlıyorsunuz?
Daha önce sorulmuş ve 69 yorum almış bir soruyu neden çalarsınız anlamıyorum
Farkinda miisn linki attigin icin Şu an gizli olmanin bi anlami yok😂
@KupaKızı03 kimin umurunda :D
*cevap sahibi*dostum ne alaka ya ssn sotundu galiba ondan öyle dedin
yazıdan bir şey anlamadım ssn sotundan ne anlama geliyor ama soru çalacağına soru geliştir
Önce üniversite oku biraz para kazanıp kendi ayaklarının üstünde durmayı öğren zaten o ara üniversitede karşı zeki, medeni, olgun, beyfendi erkekler çıkacaktır ama evde oturursan sana gelecek görücüler geri kafalı, yobaz, keko erkekler olacaktır.
Bence tüm kekolar univde seni elden gecirdi
Hayır hayatım boyunca o tarz erkeklerle muhattap bile olmadım ama belli ki sana birşeyleri kökünden sokmuşum ki bı kadına ilk cevabın bel altı olmuş. Çok seviyesizce yazık...
Kökten yiyen sensin. Iyi biliyorsun bunu
Yoo hiç bilmem aslında.
Allah ne zaman nasip ederse tabi evvelce ama şu aralar değil, o kesin. Büyük konuşup 1 aya evlenirsem gümleriz smdkdk neyse, 24 25 gibi olabilir işimi elime aldıktan sonra rahat bir kafayla
Bilemiyorum beyefendi.
Benim yas 27 ben okeyim de hatun 21 yaşında daha küçük kendisi az zorlayınca kürdan kırılması gibi catirdiyor kız yazik ona biraz gelisse iyi olur mazallah kirilmasin yani yoresi😂
Ben 26 yaşında evlendim o zamanlar Hani evlenirken de 26 yaşında geç olduğunu düşünüyordum ama bugünkü aklım olsa hani 17 18 hemen Reşit olmaya beklemeden mahkeme kararıyla evlenebilirim
Açıkçası pek düşünmüyorum ama olursa 25-30 arası olsun hem hayatımı yaşarım biraz hemde evlilik için ideal bir yaş diye düşünüyorum 🙃
ben dusunmuyorum
ayrica 18 yasinda evlenmek nedir, daha hayatini yasayamadan niye kocanin baskisi altinda yasamak istiyorsun
18 çok erken artık çoğu kişi geç evleniyor 24-25 gibi. bence acele etme 22-23 ü falan bi bekle
oha 23 ne gıııı ben bu yaşıma zor bekledim be biraz eski kafadanım ben erken evlilige cok meraklıyım ;)
25 altı evlilik düşünmez. 30 üssü amca dayı olur. 25-30 arası gibi ama aklı başında olan 25 civarı da 18 e evlilik için bakmaz djdhdjdj
Kendini evliliğe hangi yaşta hazır hissediyorsa bir insan o yaşta evlenmeli
O işler, plan programla gitmiyor.
“Ya nasip” diyeceksin 😀
140 yaşında yani asla planlamıyorum eh kih koh koh koh :D
18 yaş çok erken değil mi?
30'a kadar evlenirsem evlenirim
25e kadar ideal diye düşünüyordum da. Düşünmüyorum artık.
Düşünmüyorum ama düşünenler için 25 yaş sonrasını tavsiye ediyorum 🙃
Kadında 18-25 . Erkekte en fazla 28 e kadar bu iş bitmiş olmalı
30 35 arası düşünüyorum şu an için çok erken
Hayatını yaşamanı tavsiye ederim. Yaşın genç..
İleride bir hedefin yokmu? Hayatını yaşamanı öneririm.
Kız bari 20 yi görseydin ne bu acele
Kocamı tükendi memlekette
Senin yaş 18 yaş altı mı da böyle söylüyorsun?
Okumayacak mısın?
Ben iş güç sahibi olayım bir tane kız yüzüme bakarsa evliliğe de yeşil ışık yakarsa öyle olur daha okuyorum
lise bitirdim onuda aile baskısıyla pek okulla aram yok o yüzden üni okumayı düşünmüyorum
Oku ya bence okumak iyidir aslında. Ders çalışmaya istekli olmadığım zamanlar oluyor ama okumaktan da vazgeçemiyorum. Derslerimi de iyi kötü halletmeye çalışıyorum.
Aşık olup saygı sevgi gördüğüm zamanda doğru kişiyle
Bilmem ki Allah kerim diyorum.
biz plan yaparız ama neyin enzaman olacağını bilemeyiz
Bekarlık sultanlık udkdndjdldkdhdkkfbcjckcjcgckndhxkx
Ne zaman evlenmek istiyorsa o zaman evlenmeli insanlar 70 yaşındaki biri bile evlenebilir
valla ben evlenmeyi bile düşünmüyorum ama genede cevapladım
Emin ol hayatında verdiğin en doğru karar gerçekten evlen hemen
kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman doğru zamandır
Evlenmeyi düşünmüyorum ama eğer aşık olursam (!) 26 yaşında evlenirim
kanka bi nefes al ayol koştur koştur nikah masasına mı
30 - 35 iyidir. Artık ne istediğini bilir.
31de evlendim ama 26 en ideali
25 26 cok ideal bence
söyle bir sekseni göreyim
Evliliği saçma buluyorum
25-30 ideal bence.
30 a kadar düşünüyorum
32 yaş daha 13 yıl var
24-25 civarı en ideali bana göre
25-26 yaşlarında
29-30’lu yaşlarda nasip olursa.
Düşünmüyorum evlenmeyi.
Aranılan kakiteye denk geldiğim gibi daha doğrusu